91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Csak nem titokban egy GTX580 ad van? Minket meg altatsz:DHoppácska. Már ,hogy a driver megjelenése így megszólalásra késztetett:)) Kis huncut. -
jaja, érezhető a gyorsulás
amúgy a tálcán is megjelent nekem egy kis control panel ikon, eddig ilyen nem volt (legalábbis én nem vettem észre) -
Solt #39404 Majd fél év után már ideje volt! :D -
Ez az új 270.61 nvidia driver nagyon odabasz. Sokat javított a helyzeten. -
Lacusch69 #39402 Gyakorolj egy Beaufighter ellen, és csak "Beobachtung" lőszert tárazz be a géppuskákhoz.(Ne csinál kárt, de villan a találatkor)
Gépágyúval meg ne lőj 50-70m-nél messzebb. -
Tud valaki segiteni hogy a dxtweak progit hogyan tudom használni w7 32 biten? mert valahogyan be kéne kalibrálni a joyomat, de win alatt az x y tengelyek csak a végértékeket érzékeli a program meg nem indul el kompatibilitás modban sem nem tudom melyik a legujabb verzió belöle de a dxtweak2.exe progit töltöttem le. -
szépen ég ha eltalálod
én tegnap kb egy órát gyakoroltam qm-ben de szinte csak a véletlenen múlik hogy emilel eltaláljak bármit is
bezzeg huurival+spittel olyan egyszerű célozni gogy egy legyet eltalálok -
Viszont szépen ég:)) Mármint a vászon. -
Lacusch69 #39398 Azt ne felejtsd el, hogy a Hurri csőváz-vászonborítással, a 20-as nem annyira hatékony ellene, mint a Spit ellen. (Valóságban így volt. Azt nem tudom, hogy belevették-e a sérülésmodellbe) -
Lacusch69 #39397 Szedd le a virágbótit, és döntsd el, hogy megéri-e?
Szerintem igen. -
Ezzel én is így vagyok.Előbb úgyis a gép fejlesztésére kell gyűjtenem a pénzt,mire ezzel megleszek addigra biztos kiforrott játék lesz a CoD. -
Richtofen #39395 Nem szenvedek vele amíg nem fut elfogadhatóan a többségnek. Ha pénzt adok valamiért akkor legyen meg a színvonala. Vagy legyen olcsóbb. A leírásaitok alapján kurvára nem ér meg 8 rongyot nekem, akármennyire il2buzi vagyok is. -
sakkay #39394 Veheted már most...nagyon alakul. Néztem pár törés tesztet, sokat javítottak rajta...de még nagyon sok minden hiányzik. -
Richtofen #39393 Addig meg a fishing simulatorral elvagyok még ;) -
Richtofen #39392 Hiiiiinnnnye! Pedig má' kezdtem rávenni magamat, hogy megveszem végre. Na majd 2 hét múlva a következő patch... -
Nekem is ez a tapasztalatom.Mondjuk hiába találom el,a 20 millis egy rakat fos,semmit nem ér.:( -
lala42 #39390 Hali. Bemegyek egy szeróra és egy idő után repülés közben timeouttal kidob. Mi a f***ért?
asw27-nek. Repültem Miskolcon, de csak átstartom volt. Vittem oda egy Piratot. Nem-nem én vagyok az a reptérpk. Én Nyíregyen, Szolnokon Keméten repültem. No meg néhány más helyen. ( Dunakesz, Farkas-hegy, stb.) -
sakkay #39389 Gyerekek, felraktam az árnyékokat.-25 fps, de olyan gyönyörű , hogy hihetetlen. -
hát vazze ezt nem hiszem el...az új driverrel meg fullosan játszható london, viszont a francia város picit rosszabb (18-20fps)
-
Solt #39387 Ez így szörnyen hangzik... :D -
Solt #39386 Na azért itt tuti valami árulás van... nekem a francia város felett 8!!! fps-re leesik, de London felett megvan a 15-20 alacsonyan. A tapasz előtt jobban ment... ( nekem már a béta is rontott ) -
bootsector #39385 Sziasztok, akkor most én is csatlakozom, nálam a peccs frankón dobott végre a teljesítményen, abszolút akadásmentes és gyönyörű a táj maxra tolt graffal... így kellett volna kiadni. -
sakkay #39384 Rakjad újra az egészet, lehet a módok, vagy a béta kavar be. -
Lacusch69 #39383 Solt is veres, és neki is rosszabb lett. -
ha ez így megy tovább én is átállok a veresekhez :D
az pedig viccnek nagyon durva lenne.. -
hopp, de
ma jött ki, töltöm is a drivert
de amúgy tényleg sokkal rosszabb lett a játék...
a francia város amitírtatok full garfikán szaggatás nélkül megy, london viszont játszhatatlan
nem diavetítés hanem állókép... -
Itt valami hardveres dolog lehet.
Poginál is simán megy ,nálam is ,pedig Poginak AMD procija van.
Rozsdás is azt mondja ,hogy nála is simábban fut. -
Solt #39379 London felett is rosszabb lett. -
Egy gyors konklúzió.
Biztos ,hogy simább lett,szinte folyik a játék,eltűntek a mikro akadások,és még el is találom amit lövök. Lehet az volt az oka?
Minden esetre nálam hibátlan.
Solt! Ne azt a retek várost nézd ,összességében mit mutat a dolog?
Phantomas!
Nincs új driver a videó kártyához? -
Solt #39377 :( -
Lacusch69 #39376 Blue Scorpion írta a hivatalos fórumon:
"For whatever reason fps took a nosedive, the beta was much better but this "official patch" was a step backwards on my system "
Szóval nem vagytok egyedül... -
Solt #39375 Nekem is rontott a tapasz a teljesítményen... ( azon a helyen amit említettem korábban ) -
Lacusch69 #39374 Új patchet felraktad? -
Solt #39373 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Urak! Van köztetek olyan autószerelő aki képben van MB Sprinter terén? Új szerelőt keresek, és jó lenne valami megbízható emberkét találni -
hát nálam egyre rosszabbul fut a játék
amikor megvettem szinte max grafikán játszható volt mindenol, most meg london annyira akad hogy 1-2 fps, diavetítés, még ha leveszem a garafikát akkor is
ki érti ezt? -
Lacusch69 #39371 Köszi. Akkor holnap megyek Szegedre. -
Szepy2884 #39370 Köszi a cikket. Ez most nekem nagy segítség lesz.
-
Zézoli #39369 Üdvözlet!
Urak, mi történt a játékkal? (Meg a videokártyámmal?
)
Tegnap este, minden low beállításon: 17-19 FPS volt Dover fölött. Ma a patch után 117... Igaz a 8800 GTS is lecserélődött egy GTX560-ra, úgy tűnik, jó vétel volt.
A beállítások felhúzásával próbálkozok éppen, most 4 X anti aliasing mellett, a bal oldali opciók high, a jobb oldaliak medium állásban, fű és árnyék nélkül, Dover fölött 85 az FPS, London felett földszinten 45. A látvány így is döbbenetes az Ultrapackhoz képest. A kártya süket csöndben jégcsapokat gyárt, miközben 98-99 %-on megy.
A vas: E8400 processzor 3,8 GHz-re húzva, P5E deszkán,Gigabyte GV-N560SO-1GI kártya, 4 GB RAM, WIN7 64 bit.
Zzoli
-
1.00.14101 patch. -
Köszi!