91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Csak nem titokban egy GTX580 ad van? Minket meg altatsz:DHoppácska. Már ,hogy a driver megjelenése így megszólalásra késztetett:)) Kis huncut.
  • PhantomAss
    jaja, érezhető a gyorsulás
    amúgy a tálcán is megjelent nekem egy kis control panel ikon, eddig ilyen nem volt (legalábbis én nem vettem észre)
  • Solt
    Majd fél év után már ideje volt! :D
  • Vogel
    Ez az új 270.61 nvidia driver nagyon odabasz. Sokat javított a helyzeten.
  • Lacusch69
    Gyakorolj egy Beaufighter ellen, és csak "Beobachtung" lőszert tárazz be a géppuskákhoz.(Ne csinál kárt, de villan a találatkor)
    Gépágyúval meg ne lőj 50-70m-nél messzebb.
  • repvez
    Tud valaki segiteni hogy a dxtweak progit hogyan tudom használni w7 32 biten? mert valahogyan be kéne kalibrálni a joyomat, de win alatt az x y tengelyek csak a végértékeket érzékeli a program meg nem indul el kompatibilitás modban sem nem tudom melyik a legujabb verzió belöle de a dxtweak2.exe progit töltöttem le.
  • PhantomAss
    szépen ég ha eltalálod
    én tegnap kb egy órát gyakoroltam qm-ben de szinte csak a véletlenen múlik hogy emilel eltaláljak bármit is
    bezzeg huurival+spittel olyan egyszerű célozni gogy egy legyet eltalálok
  • Her Laca
    Viszont szépen ég:)) Mármint a vászon.
  • Lacusch69
    Azt ne felejtsd el, hogy a Hurri csőváz-vászonborítással, a 20-as nem annyira hatékony ellene, mint a Spit ellen. (Valóságban így volt. Azt nem tudom, hogy belevették-e a sérülésmodellbe)
  • Lacusch69
    Szedd le a virágbótit, és döntsd el, hogy megéri-e?
    Szerintem igen.
  • Willenbrock
    Ezzel én is így vagyok.Előbb úgyis a gép fejlesztésére kell gyűjtenem a pénzt,mire ezzel megleszek addigra biztos kiforrott játék lesz a CoD.
  • Richtofen
    Nem szenvedek vele amíg nem fut elfogadhatóan a többségnek. Ha pénzt adok valamiért akkor legyen meg a színvonala. Vagy legyen olcsóbb. A leírásaitok alapján kurvára nem ér meg 8 rongyot nekem, akármennyire il2buzi vagyok is.
  • sakkay
    Veheted már most...nagyon alakul. Néztem pár törés tesztet, sokat javítottak rajta...de még nagyon sok minden hiányzik.
  • Richtofen
    Addig meg a fishing simulatorral elvagyok még ;)
  • Richtofen
    Hiiiiinnnnye! Pedig má' kezdtem rávenni magamat, hogy megveszem végre. Na majd 2 hét múlva a következő patch...
  • V Domino #39391
    Nekem is ez a tapasztalatom.Mondjuk hiába találom el,a 20 millis egy rakat fos,semmit nem ér.:(
  • lala42
    Hali. Bemegyek egy szeróra és egy idő után repülés közben timeouttal kidob. Mi a f***ért?

asw27-nek. Repültem Miskolcon, de csak átstartom volt. Vittem oda egy Piratot. Nem-nem én vagyok az a reptérpk. Én Nyíregyen, Szolnokon Keméten repültem. No meg néhány más helyen. ( Dunakesz, Farkas-hegy, stb.)
  • sakkay
    Gyerekek, felraktam az árnyékokat.-25 fps, de olyan gyönyörű , hogy hihetetlen.
  • PhantomAss
    hát vazze ezt nem hiszem el...az új driverrel meg fullosan játszható london, viszont a francia város picit rosszabb (18-20fps)
  • Solt
    Ez így szörnyen hangzik... :D
  • Solt
    Na azért itt tuti valami árulás van... nekem a francia város felett 8!!! fps-re leesik, de London felett megvan a 15-20 alacsonyan. A tapasz előtt jobban ment... ( nekem már a béta is rontott )
  • bootsector
    Sziasztok, akkor most én is csatlakozom, nálam a peccs frankón dobott végre a teljesítményen, abszolút akadásmentes és gyönyörű a táj maxra tolt graffal... így kellett volna kiadni.
  • sakkay
    Rakjad újra az egészet, lehet a módok, vagy a béta kavar be.
  • Lacusch69
    Solt is veres, és neki is rosszabb lett.
  • PhantomAss
    ha ez így megy tovább én is átállok a veresekhez :D
    az pedig viccnek nagyon durva lenne..
  • PhantomAss
    hopp, de
    ma jött ki, töltöm is a drivert
    de amúgy tényleg sokkal rosszabb lett a játék...
    a francia város amitírtatok full garfikán szaggatás nélkül megy, london viszont játszhatatlan
    nem diavetítés hanem állókép...
  • Her Laca
    Itt valami hardveres dolog lehet.
    Poginál is simán megy ,nálam is ,pedig Poginak AMD procija van.
    Rozsdás is azt mondja ,hogy nála is simábban fut.
  • Solt
    London felett is rosszabb lett.
  • Her Laca
    Egy gyors konklúzió.
    Biztos ,hogy simább lett,szinte folyik a játék,eltűntek a mikro akadások,és még el is találom amit lövök. Lehet az volt az oka?
    Minden esetre nálam hibátlan.

Solt! Ne azt a retek várost nézd ,összességében mit mutat a dolog?
    Phantomas!
    Nincs új driver a videó kártyához?
  • Solt
    :(
  • Lacusch69
    Blue Scorpion írta a hivatalos fórumon:

"For whatever reason fps took a nosedive, the beta was much better but this "official patch" was a step backwards on my system "

Szóval nem vagytok egyedül...
  • Solt
    Nekem is rontott a tapasz a teljesítményen... ( azon a helyen amit említettem korábban )
  • Lacusch69
    Új patchet felraktad?
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Urak! Van köztetek olyan autószerelő aki képben van MB Sprinter terén? Új szerelőt keresek, és jó lenne valami megbízható emberkét találni
  • PhantomAss
    hát nálam egyre rosszabbul fut a játék
    amikor megvettem szinte max grafikán játszható volt mindenol, most meg london annyira akad hogy 1-2 fps, diavetítés, még ha leveszem a garafikát akkor is
    ki érti ezt?
  • Lacusch69
    Köszi. Akkor holnap megyek Szegedre.
  • Szepy2884
    Köszi a cikket. Ez most nekem nagy segítség lesz.
  • Zézoli
    Üdvözlet!

Urak, mi történt a játékkal? (Meg a videokártyámmal? )
    Tegnap este, minden low beállításon: 17-19 FPS volt Dover fölött. Ma a patch után 117... Igaz a 8800 GTS is lecserélődött egy GTX560-ra, úgy tűnik, jó vétel volt.

A beállítások felhúzásával próbálkozok éppen, most 4 X anti aliasing mellett, a bal oldali opciók high, a jobb oldaliak medium állásban, fű és árnyék nélkül, Dover fölött 85 az FPS, London felett földszinten 45. A látvány így is döbbenetes az Ultrapackhoz képest. A kártya süket csöndben jégcsapokat gyárt, miközben 98-99 %-on megy.

A vas: E8400 processzor 3,8 GHz-re húzva, P5E deszkán,Gigabyte GV-N560SO-1GI kártya, 4 GB RAM, WIN7 64 bit.

Zzoli

• Sanyo
    1.00.14101 patch.
  • Sanyo
    Köszi!