91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Konkrétan ez található a futtatás ablakban: "E:\IL-2 COD\Launcher.exe -mod=lowclouds -mod=lowgrass and -mod=lowshadows" Mi lehet a gond? A mod mappűi a COD gyökérönyvtárában vannak, ahogy írja a readme... -
Ezzel a keygets féle moddal érdemes próbálkoznom? Valahogy a command line beírás nem akar összejönni... Kiválasztom a futtatásba a Launcher.exe-t, utánna biggyesztem a kivánt kiegészítést, és amikor entert ütök, azt írja ilyen nevű fájlt nem talál... -
A betával megy,a hivatalost még nem törték fel. -
FMB gépek optionsban bepipáltad, hogy Playable, vagy hasonló? Különben csak AI lesz. -
bettly #39522 Kosz a batoritast, valahogy majd ki alakitom,mar tobb napja kinozom a regi IL-2-ben aFMB-t , minden rendbe , de nem tudok olyan kuldit csinalni mint szerveren , hogy tobb gep kozott vallaszak a felszallasnal, van ott egy olyan , hogy Home Base ,de akkarmere ,akar melyik felebe teszem a gepeket : egy nagy semmi -
Lacusch69 #39521 Még nem találtam... -
Köszi Sanyo -
Új pecshez van kalóz verzsön? -
Itt van a mutliplayer segédlet, de sajnos mára kifutottam a szabadidőmből. :( -
Én bármit csináltam, nem tudtam "army"-t választani mikor multiban próbáltam (hostként akartam megnézni ezt-azt). Az a része kicsit zavaros nekem, de ha te jutsz valamire, akkor jó lenne ha elmondod mit hova állítottál... -
Hónapokat töltöttem el a régi Il-2 FMB használatával. Nem különbözik drasztikusan attól, talán erről is összedobhatok egy írást, de az biztos hogy ma már nem lesz rá időm. -
Ma még nem leszeg (rep)gép közelben, holnaptól lesz erre időm.
Hogy hogyan kell 1v1 missiont összedobni, én arra lennék kíváncsi... nekem nem sikerült még :/ -
sakkay #39514 Ok, nem veszem, de engem lehet érdekel.
-
Ez egy jó régi bug az IL2 ben. Annó még amikor kampányt repkedtem(nem most volt) sem sikerült soha végigvinnem egyet sem. Pedig volt olyan aminek többször is neki futottam. -
Na hála az égnek:) Hogy mit szenvedünk mi tudatlanok evvel ,el sem tudod képzelni:) -
Ma este 6 vagy fél héttől hostolni fogok. Közben megírom a tutorialt, hogy másnak se legyen gondja vele. :) A megjelenés napján próbáltuk Tommal, remélem azóta nem lett bonyolultabb a dolog. -
Feró Flex #39510 Reptársak:)
Az IL2 1946-ban a kampány állását hova menti el a játék?Én nem találom...Át szeretném tenni 4.09/2.1 UP alá,mert az Adlertag kampi az új csatorna mapnál "init error"-t jelez és kampec(10.1/Hsfx5.1-nél).Viszont ha átrakom a mentést talán tovább tudom folytatni a kampinyeket.
Köszönöm a segítséget. -
Ja kicsit fel kell emelkedni. De a Puma fórumon Mate ezt írta ,lehet ,hogy van megoldás?
"A trackIr-el való nézelődés nálatok nem okoz gondot? Elég könnyen elmászik, egy kis nézelődés után nem oda tér vissza..nyomogatnom kell neki a "mássz vissza középre" gombot."
"A trackir-es probléma is eltűnt. Kikapcsoltam a néz. fixálása (vagy mi) opciót, és jobb lett." -
Klusi86 #39508 Hát csak a mégpontosabb pontosítás miatt kérdeztem:D -
Ez jó kérdés:)) Ha hirtelen megszaporodna az Il2 vel játszók avagy aziránt érdeklődők száma, akkor azért gondolkodóba esnék. -
Ez a része (is) kurva szarul van megcsinálva az biztos. Én is agyfaszt kapok tőle. -
nekem egyetlen bajom van a célzással: hogy pár perc alatt úgy elmászik a célkereszt hogy hiába nyomok pozicionálógombot a trir-en, a célkeresznek akkor is csak a teteje látszik
szóval mintha a pilóta egyre lejjebb csúszna az ülésen
és rohadtul zavaró..egyszerűen nem tudok mit csinálni vele -
-
Klusi86 #39503 IL2-es kollegák a régi arcok, vagy az újoncok (mint pl én) is annak számítanak?:D -
Lacusch69 #39502 Nekem Hurri és Spit ellen 15%, Beaufighter ellen 25% körüli a találati arányom (persze közeli dogfightban) -
-
Na megtaláltam a mellélövéseim okát. Én az IL2 ben szinte soha nem használtam a teljes zoomot ,és itt se állítottam be. Ugye az Il nél elég pontatlanul lehetett vele lőni. Most kipróbáltam,és mit ad isten majd minden lövés betalált. Jobban lehet célozni így ,legalábbis szerintem,a távolságot az elé tartásnál is jobban meg tudtam becsülni.
Ja a konvergenciát meg 100 és 150 re állítottam. -
hát ja néha én is csodálkozom magamon :D
de amúgy hosszabb távon biztos jobban megéri, én meg nem akarok a géphez nyúlni még egy-két évig -
Nem csak repteret választhatsz ki (akkor kell a crate gomb), hanem reptérre visszaszállt gépeket is akár, ott tudsz beülni másik gépbe pilótának, vagy haverhoz lövésznek, ezekhez kell a fly gomb. -
Na várjál csak 
Mit írtál le? Tudod te egyáltalán mi hagyta el a billentyűzetedet?
jesszus Mária ,te atya úr isten. Hova fajul ez a világ.
-
-
én is erősen gondolkodom egy 6950-en :D
lesz cserébe egy 560ti -
Van egy lehetőség ,ha sikerül akkor kiegészítésként fogom csinálni hosszú távon. A fórumos ,pontosítok IL2 ős kollegákon nem óhajtok keresni ,ez nálam elvi kérdés. Csak ,hogy tisztázzuk. Ha nem jön össze ,hát így jártunk:)De remélem nem lesz akadálya. -
-
Mi a retek van? -
-
na ilyen lett a Lacusch által megálmodott szerkezet -
Lysandus #39489 Félek egy hét múlva még nem lesz meg az upgrade alap, de folyamatosan informálj minket a lehetőségről.
Köszi!
-
majonur #39488 Remek! Pont mostanában, akarok videókártyát(4870x2) cserélni, mert nem az igazi, elegem van az Ati-ból és a kétmagos kártyákból is, egy gtx 480 amin gondolkodom. -
Urak.
Aki hardver vásárláson töri a fejét ,várjon kb egy hetet.
Addigra megtudom,hogy milyen áron tudok beszerezni alkatrészeket,reményeim szerint nagyon,nagyon jó áron. Persze az is lehet ,hogy nem lesz belőle semmi ,nem rajtam múlik sajnos,de ha sikerül akkor komoly pénzeket lehet spórolni.
Ezen hirdetés ,nem minősül ajánlat tevésnek:)))