91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Feró Flex #39566 KÖSZÖNÖM SZÉPEN. -
Már hogyne volna?!
-
Lacusch69 #39564 Hülyeség ellen nincs orvosság... -
Lacusch69 #39563 Mijki, ezek a grafikonok az Aces High játékból vannak.
EZ a jó grafikon, a pont-vonal az érvényes. -
nézz szét a pumaszállás fórum cod topikjában ott taglalták ezt, a csúszkák pont fordítva működnek, 100%=lomhaság
de nem akarok hülyeséget mondani... -
Van a fejlesztőknek fontosabb dolguk is ... vannak érdekes topikok ... mint pl: hogy tegyék középre a revit a meszán !!!
-
Az irányitáshoz valaki tud segitséget addni hogy hogyan érdemes beállitani a joystick tengelyeket?Mert olyan lassan lehet nálam fordulni és emelkedni egy emillel.Azt gondolom hogy ne várjak olyan fürgeséget mint egy modern vadásztól, de itt még 600-as temponál sem tudtam ugy belerántani, hogy érezhetöen és hirtelen irányt váltson mint a sturmoba.
A controls menübe mindegyik irányra kitér 0-100-ig és a csuszkák is maximumra vannak huzva kivéve a deadzonosok és a 0%hoz tartozo az mind 0-n van. -
Szerintem Spit I esek voltak. De mindegy is,én csak a tapasztalataimat írom le. Hátha más okosabb,jobban csinálja és ötleteket tud adni.
Azt mondjuk nem értem,hogy ha ez így van ,miért nem a kornak megfelelő gépeket adták ki,pro és kontra.
Persze lehet tiltani a spit II eseket szervereken,tegnap éppen volt hőbórgés,hogy az miért nincs:) nem mintha a spit I nem lenne elég :XD -
Azt se felejtsd el azért, hogy E-3-al repültél Spit II ellen. A német gép egy spanyol polgárháborús "veterán", hiszen a tűzkeresztségen ott esett át. A Spit IIa pedig az Angliai-csata legmodernebb angol típusa. Amikor az '40 augusztusban a csapatokhoz került, a németek ugyanabban a hónapban kapták meg az E-7 gépeiket, hajtóműnek meg nem csak a DB 601 A, hanem DB 601 Aa, és DB 601 N is volt (a korábbi típusokba is, E-4 esből is volt pl E-4N). -
Bf 109E-4:
Hossz: 8,64 m
Fesztávolság: 9,87 m
Magasság: 2,50 m
Legénység: 1 fő
Motor: Daimler-Benz DB 601 A, 1100 LE
Maximális sebesség: 575 km/h
Fegyverzet: 2 db 20 mm-es MG FF/M gépágyú a szárnyakban,
7,92mm-es légcsavarkörön át tüzelő MG 17-es géppuska
Tömeg: 2010 kg (üresen); 2505 kg (harckészen)
Csúcsmagasság: 11000 m
Hatótávolság: 560 km
Spitfire Mk IA technical data
Engine 1030 hp Rolls-Royce Merlin II, V12 liquid-cooled
Dimensions Span 11,23 m; length 9,12 m
Weights Empty weight 2049 kg; normal loaded 2812 kg
Performance Max. speed 563 km/h; ceiling 9700 m; range 635 km
Armament 8 x 0.303 Browning MG ( Mk IA )
Production 1566 ( Mk I )
ITT VAN PÁR GRAFIKON A VITÁHOZ -
SnowF #39556 Spit vs. Emil vitához:
Spit performance
Érdemes elolvasni, főleg a rengeteg pilóta beszámolót. Igaz hogy angol a site és az idézett pilóták túlnyomó többsége is de eléggé árnyalja a képet és egyértelműen jobbnak tűnik a Spit, na persze nem annyira mint a játékbeli adatok alapján. És ami itt is kitűnik és németek is megerősítik, hogy a Spitet (meg a Hurrit) rém egyszerű volt vezetni és nagyon kezes gépek voltak, ellenben a Messzával. -
Most azon agyalok,hogy van az a vészteljesítmény. Eddig nem nagyon használtam ,de ma ránézek. Hátha dob valamit a teljesítményen. -
Ezmiez? :D 8500m-en +200 km/h (!)-val gyorsabb mind2 angol gép? Az emelkedés szinte ugyanannyi (+1-2m/s nem szignifikáns), sőt 4500m felett 2x jobban emelkednek a gonoszok. -
Így van. De humán az más. Két napja próbálkozom,néha sikerül lelőnöm egyet ,egyet,de többnyire alul maradok,még úgy is ,hogy magassági fölényből támadok.
Bevágja konstans fordulóba,és ha kicsit is türelmetlenebb vagyok ,oda az előnyöm ,utána meg egyszerűen lenyom erőből.
-
Lacusch69 #39552 Az a baj, hogy a játékbeli Messzer még a zsákmányolt példányon lezavart francia teszt eredményeit is alulmúlja (5k felett) -
Lacusch69 #39551 Deighton: Vadászrepülők.
Pont ez volt a bajuk a briteknek, hogy a Messzerek jóval magasabban tudtak cirkálni. Ha egy Spit felkapaszkodott a magasságukba, le is lőtték. -
Lacusch69 #39550 Pusztán AI ellen harcolva: a Hurri keményebb ellenfélnek tűnik a Spitnél. -
Nyugi:) Mint ahogy régen ,most is megtaláljuk a módját ,miként győzzünk:)
Ebben ez a szép. Ezért tartjuk többre magunkat:XD
Evvel persze nem azt mondom hogy Spittel egyszerű jól repülni:) Vagy mégis?:) -
De azért <b>6év után</b> használhattak volna valós fizikát és tulajdonságokat a gépeken. De hát Oleg a kis vörös már megint a szöviknek kedvez. -
A tegnapi nap egyértelművé tette számomra,hogy a német oldalnak nincs esélye egy dogfight ban. Szigorúan kerülni kell ,csakis magassági fölényből támadni,különben esélytelen az ember.Ja és persze csapatban dolgozni.
Evvel csak az a baj,hogyha a Spitek is felmennek magasra akkor baxhatjuk.
Egyértelműen minden paraméterben jobbak ,mondom mégegyszer az az érzése az embernek,hogy egy jóval erősebb dinamikusabb géppel áll szemben.
Persze az is lehet,hogy én nem használ,om jól az emilt,ezen még dolgozom egy csöppet.Most már nagyjából képbe vagyok ,a PP,a szívótér nyomás,a fordulatszám szentháromság kezelésében,de még meg kell találni azokat a tartományokat ahol a legtöbb teljesítményt adja a gép mondjuk pl meredek emelkedésnél. -
Valahogy sejtettem hogy ez lesz. Überspitek, legyengített meszák ellen.
-
Ezek a grafikonok a manualból valók. Még egy Stuka is magasabbra emelkedik, mint a mesza
(Annak 9200-on van a plafon). Még nagy anyázás nincs 1C fórumokon, és -bár nem akarom Kürfürst kenyerét elvenni- lehet felrakom majd ezt oda is, meg egy-két grafikont, hogy legalább a beszélgetés elkezdődjön róla (Il-2-ből kiindulva elég szkeptikus vagyok az ilyen variálásokkal, hiszen forrásanyag és forrásanyag közt is van különbség, Kürfürst oldalán is +- 5%-os mérési hibahatárról van szó, ami a végsebességeknél már nagyon nem mindegy).
-
Zuhanásban pedig tényleg a BF volt gyorsabb és emelkedésben is.Az emil csúcsmagassága 11500 m körül volt a spiteké legalább 1000 m-el ez alatt.Olvastam hogy emiatt gyakran maximális magasságben haladtak a németek és onnan csaptak le.Kiváncsi vagyok a CoD-ban melyik gépnek mi a max. magassága. -
Romeo One #39543 X:\ddd\IL2-1946\Users\NÉV\campaign.ini
X a meghajtó, ahová települt
ddd az alkönyvtár, ha ilyenbe lett rakva
NÉV az a név, amit a John Doe helyett adtál magadnak.
(Nálam pl f:\jatek\il2-1946\Users\hun\campaign.ini -
sakkay #39542 Köszi.
-
sakkay #39541 Köszi. -
Dornier Do 17 videó. -
Csak az utolsó kell, de a steam ezt automatikusan megcsinálja. -
Nálam is 460GTX, bár a procim 6 magos. Videófelvétel közben is megvan a 25 FPS, annélkül meg 30-40. -
colbeny #39537 Nekem GTX460 van, core i5-760-nal gyári (2,8GHz) órajelen. Szárazföld felett is majdnem max grafikával megvan a 30-40fps. A VGA-t és a procit is lehetne bőven húzni, szóval sztem elég hozzá :) -
egymás után kell a patcheket felteni vagy elég az utolsot? -
sakkay #39535 Gtx 460-al nyomja valaki? Had kérdezzem meg: szerintetek 4 magos 945, meg egy gtx 460 elég mondjuk közepes grafika+árnyékok minőségi futtatásához? -
colbeny #39534 offisül fúrumon:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=21452
viszont én a hivatalos linkről kétszer szedtem le, mindkészer CRC hibás volt a file. Aztán leszedtem a hozzászólás végén lévő megaupload-os linkről, na az működött. -
Én nem találtam hozzá linket,honnan töltötted le?Elvileg a steam magától frissíti szóval nem kell letölteni semmit,ezért nincs is fent külső megosztókon. -
Hogy Olegék szüljenek sünt.
Az hagyján ,hogy egy spit csomót köt a messerre.Megszoktam.
De magassági fölényből megcsapom ,balra húzza mintha kötelező lenne szintben,én jobbra egyenesen emelkedve tovasuhanok. Nézek hátra(semmi lassító manőver) és ott van mögöttem és lő.
Nosza zuhanjunk,(mert ebben legalább jobb a BF) figyelem a pp-t a fordulatot tökéletes minden ,szívótérnyomás a helyén ,sebességem vagy 700
,nézek hátra ,spit mögöttem.
Másik. jól meglövöm,darabok hullanak,,rászúrja a gázt,és tovasuhan,én meg békésen ballagok utána. Olyan az érzése az embernek mintha 1000lóerővel erősebb gépbe ülnének.
-
colbeny #39531 Én feltettem a legújabb peccset a virágboltira, el is indul minden gond nélkül. Viszont ugrál a kameranézet belső és külső nézetben is. Ezzel lehet valamit csinálni? Vagy ez a virágbolt miatt van és törésre vár? -
Lacusch69 #39530 Felesleges a Kegety-mod, mert a béta már tartalmazza.
-
Ahham... igen az "and" full felesleges, egy az egyben másoltam nehogy hibázzak a gépelésnél :-( ... Akkor meglesem így is!!! Köszi! Amúgy egyenlőre nem megyek onlány. :-) -
meg azt az "and" -ot szedd ki, az csak elírás nem?
(ezek a moddok a legújabb patchekben benne vannak, ha a játékot frissíted, akkor egyébként feleslegesek. Online játéknál meg tiltottak is). -
Az exe mögé kell az idézőjel, utána írd a modokat.
"E:\IL-2 COD\Launcher.exe" -mod=lowclouds -mod=lowgrass and -mod=lowshadows