91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    win 7 nél c:/users/felhasználónév/documents/1Csoftclub/játék könytárának a neve/

XP-nél a dokuments and settings-ben kb ugyanott
  • Lacusch69
    Very help!

Aki a virágbótiról frissített dobozos verzióra, az hol a faxban találja a konfigurációs beállításokat???
  • acidrain
    Teljes mértékben igazad van. Sajnos.
  • Her Laca
    Valamelyik szerveren egy szuszra három humánt lőttem. Egy hurri ,kétspit. Mondjuk nem volt full reál,de a spitik nem tudtak lefordulni ,farokra trimmeltem,gyakorlatilag majdnem hogy csak a trimmet használtam fordulásnál a bottal csak rásegítettem. Amit még észrevettem az az,hogy mivel nem volt komplex menedzsment ,a fordulatszámot mindig olyan 2 -2,2 őn tartotta az autómatika ,jószerivel csak a proppal szabályozta.
    A gázt csutkára toltam majdnem mindig. Utána ofline is próbálgattam ,lehet ez a titka a messernek,mert mintha dinamikusabb lenne.
    Nézzétek meg ti is. Aztán lehet ,hogy én nézek be valamit:)
  • Nesu
    Le kell szállni ahhoz ,hogy pontot kapj ,ha jól tudom .
  • Willenbrock
    Spit vs 109 szerveren lelőttem 2 spitet aztán kiléptem,mikor később visszaléptem nem láttam a statban a 200 pontot,jegyzi valahol a hónapban elért összes pontot?
  • Sir Cryalot
    kb azt hogy recésebb de gyorsabb lesz.
  • sakkay
    Vagy?
  • sakkay
    Bocsi. Nálamnál jobb angolos nem tudná megmondani mit ír az árnyék módról? Ugyanis hihetetlenül tetszik az árnyékolás, csak megeszi a gépem. Ez valami olyan , hogy van árnyék, de nem annyira gépigényes?! Álmodik a nyomor..
  • Solt
    A kis emberkét ( ami téged jelképezz ) tedd át blue-ba, és akkor nem lesz ilyen gondod! :)
  • DummyBoy
    Lol ... Kegety megint ügyködik :)

Cloud - grass - shadow mods
  • LeonSilver
    Háhh!!! Meg is nézem meg fel is veszem :) PVR Set-top box rulez.
  • mijki
    OFF:
    HOLNAP 14:15 FILM+ --> Kelly hősei
    ON:
  • Papa01 #39753
    Aki lenézi, szerintem komolyan még soha nem dolgozott... Olyan terhelést kapnak amibe én simán belehalnék.

Múltkor újították fel a 33-ast, nyáron nagy kánikulában csinálták z utat, úgy hogy hogy közben nyelték a benzingőzt napi 8-10 órában.. le a kalappal előttük!
  • Her Laca
    Nem ,nem szégyen,csak elveszik az ember kedvét tőle.
    Úgy érzem magam mostanában mint egy gátfutó,akadály akadály hátán.
    Ezért is gondolok arra,hogy leköltözöm egy csendes kis vidéki helyre és tojok a nagyvilágra.
  • LeonSilver
    Szerintem se. De ismerek jó néhány embert aki lenézi a melóst. Egyébként ilyeneket nem is olyan nehéz találni.
  • Papa01 #39750
    Szerintem a munka soha nem szégyen.
  • LeonSilver
    Van egy barátom. Szakmunkás. Burkoló a srác, ilyen hideg, meleg langyos, mittudom én :) Még 30 éves sincs, érti a szakmáját, szereti és kurva szépen dolgozik. Hülyére keresi magát mert mindenki vele akar dolgoztatni. El kellene jutni oda, hogy a kétkezi munka vagy a "diplomanélküliség" nem szégyen. Sőt, még az sem ha valakinek nincs érecccssségije. Hol van már az az idő amikor túljelentkezés volt autószerelőből, esztergályosból, stb.. De bölcsész az kell. Évente több száz :D Majd használjuk őket gát gyanánt. Vagy leverjük őket cölöp helyett, legalább lesz valami hasznuk :D
  • LeonSilver
    :D

Nem arról van szó, hogy nem kellenek a diplomások. Kellenek mert nélkülük sem menne az élet. De kurvaországban(sic!) sajnos átestünk a ló másik oldalára mégpedig azért mert a kétkezi munkát szarnak megfizetni. Ma ha megkérdezel 10 fiatalt abból legalább 8 irodában akarja színes üvegcseréppel véresre vakarni a seggét.
  • Her Laca
    HD6950@70 re. 63 ért vettem .

Egyszer egy építész mérnöknek odaadtam a szerszámokat,mert mindig belepofázott a melóba,hogy akkor tessék csinálni. Nem értem minek hívott minket ha ennyire érti a szakmát? Mondtam,hogy hozzon egy láda sört ,mi leülünk aztán csinálja ahogy neki jó.
    A végén elnézést kért.
    Megállapította,hogy papíron azért más a burkolat kiosztás tervezés.
  • LeonSilver
    De most őszintén. Mégis mi a faszt gondolt négy évvel korábban? Meg lesz a bőcsész diploma és dőlni fog a lé?

Azt egyébként én sem szeretem ha lesnek a népek. Attól meg egyenesen agyfaszt szoktam kapni amikor behozza a szar, széjjelbarmolt gépét és megmondja, hogy szerinte mit kell csinálni vele. Mondjuk nem is nagyon tartózkodtam az "eladótérben", habár néhányszor így is kirohantam mint a Zrinyi. :D
  • Fürtös
    Kicsit off:

Nemrégiben Dacia Logan tévedt be hozánk egy bölcsész srác hozta,a szüleié a gép.
    Vizpumpa+vezérlés,nekiálltam a srác végig nagyon érdeklődött kérdezgetett.
    Nem szeretem ha ott állnak mellettem mikor dolgozom de hát az ügyfél az első,magyarázgattam neki közben mit miért-hogyan...
    A végén kinyögte ,hogy inkább ő is tanult volna szerelőnek,mert bölcsész diploma és 4 éve munkanélküli.
    Mondjuk a stilusa kicsit ilyen lenéző volt ezért helyre tettem a fejét és csak annyit mondtam:
    Bizony ebből meg lehet élni de sajnos egy kicsit többet kell tanulni hozzá mint egy bölcsész diplomához:D
  • Fürtös
    Istenem hát hogyhogy olyan embert rakott oda állambácsi aki ért egy kicsit hozzá és tudja hogy ezt a madarat márpedig életben kell tartani???
    Ilyen is ritkán van:D
    Éljen a HA-UTI!
  • Sanyo
    Ez nagyon jó hír! :)
  • Zoli105
    Hurrá :)!!!!!!!
  • LeonSilver
    Vááááááááááááááá el se merem hinni!
  • Lacusch69
    Az biztos, hogy a legtöbb hülyeség a katonaságban történt.
    Volt, aki őrségben szitává lőtt egy tehenet (egy évvel előttünk).
    Olyan is volt, aki egy BAT-tal kikapta haverja alól az őrtornyot.
    Előfordult, hogy a tü.rajt majdnem szitává lőtték, mert kimentek a lőtér oltására, de nem látták őket...
  • Papa01 #39739
    Laca, Te milyen VGA-ra váltottál? És ha nem titok, mennyiért vetted? :)
  • Sanyo
    Nálunk egy DAK-ból a kormányszervó ment el, előtte rohant egy UAZ és az hajtotta szét a népeket. Előre kinyitották a főkaput, ami után egyből fordulnia kellett volna. Azzal pont szemben volt a két telefonfülke egyike, ahol éppen a családdal beszéltem. Megjön a parancsnoki UAZ, nagy lótás-futás, nyílik a kapu majd hallom a bömbölve érkező román csodát. A katona próbálta tekerni a kormányt, de nem volt elég gyors. Én egyik kezemmel már nyomtam kifele a telefonfülke ajtaját és már éppen dobtam volna el a kagylót, amikor az ember padlófékezett és lefullasztotta a gépet, egyébként pont elvitte volna a telefonfülkét velem együtt. 8)

Az ilyen és ehhez hasonló élmények miatt soha nem bántam, hogy katonának kellett mennem, bár akkor szívás volt elejétől a végéig.
  • Lacusch69
    Én elégedett lennék a semleges Svájciakkal is.
  • sakkay
    Nem lehetne olyan, hogy senki sem legyen elfogult?!
  • i robot
    A német oldalon esélye sincs az embernek. A Spit valahogy minden sebességtartományban körülrepül mindent. Ez a "sim" akkor lesz jó ha nem elfogult oroszok fejlesztik hanem elfogult németek.
  • Lacusch69
    Lehet, a "K"-tól volt kölcsönbe, szintén kopasz.
    Igaz, esett az eső, és csúszott, mint a kenőszappan. De két raj fel tudta tolni.
    Ellenben Szegeden a román DAC be tudott menni a csukott laktanya kapun is (láttam a körletablakból). Kasza őrvezérnek nem kellett vagy 2 hónapig hazamennie. (Elment a kocsiról a légfék, a szabadkai úton 110-zel előzte a a rendőrautót...)
  • Her Laca
    A sofőr amatőr volt:) Csak ez lehetett az oka:XD
  • Lacusch69
    Röhögtetsz? Nézd meg a szakmáimat a nevemre kattintva, és találd ki, hogy melyikből élek 20 éve...
  • Lacusch69
    '90-ben Vácon (pontosabban Csikóspusztán a kúszi-mászi-árokásós területen) a Csepel D344 tip. tgk-t egy, az alföldön is szerénynek számító emelkedőre a platóról leszállt katonáknak kellett feltolniuk (én voltam az egyik)
  • LeonSilver
    Nekünk elég sok Csepzonunk volt. Azért volt jó a haccsseregbe mert egyszerű volt mint a faék, ha volt benne gázolaj meg víz akkor a világ végéig is elment. Én szerettem.
  • Her Laca

De ez a legjobb:) Még húzza az Uazt is.
  • Her Laca
  • Her Laca

Zalaegerszegen volt egy ilyen műhely kocsi.
    Azzal jöttek mindig ha ki kellett rángatni a terep ifákat,vagy bármi mást.
    Nem emlékszem olyanra,hogy a csepel elakadt volna.