91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    VAGY!!! Szégyellem kimondani,de lehet kell egy veres képalkotó egység.
    Ezt rossz volt még leírnom is:)
  • Her Laca
    Azt ,hogy csinálta? Ez nagyon furcsa ,mi több érthetetlen.Én nem érzek változást igazán,az ez előtti beta patch -nél volt egy olyan érzésem,mintha kicsit rosszabb lett volna,vissza is tettem a hivatalost. Ezt most próbáltam éppen ,abszolút jól fut ,mondjuk fps-t nem mérek.
  • LeonSilver
    Nemtudom, nekem SOKKAL jobb lett. Londont meg mondjuk kapásból leszarom ;)
  • PhantomAss
    nálam speciel a peccxsek rontottak a játékon, most minden akad, qm-ben ha pl a egy bombázós küldit indítok akkor gyak állókép fogad csak hang van de az is akad
    london nagyjából repülhető de néha akár 4-5 mp-re is akad
    az alap játékkal játszhatóbb volt minden...
  • Her Laca
    Holnap estére árakat tudok mondani. Aztán lehet spekulálni:)
  • LeonSilver
    Ja, azabaj.
  • LeonSilver
    Szerintem nem. De ez a virágbótos mutatvány nálam csak ideiglenes, gondolom a többieknek is. Vagy hát remélem.
  • sakkay
    Ja, nem de néha komoly sebesség növekedést okoz az újabb progiknál'.
    Habár az 5770 megeszi a város árnyékkal akármi jön ki. AZABAJ.
    Jut eszembe , tudsz már valamit?
  • Her Laca
    A réginek baja volt?:)
  • VO101Tom
    Aha. Online viszont még mindig nem használható ugye?
  • LeonSilver
    Ehhez a két utolsó peccshez nem kellett semmi izé, simán mennek. A végleges is nem csak a béta.
  • sakkay
    Kijött az új driver.
  • SgtChris
    Rendben! Azért köszönöm! Akkor használom a beta verzsönöket, olyan nagy gáz azokkal sem lehet...
  • VO101Tom
    Hivatalos patchek elvileg onnan vannak, ha neked feltört van, arra nem tudok mit mondani, lehet van már ezekhez is törés, nemtom.
  • SgtChris
    Csak a Steamről lehet leszedni ezt a 14101-es official patchet? Vagy van valami különálló link, vagy torrent? Mert eddig csak a beta-változatokat találtam meg...
  • SgtChris
    Köszi! Akkor újrarakom az egész gamet. Mostmár mindenféle machináció nélkül, csak a patch-ekre alapozva.
  • VO101Tom
    Az aktuális beta-kat mindig az utolsó hivatalos patch-re kell tenni (jelenleg ez az 1.00.14101).
  • SgtChris
    Ezeket a peccseket egymásra kell rádobálni, vagy elég mindig az utolsót?
  • LeonSilver
    Én most próbáltam ebben a pillanatban. Statisztikát nem láttam (hol/hogyan lehet) de igen kevés találattól leesett (limited ammo és egy csomó maradt). A bal motor égett mint a kalapgyár, a faszik meg csak ugráltak ki belőle ész nélkül :)

• Lacusch69
    Mentem még egyet, most jó volt a statisztika. A fene sem érti...
  • VO101Tom
    Neked eredeti van? Tegnap este is próbálgattuk a 14101-et és a 14305-öt is, úgy azért sokkal pontosabban lehet ezeket nézni, hogy a "célgépben" ül is valaki, aki mondja végig, hogy épp mikor kopog, mi szált el, mennyire maradt vezethető, mikor van vége. Nekünk nem tűnt föl ilyen, hogy lövöm, lövöm és semmi hatása. Igaz, ott ilyen statisztikád nincs, de ha este tudsz, gyre fel ts-re, és a szerverre is.
  • Lacusch69
    Ezzel a peccsel qrva nagy gáz van...

1 vs 1 Messzer Beaufighter ellen.

Beleengedtem a teljes lőszerkészletet (általában 15-20% szokott lenni a találati arányom ez ellen a típus ellen), nem esett le.

Vége a missionnak, erre kiírja: 352 lőszert használtam (???), 9 talált (???, füstölt mint állat), 2% találati arány...

Valami nagyon nem jó...
  • VO101Tom
    Lehet, jobb klikkel létrehozol egy új info ablakot, amjd azon alt+bal klikk (itt tudod mozgatni, ha a fejléc aktív, és méretezni ha a keret aktív), majd jobb klikk tulajdonságok. Ott beállíthatod az áttetszőséget, címsávot, bordert, stb. Itt tudsz tartalmat is hozzáadni, mit jelenítsen meg (azokra klikkelve azok beállításai jelennek meg. Szín, betűtípus, betűméret) Alul beállíthatod azt is, hogy x idő múlva eltüntesse az üzeneteket. A tartalmak elég egyértelműek, azt állítasz össze, amit akarsz.

Arra még figyelj, hogy a címsáv vagy a keret a képből ne lógjon ki, és ne fedjék egymást. Újraindításkor átrendezi a képernyőt ha ilyen van.
  • VO101Tom
    Érdekes post, úgy látszik unatkozik valaki, és épp azt taglalják most akkor melyik sim néz ki a legjobban? :)

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=22249

Mekkora flém lesz ebből...
  • PhantomAss
    a cod-ban lehet olyan chat ablakot csinálni mint a zil2-ben?
    úgy értem hogy legyen átlátszó, ne látszódjon a chat ablak kerete, és egy billentyű lenyomásra tudjak is írni, és persze mutassa a többi játékos üzeneteit is
    tudja vki hogy kell ezt beállítani?
    nálam sajna a többi játékos chat-jét nem mutatja, és ahooz hogy írni tudjak bele kell kattintani egérrel a mezőbe
  • sakkay
    Nem akarok leragadni a témánál, de mondom erről tudtam, de nem ezt láttam. Nem csak fény effektet okozott a robbanás, hanem nagy füst gombócokat' is. Szerintetek mennyire reális a do-17 védelme? Mármint arra gondolok , hogy ha beállok a kötelék mögé mozdulatlanul, még akkor sem találnak el. Az Angol gépek persze pozdorjává zúznak. Ugyanabban a helyzetben.
  • sakkay
    Nagyon állat.
  • Lacusch69
    A húgom orvos. Láttam a kórbonctani oktatófilmjüket...
  • V Domino #39939
    Hehe,ez de komoly:

• VO101Tom
    Én erről beszéltem: Manual 58. oldal:

British 303.Observer: Observer rounds were a British alternative to tracers. Instead of illuminating the fight path of the round, Observer rounds break up on impact creating a large visible puf, making it easy to see when you’ve hit your mark. Observer rounds, however, cause virtually no damage to their targets.
  • sakkay
    Vagy a patch.
    Nagyon kíváncsi vagyok mikor csinálják meg végre fizikailag is a fákat.
    Nagyon hiányzik, meg eléggé megnehezítené a k. leszállást.
  • Glo
    Sokan.. de csak egyszer.. már akinek ép a lelke

Fogyókúrás oldal amúgy.
  • sakkay
    Nagyon kíváncsi vagyok hányan keresnek majd rá...
  • Glo
    Mijki ez elég fake.. ha megnézed a csajt előre repteti a kocsi (amúgy az is egy bábu, foglalkozhattak volna többet a vágással), mikor odaér a kamerás akkor már alatta van.

Amúgy ha ilyenekre vagy kíváncsi, netán kórboncnoknak készülnél ajánlom az extrem.puruttya.hu-t. Olyan mint a South Park: Egyetlen korosztálynak se ajánlott.
  • Glo
    Azok voltak a szép idők mikor SP az South PArk-ot jelentett :)
  • sakkay
    Most megnéztem megint...Nemtom' mi volt. Lehet folyamatosan fontos dolgokat találtam el. Most nem volt olyan durva.
  • sakkay
    Ok. Villan. Kicsit értek a fegyverekhez, és ez nem villan, hanem füstfelhő kíséretében robbant.Ok, csak' szimulátor, de mégis.
  • Willenbrock
    Remélem tényleg fake.Nem hiszem hogy ha egy csaj ismerőst így elcsapnak akkor az az első reakció hogy lefilmezem hogy folyik a vére ahelyett hogy azonnal segíteni mennék vagy ilyesmi.
  • PhantomAss
    hehh azt nem finomítani hanem újraírni kellene :D
  • messerharcos
    "repülőgépek teljesítményének további finomítását jelentik" ebben reménykedem:)