91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #40046 Köszi. Ezt hallottam már, de valahogy nem esett le. 
Viszont elég sokfajta holosight-et láttam már élőben, de valahogy nem az van meg , hogy minél közelebb hajolok, annál kisebb a szálkereszt. Viszont pont fordítva.
Az viszont igaz, revi-be még nem néztem élőben.
-
lala42 #40045 A valóságban pedig így működött. Itt még nem mértem, hogy lemerül-e, de este megnézem.
Kb. 2-3 kattintás a revi fénykapcsolóján elég. Akkor a legjobban látható és elég vékony, nem zavaró. (legalábbis az én szemüvegemnek XD) -
Olegék ennyire nem voltak szadisták, a lámpa élettartamával nem szórakoznak, felkapcsolod, és úgymarad. A fényerőt viszont tényleg érdemes lejebb venni, vékonyabbnak látszik a szálkereszt.
sakkay. meszában a Revi alján van ez a gomb, ott lehet fényerőt fel és le kapcsolgatni. A Reticle Dimmert is bekapcsolhatod, az erős fényben könnyítené meg a célzást, a játékban viszont egyátalán nem segít, azt speciel én nem használom.
A célkereszt mérete nem változtatható, mivel fontos, hogy az a kör, amit látsz, az a távolság tizedét fogja körbe. Tehát 1 km magasról 90 fokban zuhanva a földön egy 100 m átmérőjű kört rajzol ki. Távolságméréshez használják levegőben, X m fesztávolságú gépet fesztávolságát (méterben) megszorzod annyival, ahányszor a revikorbe belefér, megszorzod 10-el és megkapod a tőled való távolságát. Ehhez persze tudni kell a másik gép méreteit, de pár alap számolási művelettel viszonylag pontosan és gyorsan megmondod milyen messze van. -
sakkay #40043 Köszönöm. -
lala42 #40042 A revi alatt van egy kapcsoló. Ott tudod állítani a célkereszt világítását. Csak egy idő után olyan, mint az elem lemerül. Mielőtt berepülsz egy hadműveleti területre, előtt vélszerü felvenni a fényerősséget. -
Kapcsold be a háttérvilágítását és akkor nem halványul el majd :) -
sakkay #40040 Nekem nem trackir problémám van, hanem maga a vetített célkereszt túl nagy..arról nem beszélve , hogy néha teljesen elhalványul. Megnézek a hiv.oldalon pár videót hátha találok rá megoldást. -
OFF:
Nagyon naaaggyy :D
ON:
-
Rof-ban ha SnapView-t állítasz be, amíg nyomva tartod a gombot, addig nem működik a TIR ... unrealisztikus is meg kipróbáltam és működik, de nekem nem jött be ... -
ez sajnos nem működik trackir-rel, pedig megoldaná az összes célzási problémámat :( -
Üdv Urak!
Sajna pár napja nem vagyok gép előtt, csak feljövök olvasgatni ...
2 dolog:
- az egyik peccs a CoD-hoz nem pont azt hozta, hogy kiszedték az ektiválód mizétiát belőle és csak a steam-es maradt???
- minek telepítitek újra? Steam alatt állítólag van olyan hogy leelenőrzi a fileokat és visszaállít mindent az eredetire ... nem? -
lala42 #40035 HERR LACA!! Te honnan rendelted a videokaridat? -
lala42 #40034 Próbáltad már, hogy az egérgörgőt lenyova tartva, a jobb gombbal együtt oldalrahúzva a revit állítod középre? Akkor forgás után is középen kell maradni. Elméletileg oda állítod a középpontot. -
sakkay #40033 Nem lehet a vetített célkeresztez' kisebbre állítani??? Tudom ha közel hajolok kisebb lesz(ami megint fura egy kicsit). Az zavar , hogy kicsit az ember nézeget, és mire visszafordul, már abszolút nem tudja merre kell hajolni , hogy előjöjjön'. Ha kisebb lenne, jóval nagyobb kihajolási' szögben is látná az ember..meg szerintem jobban is lehetne vele célozni. -
sakkay #40032 Valamelyik pályán már van személyzet minden! földi egységnél,(ben) csak kicsit el voltak csúszva. -
lala42 #40031 ,de ehhez kellet egy 4 ghz es I2500K is.
Egy Q9550@3800 nem elég?
Mert most nem akarok nagyobb beruházást a gépbe. ( laptop is kell ) -
sakkay #40030
-
nekem is 460 van 1440*900-ban. Elég a kártya. -
sakkay #40028 Rakjad csak újra! 
Nem kell tojni....
-
hát én nem értem most meg minden küldi megy faszányosan
london picit akad néha.. -
sakkay #40026 Mondjuk azért is gondolkodom a gtx460-ban, mert a monitorom csak 1400*900-at bír. -
sakkay #40025 Áha. Köszi, árnyék nincsen? Az dob a legtöbbet a kinézeten. Meg a kabinban is. -
Lacusch69 #40024 Model detail: high
Visual effects: high
Texture: high
Damage decals: high
A többi a lehető legkisebb.
1680x1050, 8x aniso, 4x AA (ha ez működik egyáltalán)
Csatorna felett 60fps feletti átlag, max. 120 volt. (Persze csak elméleti) -
Na, megnéztem London és Franciao. fölött is, 14305-el és visszatettem a 14101 is. A beta és a hivatalos verzió között nem volt érezhető különbség stabil 45-50 fps mindenhol, high és medium beállításokkal. -
sakkay #40022 Srácok ki használ itt gtx 460-at? Elmondhatná milyen beállításon megy neki a CoD. -
Egyetlen fájlt letesz valahova, ha az megvan, nem kell újra aktiválni. Ha nem törlöd az egész CoD-ot csak nyomsz egy ellenőrzést rá, akkor szerintem nem kell aktiválni.
Egyébként még senkitől sem hallottam vagy olvastam, hogy az első telepítést követően aktiválnia kellett volna, szerintem nem is nagyon foglalkoznak vele. Gondolom pár patch és teljesen kiveszik, csak serial ellenőrzés lesz. -
Giga ref 6950 2GB -
Én moddoltam 70 essé.
Működik,Cod ot full grafikán viszi ,de ehhez kellet egy 4 ghz es I2500K is.
Mást én nem játszok,ja még a ROF -ot az is fullon megy. Mást nem tudok mondani.
-
http://prohardver.hu/hir/feloldhato_radeon_hd_6950_osszes_shader_egysege.html -
lala42 #40017 4890-et cserélném le, csak az Il-2 CoD-ben megéri-e?
Ja és milyet vettél? (gyártó) -
Vegyél referencia nyákost, fasza! -
Akartam éppen írni.
-
lala42 #40014 LOL. És tapasztalat?
-
Meg Dummy is. -
Sértő szavaid ellenére válaszolok.
Én vettem,meg Solt is. -
lala42 #40011 Gyerekek. Valaki vett itt a fórumon 6950-est. (nem találom, hogy ki volt az ) Érdemes a 2 Gb-at venni?
Mi a tapasztalata?
Csak ATI-t akarok. Nem lépek át a sötét oldalra. xd -
addig még nem akarom amíg Tom meg nem nézi az ő gépén is
de valszeg újrarakom majd :) -
sakkay #40009 Na, újra raktad? Kíváncsi vagyok rendbe jön-e? -
na igen, ez nem tiszta nekem sem
mi van ha egy nap 3x újratelepítem? akkor várnom kell egy hónapot? -
Nem bonyolult, de ez le is volt írva :) Mi az a szitu, amikor elhasznál egy aktiválást? Ha steam alatt mondjuk törlöm a local contet-et, és felinstallálom megint, akkor is elhasznál egyet, vagy csak ha steamet kell újrainstallálni? (ez nem tiszta még)