91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Megnéztem vaterán már van 4-5 ezerért. Úgyhogy tényleg érdekelne , hogy csak ki kell-e cserélni a webkamerát, vagy van-e valami csavar?
  • sakkay
    Igen? Mert néha kicsit talán kevés a 30 fps. A ps3 cucc az mennyibe kerül? És csak kicserélem a kamerával aztán kész?
    Csak lassan prehistorik vagyok a témában.
  • LeonSilver
    Állítólag a ps3 szarja még jobb mint a wiimote.
  • sakkay
    Figyi', én teljesen analfabéta vagyok minden! műszaki dologhoz..
    de Dummy leírása után, még én is tudtam magamnak csinálni egyet, és nagyon jó lett.
    Infraledes, viszont csak kamerás mert az olcsóbb volt, (vx 1000) viszont lehet , hogy majd lecserélem a wii verzióra,de ez is jó.
  • LeonSilver
    Igazán nincs mit ;) Mikor nekem volt ilyenem, akkor én csináltam (illetve a sógorommal csináltattam ) USB-s tápellátást is neki. ITT van, hogy milyen, aztán írták ott a topikban, hogy lehet venni is hozzá. Viszont az is az igazsághoz tartozik, hogy én azért cseréltem le tir5-re mert meguntam a baszakodást vele. Hol a BS-hez kellett valami hekkelt szar, hogy menjen a free, hol az FSX nem akart vele működni. Na ebből lett elegem.
  • Zpogi
    Ok köszi.
  • LeonSilver
    Ja, még annyit, hogy ugyan nem Dummy vagyok de kell hozzá egy szoftver (BlueSoleil) és egy blútót. Ha veszel csak és kizárólag eredetit. Hogy miért? Ez is le vagyon írva :P
  • LeonSilver
    A kontroller kell hozzá bajtársam. De erről sokkal bővebb információt találsz a Sanyo oldalán is meg itt, az ezsgén a freetrekk tápikban is.
  • Zpogi
    Egy kis segítséget szeretnék kérni tőled Dummy. Laca emlékeztett,hogy Freetrack-hez lehet használni a Nintendo Wii kontrollerét is. Az kell hozzá vagy az infra érzékelője? Meg,hogy így mennyire működik nappali fénynél?
    Mielőtt nagyobb költségekbe verem magamat ezt még kipróbálom.
  • Zpogi
    Köszönöm az infót,akkor a 4-es lesz az én "emberem".
  • VO101Tom
    A 3-as NEM kezeli a track clip-et (azt az aktív ledes, fejhallgatóra szerelhető "agancsot", amit Laca is gyártott), csak a 6DOF vector expansiont, ami csak sapka napellenzőre tudsz tenni (és ez csak fényvisszaverős). A minatvátelezési frekit ugyanannyinak írják (120 fps), a betekintési szöge, és a felbontása viszont kevesebb, mint a 4 és 5-nek. Nem kezeli a legújabb software sem, de driver még letölthető az oldalról.

Hivatalos oldalon vannak műszaki adatok:
    TrackIR 3 Pro
    4 Pro
    TrackIR 5
  • Zpogi
    Na utána néztem Sanyónál. Tehát a hármashoz még meg kell venni valamit(6DOF Vector Expansion),hogy tudja a 6 dof-ot?
  • Zpogi
    Nem tudom,hogy igazából mi a különbség a 3,4 és az 5-ös között az árukat leszámítva.

Egyébként mennyit kérnél érte?
  • RatBaG #40313
    milyenre gondoltál? nekem van itt egy 3 pro a szekrényben, használtam vagy 2 hónapig anno...
  • Zpogi
    Esetleg nem tud valaki egy eladó Trackir-t?
  • Solt
    És mire jutottál? :D
  • Fürtös
    Azért ma is vannak jó színészeink!
    Méhes László

A Beugró című műsorban is vannak nagy alakítások:
    Beugró-A prosti
  • Sanyo
    Így van, csak a steam klienst kell feltenni, a cuccokat nem kell újra letölteni. Az adott játék indításakor feltelepíti amit kell és kész.
  • Lebowski
    ha nem a rendszer partíción van a játék akkor nem. ez az összes steames játékra igaz.
  • sakkay
    Nekem is kedvenc.
    És szerintem újra kell rakni. De nem vagyok a téma guruja.
  • lala42
    Vagy ez
    A ház
  • lala42
    Na ez az igazi

Hogy én se maradjak ki.
  • lala42
    Gyerekek!
    Win reinstallnál, uninstallálni kell-e a játékot, vagy sem.
    Gyorsan válaszoljatok Xd
  • Lacusch69
    Bakker, kétszer görgettem végig az oldalt, hogy jó topikban járok-e...
  • Solt
    Jaj...
  • Her Laca

Na itt van és ahogy látom az egész színdarab fent van..
    Meg is van az esti programom:)
  • Her Laca
    És az a röhej ,hogy ezt nem a korunk mondatja velünk. Sajnos ez így igaz ahogy mondod.
    Tudod még gyerek voltam amikor már elbűvölt Latinovits játéka.
    Számomra Ő a színész ,persze sok más kedvencem is van emellett.
    Láttad azt a színdarabot a Mario és a varázsló -t amiben ő játszotta Cipollát. Félelmetes.
    No mindjárt rákeresek.
  • LeonSilver
    Bizony! Sajnos a mai stol szintű "színészek" még csak meg sem közelítik a régieket.
  • Her Laca
    TESTVÉREM!!!!!!!!!!!!!!!!!

A FILM-ről és A SZÍNÉSZRŐL beszélgetünk.
    Keblemre!

A Filmtörténelem legnagyobb étkezési jelenete. véleményem szerint.
  • Her Laca
    Ha te nyitottad akkor te vagy a góré nem?:)
  • LeonSilver
    Még egy kis kulturális kirohanás, ígérem ma részemről az utolsó.
    Ezt ismered? Én kb. havonta egyszer megnézem a filmet. Az egyik kedvencem, és ez a jelenet meg mindet visz!

• LeonSilver
    Nem vagyok házigarázda, csak én nyitottam anno a tápigot ;)

• Her Laca
    Leon :) Az ismétléseket töröld ki légyszi:) Beragadt valami:XD
  • Her Laca
  • Her Laca

Ez akart lenni
  • Her Laca

De ez mindent visz .

Na elég a kulturális kirohanásaimból:)
  • Her Laca

Ezt betéve tudom:) Imádom ahogy a verseket megénekli.
  • LeonSilver
    Én nagyon szeretem. Persze az Illést, Fonográfot is. Ez a vers egy csoda, a hangszerelés és az előadás meg egész egyszerűen fantasztikus. Akár 20* is meghallgatom egy nap :)
  • Her Laca
    Nem mondod?:)
    Mostanában állandóan Koncz Zsuzsát hallgatok:)
  • Lysandus
    Ööööö... Én nem azért raktam ki szegény fickót, mert tetszik... :-)))