91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem még saját venti profilom sincs:) Aszt sem tudom ,hogy kell:))
De köszöni jól van,csak ezek a fránya driverek:)
-
Solt #40445 :D
#40442: Biost kell cserélni, és ennyi. Egyszeri kb 2 perces művelet. A referencia 6950-re rá kell tenni a referencia 6970 biost, és kész is... Feloldja a rop egységeket, emeli az órajeleket. Ezek után msi afterburner telepít, saját ventilátor profil beállít, és le is tudtál mindent... :) -
a kivétel erősíti a szabálytot :D -
Solt #40443 NV gondok? Na de Uraim, hát olyan nincsen, az csak urban legend... :D
[ flémon ] -
amúgy egy kérdés Laca:
a moddolt 6950-en minden egyes alkalomkor be kell állítanod a magasabb órajeleket/feszt, vagy ezt egyszer megcsinálod, és megjegyzi?
mi az alap órajel és mire sikerült növelni?
köszi előre is -
ya, nekem ugyanez van, csak tuninggal
milyen driver van fent a kártyához és a win 64 bites v 32?
virágbolti v eredeti game? -
Minek vettél H-s lapot ha K-s procid van? Érthetetlen.
És evvel nem megy High on? Phantomasnak is kb ez van nekimegy high on.
Ott valami van,ami nem az igazi.Van valami olyan a lap biosába ,hogy autó tuning vagy mi az, ha kell felteszi 3,6-7 re ha jól rémlik. Azt állítsd be. -
i5-2500K, GTX560, 4GB ram, proci alapfrekin megy egyenlőre majd ha jönnek a Z-s lapok akkor cserélek h67-ről, addig sajnos nincs tuning :S -
Ottan kell tesztelni:) Ha sok vityillót akar az ember -
Milyen a konfigod? -
próbáltam, úgy is csinálta, meg jobban akadt hogyha sok ház volt a közelben :S -
lehet a buildings=low a ludas? nem próbáltad magasabb grafikán? -
CoD, beállítások pedig: Model:High,Building: Low,Land: Medium,Forest: Low,Vis. eff.: High,Texture: Original,Dam. Decals: High,Building Amount: Medium,Land Shading Medium,Grass: Off,Shadows: On,Roads: On -
ja és melyik játék? il2 vagy cod? :D -
nálam normális
milyen beállításokkal nyomod? esetleg a textúrák, building, stb nincs levéve alacsonyra? -
Üdv!
Valaki találkozott olyannal hogy kb 400m-ről normális az összes ház, de ha lentebb megyek akkor van egy csomó ami csak szürke, mintha nem lenne rajtuk textúra :S
Van erre valami orvosság, vagy talán majd a köv. patchben? -
Solt #40430 A kártyára nem is veszélyesek ezek a hőfokok, de gondolj bele az alaplap mit kap ilyenkor plusz hőből... az nem erre van kitalálva! :) -
Határeset? 90°? xD
Anno onnan tudtam meg, hogy nem megy a vízhűtésem pumpája, hogy a 6800GTX-em jelezte hogy elérte a riasztásnak megjelölt 120 C°-ot, 135 felett a VGA védelme érdekében le fog kapcsolni :)
Mellesleg a 6950-esek 80C°-ig nem is nagyon emelik a venti fordulatszámot, efelett kezdenek igazán pörögni, és 90 fölé nem nagyon engedik a kártyát :)
@acidrain: rákérdezek majd :) -
Urak. Ujj catalisttal van tapasztalat a COD ban. 11.5.
Mintha röcögne,vagyis nem mintha ,hanem röcög.
Mondjuk visszatettem a 11.4 est azzal jó. -
Solt #40427 Na igen, a gyári pasztázás néha elég érdekes... :) -
ez az érték az ujrapasztázás elöt volt most már rendben van minden amugy a ház eléggé perforált és 2 plusz ventilátor is megy a ház hütésére, és nem sokára VGA hütö csere is lesz egy Arctic Cooling Accelero L2-esre. -
Solt #40425 Ott a kuckóval is gondok lehetnek... nem szellőzik rendesen... -
akkor nálam a 110 fokos GPU- minek neveznéd? :D ujrapasztázás és alap cataliszt ventivezérléssel .
Egyébként a cataliszt ventilátor vezérlése egy nagy kula, ha csak az van fenn akkor alapbol még mindig 80 fokos a kártyám de csak 27% on pörgeti a ventit .Az MSI afterburner progival alapjáraton 68fok, de tudnám még lejjebb vinni ha tobb venti fordulatot adok neki és igy nem megy terhelés alatt sem fel 84foknál a homérséklet. -
Lebowski #40423 hát ez valami zseniális :) ezek szó szerint aranyosak :) -
Solt #40422 Azért a 90 fok már eléggé határeset... nem is a vga-nak, hanem az alaplapnak... :) -
Az X52 érdekelne, ha rákérdeznél, azt megköszönném. ;) -
Mit találtam -
Egy jóbarátom most gondolkodik, hogy eladja az X-52-esét, meg egy TIR3-at, Vector Expansionnal ... állnak neki a szekrényben csak ...
Rákérdezzek? :) -
Nálam van egy Evo, "alig" használt, csak 4 éves a mai napig hadrendben van, sok repült órával garancia nélkül, kifogástalan állapotban.
Jó állapotú X 52-re elcserélem:)
-
Az még kényelmesen üzeni hőfok ... Főleg mivel a GPU temp-ed csak 74 fok ... emiatt megy a venti csak 34%-on ...
Hajtsd meg Furmarkkal a VGA-t, nekem 90 és 95 fok között volt a csúcs melegben HTPC házban ... és az is csak akkor mikor a venti lelassult ...
Szóval nem sok az :) Nem véletlen, hogy még a venti is csak alapon megy ... -
lala42 #40416 A 80-84 fokot. Tartottam, de már meg vagyok nyudogva. A Ph.-n is ilyen értékekkel szaladgálnak a srácok, a moddolt karikkal. -
Amíg ilyenek vezetik az országot, a hadsereget ( a mostaniak sem jobbak egy centivel sem) ne akarjunk mi okosok lenni.
Mig,Grippen:) Lófaszt,a lényeg a zsebibaba tömve legyen . -
Rue East #40414 én értem, hogy te mit mondasz, de én arról beszélek, hogy ehhez a légierőlködéshez, ami most is folyik, a felújított mig-29 is megfelelő lett volna, de egy komolyabb koncepcióba is belefér kiegészítésnek, szóval nem kellett volna feltétlenül mennie
-
Solt #40413 Melyik értéket tartod soknak? Mert konkrétan egyik sem az! :) -
messerharcos #40412 az üzemeltetési költségek is tuti csökkentek volna szerintem, bár én nem értek hozzá. -
messerharcos #40411 De a migeknek ha kicseréltetjük a hajtóműveit, modernizáltatjuk az avionikáját és kitoljuk a sárkány élettartalmát 4000 órára tegyük fel ezt az álomány felével megtesszük, az nem sokkal jobban megérte volna mint a grippen? -
lala42 #40410
Melegszik a moddolt 6950 -
lala42 #40409 -
lala42 #40408 LOL mindig tanul az embörfia. Ty. -
lala42 #40407