91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nekem még saját venti profilom sincs:) Aszt sem tudom ,hogy kell:))
    De köszöni jól van,csak ezek a fránya driverek:)
  • Solt
    :D

#40442: Biost kell cserélni, és ennyi. Egyszeri kb 2 perces művelet. A referencia 6950-re rá kell tenni a referencia 6970 biost, és kész is... Feloldja a rop egységeket, emeli az órajeleket. Ezek után msi afterburner telepít, saját ventilátor profil beállít, és le is tudtál mindent... :)
  • PhantomAss
    a kivétel erősíti a szabálytot :D
  • Solt
    NV gondok? Na de Uraim, hát olyan nincsen, az csak urban legend... :D

[ flémon ]
  • PhantomAss
    amúgy egy kérdés Laca:
    a moddolt 6950-en minden egyes alkalomkor be kell állítanod a magasabb órajeleket/feszt, vagy ezt egyszer megcsinálod, és megjegyzi?
    mi az alap órajel és mire sikerült növelni?
    köszi előre is
  • PhantomAss
    ya, nekem ugyanez van, csak tuninggal
    milyen driver van fent a kártyához és a win 64 bites v 32?
    virágbolti v eredeti game?
  • Her Laca
    Minek vettél H-s lapot ha K-s procid van? Érthetetlen.
    És evvel nem megy High on? Phantomasnak is kb ez van nekimegy high on.
    Ott valami van,ami nem az igazi.Van valami olyan a lap biosába ,hogy autó tuning vagy mi az, ha kell felteszi 3,6-7 re ha jól rémlik. Azt állítsd be.
  • Hecker007
    i5-2500K, GTX560, 4GB ram, proci alapfrekin megy egyenlőre majd ha jönnek a Z-s lapok akkor cserélek h67-ről, addig sajnos nincs tuning :S
  • Her Laca

Ottan kell tesztelni:) Ha sok vityillót akar az ember
  • Her Laca
    Milyen a konfigod?
  • Hecker007
    próbáltam, úgy is csinálta, meg jobban akadt hogyha sok ház volt a közelben :S
  • PhantomAss
    lehet a buildings=low a ludas? nem próbáltad magasabb grafikán?
  • Hecker007
    CoD, beállítások pedig: Model:High,Building: Low,Land: Medium,Forest: Low,Vis. eff.: High,Texture: Original,Dam. Decals: High,Building Amount: Medium,Land Shading Medium,Grass: Off,Shadows: On,Roads: On
  • PhantomAss
    ja és melyik játék? il2 vagy cod? :D
  • PhantomAss
    nálam normális
    milyen beállításokkal nyomod? esetleg a textúrák, building, stb nincs levéve alacsonyra?
  • Hecker007
    Üdv!
    Valaki találkozott olyannal hogy kb 400m-ről normális az összes ház, de ha lentebb megyek akkor van egy csomó ami csak szürke, mintha nem lenne rajtuk textúra :S
    Van erre valami orvosság, vagy talán majd a köv. patchben?
  • Solt
    A kártyára nem is veszélyesek ezek a hőfokok, de gondolj bele az alaplap mit kap ilyenkor plusz hőből... az nem erre van kitalálva! :)
  • DummyBoy
    Határeset? 90°? xD

Anno onnan tudtam meg, hogy nem megy a vízhűtésem pumpája, hogy a 6800GTX-em jelezte hogy elérte a riasztásnak megjelölt 120 C°-ot, 135 felett a VGA védelme érdekében le fog kapcsolni :)

Mellesleg a 6950-esek 80C°-ig nem is nagyon emelik a venti fordulatszámot, efelett kezdenek igazán pörögni, és 90 fölé nem nagyon engedik a kártyát :)

@acidrain: rákérdezek majd :)
  • Her Laca
    Urak. Ujj catalisttal van tapasztalat a COD ban. 11.5.
    Mintha röcögne,vagyis nem mintha ,hanem röcög.
    Mondjuk visszatettem a 11.4 est azzal jó.
  • Solt
    Na igen, a gyári pasztázás néha elég érdekes... :)
  • repvez
    ez az érték az ujrapasztázás elöt volt most már rendben van minden amugy a ház eléggé perforált és 2 plusz ventilátor is megy a ház hütésére, és nem sokára VGA hütö csere is lesz egy Arctic Cooling Accelero L2-esre.
  • Solt
    Ott a kuckóval is gondok lehetnek... nem szellőzik rendesen...
  • repvez
    akkor nálam a 110 fokos GPU- minek neveznéd? :D ujrapasztázás és alap cataliszt ventivezérléssel .
    Egyébként a cataliszt ventilátor vezérlése egy nagy kula, ha csak az van fenn akkor alapbol még mindig 80 fokos a kártyám de csak 27% on pörgeti a ventit .Az MSI afterburner progival alapjáraton 68fok, de tudnám még lejjebb vinni ha tobb venti fordulatot adok neki és igy nem megy terhelés alatt sem fel 84foknál a homérséklet.
  • Lebowski
    hát ez valami zseniális :) ezek szó szerint aranyosak :)
  • Solt
    Azért a 90 fok már eléggé határeset... nem is a vga-nak, hanem az alaplapnak... :)
  • acidrain
    Az X52 érdekelne, ha rákérdeznél, azt megköszönném. ;)
  • Her Laca
    Mit találtam
  • DummyBoy
    Egy jóbarátom most gondolkodik, hogy eladja az X-52-esét, meg egy TIR3-at, Vector Expansionnal ... állnak neki a szekrényben csak ...

Rákérdezzek? :)
  • acidrain
    Nálam van egy Evo, "alig" használt, csak 4 éves a mai napig hadrendben van, sok repült órával garancia nélkül, kifogástalan állapotban.
    Jó állapotú X 52-re elcserélem:)
  • DummyBoy
    Az még kényelmesen üzeni hőfok ... Főleg mivel a GPU temp-ed csak 74 fok ... emiatt megy a venti csak 34%-on ...

Hajtsd meg Furmarkkal a VGA-t, nekem 90 és 95 fok között volt a csúcs melegben HTPC házban ... és az is csak akkor mikor a venti lelassult ...

Szóval nem sok az :) Nem véletlen, hogy még a venti is csak alapon megy ...
  • lala42
    A 80-84 fokot. Tartottam, de már meg vagyok nyudogva. A Ph.-n is ilyen értékekkel szaladgálnak a srácok, a moddolt karikkal.
  • Her Laca
    Amíg ilyenek vezetik az országot, a hadsereget ( a mostaniak sem jobbak egy centivel sem) ne akarjunk mi okosok lenni.
    Mig,Grippen:) Lófaszt,a lényeg a zsebibaba tömve legyen .
  • Rue East
    én értem, hogy te mit mondasz, de én arról beszélek, hogy ehhez a légierőlködéshez, ami most is folyik, a felújított mig-29 is megfelelő lett volna, de egy komolyabb koncepcióba is belefér kiegészítésnek, szóval nem kellett volna feltétlenül mennie
  • Solt
    Melyik értéket tartod soknak? Mert konkrétan egyik sem az! :)
  • messerharcos
    az üzemeltetési költségek is tuti csökkentek volna szerintem, bár én nem értek hozzá.
  • messerharcos
    De a migeknek ha kicseréltetjük a hajtóműveit, modernizáltatjuk az avionikáját és kitoljuk a sárkány élettartalmát 4000 órára tegyük fel ezt az álomány felével megtesszük, az nem sokkal jobban megérte volna mint a grippen?
  • lala42

Melegszik a moddolt 6950
  • lala42
  • lala42
    LOL mindig tanul az embörfia. Ty.
  • lala42