91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Pontosítsunk! Ezek nem a buszvezetőkre jellemzőek, hanem a bkv-s lelki roncsokra... azok meg nem buszvezetők! Kikérem magamnak! :D
  • VO101Tom
    Újabb "játékdiplomáciai" siker, kijavították az ívelő visszajelző pöcköt is . Majd megnézzük, hogy a PP kapcsolót mennyire sikerült megcsinálni, csak gyorsjavítás az irányokra, vagy teljesen rendbe tették azt is?
  • VO101Tom
    Hát, ha éles a sarok, ezt rendszeresen megcsinálják pesten is, index jobbra, majd balra kihúzódik, és onnan kanyarodik.
  • VO101Tom
    Kijött a hotfix a patchez, néhány órán belül Stemről leszedhető.

luthier
    Senior Member Join Date: Dec 2007

We're releasing a hot fix to mainly address the DB prop pitch as well as a few other issues.

Should be available from steam in a few hours.

Hotfix notes edited into the main post, plus here they are again.

ATTENTION!
    If you experience sub-par performance or unexpected artifacts please update your graphic
    drivers to the latest version.
    ATI Cards:
    http://sites.amd.com/us/game/downloa...downloads.aspx
    NVidia Cards:
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx
    Additionally, if you have disabled Cloud Synchronization for config files, you may be playing
    a game with an obsolete controls config. Please back up and delete your old file and reenable
    Cloud Synchronization to grab a latest stock version.

GENERAL
    * The game will now automatically delete and recreate its cache when a new game
    version is installed;
    * Medium-range terrain detail noise is less dramatic when seen from up-close;
    * Improved the lighting of spline roads and runways;
    * Fixed empty tooltips occasionally appearing at edges of the 2D map;
    * Map zoom extents now reset properly when switching between game maps of
    different size;
    * By popular demand, enemy indicator arrows will now only appear in the no-cockpit
    view, and will not show up when the cockpit is turned on, i.e. work they did in
    the original Il-2 games.

AIRCRAFT INTERNALS
    * Removed warnings of a missing "Select_F1" piece when flying a Hurricane.
    * The Sunderland will no longer cause errors when loading a mission.

AIRCRAFT VISUALS
    * Inverted the movement of the Bf. 109's radiator flap indicator (raised when
    radiator closed).
    * Propellor visuals are now tied to epilepsy filter settings applicable regions.

AIRCRAFT PHYSICS & A.I.
    * Spitfires' payload in outer-most machine guns changed to contain tracers. The more
    historical no-tracers loadout can still be selected and applied manually in plane
    options.
    * Removed the ability to feather propellors on Daimler-Benz engines by increasing
    the pitch angle beyond normal operational range manually.

MULTIPLAYER
    * Conversion settings should properly synchronize between all players;
    * Fixed the weapon selection grid in online games requiring an extra click to save.
  • Glo
    Egy bal sávváltással meg tudta volna oldani a kérdést.. Mázlija volt, h ő nem csúszott alá, csak a moci.

Máskor talán meggondolja, h a korlátozás csak a görkorisokra vonatkozik-e :)
  • VO101Tom
    Én két meszáról tudtam, amiket Győrben akartak restaurálni, de azokat már rég eladták, a válság közbeszólt ott is.
  • Papa01 #40800
    Azért durva, milyen pillanatok alatt odaért a motoros..
  • Willenbrock
    Erről jut eszembe hogy tavaly olvastam több helyen is hogy Péren vagy valahol arrafelé világháborús vadászgépeket restaurálnak,és hogy egy Bf 109F felújítása elkezdődött amit lehet hogy magyar festéssel készítenek majd el.Ezzel vajon mi van nem tudja valaki?
  • acidrain
    Bakker a kamionos honnan is fordult jobbra?
  • acidrain
  • fecska
    nem baj Tom tudod hogy mindenki szokott néha offolni:)
  • VO101Tom
    bocs az offért, de ha valakinek gondja van COD alatt a légcsavar állásszög állítással meszán (mert gombokról használná), az állítsa át az általános Prop Pitch-ről a néhány sorral lejjebb található Prop Pitch Engine #1 gombjaira. Az működik rendesen.
  • fecska
    nem azert mondtam csak ezt a számát érdekesnek találtam mert még sosem hallottam, egyébként képzeld el mennyi cuccon megy át a stúdióban a hang... na most ezt szorozd meg tízszer és kb egy reális képet kapsz:)
  • Nagydög
    Biztos igazad van. Ewan Dobson ismert fake-video keszito, a gitart pedig kozvetlen a felvetel elott talalta.

• mijki
    Ha már a zenénél tartunk :D

Kicsit belelendült a dobos, 1:25-től érdekes :D
  • fecska
    jah szóval Jimi
    Jimmy Page jutot az eszembe (ő is nagyon jó gitáros:)
  • fecska
    elszívnék 10 jointot, vennék egy marshall tornyot meg egy fender gitárt elmennék woodstock-ba a fogammal eljátszanék 10 hangot aztán felgyújtanám a gitárom, és összetörném akkor olyan lennék mint Jimmy?
    de amúgy van néhány jó száma
  • Lebowski
    én nem hiszek nekik ! :)
  • Her Laca
    Én húszat :) De állítólag ő a király,és ezt azok mondják akiket felsorolnánk:))
  • Lebowski
    kapásból 10 gityóst fel tudnék sorolni, aki számomra nagyobb mint dzsimmi :)
  • mijki
    OFF:
    ARMA 3 COMING IN 2012 SUMMER
    ON:
  • Her Laca
    linkelhetjük itt a jobbnál jobb gitárosokat,de állítólag a legnagyobb az Jimi Hendrix volt. Mondjuk én nem szeretem túlzottan.
  • Szepy2884
    Jelek, amik arra utalnak, hogy mérnök vagy minformatikus a foglalkozásod:

- A "virágot a barátnődnek" vagy "memóriabővítésre gyűjteni" választás nálad morális kérdés.
    - A Media Markt eladója egyetlen kérdésedre se tud válaszolni.
    - A légibemutatón fejben kiszámolod, hány méter per secundum sebességgel zuhan az ejtőernyős.
    - A feleséged hosszú, egyenes hajára a következő megjegyzést teszed: "szép és koherens".
    - Tudod, hogy a http:// mit is jelent valójában.
    - Van egy logarléced, és még használni is tudod.
    - A laptopod többe került, mint az autód.
    - A feleségednek gőze sincs arról, mi is a munkád.
    - Nekiállsz megjavítani egy 300 forintos kvarcórát
  • fecska
    egyébként sokkal jobban értékelem a nagy Flamenco gitárosokat akiket senki sem ismer mint ezeket a vérpistiket mostanában akik 1 mp alatt 43645 hangot játszanak (ezt most nem Ewan Dobsonra értem
  • Lebowski
    ja! mindjárt megyek ki a ferihegyi múzeumba. most lesz az első hivatalos nyílt IL-14 motorindítás. megpróbálom felvenni :)
  • fecska
    ja ja de a végletekig nem amúgy sztem ez az elején egy kis reverb és úgy gondolom hogy úgy 1:04-ig 2 gitár játszik (vagy valamu überkúl kóruscucca van:)
  • Lebowski
    akkor nagyon jól tudod, hogy lehet hangolni a gitárt ide-oda :D
  • Lebowski
    amúgy tényleg összekevertem egy másik gitárral :) de javaslom megtekinteni a srác többi videóját is :)
  • fecska
    nem akartam összeveszni, csak majdenm 10 éve gitározok, és soha nem hallottam még ilyet, és nem hiszem el ha penget egy alsó E húrt a 3. bundban(G) akkor egy oktávval felette A hang lesz (csak a hasamraütöttem) mert az oktávert lehet hallani
  • Lebowski
    ezen most nem veszünk össze, hogy mi az igazi és mi nem, de rendben. mindenesetre a srác ügyes és egyedül csinálja.
  • fecska
    na nem az igazi elektro akusztikus gitár az piezzo húrlábas (majdnem mikrofon) az egész test rezgését veszi át
    ez meg egy sima akusztikus csak van benne egy hangszedő
  • Lebowski
    dehogynem. sima egyszerű visszhang effekt van rajta. és ez egy elektro-akusztikus gitár. ott van rajta a pickup is. nameg az egyik legjobb minőségű cucc a világon.. :) de itt van ugyanilyen gitárhanggal ellátott csoda :)
  • fecska
    én Slashben még sosem csalódtam

• LeonSilver
    Na ezt csipázzad bajtársam !

• fecska
    bocs hogy ezt mondom de kizárt hogy az egészet gitáron és ő játsza nem is ilyen hangja van egy akusztikusnak pickuppal, és nem olyan hangot ad ki amelyik húrt pengeti
  • 77PXDrebil
  • Amok71
    i5-760 + ATI 5770 -el élvezhetően játszható?
  • Szepy2884
    Buszvezetők 22 pontja

1. Ha elől kopaszodsz, növeszd a hajad a derekadig.
    2. Szürke cipőhöz kizárólag fehér zoknit vegyél, mert különben nem érvényesül a boka felett 10 centivel érő kék nadrág.
    3. Soha ne mondd be a következő megállót, vagy ha igen, hörögj a mikrofonba, mint Török Ádám, négy korsó sör után.
    4. A megálló előtt tíz méterrel érd el a legmagasabb sebességet, hogy a tíz méteren be tudj mutatni egy hatásos fékezést. Ennek csak akkor van értelme, ha legalább 80 álló utas van a buszon, különben nem vagy elég vagány.
    5. Ha menet közben kollégákkal beszélgetsz, egyáltalán ne lassíts a kanyarban.
    6. Minél idősebb ember fut a busz után, annál közelebb az orrához csukd be az ajtót. Ha kerekes szatyorral fut, még a nyitott ajtóval elindulást is megkockáztathatod.
    7. Miközben az utcán nézed a csajokat, lehetőleg rángasd a kormányt és cöcögtesd a sűrített levegőt.
    8. A garázsjáratos táblát csak annyira feltűnően helyezd ki, hogy az utasok többsége már csak a mosóban jöjjön rá, hogy rossz buszra szállt.
    9. Az éles kanyarokat padlógázzal kell bevenni, hogy az utas elgondolkozzon azon, vajon van-e különbség közte és a platós IFAn szállított krumpli között.
    10. Az ajtózáródást jelző berregő minimum 50 decibellel szóljon, és legalább két-három percig, különben nem figyel oda senki.
    11. Az ajtózáródást jelző berregő hatásfokát különösen babakocsival felkapaszkodni próbáló kismamáknak szükséges demonstrálni.
    12. Ha a buszon 6-8 skinhead gyilkol egy roma gyereklányt, fütyöréssz hangosabban, de lelkiismereti szabadságuk gyakorlásában őket ne akadályozd.
    13. Ha három nyolcéves gyerek a megengedettnél hangosabban nevet vagy fagylaltot nyalogat, állítsd meg a járművet, szállj le, és a rendbontókat fülüknél fogva dobd az úttestre.
    14. Dezodorra ne költs, hiszen:
    - Nyáron: a lyukacsos atlétatrikó megfelelő szellőzést biztosít.
    - Télen: a középkék ing hónaljában mutatkozó tenyérnyi folt a közvélemény kutatások szerint a szexepil-ranglistán a 3. helyen végzett.
    15. Uzsonnát kizárólag fekete diplomatatáskában hozhatsz, amely diplomatatáskát kötelező a jármű ablakában elhelyezni.
    16. Ha fütyörészni, énekelni vagy a közlekedésben részvevőket szidalmazni van kedved, ezt csakis bekapcsolt mikrofonnal tedd.
    17. Ha távolsági buszt vezetsz, nyugodtan haladj 70-nel a belső sávban. Ha jobbról előzni próbálnak, irányjelzés nélkül hirtelen válts sávot, majd gyorsan térj vissza.
    18. Ha külföldi viszonylatban közlekedsz, elég, ha 1000 km-enként állsz meg pihenőre. A maguk alá pisilő utasok szagát folyamatos dohányzással elnyomhatod.
    19. Ha egy ismerősöd utazik a buszon, nyugodtan beszélgess vele, de ha egy ismeretlen áll az első ajtó előtt, zavard hátra a picsába mert zavarja a szabad kilátást!
    20. Ha -20 fokban a fűtött forgalmi irodában várod az indulás időpontját, hagyd nyitva a busz összes ajtaját, hogy a gyülekező utasok jól szarrá fagyjanak.
    21. Kánikulában viszont ne engedd meg utasaidnak, hogy a tetőablakokat piszkálják.
    22. Ha a 16-os buszt vezeted, folyamatosan üvöltözz a várba igyekvő turistákkal, hogy húzzanak már a busz belsejébe.
  • 77PXDrebil
  • Her Laca