91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Pogi, Tom, sikeresen hazaértem, 18:58-kor pattintottam le a sisakot, és fel a Kozelt. :)
  • LeonSilver
    Tessék egy kis szemléltető ábra, hogy legyen minek örülnöd ifjú barátom ;)

• Her Laca
  • LeonSilver
    Egyébként ha csak néhány kilós képet vagy szmájlit akarsz feltolni, akkor jó a "képfeltöltés" is a jobb alsó sarokban.
  • Lebowski
    :D
  • LeonSilver
    Ha a gépedről töltötted fel akkor azért látod.

• Lebowski
    én nem látom.
  • Her Laca
    Én látom a smile-t. Ti nem? Ahhoz is azt kell?
  • Lebowski
    :D
    Laca! Ez tuctuc. a Daft punk teljesen hallgatható zenét csinál :) mondjuk én a minimalra is jól el tudok lenni. például ha leadandókat kellett gyártani a suliba, akkor kifejezetten jól jönnek ezek a zenék, mert nincs bennük ének, viszont leköti az agyamnak azt a részét ami minden másra koncentrál csak a feladatra nem.. :) ugyanakkor a legutóbbi koncertem egy Satriani koncert volt. ezért utálom azt a kérdést, hogy 'te milyen zenét hallgatsz??'. mit nem...
  • LeonSilver
    Képfeltőttéshe hasznájjad esztetet tezsvír :D
  • Her Laca
    "tucc tucc-tol én is hányok"

Ez tucc tucc nem?
    Meghallgattam.

:)
    De kinek a pap ,kinek a neje:)
  • Szepy2884
    na jól van, de te akartad :))) Itt van egy:
    m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en-GB&client=mv-google&v=JE8bXvioOEE

jóformán csak electro zenéket hallgatok, de csak ami igényes és nem populáris. a tucc tucc-tol én is hányok.
  • Solt
    Ebben az esetben nem értem a megjegyzésed... na mindegy...
  • acidrain
    Teljesen igazad van. Azt a house zenét játszó pápát inkább hagyjuk. :)
  • bucsher
    javítottak végre az ipari zónán is. most már van 15 fps is 3 helyett :) (cross countryban 30-50)
  • bucsher
    na már jó irányba tekeredik a pp :)
  • Sanyo
    Lejött, 47.9 mega.
  • bucsher
    1.01.14588 a hotfix
    valakinek már tölti :)
  • sakkay
    Na kíváncsi lettem.
    Nyomass egyet.
  • Szepy2884
    látom a fórum átalakult hangszerbolttá és zenebutikká :)) vagy ez a "játék és muzsika tíz percben?"

ajánlom, hogy akadjatok le a témáról amig elõ nem hozakodok az én best of zenéimmel és akkor lesz ott nemulass! :))) igazam van Laca, igazam van savas kolléga? :)))
  • sindelnet
    OFF..
    sry hogy beleugatok gityó témában,de ezt az "delayeffektláncgitározást" a jó öreg Halen bácsi 82-ben találta fel.
    http://www.youtube.com/watch?v=Z2WRGVJLZu0
    18.mp-től..
  • VO101Tom
    (psszt... virágbótihoz)
  • Sanyo
    Az csak a bétáknál van.
  • Lacusch69
    Nekem még nem kezdi.
  • repvez
    ugyértem torrent vagy ftp link mint az eddigi patcheknél ?
  • Sanyo
    Hát, a steam egyszercsak elkezdi...
  • acidrain
    Kösz, nem kell átadni, tudom, hogy miről beszélek, 9. éve javítok kamionokat, és buszokat, úgyhogy nem ismeretlen a téma.
  • repvez
    letölthetö patchröl info esetleg ?
  • Solt
  • Sanyo
    1.01.14550 hotfix, a lista magyarul. :)
  • Solt
    Imádom ezeket a nagy dögöket... no meg anno azok az iskolai kirándulások... 100-ig számoltam... no nem a kirándulásokat! :D Belehülyülnék, ha minden nap egy irodában kéne rohadnom... nem az én világom! :)

Informatikus? Haragszol rám? :D
  • Willenbrock
    Ja ez a G-10-es volt az ILA repülőnapon,jó hogy nem gyulladt ki.Jó lenne ezt is látni egyszer Kecskeméten.
  • LeonSilver
  • Szepy2884
    Szóval személyesen érintett vagy? Miért hittem azt, hogy informatikus vagy? :)))
  • Solt
    Na a volános sem különb mint a bkv-s, csak azok tudnak váltani is! :D

Lacush: ;)
  • Lacusch69
    Marha..... potyog a könnyem...
  • Willenbrock
    Távolsági buszon is bőven előfordulnak ilyen alakok.Múltkor egyik sofőr aszongya a pár éves kisgyerek felé mikor az sírt:Hallgass már el a fenébe is!Anyuának:Hallgattassa már el!(senki nem szólt semmit erre)Öregembernek:Üljön már le!Később folyamatosan dumált egy ismerősével aki persze a vezetőállás mellett állt.Szóval pont ilyen fazon volt ami le van írva.
  • Solt
    Hüje sínbohóc... :D:D
  • Lacusch69
    Egy jó barátom meg mozdonyvezető. Egyszer majd összehozlak titeket...
  • Solt
    Na majd egyszer átadok neked egy 22 tonnás 12,5 méteres emeletes buszt, oszt majd megérted miért onnan fordult jobbra! :)) És ez még nem is kamion... ;)