91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #41006 bezöldült csalódottságában. inkább elmúlt a pirospozsgás fellángolás :)
-
Mert megvilágosodtam:) -
Lebowski #41004 utólag már minden világos. gondolj bele. lesz ez még olcsóbb is :) igaz akkor már nem tudom milyen eszköz lesz az, amit ma videókártyának hívunk :) -
Az új VGA-t cseréled le? Miért? -
Szerinted miért a falbaverős jelenetsor:)
Dehogy adnám el:))Ilyet hajtok égen földön, remélem a jövő héten már lesz egy nálam:) -
Lebowski #41001 jahogy már eladva. bocsánat :D -
Lebowski #41000 vedd meg és add el drágábban ;) -
Olcsóóó ez biztos :) -
AHHHH 

-
Az alsó vidi nagyon jól néz ki!! A Sipt elég rövid kis sorozatokkal igen eredményes volt.. Ez valóságban is így ment? -
Akkor ne erőltesd:) Én a maradék véletlenül fent maradt példányt is lezúztam:) pláne ,hogy a gigabrutál csoda ATI kártyámmal eltűnt a víz a folyómederből. Kiszáradt:)) Egy két pillanatra visszajött némi villogással kísérve. Mondjuk ez nem a játék hibája.
-
Hát igen,ennél a játéknál még egy sem tudott jobban felidegelni engem sem.Van olyan nap hogy jó ha 1 kill összejön,ilyenkor le tudnám verni a monitort. -
Tegnap CoD-val kezdtem a repkedést a RepkaDs szerveren,9.69 légigyőzelmem volt és csak egy kia-m. Utána gondoltam repkedek egy kicsit az UP 3-al is a BoB szerveren,már régen basztam fel így az agyamat,nem elég hogy az F2-es messzert is korlátozzák,de még a az E7-est is(van helyette Re2000 meg Macchi és 110-es),hiába a magassági fölény egy rácsapásból utánam emelt egy szutyok P40-es,pedig én kiemeltem míg ő csinált egy S-t és utána emelt rám...rühellem ezt a szemétláda "ős" IL2-őt. -
Mielőtt elküldtem a picsába,megkérdeztem tőle mégis mi a baja, mert tudtommal én siha meg nem bántottam semmivel,és ezért érthetetlen számomra.
Nevetve válaszolt,hogy ő már csak ilyen fasza gyerek.
Nosza mondtam ,akkor lássuk kinek a szókincse a nagyobb:)) -
Lehet hogy nyomás alatt van ezért alacsonyabb lett az ingerküszöbe :) -
Jafaem sound mod a CoD-hoz. Kár hogy messzer nincs benne.
-
messerharcos #40990 le kell lőni a p.csába:D
Am nem értem régen volt hogy összetalálkoztam vele és egész normálisan chatelt még. -
Ez a műszerfal az UP3-ból való? -
Lacusch69 #40988 Ezzel a fasszal már én is összefutottam.
Nem emlékszem a konkrét esetre, csak annyit jegyeztem meg, hogy nagy seggfej. -
Ja ez a megabrutál gyökér kölök:) Mellesleg ügyes .
Régebben még semmi baj nem volt vele,de aztán egyszer csak ilyen lett:)
Kb hasonló esetem volt vele egyszer ,:XD Viszont a reakcióm nem ez a visszafogott udvarias ,mondhatni kimért volt mint neked :)Asszem több sorban ,szépen megválogatva írtam le a véleményem róla ,a családjáról ,kitérve édesanyucikája foglalkozására.
Voltak még egyéb közléseim is ,mondom szép kerek és hosszú mondatszerkezetekben,erre kilépett.
Az biztos ,hogy ritka egy paraszt gyerek:)) -
Az UP 2.1-ben már nem csíter gép szerintem a La-5,a messzer és a fóka is jobban emelkedik nála,a magassággal egyenes arányban pedig nő is a fölényük.A Bf 109G-2 pedig majdnem ugyanolyan jól fordul.Megint felhúztam magam:La-5F-fel 3X is megsértettem 1-1 fókát,messzert de úgy ficánkoltak hogy alig sikerült találni pedig bent volt a célkeresztben-jó helyzetek voltak.A fókába betalált 2 20 mm-es de elvitte.A végén mindháromszor a kísérő gépek leszedtek szétvet az ideg
-
Zoli105 #40985 Hát tényleg kedves egy kölök !
-
Beléptem a BoB1940-re kicsit repülni.
Köszöntem, mint mindig.
A többit elmondja a kép:
Az ilyen "embert" úgy szájba tudnám rúgni, hogy háromszor körbefordul a feje. -
Na igen :P -
A legjobb a Gáz!gáz!gáz!Nem veszed el a gázt!Már megint fékezünk!Mintha az én oktatómat hallanám-az is mindíg fel van pörögve és fejedelmi többesben beszél :) -
Tervezd meg saját vitamintáskádat. :)))) -
BL döntő ma este!!! Hogy kiment a fejemből. Na mind 1 attól még egy reppenés belefér 7 től. -
OFF:
ON: -
Szerintem jövök én is. -
Akkor este mondjuk 7 körül. Addigra akit érdekel szabaddá tudja tenni magát ,összejövünk 77 esek ts én ,és elindulunk. Ha bejön akkor szépen az összes küldit lerepkedhetjük,megbeszélt napokon egymás után.
Egy bevetésre biztos rámegy 1-1,5 óra.Az pont elég is így kezdésnek. -
Megfelelő számomra az időpont. -
Szombat?:) -
feca1229 #40974 Köszönöm! -
Mikor kezdjük a kampányt? -
Hello. Nyitsd meg a conf.ini-t a játék könyvtárában, majd nézd meg benne ezt a részt:
[window]
width=1680
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
saveaspect meg az enableresize-t is ellenprizd, hogy így van-e beállítva. -
feca1229 #40971
Üdv!
Kérdésem az lenne, hogy vettem egy 16:9-es monitort,viszont az il2 -ben
a monitor beállitás csak 4:3 -as, ezért széthuzza a képet.Mit lehet ez ellen tenni, vagy ti hogy oldjátok meg ezt a problémát.
Remélem érthető voltam. -
Zoli105 #40970 Szerintem qurva jó lett
érdemes feltenni ! :)
-
Szepy2884 #40969 Must have! XDDD -
istikovacs76 #40968 Sziasztok !
Az ultrapack 3.0-t felrakta már valaki? Érdemes megvárni az egy hónap múlva érkező véglegeset, vagy jó ez már:)? -
Gondolom:) Ki másnál?:XD