91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    bezöldült csalódottságában. inkább elmúlt a pirospozsgás fellángolás :)

• Her Laca
    Mert megvilágosodtam:)
  • Lebowski
    utólag már minden világos. gondolj bele. lesz ez még olcsóbb is :) igaz akkor már nem tudom milyen eszköz lesz az, amit ma videókártyának hívunk :)
  • Papa01 #41003
    Az új VGA-t cseréled le? Miért?
  • Her Laca
    Szerinted miért a falbaverős jelenetsor:)
    Dehogy adnám el:))Ilyet hajtok égen földön, remélem a jövő héten már lesz egy nálam:)
  • Lebowski
    jahogy már eladva. bocsánat :D
  • Lebowski
    vedd meg és add el drágábban ;)
  • mijki
    Olcsóóó ez biztos :)
  • Her Laca
    AHHHH
  • Papa01 #40997
    Az alsó vidi nagyon jól néz ki!! A Sipt elég rövid kis sorozatokkal igen eredményes volt.. Ez valóságban is így ment?
  • Her Laca
    Akkor ne erőltesd:) Én a maradék véletlenül fent maradt példányt is lezúztam:) pláne ,hogy a gigabrutál csoda ATI kártyámmal eltűnt a víz a folyómederből. Kiszáradt:)) Egy két pillanatra visszajött némi villogással kísérve. Mondjuk ez nem a játék hibája.
  • Willenbrock
    Hát igen,ennél a játéknál még egy sem tudott jobban felidegelni engem sem.Van olyan nap hogy jó ha 1 kill összejön,ilyenkor le tudnám verni a monitort.
  • Zpogi
    Tegnap CoD-val kezdtem a repkedést a RepkaDs szerveren,9.69 légigyőzelmem volt és csak egy kia-m. Utána gondoltam repkedek egy kicsit az UP 3-al is a BoB szerveren,már régen basztam fel így az agyamat,nem elég hogy az F2-es messzert is korlátozzák,de még a az E7-est is(van helyette Re2000 meg Macchi és 110-es),hiába a magassági fölény egy rácsapásból utánam emelt egy szutyok P40-es,pedig én kiemeltem míg ő csinált egy S-t és utána emelt rám...rühellem ezt a szemétláda "ős" IL2-őt.
  • Her Laca
    Mielőtt elküldtem a picsába,megkérdeztem tőle mégis mi a baja, mert tudtommal én siha meg nem bántottam semmivel,és ezért érthetetlen számomra.
    Nevetve válaszolt,hogy ő már csak ilyen fasza gyerek.
    Nosza mondtam ,akkor lássuk kinek a szókincse a nagyobb:))
  • Willenbrock
    Lehet hogy nyomás alatt van ezért alacsonyabb lett az ingerküszöbe :)
  • Zpogi
    Jafaem sound mod a CoD-hoz. Kár hogy messzer nincs benne.

• messerharcos
    le kell lőni a p.csába:D
    Am nem értem régen volt hogy összetalálkoztam vele és egész normálisan chatelt még.
  • Willenbrock
    Ez a műszerfal az UP3-ból való?
  • Lacusch69
    Ezzel a fasszal már én is összefutottam.
    Nem emlékszem a konkrét esetre, csak annyit jegyeztem meg, hogy nagy seggfej.
  • Her Laca
    Ja ez a megabrutál gyökér kölök:) Mellesleg ügyes .
    Régebben még semmi baj nem volt vele,de aztán egyszer csak ilyen lett:)
    Kb hasonló esetem volt vele egyszer ,:XD Viszont a reakcióm nem ez a visszafogott udvarias ,mondhatni kimért volt mint neked :)Asszem több sorban ,szépen megválogatva írtam le a véleményem róla ,a családjáról ,kitérve édesanyucikája foglalkozására.
    Voltak még egyéb közléseim is ,mondom szép kerek és hosszú mondatszerkezetekben,erre kilépett.
    Az biztos ,hogy ritka egy paraszt gyerek:))
  • Willenbrock
    Az UP 2.1-ben már nem csíter gép szerintem a La-5,a messzer és a fóka is jobban emelkedik nála,a magassággal egyenes arányban pedig nő is a fölényük.A Bf 109G-2 pedig majdnem ugyanolyan jól fordul.Megint felhúztam magam:La-5F-fel 3X is megsértettem 1-1 fókát,messzert de úgy ficánkoltak hogy alig sikerült találni pedig bent volt a célkeresztben-jó helyzetek voltak.A fókába betalált 2 20 mm-es de elvitte.A végén mindháromszor a kísérő gépek leszedtek szétvet az ideg
  • Zoli105
    Hát tényleg kedves egy kölök !
  • acidrain
    Beléptem a BoB1940-re kicsit repülni.
    Köszöntem, mint mindig.
    A többit elmondja a kép:

Az ilyen "embert" úgy szájba tudnám rúgni, hogy háromszor körbefordul a feje.
  • Nohab
    Na igen :P
  • Willenbrock
    A legjobb a Gáz!gáz!gáz!Nem veszed el a gázt!Már megint fékezünk!Mintha az én oktatómat hallanám-az is mindíg fel van pörögve és fejedelmi többesben beszél :)
  • Zpogi
    Tervezd meg saját vitamintáskádat. :))))
  • Her Laca
    BL döntő ma este!!! Hogy kiment a fejemből. Na mind 1 attól még egy reppenés belefér 7 től.
  • mijki
    OFF:

ON:
  • acidrain
    Szerintem jövök én is.
  • Her Laca
    Akkor este mondjuk 7 körül. Addigra akit érdekel szabaddá tudja tenni magát ,összejövünk 77 esek ts én ,és elindulunk. Ha bejön akkor szépen az összes küldit lerepkedhetjük,megbeszélt napokon egymás után.
    Egy bevetésre biztos rámegy 1-1,5 óra.Az pont elég is így kezdésnek.
  • Nohab
    Megfelelő számomra az időpont.
  • Her Laca
    Szombat?:)
  • feca1229
    Köszönöm!
  • Nohab
    Mikor kezdjük a kampányt?
  • VO101Tom
    Hello. Nyitsd meg a conf.ini-t a játék könyvtárában, majd nézd meg benne ezt a részt:

[window]
    width=1680
    height=1050
    ColourBits=32
    DepthBits=24
    StencilBits=8
    ChangeScreenRes=1
    FullScreen=1
    DrawIfNotFocused=0
    EnableResize=0
    EnableClose=1
    SaveAspect=0
    Use3Renders=0

saveaspect meg az enableresize-t is ellenprizd, hogy így van-e beállítva.
  • feca1229

Üdv!
    Kérdésem az lenne, hogy vettem egy 16:9-es monitort,viszont az il2 -ben
    a monitor beállitás csak 4:3 -as, ezért széthuzza a képet.Mit lehet ez ellen tenni, vagy ti hogy oldjátok meg ezt a problémát.
    Remélem érthető voltam.
  • Zoli105
    Szerintem qurva jó lett érdemes feltenni ! :)
  • Szepy2884
    Must have! XDDD
  • istikovacs76
    Sziasztok !

Az ultrapack 3.0-t felrakta már valaki? Érdemes megvárni az egy hónap múlva érkező véglegeset, vagy jó ez már:)?
  • Her Laca
    Gondolom:) Ki másnál?:XD