91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #41100 +1 -
lala42 #41099 Én a CoD miatt adtam el a Q9550-t. Kevés volt. De lehet,hogy csak az új varázsa birizgált :-) -
lala42 #41098 Hali!
Az erő-visszacsatolást a CoD-ban hol lehet bekapcsolni? -
Lebowski #41097 1280-on közepes beállításokkal elfut. igaz nem ültem még neki nagyon tesztelgetni, mert még mindig vizsgázás van, és félek, hogy beszippant, de a tapaszok eléggé javítottak a teljesítményen tényleg. -
Komolyra fordítva: Sztem azér az 1024 (na jó, legyen 1280*720 vagy 1440*960) nem annyira gáz felbontás, csak látszik rajta valami... -
Egyszerű, megjegyzem.: Balról második fekete pixel: hőmérő, harmadik, világosabb pixel: üzemanyag, ha fehér lesz, akkor elfogyott a lé...
-
1024-ben gyengébb gépeken is elfut, a HD+FULL graf, ahhoz kell erős gép. De elég az az 1024? Itt a műszereket leolvasni is tudni kell, csomó kis szart meg kapcsolót figyelgetni, meg majd megnézem, hogy full screenben egyáltalán mit hogy enged (ablakban pl 1024 a max amit enged) -
Én is erre gondolok, jól el lennék én egy 1024 -es felbontással, és ha egy 9550-est kapnék + egy GT260 as az lehet hogy kielégítene. Mármint gépigényileg. -
Pont ez jutott eszembe nekem is. véletlen lenne? :) -
Hogy tudlak támogatni? :) -
Úgy látom, megoldódott a cigánykérdés 
Mondjuk egy ip cím nem ártana, ha egyébbért nem, hát mert olyan megérzésem van hogy az iménti úriember és a lennebb említett online úriember között összeköttetés van. Nem ártana az ip-jét előre bannolni a ts ről meg az esetleges hostról... -
sakkay #41089 Ez az Ip címes téma megijesztette a drága kicsikét.
Vagy azért itt vagy még? -
sakkay #41088 Részemről is ok. -
Lebowski #41087 köszönjük :) -
Éppen indulok ,de támogatlak! -
Kferro #41085 Teljes mértékben egyetértek, így nincs kifogásom ellene. -
+1 Támogatom -
De jó.
Adok egy sört (mit egyet, 10-et!!! )
remélem nem dinamikus i-je van a gyereknek.
Oszt jöhet a lassú tűzön való kínhalál a gépének.....
-
Kferro #41082 Ja, mi munka és kivívott tisztelet lehet mögötte. :D -
Nos kérem. Közel 10 éves "működés" után eljutottunk oda, hogy nem ártana egy HG.
Én, mint a topik nyitója kérek HG jogot a fórumra.
Ha valakinek kifogása van azt kérem jelezze, mint ahogyan azt is ha nincs. Ez kell az igényléshez. -
Szerintem kár lesz a 4 éve nyitott Sg-s fiókért... -
Kferro #41079 Azért annak örülök, hogy egy SG-s admin könnyűszerrel meg tudja mondani az ilyenek IP címét... :) -
sakkay #41078 Mi van öcsém!!!! Gondod van otthon, hogy itt szórakozol?! -
Ata!
Ha kiderítenéd hálás lennék:) -
Indulok:)
De ha megkocsikáztatsz ! -
perko #41065 ignore -
Hát tényleg ideje lenne ide egy adminnak idejönni...
Davidson, nem értelek. Senki nem állt le veled vitázni, idejössz, nekiállsz mindenkit átkozni. Én elhiszem hogy rossz napod volt/elhagyott a barátnőd/rég nem dugtál/haragszol vmi ismeretlen okból Lacára/ ezek itt együtt, de sztem csak az idődet töltöd ok nélkül és ellenségeket gyűjtöd megad ellen. Manapság otthon a gép előtt nem kellene biztonságba érezd magad, addig késő mig valaki okosabb megdtudja az ip-det és/vagy a mac címedet és új gépet kell vegyél v el kell költözz otthonról ha netezni akarsz....
Szerintem oldd meg a nemi problémáidat a neten kívül és vagy maradj témánál vagy repülsz (Sg-ről is nemcsak innen ) -
Lacusch69 #41061 Hagyd már, egy 15 éves hülyegyereket agyoncsapni nem nagy dicsőség, ráadásul annyit kapsz érte, mint egy normális emberért... -
Lebowski #41060 figyu. ne trollkodj már. tudjuk milyen jó, meg vicces, de ez a társaság annyira nem vevő rá.
Laca te meg hagyjad mert direkt próbál felhúzni. Ez a "hobbija" úgymond. nem kell neki válaszolni és elvonul kedveszegetten. -
Az aki kimossa a szád kisfiam:)
Most már komolyan kívánnék találkozni veled:) -
Lebowski #41058 linkeltem neked alant két dolgot azt megnézted? igaz a gpu nem 560as hanem csak 460as de szerintem a procira mindenképp érdemes ráírni. de persze ahogy gondolod. mivel q9550 eléggé jól muzsikál nálam is pedig csak 260so-m van. -
davidson12345 #41057 MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
No!
Most akkor mi van bobek?
-
davidson12345 #41053
No akkor ne csak a száj hanem a kar is mozogjon.
pistike menyél játszani a repcsikkel inkább -
Áemdém utojjára a durex v durma v mittoménmi volt, elég rég ami (szinte) lángolva szállt el annakidején.
Ja, duron volt.
Most számolom, oláhországban ez a konfig a legócsóbb helyt 130,000e Ft...
Off...Nem is tudom mi a túróért ülök még ebben a hülye országban, legkisebb fizu, legdrágább benzin meg számgépalkatrész, leghülyébb emberek....
Heti 700km-t ingázok hogy a szüleimnél lehessek, mert nálunk traktoron kívül egyébb melót nem találnék, s családdal meg nem tudok menni sehová, (főleg mert létszámnövelés lesz júliusban... )....
On
Nem vagyok márkafüggő, csak a Cod tudjon elfutni rajta, én még 4-5 évecskét elcsámcsogok rajta..... -
Na hála az istennek :) Ismét egy billentyű pankrátor.
Gondolkoztam . Miért is kéne megindokolnom számodra ,hogy mit,mikor veszek?
Te tényleg egy sajnálatra méltó ostoba kis emberke vagy,és kár is foglalkozni veled.
Más.
"amúgy meg ne küldjél engem sehova mert szét baszom a szád!!"
Bár egy igencsak türelmes és jóindulatú krapek vagyok,ezt még én sem tűröm.
Sok beszédnek sok az alja,tehát ha megadnál egy időpontot és helyet nagyon szívesen odaballagnék,hogy eme kijelentésedet meg is valósíthasd.
Állok rendelkezésedre retardált barátom. Így megfelel?
No akkor ne csak a száj hanem a kar is mozogjon. -
Jó lenne ide is egy házigazda.... könnyebb lenne mindenkinek.. :) -
Igen ez jó de AMD-t már csak a dózert kéne nem?
Ammeg a jóisten tudja mikor ,és mennyiért lesz kapható.
Intel fejleszthető erősebb procira később. Nem tudom.
Kérdés Ata melyiket szeresse:) -
davidson12345 #41048 amúgy meg ne küldjél engem sehova mert szét baszom a szád!! -
davidson12345 #41047 vegyed csak vegyed!! Egy indoklást még mindíg nem tudsz kinyögni...
Svájci frank alapú hitelt nem akarsz hozzá?