91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én úgy döntöttem hogy szépen kivárom amíg tökéletes nem lesz.
Addig néha egy kis ofline csetepaté.
Úgyis itt a nyár ,a fene se fog a gép előtt üldögélni 40 fokban,inkább sörözöm.
Őszre ha minden igaz jó is lesz ,főleg a multi részén csiszoljanak,mert az borzalom. Nem is értem kinek az ötlete volt ez a koncepció ami most van.
Mondjuk a futásával nincs bajom igazán.
-
igazatok van, mindenki tudja a választ, én is, az árkádban van a pénz sajnos
tudomásul kell venni hogy olyan volumenü játék mint az il2 volt az elmúlt évtizedben, mostanában nem nagyon lesz
vagy játszol a lock on /warthog/black shark vonalon, ehhez tényleg elszántság kell és idő, vagy marad az arcade
nameg ottvan még a cod, de az ebben a formában engem nem igazán hoz lázba, majd ah lesz orosz front, több gép, stb
egyébként újraraktam a játékot mert egyre rosszabbul futott a gépemen, hát nem lett jobb
full grafon eléggé szaggat, amikor kijött jobban futott -
Ja, igazad lehet.
-
Sajnos a fő gond az Laca mester, hogy egy jó szimet megcsinálni irgalmatlan nagy munka ...
És a vásárlóközösség nem 600 oldalas Manualokat akar, hanem ikszboksz kontrollerrel repülni ...
Egy 60 ropis Joy és egy 40 ropis fejmozgásérzékelő irgalmatlan pénz ám ... Még gépalkatrészekre is aránylag kevesen költenek ennyit!
Nem a Joy, meg a TiR teszi jó pilótává az embert, ezek csak segítenek az átélésben ...
A nagy átlagnak ez nem kell ... egér - billentyű és kész ... WASD - jobb - balgomb + görgő.
Erre necces szimet építeni ...
Ott a WoP ... Abban qrva nagy lehetőségek vannak ... Aki ezt a topikot olvassa, annak valszeg az kevés lesz ... de a Hókszos emberkéknek tökéletes alternatívát nyújthat! És bizony ők lényegesen többen vannak! Bennül van a pénz. Ha tanulnak az előző WoP hiáiból (főleg a multi és a modding ...) akkor bizony ütni fog!
szerk: Ja, jön valami World of Warplanes - a World of Tanks alkotóitól ... Na arra leszek qrva kiváncsi ... Sikerült nekik a világ legnagyobb öltetét (WoT) úgy elkúrni, hogy csak na ... érdekelne tudják-e majd ezt űberelni repülősben xD -
Most olvastam,Tom a 101 es fórumba írta ,hogy a CD galaxisban most akciós a COD. valami 4500 huf. -
Szepy2884 #41336 A repszim rohadtúl réteg játék. Nagyon keveseket érdekel a repülés, nemhogy a szimulátor is.
Én konkrétan a haverjaim szemében annó hülyének voltam nézve, hogy hogy vagyok képes órákat bámulni a műszereket meg a pontokat az égen, ahelyett, hogy beraktam volna egy jó pörgős fps-t (wolf3D) vagy bunyós (mortal kombat) játkot.
Az árú kapcsolásról: én speciel akkor sem lennék hajlandó (ez csak példa) sims-el vagy a hello kitty kalandjaival játszani, ha a doboz-hoz 24" monitort adnának ingyen. -
Mert bután csinálják. le kéne szerződni a nagy hardvergyártókkal akik joyt, tr-t ,pedált ,mittökömet gyártanak és minőségi szimeket gyártani.
Ha van jó szim,akkor van kereslet jó joy ra és egyebekre. Árú kapcsolás.
Mindenkinek megérné. Tényleg ,hogy ez mért nem jut az eszükbe.
Pl,egy Cod ,hoz adhattnának kupont ami mondjuk 10-15% kedvezményre jogosítana valamely joy gyártójánál ha az ő termékétt veszed. De lehetne ezt fokozni még. Aztán lehet ez hülyeség amit levezettem:)) -
Mert abban van pénz ... A szimekben nincs ... Sajna ennyi ... -
artivizsla #41333 A bolti verziót, több otthoni gép esetén is be lehet regisztrálni, vagy egy gép, egy program verzióban mükszik?
A torrent-es verziót lehet aktiválni, vagy reménytelen ?
Jostick esetében az x-52 pro megfelelő választás ?
24"-os monitor esetében észrevehető a képminőség romlás a 22"-os monitorhoz képest, ha a felbontás ugyan az marad ?
Köszi -
Semmi:) De jó a zene:) -
csak tudnám hogy mi a f***ér csinálnak ötven ugyanolyan arcade játékot egymás után, és normális szimet egyet sem?
hawx, hawx2, wop, apache air assault, had ne soroljam fel őket
most komolyan, mi újdonság lesz ebben?
-
-
Mert ,hogy ez is repcsis -
Spitet lőttem le nem is P-51-et,fura is volt,a P-51-et csak felismertem volna a nagy hűtőjéről,de a spit néha megtévesztő hátulról. -
Hátulról hogy hasonlít a P-51 a Bf 109-re,kipróbáltam a P-51-et és rögtön le is szedtem egy másik mustangot...pedig olyan szépen volt kivitelezve a megközelítés :( -
Nah csütörtökön, ha minden igaz én is csatlakozhatok a CoD használók lelkes táborához... Rövid vívódás után megrendeltem, és reménykedem, hogy a virágboltihoz képest simább lesz a futása... -
Fürtös #41325 The beta test begins in nearest future (to be announced later).
Állítólag lehet jelentkezni Beta-ra.
Valaki akinek van gépe hozzá bekukkanthatna,már csak kiváncsiságból is
-
Fürtös #41324 World of planes:
Another key feature is the realism. In contrast to «Wings of Prey» where was 'Arcade' mode «World of Planes» will have no concessions for an inexperienced player. The developers promise the most realistic game that could impress even experienced virtual pilot. However, it is expected that the game will be suitable even for beginners, but how it will be achieved is a secret yet.
Ez alapján még talán reménykedhetünk is.
Olegékkel ugyanaz a gond mint az ArmA-t gyártó Marekékkal,nincs konkurencia,így bármit kiadhatnak mert úgyis megvesszük...
-
Az engem is megragadott,brutálisan hatásos.Az ember itt döbben rá,hogy a valóságban nem volt refly,ha hibáztál vagy nem volt szerencséd,véged volt. -
hadtjuk #41322 Christ! Kösz a linket. Kezd elfogatható árba kerülni a COD.
Már csak az a 100 eFt fejlesztést kéne valahogy véghezvinni...:-( -
Kérdésem...bocs, ha hülyeség... 1 dobozos verziót lehet használni 2 gépen? -
SnowF #41320 Aki ismeri a World of Tankset annak ismerős lehet a koncepció, csak nem tudom mennyire lesz ez ténylegesen szimulátor, bár nagyon azt igérgetik... -
SnowF #41319 Hali,
Erről tud valaki valami bővebbet?
World of Planes
Nekem teljesen új. -
Lebowski #41318 a szívem szorult össze a pislogásnál. hihetetlen jó! -
IL- CoD akció szorri a rossz linkért... -
http://cdgalaxis.hu/PC/18758/il2-sturmovik-cliffs-of-dover.html nem tudom, hogy volt-e? Vagy egyáltalán érdekes hír-e? :-) -
Lacusch69 #41315 Sajnos nem igazán történelmi, a nevek és gépek kivételével.
Wicket a Wight sziget mellett lőtte le Dundas, akit azonnal lelőttek Wick kísérői.
Wick kiugrott, épségben a tengerbe ereszkedett, de nem tudták kimenteni, így vízbe fulladt vagy kihűlt. -
Végre kezdenek megtörtént eseményeket feldolgozni a Cod-dal is,amik nekem nagy kedvenceim:
-
hadtjuk #41313 Drebil!
Szépnek szépek, de ha lehetne, akkor a magyar repülős jelvénnyel jobban tetszene a dolog. Nekem még mindig a 41215 hsz. középső képe a favorit. A foka helyet berakhatsz hurit. Netán a háttérben lévő messzer mellé egy spitet. Vagy fordítva. -
Kafa!
-
bettly #41311 Tom nagyon koszonom, sikerult megoldanom -
4.11-es patch - nehézségi beállítások és statikus spawn pontok. -
Két hét (wtf???
) múlve én is fel tudok szállni egyet repkedni, mert akkora fejezem be a költözést.....
-
Találtam egy érdekes társasjátékot :)Check Your 6 -
Nincs mit :) -
Szepy2884 #41306 Tom, én is nagyon köszi a linket! :) -
sublancher #41305 ráadás :)
-
sublancher #41304 Sziasztok!
A feeling miatt! :)
-
Szepy2884 #41303 Na, most jöttem vissza a Grijről. Egy felszállással 4 gép!
G2-vel Spitek és Cobrák ellen. Úgy ment mint rég :))) Ezek szerint nem rozsdásosdtam be, de amint letettem a gépet inkább kijöttem hogy még mosolyogva hajtsam álomra a fejem :)))
-
Itt a nyár kollega.
Most nem a gép előtt ül az ember:) hanem a kertben sörözik,meg eszik ,meg ilyesmik:)
Jó te biciklizel:) meg valami Atyát hallgatsz.
A lényeg ,majd ősszel !