91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Voronyezs #41421 még egy kérdés: a 4.10nél melyiket szedjem le a felsoroltak közül? mert több 4.10 is van :) -
Voronyezs #41420 Ez gyors volt :D a 4.10m kimaradt, egyből a 4.10.1 ment fel...akk ez a hiba, ezer köszi :) -
Hello. Ez jellemzően install hiba szokott lenni, a 4.10.1 előtti patchek is felmentek? Ebben a sorrendben? -
Voronyezs #41418 Srácok, lenne egy kérdésem...feltettem az IL-2t Win 7re, most peccseltem 4.10.1re, szedem az Ultrapack 3.0-át, de nem ez a lényeg, hanem h ha indítanám a jó öreg IL-2m, akkor annyi történik h elindul a töltés, eljut max 10%-ig, aztán kilép a francba...eredetibe vettem meg az 1946-ot, XP-n ilyet nem csinált, bármi ötlet? -
Sajnos nem lehet. Aktiváld a kódot a steamen keresztül és hagyd, hogy letöltse. -
Üdv Srácok! Egy kis problémán rágódok! Nem lehet úgy telepíteni a Cod-ot, hogy offline feltelepít mindent, (max. a Steamet nem), aztán mikor minden fentvan, akkor engedem ki az internetre aktiválni? Mert így nem kéne végigvárni míg leszedi az egész játékot a netről, főleg úgy, hogy rajta is van a lemezen... -
Lysandus #41415 Tényleg megtörtént. A Debrecen bombázásából visszatérő kötelék P-51-es kísérővadászai lőtték a csordát Berettyóújfalu határában. Megölték a 11 éves srácot is, aki a tehenekre vigyázott. -
sakkay #41414 Ez ugyanúgy emberfüggő mint minden háborúban. Amikor ki akarták adni ha jól emlékszem 44-ben a német pilótáknak , hogy kötelezően géppuskázzák le az ejtőernyőn lógó pilótákat:akkora ellenállást szült, hogy mégsem lett belőle semmi. (Galland könyvében olvastam) Ennek ellenére egy két psziho' mindkét oldalon megtette. Civil gépkocsisort géppuskázni,lehet , hogy morálromboló de , hogy normális pilóta nem csinálta az biztos. A marhacsordát inkább nem is mondom. -
Szepy2884 #41413 A youtube-on is találhatsz jó pár felvételt, többek közt az egyik pont Mo.-on készült p47-es köcsögök által. -
Ez tévedés.Rendszeresen végeztek szabad vadászatot alacsonyan,ilyenkor vasútállomásokat,vonatszerelvényeket,a dunai hajózást is támadták.Volt,hogy a földeken dolgozókat is,vagy valahol egy egész marhacsordát is legéppuskáztak.(Légi háború Magyarország felett 1.-2.)
Sajnos egy totális háborúban a civil lakosság is célpontnak számít,úgyhogy előfordultak bőven ilyen dolgok mindkét oldal részéről. -
Szóba került a háború és a repülők a melóhelyen,az amcsikkal kapcsolatban egy idősebb kollega azt mondta hogy egy ismerőse mesélte hogy géppuskázták az utcákat.Mondom azok legfeljebb a ruszkik lehettek,az amcsik nem jöttek le annyira meg nem ez volt a taktikájuk,erre aszongya:Dehogynem-amerikaiak voltak mert ismerőse "látta is a négert" 
Szerintem az amcsik sosem jöttek ennyire le meg sosem géppuskázgattak itt nálunk földi célokat. -
És azt hogy kell csinálni? -
Solt #41409 Ön elfelejtett valamit Uram!
-
Kalibráltad? -
Lysandus #41407 Működő V-1-es hajtómű -
attól függ milyen joyod van
valszeg csak a poit kell mgtisztogatni ha nem túl használt -
Akkor kell venni új joyt, akkor ha balra tökéletesen 100% osan kitudom tekerni a ruddert, viszont jobbra csak kb. 15-20%-osan, pedig teljesen eltekerem a botot? -
Glo #41404 Én csak ezért járok ide :D -
Glo #41403 Kicsit király :)
-
Tablet-en én is gondolkodom, én sem szeretek a gép előtt görnyedni....
EZT néztem ki. -
Tudtam ,hogy jó magyar szokás szerint ?))) megjelennek a hiénák. 

-
Glo #41400 Feléért?
-
Szepy2884 #41399 A harmadáért megveszem tőled
-
Bár eszembe jutott az is,hogy eladom az egész hóbelebancot ,mindenestől,harmadából veszek egy laptopot ami csak az enyém ,vagy egy tabletet,oszt jó napot. Már nem is játszom,csak netezgetek. Akkor meg mi a reteknek ez a monstrum. Be se kapcsolom,csak az áramot zabálja,pl most is laptoprol irkálok.
-
Ez csak polgárpukkasztás miatt van kérlek szépen.:)
Sokan nem szeretik,én meg vállalom a konfrontációt.
Amúgy van öröm és bodottág:)
No meg megnyugodtam:) -
Lebowski #41396 tényleg neked ezért mit fizetnek? :P -
Lebowski #41395 ez az nvidia logo...:D:D:D:D -
Reklám . -
Remélem nem döglik be örökre.Azt mondjuk nem értettem eddig sem hogy hogyan éri meg nekik ha olyan nagy költségek mellett nincs semmi belépőjegy-miből lehet bevétele egy ilyen rendezvénynek? -
perko #41392 Nincs futam 2011-ben. Azt mondják szünet van. 
Red Bull Air Race GmbH -
Akkor erről ti többet tudtok,erről nem hallottam számítottam rá hogy 20-án megyek :(.Kár hogy az sem lesz-ez is takarékosság? -
Hol lesz Red Bull? Nem úgy van ,hogy idén nincs sehol? -
Szerintem idén az egész világbajnokságot szüneteltették, nem? Vagy rosszul tudom? -
Akkor marad a Red Bull Air Race-az is látványos,remélem jó idő lesz. -
Kár hogy elmarad,a Mig-re is kiváncsi lettem volna,meg a Jakra,a Jak-3 sokak szerint a háború egyik legjobb vadászgépe volt legendásan jó a manőverezőképessége-megnéztem volna hogy mennyire fürge. -
De a videó kártyák ilde hangtalanok,míg a proci ha nem játszol hanem más számítás igényes műveletet csinálsz is melegszik. Ezért jó ha halk a proci hűtő.Érteeed?:) -
Szepy2884 #41385 Haa videókártya hangosabb mint a hűtő, akkor nem igen lehet csendességről beszélni. -
Nekem igen. Halkabb jóval,mint a TX3volt. -
Lebowski #41383 Laca!
Ez a hűtő tényleg elég halk? -
Nah felküzdöttem... már csak a beállításokat kell kitapasztalnom (graf), meg azt, hogy melyik szerverre érdemes csatlakozni!?