91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Ezt kurvára nem kellett volna megnéznem...majdnem szét*asztam a monitoromat!
    Hát ez,,,
    mentségére legyen szólva annyi idős lehet mint a fiam.
  • Romeo One
    Rhomes néven. Sajna se tegnap, és valószínű ma sem jutok el odáig, határidős munkák miatt...
    A határon nem kell átmennem, jönnek azok maguktól is. Csak sajna egyik sem akar elém emelkedni...
    :))))))))))))))))))))

Talán majd vasárnap, vagy hétfőn...
  • VO101Tom
    Pogi. Megvan hogy kell bombázni Emillel. Nem bugos a játék, csak mi nem értünk hozzá Sajnos a panel egérrel nem klikkelhető, azért bill.-re kell konfigolni.

Először a Master Arm On-an (Toggle Bombs Armed a controlsban) bekapcsolod a középső panelt. Ekkor a bal oldalo kapcsoló vagy balra, vagy jobbra kapcsol (ez a késleltetést jelenti), és jobboldalt felgyulladnak a bombák aktiválását jelző lámpák.
    Toggle Bombs Distributor Short Delay (controlsban) gombbal kapcsolhatsz aközt, hogy legyen késleltetés (így lehet "kacsázni" a bombával vizen), vagy ne legyen késleltetés (Sturz).
    A Bomb Distributor Mode (controls) gombokkal pedig aközt választasz, hogy pl négy 50-est egyszerre dobja el, vagy egyenként (jobboldalon a kis lámpák ezt jelzik).

Működik faszán :)
  • Lacusch69
    Japán szabotőr.
  • VO101Tom
    Tényleg. A kígyón a kék pötty milyen felségjel? Valami kívülálló kommunista állam?
  • VO101Tom
    Akkor nézd meg hol áll a légcsavar állásszög. Az órának (jobboldalt a fordulatszámmérő mellett) 12:00-t kell mutatni a felszálláskor. A következő patchban ezt javítják, jelenleg nagyon lassú a PP mozgatása (egy teljes kört 4mp alatt kellene megtennie, nem 16), és időigényes, de minden felszállás előtt ezt vissza kell tekerni 12:00-ra (mellette lévő kék kapcsolót feltolod, és nyomva tartod - increase prop pitch)
  • messerharcos
    a 3. videó után erős sirógörcs kerülget, az iq-m minusz 20 és agyfaszt kaptam, NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • messerharcos
    Repeta:D
  • messerharcos
    engem ez a gyerek kiakasztxD
  • messerharcos
    Találtam egy hihetetlen videót, amiből kiderült, micsoda szörnyen súlyos hibái voltak a régi il-2nek
    a nagy leleplezés!
  • SgtChris
    Persze CoD, az IL-2 már a könyökömben van :-D
  • Her Laca
    Ez tetszik
  • messerharcos
    Az régen volt és akkor mikor nem tört a spit és über volt:) 4.10 ben nem lett volna igy:D Egyébként, aláirom most már, a messer jobb mert haza is tudsz vele menni. De a zéró akkor is király ha nem vagy egyedül ugyanolyan jó:)
  • TG Gida
  • Her Laca
    No de TOM:) Én nem azt mondtam,hogy nem szerethető. Szerethető,kedvelhető. De ettől még egy nagy rakás ....:)
  • VO101Tom
    Khmm. TBnek is két kedvenc gépe volt Il-2-ben, a Zero meg a Spit.
  • Her Laca
    Akkor talán át kéne keresztelned magad zeroharcossá nem?
    Mi az ,hogy messerrel lelőnek? Pont a rigán?
  • messerharcos
    Én Rigán, messzerrel állandóan leszedtek a spitek lavorok 4.09 idején, aztán zeróval körhintáztam és lőttem jóval többet:D ejj de szerettem:D
  • messerharcos
    Ma én is valoroztam áés azokon a mappokon voltam. Milyen néven repülsz? Am még a zéróról, emelkedsz jó magasra, valoron meg tudod nézni az enemyt, nézd meg melyik merre jár és hol van legmagasabban, aszerint menj te is. Aztán nézd a harcot lent, ha kell sülyedj egy kicsit. Kövesd az enemy gépeket szemmel amelyik bombázik, amelyik reptérnél van vagy amit üdöznek. Várd meg hogy ö emelkedjen eléd te ne zuhanj rá ccsak ha forduló közben van. A légteret végig figyeld. Ja és sose repülj be messze az ellenséghez mert nem lesz segitség, lassú vagy utolérnek többen és lelőnek. Lehetőleg legalább 1-2 saját gép legyen a közelben. Röviden ennyi:)
  • Lacusch69
    "Ki az a idióta aki egy zero ellen leáll forgolódni? Mert csak azt tudja. "

De azt jól...

Anno a BGszerveren sok-sok Shithuszárt megtréfáltam Zeróval...
  • Scottt

Kicsit megkésve,ez is egys vicces tévés félreszólás :D
  • Lysandus
    Ó, hát sokan vannak ilyenek. A Zérót azért butították le, mert sok amcsi leállt forgolódni vele Hellcattel meg Corsiarrel, és rinyáltak, hogy mi az, hogy lelövik őket, hiszen az F-4 és az F-6 sokkal jobb gép volt a Mitsunál.

Idióták mindig vannak. Én a mai napig találkozom olyannal, aki megpróbál szembetámadni egy Fókát. :-)))
  • Her Laca
    Várjál:) Én a sokadik patch előttiről beszélek:) A mostaniakat nem is ismerem.
    Variálhatnak vele az akkor is szar marad.
    Ki az a idióta aki egy zero ellen leáll forgolódni? Mert csak azt tudja. Evvel az erővel a CR42 is tök jó gép.
  • Lysandus
    Pár peccsel ezelőtt még nem így volt. Ratát le lehetett fordulni vele. Aztán butítottak rajta egy kicsit.

Egyébként meg a japánok kitalálták: ha lelőnek Zéróval, leszállsz és hajtogatsz magadnak egy újat.
  • Her Laca
    A Zéró egy fos.Nem ,nem igaz. Dupla fos.
    Ha csak egy kicsit is gyakorlottabb arc az ellen,jószerivel bármivel leharcolja.
    Gyenge sárkány,gyenge motor,abszolút jó párosítás.
  • Lacusch69
    Zeróval nagy sebességű vízszintes forgolódás a Corsairek ellen. Ha elég ügyes vagy, és türelmetlen az ellenfeled, 3-4 rácsapás után azonos energiaszinten lesztek. Akkor viszont a Corsair esélytelen.

Vagy menj G4Mx bombázóval. A hátrafelé tüzelő 20millis elég kemény meglepetéseket szokott okozni... ;)
  • Romeo One
    Nem, a Valoron vagy egy-két olyan map, ahol ez a felállás. Bombázókhoz keveset konyítok, piros sosem voltam, marad a Zero. Esetleg a Ki100, mert ugye márkahűség is van... :))))))))))
  • Szepy2884
    A zeke vs wildcat szeróvan van pár kellemes tapasztalatom. Pl amikor A Zeróval egyszerre 6 P40-et dogoltam le :)) Úgy éreztem magam, mint Bruce Lee :DDD A 4. gép után már kezdtem olyan hangokat is kiadni mint a mester XDDD

De kellemes élmény volt a p-38 is. Földharc volt. Mindenki szinte lombkorona magasságban kergetőzött. Én meg a lightningal nagy sebességgel Fókásan oda vissza kaszálgattam szintben szintben és a Zerók szinte mindig elém fordultak mire oda értem. Persze ezt ők nem értették. Annyit láttak, hogy egy gép van mögöttük akit le kell rázni. De hogy én honnan jöttem és hogy kerültem oda, szerintem nem nagyon láthatták :))
  • Szepy2884
    Zeke vs. Wildcat? Még repülnek azon a szerón? Vagy csak én nem? :))

Régen sokat jártam arra. A korábbi évjáratokat jobban kedveltem, amikor Zeroval P40 ellen kellett menni, de a késői Zérók vs. Corsair-ek sem veszett fejsze. Ha tényleg nincs ki-84, vagy NK11 (vagy mi) csak Zéró, nekem a kvetkező a taktikám:

Magasan repülök és ha még így van aki felülről csap, akkor éles kifordulás, de sosem nyomom le, mert
    1) úgy is utol ér
    2) hamar és könnyen szétesel zuhanás közben

A zéró nagyon jól emelkedik. ezt kell kihasználni. Szintben kifordúlni és emelni. Ezt az amerikai gépek (különösen a corsair) nem szeretik. Nagy magasságban még p-38 sem.

Amit írtam, inkább 1vs1 felállásra igaz. Ha egyszere több gépet kell lerázni, az szinte lehetetlen.
  • Romeo One
    nálam többször előfordult, hogy az előző leszállás értékeivel indult a gép alap helyett, de valamelyik újabb paccs megszüntette ezt, nem?
  • VO101Tom
    COD vagy IL-2?
  • Nohab
    Bökj rá még egy féket. Alaphelyzetben a B. Néha mintha benyomott fékkel indultam volna pár pályán.
  • SgtChris
    Hiába...egy helyben áll a vas forgó propellerrel...
  • SgtChris
    Vááá, a virtuális, átlátszó féktuskók meglehetősen gyakoriak voltak a 40-es évek elején :-D
  • Lysandus
    Féktuskók. Angolul asszem chocks away. Erre is kalibrálj valami gombot, és menni fog.
  • SgtChris
    Üdv Urak! Segíjjetek rajtam! Online próbálok nyomulni, de a gondom az, hogy hiába tudom elindítani a motort, állítani a prop pitch-en, illetve engedem ki a kerékféket, a gép nem indul el, csak áll egyhelyben. Max. 0-1 km/h-val vánszorog. Még egyszer se tudtam felszállni multiban.
  • VO101Tom
    Akkor talán ne Zeroval menj :) Ki-84, vagy Ki-61 is jó gépek a saját évjáratukban. 61-esben licencben gyártott DB motor van, energiaharcot kell repülni azzal is.
  • Romeo One
    Amikor én gép elé ülök, már nem kell telefont kapcsolgatni, mindenki alszik...
    Mondjuk azt jobban szeretem, ha sokan vannak a szerón, mert a nagy számok törvénye alapján nagyobb a valószínűsége, hogy találok nálam is gyengébbet...
    :))))))))
  • szekelyland
    Nem baj, akkor kezdesz, amikor a pálya indul, póttank + 100% benya, vajasszendvics + kóla, telefont ki, és ha szerencséd van, abban 90 percben csak felmész annyira hogy tényleg ne legyen senki fölötted. Vagy kinézed, hogy ne legyen senki a szerveren :)
  • Romeo One
    De pont ez a bajom, valahogy ők mindég magasabban vannak, mint én...
    :(((