91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #41860 A nemnormális kollegáim vitatkoznak valami méretezésen, de dimenziót nem mond egyik sem. Erre az egyik szórakozottan megkérdezi, hogy
- mi is az ellenállás mértékegysége?
- partizán/négyzetméter

-
Én úgy oldottam meg, hogy két helyen van il-2, lobbyn indításkor variálhatom, ha kell. Lobbyn rág voltam, nemtom UP3 után (végleges ugye 1-2 héten belül) egyáltalán van-e (lesz-e) UP2.1-es szerver még... -
Szepy2884 #41858 Szóval akkor ha valakinek fel van rakva a 3.0, már nem is tud visszalépni 2.01-re?
Komolyan mondom, ezzel a folytonos variálgatással elveszik még azt a csepnyi maradék kedvemet is a repüléstől! -
ne is mondd, a 2006-ban felvett kocsihitelem akkor 25e volt, most majd 40...még egy fél év és vége..alig várom -
Legújabb patch fent van? Hol áll a légcsavar állásszög? Mennyi a hajtómű fordulatszáma? (vagy tegyél fel a printscreent) Több helyen is be lehet állítani féket, lehet gombon, lehet tengelyen, lehet külön a jobb és balt, van olyan gomb, ami egyszerre fékez mindent. ezeket nézd át. A COD-ban nincs kerékbak egyik reptéren sem. Il2-be is a repgéphordozók, meg az ideiglenes repterek miatt került. -
Nemtop UP uninstall megy-e, sosem próbáltam... -
Ugye jobb oldalt mindig kijelzi, ha akár a gázkar állásán változtatok, vagy a féklapot kiersztem, vagy visszahúzom..., de erre a kapcsolóra semmi se történik, már a szemem kinéztem a controls-ban, sehol se találom. -
Igen, ez CoD probléma, már néztem ezt a toggle chocks opciót is, de csak egy olyan találtam, ahol a földi személyzetnek lehet szólni, hogy távolítsa el. Namost ezt már a 3. gombra próbáltam, de semmi hatás... -
Akkor szívás.... Nekem van 4.10.1 -em, de az Up 2.01 update-jén keresztül.... Esetleg nem lehetne leinstallálni az ultrapackot, ú. h a 4.10.1 maradjon meg rajta? Azért, mert nincs itt a Dvd-m, és nincs kedvem egy 4 gigás virágbótit letölteni a mobiltelefos nettel, amin 500 mega limitem van... Az UP 3,0 -át letöltöttem még otthon a szüleimnél de nem volt időm feltelepíteni emeddig.... -
Solt #41851 Egy igazi kis gyöngyszem... a Székelykőnél kétszer kell fel a nap, érdemes ott éjszakázni háznál, és megnézni a napfelkeltét... :) No meg ajánlom a múzeumot is, csodálatos! :) -
Asszem ezt már kérdeztem, de nem emlékszem a válaszra, ez il-2 vagy COD probléma nálad? -
Szégyenletemre legyen mondva még sose voltam Torockón.... De mihelyst lesz időm megnézem a helyet. Imádok kirándulni, eddig az anyagiak akadályozták meg, most meg az idő hiánya.... -
Nem megy rá! Én ki sem próbáltam, de minden fórumon ezt írják.
Az UP 2.1 alapja a 4.09m patch volt, ezért nem lehetett rá hivatalos patcheket telepíteni, ezért kellett az UP-t frissíteni.
UP3.0 val csak annyiban más a helyzet, hogy ez 4.10.1-re készült, csak tiszta 4.10.1-re telepíthető. Ha jön majd bármi frissítés il2-höz, az szintén csak up frissítéssel lesz elérhető. -
Solt #41847 Torockóra én elég gyakran megyek... onnan már nem vagy messze! :) -
Ahol most lakom kissé necces a meszelés - előző lakók, (jó román szokáshoz híven, a porcelángyárból "szereztek" kaolint és azzal kenték le a falakat. Most én meg le kellett vakarjam az egészet a vakolatig, mert a diszperzit nem tapad meg rajta, az egész lakás malterrengeteg, joy meg a gépem vmelyik doboz alján pihen, még semmit se tudtam kipakolni.
Amúgy ha vkinek útja van ragyogó országunkban, szívesen várom legalább egy napos pihenőre nálunk (3 szobás családi házban lakom) Torda város, 30 km-re Kolozsvártól (az E60 -as országút) -
Lacusch69 #41845 "Lakásfelújítás nálunk is játszik."
Nekem már vége. De még 7.5 évig csengetem a felvett hitelt.
Felvettem 2 millkót, és a CHF-változásnak köszönhetően 5-öt fizetek vissza. Valamelyik blankoltpöcsű nagyot szakít rajtam(tunk)... -
Lacusch69 #41844 Kerékbak...
(Toggle chocks) -
Szepy2884 #41843 Hol láttad, hogy nem megy rá a 2.01-re az UP3? Én csak leszedtem, de idő és kedv hiányában nem foglalkoztam vele. 4.101-el betudok menni azokra a szerókra amik érdekelnek.
Lakásfelújítás nálunk is játszik. Tavaly a nyílászárók cseréje, előtte nyáron kpi fűtés kiépítés, most meg burkolás meg festés. Nincs is nagyon kedvem hazamenni... -
Nekem ugyan ez online. Bár nekem gurul lassan, de nem gyorsul. -
Szívem csücsökje :)
-
Üdv Urak! Új post, de a problémám a régi! Multiban sehogy sem tudom gurulásra bírni a masinákat... Prop.pitch bekonfigurálva, a kerékféket is ki be tudom kapcsolni, de ennek ellenére se kezd el gurulni, még max. gázon se. Viszont így meg pár perc alatt a hűtő túlhevül és elfüstöl a motor. Mi az amire még nem gondolhattam? -
A héten sajna nem jön össze a repülés.. Még mindig költözésben vagyok és ráadásul nekifogtam meló mellett az új lakhely meszelésének, ezen a héten nem hinném h végzek vele...
Meg aztán még az UP3 -at nem tettem fel, gondolom azzal megy mindenki már...
Apropó - UP3 -at ha jól értettem nem lehet feltenni az UP 2,01-re? Még úgy se ha letelepítem aztat? -
Lacusch69 #41838 ???
-
Végre fasz a Banner! GRAT -
Szepy2884 #41836 fáradok, amit akartam nem mondtam el. Én az összes fókát a következő kép használom:
prop pitch: 100%
radiator: open
Vészteljesítmény állandóan megy, és hogy ne melegedjen túl, csak akkor teszem 100% fölé a gázt ha nagyon kell.
Hát kb. ennyi. Nem fordulásra lett kitalálva (legalább is Oleg szerint, de ebbe már kár belemenni, kitárgyaltuk a 2 hét alatt :))) ) de az első két fordulót nagy sebességgel jól bírja. Alacsonyan kis sebességgel kiszolgáltatot. -
Szepy2884 #41835 Na Safi kisegített :)) Köszi még1x. -
Köszi! -
Szepy2884 #41833 pardon, Drebilék TS címe megváltozott? Ma próbáltam volna feljönni, de nem jött össze. Ha valaki kisegítene offline azt megköszönném.
Ata, nem akarsz repülni valamelyik nap? A hétvége nem jó, mert tekerek meg az asszonyhoz megyek. -
Szepy2884 #41832 Hát igen is meg nem is. Én minden p-51-et Mustangnak hívok, de az il2 külömbséget tesz köztük. Pl ha p-51 van a serveren, akkor nem félek annyira, viszont ha mustangot ír ki, akkor már kezdek megijedni. Nagyon gyors és nagyon jól fordúl! Talán még a fókát is lefordúlja. Ennek ellenére ritka holló, nem tudom miért.
A fókával amúgy a következőt kell megtanulni. A4 jó gép. A3 A2 még jobb, de azok csak modos servereken vannak. A5-ös összes változata sz*r! Lomhák, lassúak és melegednek mint alföldi és nem lehet lehűteni egykönnyen. A6 sokkal jobb. A8-A9 a kedvenceim! Pláne hogy felcsatolható rájuk a két mk108 büntető. D9 a legjobb, olyan mint a messzer G2 talán, csak én nem igen repülöm és ismerem. -
Steam letölti neked automatikusan, a beta patcheket kivéve. -
Lacusch69 #41830 Nem. Szélsőséges értékre állítottad. -
Szerintem az utolsó hivatalos elég, de a béta tuti nem lévén 52 mega az egész. -
A póni a mustang? Azzal sikeresebb vagyok mint fókával,én nem nagyon érzem a fókát de most mégis azt erőltetem.A fóka elég lassan emelkedik és hamar túlmelegszik a motorja,meg szoknom kell a vastag kabintetőkeretet,sokszor takarja a kilátást és a tetőn levő középső merevítő sincs valami jó helyen.Gyorsan orsózik az igaz és földközelben elég mozgékony.A mustanggal nagy magasságból le-lecsapva jóval könnyebb szerintem győzelmeket elérni.
A Kursk pályára meg berakták a FW-190 A-5 mellé a Jak-3-at,hát nem egészen egy súlycsoport szerintem,bár történelmileg hiteles. -
Urak, megvettem a CoD.ot. A pecseket nem értem :) mind kell, vagy elég az utolsó és abban benne van minden? -
De ez akkor is bug nem? -
Lacusch69 #41825 Futva hagytad az Il-2 FoV changert... -
A náci csodafegyver mikre képes :) -
Valahogy sikerült hiper űr ugrást előidézném :)
1x fénysebesség
4x fénysebesség
-
sakkay #41822
-