91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #41940 Lefordíthatjátok neki! :D
( köszönöm, bár Tom már kb leírta ugyanezt, viszont a vérszívás miatt muszáj volt csesztesselek! :D ) -

Na jó ,leírom most:)
Tehát ,beindítom a motort (ennek menetét gondolom nem kell részleteznem.)
PP 12 órára,olaj hűtőt 1/3 ig nyitom,vizet úgy félig,majd 100 gáz és repülök.
A bétával már jó a pp állítás sebessége (és ezért nem siettem vele ,mert teljesen mást kell így tenni
,szóval a hajtómű fordulatszáma 2300-2400 között legyen. A légcsavar állás szögét úgy állítgatod ,hogy mindig ezen értékek közelében legyen a fordulatszám. Most ,hogy gyors az állítás,pl ha zuhanásba viszed a gépet nem kell lekapni a gázt ,hanem ,elkezded vissza fele állítani a pp-t és így nem fog vissza a motor,hanem jó nagy sebességet el lehet érni vele,aztán fordítva amikor emelkedsz ,és nem pörög szét az agregát. Rá kell érezni de nagyon jó.Én csúszkára tettem az X52 őn és jószerivel csak azt használom,persze a gázkarhoz is nyúlok néha.
A többiről röviden, úgy ahogy a ki képzendő virtuális pilótáknak szoktam elmondani. Remélem neked is meg fog felelni.
Na szóval,felszállsz ,majd megkeresed az ellenséget,majd a 6 órájába gépészkeded magad és szép hosszú avagy rövid sorozatokkal addig abajgatod a technikáját amíg az oly mértékben veszít a repülési képességéből ,hogy a talaj felé kezd tendálni,mi több el is éri azt.
De istenemre TS n szívesen tartok egy kis oktatást számodra,úgy egyszerűbb mint leírni :) -
Ja jó ha mindenki visszaállítja a hivatalos patch ig a játékot. -
Solt #41937 Senki le ne merje neki fordítani!!! :D Hetek óta kérem, hogy írja le miképpen gépészkedik a prop pitch-l, meg úgy általában mindennel, és baszik rá... :D -
Jelzem ,valaki egy hevenyészett fordítást ide lökhetne (mert nagy vonalakban értem ,de szigorúan nagy vonalakról beszélek) ,hogy értelmezni is tudjam mit hoz a javítás:)
Az isten áldását kérném arra aki ezt megteszi:) -
Solt #41935 
-
Ne szívass:) Egész nap 30 kilós mészkő táblákat cipeltem a 4 emeletre ,mert a segéderő baszott jönni,a megrendelőt meg pont nem érdekelte,hogy miként kerül fel a teraszára a kavics. l,már nem kicsit voltam feszült:)
Grafikailag nincs is bajom mellékesen:))) -

-
Solt #41932 De ő NV-t használ, így neki nincs szüksége probléma megoldó készségre...
-
Na most már működik:) De nincs még a frissítés.
Mind1 amit előbb mondtam az továbbra is áll. Csak :) -
Nekem megy, csak még frissítés nincs rajta.
Próbáld meg azt, hogy kilépsz a sztímből majd újraindítod. Nekem is volt ilyen eccer és ez megoldotta a problematikát. -
A steam azt írja ,hogy ez a játék jelenleg nem érhető el,kérlek próbáld meg máskor. 
Mi a szent szar van?
Hogy azt a retkes talpú,szőrös lábú, büdös hónaljú,bozontos szemöldökű,bibircsókos orrú ,kócos hajú,100 kilós,csimbókos seggű Moszkvai nénikéjüket.
-
Köszi! Patch péntek, COD 14821 javítás. -
Glo #41927 De még nincs rá lóvém.. ezzel vigasztalom magam, hogy még nem "elég jó" :) -
Már most is jó! :p -
tothgyorgy #41925 Hát az már nagyon hiányzott. Cserébe a veresek kapnak Spit V-t vagy IX-t? -
Glo #41924 Egész jó game lesz ez, mire lesz pénzem egy gépre amin elfut :D -
Kapunk E-1-es Messzert :))) -
Ehun-e -
Jó estét jó szurkolást. Rohantam haza melóból,csapot papot otthagyva,de hol a patch? Ki mit tud?
-
Itt pedig csak 4000Ft. -
tothgyorgy #41919 Gratula!
Nem akarsz beszélni a fiammal?
Hátha jövőre neki is meg lesz.
-
Solt #41918 Az állat... :)
Lesz ma tapasz? -
mit kötekedsz? :) -
gratulálok
(a 4.5-öt fogadjunk a tesi miatt kaptad :D) -
Köszi. -
Zoli105 #41914 Gratulálok Mijki barátom :) -
4.5-es átlagom lett a biziben! És mi kaptuk a legszorgalmasabb osztály trófeát+30.000FT osztálypénzt+
Én meg kaptam 2 könyvet, mert én voltam az osztály legjobb tanulója! -
Ettől az "ellenforradalom" dologtól nem tudnak szabadulni az oroszok. -
otiq #41911 Ez nekem is előjön, úgy emlékszem írták a fórumon, hogy a hangbug a listájukon van amit javítani akarnak. -
otiq #41910 A CD Galaxis hírlevelében már csak 4990 Ft a COD.
-
Feró Flex #41909 Srácok na ez érdekes.... -
CoD? Ha igen akkor BuG. -
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, az mitől van, hogy belépek egy szerverre és kis idő elteltével elkezd a hang akadozni majd kicsit később el is némul az egész játék?
-
-
Műszer nincs. Teljesen csukott állapotból a felszálló fokozat 4 teljes fordulat az ívelő-keréken (20°), a leszálló fokozat 8 (40°). Ezt számold, de nem olyan fontos a precíz beállítás. Egyébként festéssel jelölték a szárnyon, skinekre fel lehet majd tenni ilyesmit. -
Ez kurvanagy! -
hááhá ez qrvajó :D -
Off: Rengeteg itteni román elmegy olaszországba, ahol (többé-kevésbé törvényes módon) meggazdagodnak. Ezzel az olaszországi dologgal kapcsolatosan született egy vicc:
Egy olasz üzletember megfogad 3 román munkásembert, hogy fessék le a kerítést
- itt van 3 vödör festék, ami elegendő kellene hogy legyen. Ha megéheztek, van kaja a hűtőben. Ja. és nehogy kiengedjétek a lovat, még véletlenül sem!!!
Elmegy, ezek meg nekifognak dolgozni. Elfogy egy vödör festék, megéheznek, nekifognak a hűtőből kajálni. Evés után nézik, hát csak víz meg udítő van, se pálesz se sör..... Tanakodni kezdenek, mit lehessen tenni... mondja az egyik:
-Adjuk el az egyik vödör festéket, az árából veszünk italt, és a maradék festéket felhígitjuk, akkor elég lesz. Úgy is tesznek, hát a festék nem lett elég. Megint tanakodnak, mi legyen. Mondja az egyik:
- A maradék festékkel kenjük le a ló orrát és ha jön a tulaj mondjuk meg neki, hogy a ló elszabadult és megitta a festéket..
Úgy is történik, jön a tulaj, ezek felvázolják az eseményeket, erre a tulaj szó nélkül bemegy a szobába, kihozza a vadászpuskát. Erre a vendégmunkások rémülten:
- Jóember, mit akarsz csinálni???!!!
- Lelövöm azt a rohadt lovat, amióta román vendégmunkásokkal rendberakattam a házat, megevett 3 zsák cementet, 300 téglát és 4 gerendát.......
On.... -
:)
Apropó,a flaps-nek van valami visszajelzője a 109-esben?Nem nagyon találom.