91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #42140 Én is veled értek egyet, mert én is így cselekedtem volna. Egyet nem értek. Ha ennyire bunkó a szerver, akkor minek jársz vissza? Én úgy tapasztaltam, hogy a cseh és szlovák szervereken csak a parasztok repülnek. Van egy két normális ember, de az egész légköre a szervernek számomra undorító. Ezeket el is kerülöm. Nagyon kevés szerver van amit szeretek, mert a nehézségi beállítás alapján is leszűröm magamnak. De az a kevés szerver ami kielégíti az igényeimet, nekem elég is. -
istikovacs76 #42139 Engem is le szoktak lőni amúgy, gondolom ez nem meglepő.
De a bfs-ek nagy részének rá van ragadva az újja a ravaszra, és még akkor is lő, ha a földön vagyok (hasra szállok), ernyőn lógok, leesett a szárnyam, vagy már csak simán a törzs hullik alá szárnyak nékül, akkor is adagolja még a lőszert míg el nem párolgok. De nem baj, utána úgyis én jövök. Csak akkor meg megy a sírás.
-
istikovacs76 #42138 N1K1-el, nem nik1-el. -
istikovacs76 #42137 Mint írtam map váltás volt. 5 másodperc múlva váltott is a térkép. Amúgy meg nem is ő lőtt le, hanem egy chilei Plr fidias.
Akkor a szitu. Földet értem, kiugrottam, emberem szalad, de hasra vetni magát nem volt ideje mert váltott a map, így nem tudtam reflyt nyomni.
Smurfynak mindíg baja van. Ha lelövöm, hülyegyerek vagyok spittel mindeki tud lőni. Ha 190-essel lövöm le és ő spittel, akkor is, mert azon 4 huszas van, azzal mindeki tud lőni. Ha mustaggal- ja amustang gyors, jól emelkedik, ha nik1-el, az jól fordul, ha wc deszkával, az meg szaros volt azért.
Így legalább tudott kötekedni az ember. -
"Bfs Smurfytól az észervétel, hogy bannol, ha legközelebb nem ugrok ki. Mondom miért kellett volna, ha az álló motorú géppel leszálltam a mezőn."
Na, ez volt a gond. Engem is idegesített anno az, amikor lelőttél egy gépet, az meg hasra tette a mezőn, megvárva, míg téged is lelőnek, amolyan kicsinyes bosszúként, hogy ne kaphasd meg akkor sem az érte járó pontokat. Mintha az olyan izé lenne. Ha így reagált rá, akkor meg valszeg nem először találkozott már ezzel (nem feltétlen nálad). Miért nem mondtad azt, hogy map váltás volt, nem volt időd. Vagy tényleg - miért nem ugrottál ki? -
Nem biztos, hogy nincs ilyen probléma, csak a 6DOF miatt egyszerűen nem tűnik fel. Középre állításnál viszont mindenképp középre áll, lehet tényleg az a gond nálad, hogy az a tengely ki van kapcsolva, ezért nem is reseteli...
(azzal pedig mindenképp jobban járnál, ha a 6DOF-ot megszokod, mert csomó dologhoz ide-oda kell hajolgatni a kabinban). -
próbáld a skies of valort, az sztem jobb
normális gépkiosztás, kisebb pályák, eddig még nem találkoztam hülyékkel -
hmm érdekes ötlet, kipróbálom
csak ha tényleg ez lehet a baj, akkor miért nem modellezik le azt, hogy a pilóta normálisan be van kötve és nem mozog, vagy másnál miért nincs ilyen probléma?
de amúgy kipróbálom, köszi -
istikovacs76 #42132 Sziasztok !
Tegnap repültem az IL-2-vle, és egy kicsit lelombozódtam, mennyi paraszt van fenn.
A ded1-en repültem, (az én képességeimnek az felel még meg), és minő meglepetés lelőttek. Kényszerleszálltam, de ahogy földet értem utána kb 5 másodperccel váltott is a pálya. A következő pálya elején, már jött a chat menüben Bfs Smurfytól az észervétel, hogy bannol, ha legközelebb nem ugrok ki. Mondom miért kellett volna, ha az álló motorú géppel leszálltam a mezőn. Erre kirakott. Visszamentem, és kérdőre vontam. Ő panpogott össze vissza, hogy elege van a magyarokból, hogy nem nyonak reflyt, így nem is kap pontot az ellenfél.
Azután én voltam a közellenség. Az egész vörös tábor rám vadászott. Mondhatom jó volt:(. Smurfy, bigbullett, ice.
Kicsit elegem van ebből a Bsf kolóniából. De nem csak a ded1-en, hanem a 2-őn és a 3-on is ezt csinálják.
Ha én lövök egy gépet, akkor ők simán bevághatnak elém, mögülem lőhetnek, és egyéb. Bezzeg, ha én véletlenül egy olyan fehér füstöt húzó, forgolódó gépre lövök, akkor már húzzák a szemöldöküket. De nekik, bármit lehet. Ha véletlenül Bsf-t lövök le, akkor meg megvadult hülyegyerekként üldöznek. Igaz a múltkor meg is nyalták a fagyit. Ők g6-al, ketten, én meg mustang III-al. Egyet lelőttem, a másikat meg füstölőre lőttem.
A másik meg flying finn. Ő igen jól repül, de olyan elképeztő pntossággal lő, hogy az már idegesítő. 7-800m-ről simán leszed, arról nem is beszélve, ha a mustanggal 8k-n megyek vele szemben, képes úgy utánam húzni a G6-ost, hogy 5-600m-en belül lesz. De ő legalább normális. Igaz, ha az ellen oldalon van, akkor vagy bombázok, vagy inkább átállok hozzá:) -
Amery #42131 Akkor eszembe jutott valami, hátha az kavar be.
Ugye a g erők miatt süllyedsz bele az ülésbe, ezért csúszik le a szálkereszt. Próbálld ki negatív g terheléssel, hogy akkor kúszik-e fölfelé. Ha igen, akkor a következőt próbáld ki:
Ne kikapcsold a TIR tengelyeit, hanem vedd le nullára a mozgástartományokat. Talán ez kavar be neki. -
már próbáltam, de megmondom őszintén én úgy nem tudok célozni, minden elismerésem annak aki 6dof-al tud normálisan repülni
próbáltam már smooth-ra venni a tengelyeket hogy ne mozogjon olyan idegesen, stb, komolyan napokig szórakoztam a beállításokkal, de nem tudztam megszokni
érdekes, hogy viszont az il2 6dof-al simán játszható, ott szeretem is
csak a cod ilyen fura -
Amery #42129 Nekem a régi van és ok.
Szerintem próbából engedélyezd mindegyik tengelyt. Vagy, ha az már volt, akkor passz. -
ahova a célkereszt mutatja, tehát jól lő, csak valahogy maga a célkereszt nem látszik -
Indi69 #42127 üdv cod. a hdd ha nem jó az mennyire baj? 30fps-nél akadozik -
Szia!
1946-hoz, vagy a CoD-hoz kell? -
Solt #42125 Próbáld meg az újat, szerintem a ez lesz a gond... -
és lőni hova lő ilyenkor? -
nekem tir4pro van
próbáltam az újabb szofttal is régen de nem jött be, visszaraktam a régebbit -
Ja. Nálam visszaáll rendesen ha centert tolok neki.
TIR5
-
Indi69 #42121 sziasztok. nvidia 3d setinget mutatna valaki? gtx 285 és q6600 a gépem köszönöm -
Solt #42120 Milyen tir-ed van? Melyik szoftvert használod hozzá? -
de ha centert nyomsz ugyanúgy visszaáll a revi közepére, ahogy a 2.képen mutatod, tisztán látszik az egész kör, vagy olyan lesz mint nálam, csak kb a tetejének a fele fog látszódni? nem arról beszélek hogy shift+f1-gyel a revibe nézel vagy nem, hanem hogy konkrétan a célkereszt visszaáll-e vertikálisan is a revi közepére? mert nálam nem, hiába nyomok centert
ha megnézed az én első képemet, nálam úgy áll vissza hogy a célkereszt felső fele látszik csak -
Nekem is mindig elmászik ha forgolódok meg nézelődök de ez szerintem a naturálpont sara, mert más szimben is ezt csinálja. Nem áll vissza rendesen a helyére. Nekem ezért ban mindig a Throttle HAT -ra rakva a TIR center. -
amikor kezdem nekem is ilyen, de pár perc alatt csak a fel lesz látható
mintha a pilóta lejjebb csúszna az ülésben -
Nekem ilyen alapból:
és ilyen ha rányomom a Gunsight izét
-
Solt #42115 Nekem minden tengely engedélyezve van, és tökéletesen működik... pedig még hivatalos TiR profil sincs.. -
és csak az x y tengely van engedélyezve a trackiren, szal nem mozdul el a fejem, de ha egy centert nyomok akkor is marad ugyanilyen félig látszódó
a franc se érti ezt -
a második kép:
-
szal erről beszélek:
alapból így kéne látni a célkeresztet:
de ehelyett ezt látom:
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/06/28/19-52-20-76.jpg
elég szar így célozni..
másnak is ilyen? -
sakkay #42111 Ja, üzentem priviben pár napja, úgy néz ki megoldom helyileg. -
sakkay #42110 Mikrofagyás még van??? Vagy recegés érted..
-
ja, hát ezt nem értem én sem...de a fő gondom nem is ez, hanem hogy a célkereszt állandóan lemegy a béka segge alá, és nem tudok célozni...
kb 10mp-ig jó, középen van, a revi közepén, de ahogy fordulok egyet, vagy nézetet váltok, és utána nézek a revibe, máris nem látszik csak a teteje
elég idegesítő -
Megnéztem multiban is. 28 30 játékos a szigetes pályán nagyjából 59-60 fps
volt ,rázuhantam az X reptér melletti kikötőre és megakadt 2 fps:) egy pillanatra. Ja és a hang elment:)) Virtuális memória ide vagy oda:XD -
No felrántottam 4.5 re ,max hőfok 54 fok volt és mintha még jobb lenne a játék ,bár ez a fene se tudja kategória.,Fps ,az 50-60 közt van de ugye be van kapcsolva a vsync.
London felett átlag 37 az fps,egyszer leesett 10 re de csak egy pillanatra.
Hát nem tudom. Az biztos ,hogy a sandy alatt jobban muzsikál,de azt gondolom mindegy ,hogy 4 vagy 4.5 ghz en megy a proci.
Csak azt nem értem pl ,hogy Phantomas nak mi a retekért nem megy amikor annó jól futott.
-
Enigmát? Bírjátok?
-
Ezt ma olvastam 1C-n, hátha valakin segít:
Felére leesett fps oka lehet az is, ha a vsync be van kapcsolva, de a tripple buffering (Tripla fufferelés) nincs. Ezt a videokártyák vezérlőpultján tudjátok beállítani. -
Solt #42104 Urak!
Ha valaki steam alól mozgatni akar játékokat másik vinyóra vagy SSD-re, akkor ÍME egy remek kis program hozzá, amivel ez pofon egyszerűen megtehető. :) -
Solt #42103 Én a gyári beállításokat hagyom, nem piszkáltam még bele... SSAO kikapcsolva, epilepszia szűrő kikapcsolva.
Most átraktam SSD-re, és 5-6 FPS-l jobb lett a minimum érték...
Viszont a memória kezelésével tuti nem stimmel valami. 4GB memória mellett nem kellene lapozófájl. Eddig nálam így is volt, de a cod így kifagy, tehát ez azt jelenti, hogy felzabálja a 4GB ramot. No meg ott van Laca példája, belőtte, hogy a winfos kezelje, és azóta nem megy el a hang.
Szárazföld felett gyári max beállítás 25-35 fps ( néha egy pillanatra 12-13, főleg város felett ) Gyári high beállításon ez alig lesz több egy picivel, tehát szerintem ilyenkor nem a vga kevés neki... -
én 4ghz-n járatom, bőven elég mindenre, kipróbáltam hogy emelem az órajelet, de nem igazán kaptam nagyobb fps-t, uh gpu limitem van sztem
itt más a probléma, egyszerűen nincs optimalizálva az egész, menet közben tölti be a textúrákat, felhőben villogás van, stb
ez még mindig egy erős béta, néhány peccset még el fog bírni -
Nekem talaj le van szedve, mert az megfogja. Shaderek meg az erdő. De minden más fel van tolva, legrosszabb esetben sem megy 25fps alá, de az nagyon ritka. Víz fölött, kis pályákon 50-60 Hz, de vert.sync miatt nem is mehet följebb.
2.8 GHz-es 6 magos AMD, 8GB ram, 1 GB-os 560Ti... ready boost-nak van a gépben egy 4GB-os pendrive, de nem hiszem, hogy a cod (vagy a winfos) swapolna ennyi memóriánál (trackir, Ts-el együtt sem több 1-1.5GB-nál a memória foglalás ha játszok).
Több tesztből is kiderült, hogy ez a játék leginkább a videokártyán csúszik el, ha az 1GB memória nincs meg, akkor szívás van...
Olyasmi beállítások, hogy epilepszia szűrő, SSAO, textúra részletesség, hogy áll nálatok?