91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ebben elég sok FW190 est lehet látni..:)
-
Élőben nézhető a Zeltwegi AirPower11
http://www.airpower.gv.at/ -
Lebowski #42219 már én is majdnem eljutottam odáig, hogy szarok rá mindenre, és egyszer életemben megveszem, de úgy gondoltam, megadom még magamnak ezt az eszkábálós lehetőséget :) kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle. remélem semmi sülés nem lesz belőle :D:D -
a fórumokon kérdezősködj, lehet van vkinek eladó (rof, pumaszállás, stb)
kölföldről csak eu-ból rendelj, mert usa-bólrárakják a vámot és cseszheted (már jártam így)
-
artivizsla #42217 Trackir-t hol lehetne a legkedvezőbb áron Mo-on beszerezni, ill. külföldi vásárlás esetén mennyivel kerülne kevesebbe ? -
LM 317 LZ, nem 1371. És nem tranzisztor hanem állítható feszültségszabályzó IC. De sztem mindegy mi az, LM 317 néven kell kérni, TO 92-es tokozással :) Habár TO220 ban jóval több amperkét bír meg..... -
Fw 190 D Dora
-
A kutyát nem érdekli. -
Lázadás : Rebellion =
Nemetül
der Aufruhr ,die Empörung ,die Revolte -
Lebowski #42212 óó ezt már láttam, köszönöm. de még az ilyen tök egyszerű kapcsolási rajzokhoz is segghülye vagyok. de ahogy nézem ez hasonlít, úgyhogy valamit csak sikerül majd összeeszkábálnom :D -
Megfelel, az enyém is az volt. 5 volt megy az USB-n de a kontrollernek csak 3 volt kell, ezért van odaírva. De nézd meg a linket, ott kaccsolási rajz is van. -
a rebellion szo nem nemet szo -
Lebowski #42209 köszönöm szépen :) akkor ezek szerint a feliratos kép többet ért :D további kérdésem az lenne, hogy a +5V és a +3V miért van odaírva. továbbá a kábelnek megfelel egy egyszerű egérkábel elvágva??? -
Keresd fel Varit Nala biztos talalsz az enyem oda adom . -
Amikor csináltuk az enyémet, akkor a freetrekk fórumon publikáltam is.
Íme -
1: valamilyen kábel
2: kondenzátor 100nF
3: tranzisztor LM1317LZ
4: ellenállás 240 Ohm
5: kondenzátor 1uF
6: ellenállás 330 Ohm
7: én réz drótnak nézem -
Lebowski #42205 off
azt szeretném kérni, hogy valaki hozzáértő a számokhoz le tudná nekem írni, hogy mi micsoda?:D csak mert akkor így fogok elszaladni a boltba :) van egy másik kép is ami valamennyire feliratozva van, de nekem az kínai.
Itt van a másik kép linkje.
előre is köszönöm :)
-
-
-
Semmi probléma, segíteni akartál. -
Aqua:
"A fizetés történhet készpénzzel (a csomag átvételekor), illetve előreutalással, előlegszámla alapján."
Ez kérlek lófasz és esti fény! Nem utalni akarok hanem mint más, normális kilfődi helyeken ki aakarom fizetni bankkártyával a cuccot és jónapot. Minden szart vettem már így a trekkir-től kezdve a szoftverig mindent, csak ebben a kurvaországban (sic!) nem lehet ezt megoldani. -
jah én előre utalásra gondoltam, bocsi -
iPon:
"1.9 Bankkártyával fizethetek?
- Sajnos csak készpénzzel, mivel a bankkártyás fizetés olyan drága egyelőre, hogy
jelentősen árat kellene emelnünk." -
ezek onlány is működnek, iponon és aqua-án is lehet utalással fizetni és házhoz hozzák a cuccot -
Tudod, mint a pixmanian. Csak ott nem igazán szeretnék vásárolni. -
Öööö onlány gondoltam. -
ipon, aqua :) -
Mondjatok már nekem egy normális, értelmes HW boltot ahol kurva bankkártyával is lehet fizetni és van kiszállítás. A tököm kivan már a hülye, gyogyós boltokból. -
Neki gunsight nézetben van (Shift F1 asszem alapból, loosing shoulder straps néven van a configban), ekkor a pilóta "odahajol" a revihez, azért látod így.
A revi célkör mérete egyébként sosem változik, teljesen mindegy honnan nézed a kabinból (mint itt pl 0:40-től). Az csak a játék sajátossága, hogy ha a FOV-ot váltod, akkor vált a revi célkör is, de ez csalóka, mert ott a háttér is zoomol vele együtt. -
sakkay #42192 Ugyanabban a nézetben-távban hasonlítottam. -
Solt #42191
-
Fürtös #42190 Üdv a nagy büdös Angliából urak!
Az égő messzer képét kéretik azonnal kivenni a bannerből
-
Rejtély? Hajolj közel, neked is ilyen lesz... -
sakkay #42188 Na már megint egy Cod rejtély..
-
Nekem ilyen. Semmit sem állítottam rajta. -
A szegedi rakparton készült a kép? -
sakkay #42185 Hogyan lehet ilyen picire állítani a célkeresztet????
-
Lacusch69 #42184 Ócseny szorri, a felirat motoromon normális volt. Valamit belebarmolhattam a képbe Gimppel... -
Lacusch69 #42183 Mert van egy vezérműlánc, egy szekunder lánc, sok-sok lóerő és icipici önsúly. És végtelen könnyedség... -
Most miért?
Van egy vezérműlánc és slussz-passz.