91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 77PXDrebil
    Ebben elég sok FW190 est lehet látni..:)

• VO101Tom
    Élőben nézhető a Zeltwegi AirPower11
    http://www.airpower.gv.at/
  • Lebowski
    már én is majdnem eljutottam odáig, hogy szarok rá mindenre, és egyszer életemben megveszem, de úgy gondoltam, megadom még magamnak ezt az eszkábálós lehetőséget :) kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle. remélem semmi sülés nem lesz belőle :D:D
  • PhantomAss
    a fórumokon kérdezősködj, lehet van vkinek eladó (rof, pumaszállás, stb)
    kölföldről csak eu-ból rendelj, mert usa-bólrárakják a vámot és cseszheted (már jártam így)
  • artivizsla #42217
    Trackir-t hol lehetne a legkedvezőbb áron Mo-on beszerezni, ill. külföldi vásárlás esetén mennyivel kerülne kevesebbe ?
  • szekelyland
    LM 317 LZ, nem 1371. És nem tranzisztor hanem állítható feszültségszabályzó IC. De sztem mindegy mi az, LM 317 néven kell kérni, TO 92-es tokozással :) Habár TO220 ban jóval több amperkét bír meg.....
  • Nesu
    Fw 190 D Dora

• LeonSilver
    A kutyát nem érdekli.
  • Nesu
    Lázadás : Rebellion =
    Nemetül
    der Aufruhr ,die Empörung ,die Revolte
  • Lebowski
    óó ezt már láttam, köszönöm. de még az ilyen tök egyszerű kapcsolási rajzokhoz is segghülye vagyok. de ahogy nézem ez hasonlít, úgyhogy valamit csak sikerül majd összeeszkábálnom :D
  • LeonSilver
    Megfelel, az enyém is az volt. 5 volt megy az USB-n de a kontrollernek csak 3 volt kell, ezért van odaírva. De nézd meg a linket, ott kaccsolási rajz is van.
  • Nesu
    a rebellion szo nem nemet szo
  • Lebowski
    köszönöm szépen :) akkor ezek szerint a feliratos kép többet ért :D további kérdésem az lenne, hogy a +5V és a +3V miért van odaírva. továbbá a kábelnek megfelel egy egyszerű egérkábel elvágva???
  • Nesu
    Keresd fel Varit Nala biztos talalsz az enyem oda adom .
  • LeonSilver
    Amikor csináltuk az enyémet, akkor a freetrekk fórumon publikáltam is.
    Íme
  • Hecker007
    1: valamilyen kábel
    2: kondenzátor 100nF
    3: tranzisztor LM1317LZ
    4: ellenállás 240 Ohm
    5: kondenzátor 1uF
    6: ellenállás 330 Ohm
    7: én réz drótnak nézem
  • Lebowski
    off

azt szeretném kérni, hogy valaki hozzáértő a számokhoz le tudná nekem írni, hogy mi micsoda?:D csak mert akkor így fogok elszaladni a boltba :) van egy másik kép is ami valamennyire feliratozva van, de nekem az kínai.

Itt van a másik kép linkje.

előre is köszönöm :)
  • TG Gida
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Semmi probléma, segíteni akartál.
  • LeonSilver
    Aqua:
    "A fizetés történhet készpénzzel (a csomag átvételekor), illetve előreutalással, előlegszámla alapján."

Ez kérlek lófasz és esti fény! Nem utalni akarok hanem mint más, normális kilfődi helyeken ki aakarom fizetni bankkártyával a cuccot és jónapot. Minden szart vettem már így a trekkir-től kezdve a szoftverig mindent, csak ebben a kurvaországban (sic!) nem lehet ezt megoldani.
  • Hecker007
    jah én előre utalásra gondoltam, bocsi
  • LeonSilver
    iPon:

"1.9 Bankkártyával fizethetek?
    - Sajnos csak készpénzzel, mivel a bankkártyás fizetés olyan drága egyelőre, hogy
    jelentősen árat kellene emelnünk."
  • Hecker007
    ezek onlány is működnek, iponon és aqua-án is lehet utalással fizetni és házhoz hozzák a cuccot
  • LeonSilver
    Tudod, mint a pixmanian. Csak ott nem igazán szeretnék vásárolni.
  • LeonSilver
    Öööö onlány gondoltam.
  • Hecker007
    ipon, aqua :)
  • LeonSilver
    Mondjatok már nekem egy normális, értelmes HW boltot ahol kurva bankkártyával is lehet fizetni és van kiszállítás. A tököm kivan már a hülye, gyogyós boltokból.
  • VO101Tom
    Neki gunsight nézetben van (Shift F1 asszem alapból, loosing shoulder straps néven van a configban), ekkor a pilóta "odahajol" a revihez, azért látod így.
    A revi célkör mérete egyébként sosem változik, teljesen mindegy honnan nézed a kabinból (mint itt pl 0:40-től). Az csak a játék sajátossága, hogy ha a FOV-ot váltod, akkor vált a revi célkör is, de ez csalóka, mert ott a háttér is zoomol vele együtt.
  • sakkay
    Ugyanabban a nézetben-távban hasonlítottam.
  • Solt
  • Fürtös
    Üdv a nagy büdös Angliából urak!
    Az égő messzer képét kéretik azonnal kivenni a bannerből
  • VO101Tom
    Rejtély? Hajolj közel, neked is ilyen lesz...
  • sakkay
    Na már megint egy Cod rejtély..
  • LeonSilver
    Nekem ilyen. Semmit sem állítottam rajta.
  • acidrain
    A szegedi rakparton készült a kép?
  • sakkay
    Hogyan lehet ilyen picire állítani a célkeresztet????
  • Lacusch69
    Ócseny szorri, a felirat motoromon normális volt. Valamit belebarmolhattam a képbe Gimppel...
  • Lacusch69
    Mert van egy vezérműlánc, egy szekunder lánc, sok-sok lóerő és icipici önsúly. És végtelen könnyedség...
  • acidrain
    Most miért?
    Van egy vezérműlánc és slussz-passz.