91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Én is nagyon szerettem... kizárólag azért adtam el anno, mert nekem még az 512-s változat volt, az meg kevéske volt vramban... :(
  • LeonSilver
    Egyébként offline, bombázók ellen még a 4870 is igen faszán teljesít. Meg kell mondjam nagyon jó kis kártya, igen-igen elégedett vagyok vele.
  • Solt
    Én is... :))
  • TG Gida
    Ez a kép nem Szarvason készült?
  • LeonSilver
    Na. Ha minden igaz holnap itt a 6950/70. Kíváncsi vagyok ...
  • Lacusch69
    Akkor tedd közzé, hogy miért.
  • VO101Tom
    De, voltak. Vagy becsapódáskor robbant, vagy a nyomjelző égetett át egy furatot hátulról, és az robbantotta be. Jól látható fehér füstje van, azért távolságméréshez (is) használták. Mivel nem csak 20 hanem 7.92-es űrméretben is volt, a német mesterlövészek is használták a keleti fronton (egyébként a genfi egyezmény tiltja a robbanó lövedékek használatát élő erő ellen).

Van nagyon fasza kis oldal: klikk ide. A 32. lapon van pl egy ilyen lőszer (le is tölthető ez a pps).
  • Szepy2884
    Pedig nincs ebben semmi rejtély.
  • Szepy2884
    Az egy dolog, hogy a játékban volt, de a valóságban is??

Tudom, hogy sokféle robbanó lövedék volt és van, de én úgy tudom, hogy azok csak a becsapódáskor robbannak. Ez az önmagától a levegőben féle nekem kicsit furcsa. Elvégre már csak nem flak lövedékről beszélünk!
  • Romeo One
    Azért, mert könnyű, nyugodt érzés. De azért Hófehér nagyon szép állapotban van!
  • acidrain
    Van az a robbanós fajta a CoD-ban , de ne kérdezd a nevét, mert nem tudom.
  • Szepy2884
    Uraim, ez a lövedék ballisztikus pálya helyett inkább felrobban jelenség normális
  • VO101Tom
    Aki nem hazsnál COD alatt TrackIR-t, és baja van a mesza revivel, használjon newview-t. Ezt a videót most tették fel, teljesen jó.
  • PhantomAss
    qrvajó,, régi de mindig röhögök rajta ha látom :D

amúgy nekem nincs hangproblémám nvidiával
    ja Laca, +1 az aláírásodnak :)
  • VO101Tom
    Ezt ismered?
  • VO101Tom
    Nemtom kik járnak 1C fórumra rendszeresen, Luthier pénteken egy posztban bemutatta a COD fejlesztőcsapatot. Ami miatt ez érdekes, az az, hogy az első képen szereplő Valery Kornilov, a nemrég felvett kolléga, akinek a feladata a hangok újraépítése, az ő neve szerepel a ROF stáblistán is, mint [URL=http://riseofflight.com/en/about/team]"Sound Master"[/URL]. Kíváncsian várom én is, mit hoz ki a COD-ból, bár több helyen olvasni (pletyka), hogy a hangfájlokhoz lehet nem is nyúl hozzá, csak az engine-t kalapálja át. Mindegy, ha így is lesz, a modderek majd megoldják, ahogy UP-nél. Lényeg, hogy MP alatt ne menjen el a hang.
  • Her Laca
    Az itt hála istennek nem szokás:) No de majd ha elkezdesz online játszani:) megtudod mi is az a driver hiba:XD
  • PLackó
    Köszi,nekem is ezen a felbontáson megy.
    Lehet,hogy túl sokat vártam, mert nálam a legtöbb med/high,árnyékkal. Kissé tényleg amiatt vagyok csalódott,hogy szinte semmivel nem lett jobb a dupla teljesitményü karival. Megpróbálom újrarakni a játékot.
  • Solt
    Csak nv-n... driver hiba!!!
  • Her Laca
    ?
    Mi az összefüggés a kettő dolog közt?:)Hang mindenkinek elmegy:XD
  • Solt
    Kár, hogy hang elmegy...
  • Her Laca
    Nem nyitok vitát.:)
    Ég és föld ,vagy hogy is mondjam :D,de nem fogom bizonygatni:)
    Tulképp pont nem is érdekel kinek hogy megy:) az a lényeg ,hogy nekem hasítson:))
  • Solt
    Dehogy folyósabb... ez nálad pszichológiailag van így csak! :D

Egyébként a vga limittel nem vicceltem ám... :)
  • Zpogi
    Ma repkedtem vagy két órát és egyszer sem ment el a hang :)
  • Vogel
    Zeltwegen szombaton.
  • Nesu
    Szia
    Hol keszitetted a kepeket ?
  • Vogel
    Igen, az húzós manőver volt. Ilyet akkor csinál az ember, ha látja, hogy közel a föld és tövig húzza reflex szerűen, de a gép űrsikló módjával a hasával közelít a föld felé.
  • Her Laca
    Jövök már jövök:) Csak palacsintát sütöttem ,de javítunk az arányon.
  • repvez
    Azért szombaton a mig 15-ös majdnem le is zuhant. Nem sok hiányzott hozzá.De sehol nem találok képet vagy videot jobb poziciobol mint ahonnan mi láttuk.
    itt még lebillenve szedi össze a gépet

• Vogel
    262 + 109
  • Vogel
    Sose gondoltam, hogy látok 262-est is repülni, hisz nem volt benne a programfüzetben :) A Me-109 mellett a MiG-15 is csemege volt :)

262 + 109
  • acidrain
    Off:

Így kell felhajtani az utópályára, ha van elég craft.

On:
  • Zpogi
    A Repka DS szerveren most 6v14 a veresek javára :)
  • LeonSilver
    Némi alvázmosás majdnem befigyelt :D
  • Her Laca
    Bakker talajnál .hogy röcög:( Hagyjuk is , nincs értelme beszélgetni erről,ahogy mondtad ha megcsinálják rendesen akkor lesz jó addig ez csak nyűglődés:)
  • Lacusch69
    ja, árnyékok ki!
  • VO101Tom
    több kártya az ilyen konfighoz kell:
  • Lacusch69
    placko: valami nagyon rossz nálad. nekem 3.6-on megy a 8400-om + gtx460 oc, fontos effektek high, a többi low/med. átlag 60 fps a tenger felett 6vs6 felállásban.
    ssao-t, epilepszia szűrőt kikapcsoltad?
    a felbontás 1680x1050
    (bocs a rendezetlen írásért, telefonról írok)
  • VO101Tom
    És neked?
  • Her Laca
    Egészségedre:) Jelzem nem kicsit gyorsabb,összefüggőbb,folyósabb az 580 al:) Én nagyon ódzkodom a két kártyás rendszerektől amúgy ,ha egy csúcs kártya (mindegy milyen) nem elég egy játék futtatásához akkor szüljenek sünt a fejlesztők,oszt játszanak ők a produktumukkal.

Hecker:) Ne vedd komolyan ám ezt a VDA limit szöveget,Solt csak szívja a véremet, de én nyugodt fensőbbségem tudatában némán tűröm:)