91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Csináltam pár darabot, ezek alapján lehet egyen fórumfejléc logot csinálni (apropo. Ezt hogyan teszed be oda a felső csíkra?) ahogy ebben a topikban Leon Silvernek is fent van.
Ha valakinek kellene hasonló csík, mondja meg a kedvenc repült típust, küldje el a skint (ha egyedit használ), és a rendfokozatot, arra rákerül a gép logo és a századjelvény, és ha van egyedi igény azt is.
még akár ilyen extrém igény is lehet
-
Mit találtam a steamen:)))
Jul 04102.VO_Herr_Laca mostantól A hét játékosa Cliffs Of Dover Hungary csoportban.
Eszem megáll:))
De Pogiról is találtam. -
Kferro #42619 Az egyik ismerősömnek kellene leírnom emailben, hogy miként telepítse fel a frissen vett Il2 1946-ot úgy, hogy tudjon a szervereken repülni. Én már jó rég telepítettem fel az enyémet, s így nem emlékszem rá, de jól tudom, hogy az alap progi 4.07 verziószámú, s arra jön a 4.08, majd a többi 4.10.1-ig? -
Nekem volt régebben, de csak egyszer csengettem be az elején. Nem az az 1k a sok, hanem magával a gyakorlattal nem értek egyet. -
Dummy mester, köszi az infót, de egy ezresét inkább nem szerkesztgetek.. :) -
pl itt egy kép:
klikk
Ezen látszik, hogy a start menübe tett 1Csoftclub mappát úgy nyitja meg a parancsikonon keresztül, mintha az is a start menü alatt lenne.
Ami értelemszerűen hülyeség, mert ilyen útvonal nem létezik. És így feljebb lépni sem tudok belőle, ha visszafelé lépkedek, akkor a softclub mappából nem a dokumentumokba lép, hanem vissza a parancsikonok mappára. A W7 tudja egyébként, hogy mi a helyes útvonal (parancsikon tulajdonságoknál is ez van, hogy útvonal: C:\Users\Tom\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover), ha így másolok bele valamit, azt jó helyre teszi, ilyesmi gond nincs vele, csak zavar, hogy a fejlécben és az oldalsó panelen nem azt látom, ami valós, hanem mintha valamiféle history-ként követné honnan jutottam oda... -
nem értem mire gondolsz :S -
Az elmúlt pár hónapban többet fejlődött az SG fórum mint előtte 7 év alatt xD
Bámulatos ...
@Papa: igen ... 1000 HUF/év ... -
De. -
Köszi a választ, de az fizetős, nem? :) -
Lenne egy off kérdésem Win7-ről. A gondom az, hogy ha parancsikont csinálok valahova egy mappáról, és később használom is, akkor a fejlécben elérési útnak azt írja a winfos, ahol van a parancsikon, és mintha abban folytatódna az a rész, ahova a parancsikon vitt. Nem tudja valaki, hol állítható be, hogy ha parancsikonnal elmegyek egy másik mappába, akkor annak a mappának a tényleges elérési útját írja ki a címsorba? Nem találom sehol, de qrvára idegesít :) -
VIP tagoknak van. 5 percig az elküldés után törölheted vagy szerkesztheted a hozzászólásod. -
Mondjuk, nekem egy szerkesztés link jobban tetszene.. :) -
Romeo One #42608 Wow, micsoda kényelmi szolgáltatások. Köszi az infót. -
Az uj chat egyik funkciója, ezzel jelzi hogy ki van online álapotban az sg-n és ki offline. ha zold szinü akor jelen van és igy tudod hogy ha chatelni szeretnél vele akkor azonnal el tudja majd olvasni az üzenetet -
Lebowski #42606 Annál zöld, aki be van jelentkezve, annál szürke, aki nincs -
sakkay #42605
-
Romeo One #42604 Mi ez a színes csík a nevünk mellett? Random, vagy jelent valamit? -
Romeo One #42603 ok, köszi -
sakkay #42602 Nincsen esetleg valakinek eladó lábkormánya??
Néztem a vaterán, de csak kormányos'
van.
-
otiq #42601 Olvasgatom az ATI Nvidia hozzászólásokat és nekem pont a Catalyst állíthatóságával nem volt gondom. Konkrétan az a problémám a mostani nvidiával, hogy a hdmi-n kivezetett Philips tv-n a klónozott kép nem fér el, a szélső éleket nem látom. Megpróbáltam a driverben Resize-olni de azt írja, hogy klónozott megjelenítőknél nem lehet. Miért? Az Atinál simán engedte a tv beállításoknál a csúszkát huzogatni és addig kicsinyítettem amíg a belefért míg a monitor maradt ugyanaz. -
istikovacs76 #42600 Nincs statja. -
nekem nagy kedvencem volt régen, az volt talán az első szim amivel sokáig játszottam
nagyon jó volt a hangulata, grafikája, de régi játék
sajnos nem tudom hogyan kell elindítani -
Ezeknek sem volt gyerekszobájuk :)
-
Romeo One #42597 A ukded1-nek van statos oldala? A battle-fieldsen nem találtam ilyesmit. Vagy regisztrálni kéne hozzá? -
Habár mot nézem a videókon-ez már túl gyenge játék,uninstallálva lesz inkább. -
Játszott itt már valaki az European Air War-ral? Állítólag nagy klasszikus de nekem az kimaradt,most feltelepítettem de mindíg error 7217 hibát ír ki.A kompatibilitást win 98-ra állítottam de úgy sem indul.
Tudja valaki hogy lehet elindítani? -
Solt #42594 Pirosra így. -
Hogy kell változtatni a gázkaron a gombok színét. -
Ki is vettem egy szabadnapot holnapra, biztos ami biztos. :)
PLackó: Köszi. -
Köszönöm. Asszem így jó lesz:) -
Állítsd be neki az exe-t de ne onnan indítsd ...
Van egy olyan a Global Profiler Settingsnél hogy Apply Persistent Profile vagy mi ...
Ott ha beállítasz egy profilt akkor az mindig aktív.
Ha másik gémmel akarsz repülni akkor bejössz és a legördülőből kiválasztasz egy másik profilt ...
Sajna a Saitek ebben jobb volt ...
Elvileg a Profiler tudná automatikusan is kezelni őket az exe fileok alapján, de sajnos nem tükéletes a züsztem :( -
És azt hogy a ménkőben tudom megcsinálni. Kéri a játék exe jét és csak akor indul el a game ha a logi profilerből indítom. -
Kferro #42588 Köszi!
Na, majd holnap újra megpróbálom, hátha észhez tér az SG...
Erről jut eszembe, hogy nem tudom pontosan, mi ez a csík, de vagy szürke, vagy zöld. Lehet, hogy a zöld azt mutatja, ki van épp bent az SG-n? -
Kis is töröltem inkább. Érdekes, hogy a nevük sem egyforma a képek mégis ugyan azok. -
Kferro #42586 Feladom!
Direkt néztem a linkeket, hogy jól adom e meg, erre tessék, ugyanazt csinálja...
-
Solt #42584 Máshol is láttam már... sg fjúcsör! :)
Egyébként Urak! Ezek a képek nagyon jók, csak nem lehetne linkben? Mobilnetet kinyírja... :( -
"Egyébként mi ez a csík a fejlécünk mellett?"
Neménvótam. -
Kferro #42582 Kb. 6 és fél giga, de úgy, hogy majd' mindegyik képhez tartozik egy másik fotó, ami tartalmaz pár adatot, esetleg leírást a képen látható gépről, eseményről.
Ha ennyire tetszenek a képek, rakok fel még párat. :)
Először is egy sorozatkép egy lebombázott Fortressről. Ha jól emlékszem, a leírásban azt írják, hogy a gép lezuhant
B-17 felpakolása bombákkal:
Zsákmányolt Ju-88:
Kényszerleszálló B-25.
Póttank kicsit másképp: :)
Ehhez meg nem kell különösebb magyarázat...
-
Solt #42581 Úgy-úgy... azért egy délután csak akad... :)
Attól tartok a GTX fog repülni! :D Nincs még mindig SSD-? Lúzer... :D:D:D
@Dummy: Igen, sejtettem, de nem voltam biztos benne... :)
Egyébként mi ez a csík a fejlécünk mellett?