91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Csináltam pár darabot, ezek alapján lehet egyen fórumfejléc logot csinálni (apropo. Ezt hogyan teszed be oda a felső csíkra?) ahogy ebben a topikban Leon Silvernek is fent van.
    Ha valakinek kellene hasonló csík, mondja meg a kedvenc repült típust, küldje el a skint (ha egyedit használ), és a rendfokozatot, arra rákerül a gép logo és a századjelvény, és ha van egyedi igény azt is.

még akár ilyen extrém igény is lehet
  • Her Laca
    Mit találtam a steamen:)))

Jul 04102.VO_Herr_Laca mostantól A hét játékosa Cliffs Of Dover Hungary csoportban.

Eszem megáll:))

De Pogiról is találtam.
  • Kferro
    Az egyik ismerősömnek kellene leírnom emailben, hogy miként telepítse fel a frissen vett Il2 1946-ot úgy, hogy tudjon a szervereken repülni. Én már jó rég telepítettem fel az enyémet, s így nem emlékszem rá, de jól tudom, hogy az alap progi 4.07 verziószámú, s arra jön a 4.08, majd a többi 4.10.1-ig?
  • LeonSilver
    Nekem volt régebben, de csak egyszer csengettem be az elején. Nem az az 1k a sok, hanem magával a gyakorlattal nem értek egyet.
  • Papa01 #42617
    Dummy mester, köszi az infót, de egy ezresét inkább nem szerkesztgetek.. :)
  • VO101Tom
    pl itt egy kép:
    klikk
    Ezen látszik, hogy a start menübe tett 1Csoftclub mappát úgy nyitja meg a parancsikonon keresztül, mintha az is a start menü alatt lenne.

Ami értelemszerűen hülyeség, mert ilyen útvonal nem létezik. És így feljebb lépni sem tudok belőle, ha visszafelé lépkedek, akkor a softclub mappából nem a dokumentumokba lép, hanem vissza a parancsikonok mappára. A W7 tudja egyébként, hogy mi a helyes útvonal (parancsikon tulajdonságoknál is ez van, hogy útvonal: C:\Users\Tom\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover), ha így másolok bele valamit, azt jó helyre teszi, ilyesmi gond nincs vele, csak zavar, hogy a fejlécben és az oldalsó panelen nem azt látom, ami valós, hanem mintha valamiféle history-ként követné honnan jutottam oda...
  • fecska
    nem értem mire gondolsz :S
  • DummyBoy
    Az elmúlt pár hónapban többet fejlődött az SG fórum mint előtte 7 év alatt xD

Bámulatos ...

@Papa: igen ... 1000 HUF/év ...
  • VO101Tom
    De.
  • Papa01 #42612
    Köszi a választ, de az fizetős, nem? :)
  • VO101Tom
    Lenne egy off kérdésem Win7-ről. A gondom az, hogy ha parancsikont csinálok valahova egy mappáról, és később használom is, akkor a fejlécben elérési útnak azt írja a winfos, ahol van a parancsikon, és mintha abban folytatódna az a rész, ahova a parancsikon vitt. Nem tudja valaki, hol állítható be, hogy ha parancsikonnal elmegyek egy másik mappába, akkor annak a mappának a tényleges elérési útját írja ki a címsorba? Nem találom sehol, de qrvára idegesít :)
  • VO101Tom
    VIP tagoknak van. 5 percig az elküldés után törölheted vagy szerkesztheted a hozzászólásod.
  • Papa01 #42609
    Mondjuk, nekem egy szerkesztés link jobban tetszene.. :)
  • Romeo One
    Wow, micsoda kényelmi szolgáltatások. Köszi az infót.
  • repvez
    Az uj chat egyik funkciója, ezzel jelzi hogy ki van online álapotban az sg-n és ki offline. ha zold szinü akor jelen van és igy tudod hogy ha chatelni szeretnél vele akkor azonnal el tudja majd olvasni az üzenetet
  • Lebowski
    Annál zöld, aki be van jelentkezve, annál szürke, aki nincs
  • sakkay
  • Romeo One
    Mi ez a színes csík a nevünk mellett? Random, vagy jelent valamit?
  • Romeo One
    ok, köszi
  • sakkay
    Nincsen esetleg valakinek eladó lábkormánya??
    Néztem a vaterán, de csak kormányos' van.
  • otiq
    Olvasgatom az ATI Nvidia hozzászólásokat és nekem pont a Catalyst állíthatóságával nem volt gondom. Konkrétan az a problémám a mostani nvidiával, hogy a hdmi-n kivezetett Philips tv-n a klónozott kép nem fér el, a szélső éleket nem látom. Megpróbáltam a driverben Resize-olni de azt írja, hogy klónozott megjelenítőknél nem lehet. Miért? Az Atinál simán engedte a tv beállításoknál a csúszkát huzogatni és addig kicsinyítettem amíg a belefért míg a monitor maradt ugyanaz.
  • istikovacs76
    Nincs statja.
  • PhantomAss
    nekem nagy kedvencem volt régen, az volt talán az első szim amivel sokáig játszottam
    nagyon jó volt a hangulata, grafikája, de régi játék
    sajnos nem tudom hogyan kell elindítani
  • Willenbrock
    Ezeknek sem volt gyerekszobájuk :)

• Romeo One
    A ukded1-nek van statos oldala? A battle-fieldsen nem találtam ilyesmit. Vagy regisztrálni kéne hozzá?
  • Willenbrock
    Habár mot nézem a videókon-ez már túl gyenge játék,uninstallálva lesz inkább.
  • Willenbrock
    Játszott itt már valaki az European Air War-ral? Állítólag nagy klasszikus de nekem az kimaradt,most feltelepítettem de mindíg error 7217 hibát ír ki.A kompatibilitást win 98-ra állítottam de úgy sem indul.
    Tudja valaki hogy lehet elindítani?
  • Solt
    Pirosra így.
  • Her Laca
    Hogy kell változtatni a gázkaron a gombok színét.
  • acidrain
    Ki is vettem egy szabadnapot holnapra, biztos ami biztos. :)

PLackó: Köszi.
  • Her Laca
    Köszönöm. Asszem így jó lesz:)
  • DummyBoy
    Állítsd be neki az exe-t de ne onnan indítsd ...

Van egy olyan a Global Profiler Settingsnél hogy Apply Persistent Profile vagy mi ...

Ott ha beállítasz egy profilt akkor az mindig aktív.

Ha másik gémmel akarsz repülni akkor bejössz és a legördülőből kiválasztasz egy másik profilt ...

Sajna a Saitek ebben jobb volt ...

Elvileg a Profiler tudná automatikusan is kezelni őket az exe fileok alapján, de sajnos nem tükéletes a züsztem :(
  • Her Laca
    És azt hogy a ménkőben tudom megcsinálni. Kéri a játék exe jét és csak akor indul el a game ha a logi profilerből indítom.
  • Kferro
    Köszi!

Na, majd holnap újra megpróbálom, hátha észhez tér az SG...
    Erről jut eszembe, hogy nem tudom pontosan, mi ez a csík, de vagy szürke, vagy zöld. Lehet, hogy a zöld azt mutatja, ki van épp bent az SG-n?
  • LeonSilver
    Kis is töröltem inkább. Érdekes, hogy a nevük sem egyforma a képek mégis ugyan azok.
  • Kferro
    Feladom!
    Direkt néztem a linkeket, hogy jól adom e meg, erre tessék, ugyanazt csinálja...
  • Solt
    Máshol is láttam már... sg fjúcsör! :)

Egyébként Urak! Ezek a képek nagyon jók, csak nem lehetne linkben? Mobilnetet kinyírja... :(
  • LeonSilver
    "Egyébként mi ez a csík a fejlécünk mellett?"

Neménvótam.
  • Kferro
    Kb. 6 és fél giga, de úgy, hogy majd' mindegyik képhez tartozik egy másik fotó, ami tartalmaz pár adatot, esetleg leírást a képen látható gépről, eseményről.
    Ha ennyire tetszenek a képek, rakok fel még párat. :)
    Először is egy sorozatkép egy lebombázott Fortressről. Ha jól emlékszem, a leírásban azt írják, hogy a gép lezuhant

B-17 felpakolása bombákkal:

Zsákmányolt Ju-88:

Kényszerleszálló B-25.

Póttank kicsit másképp: :)

Ehhez meg nem kell különösebb magyarázat...

• Solt
    Úgy-úgy... azért egy délután csak akad... :)

Attól tartok a GTX fog repülni! :D Nincs még mindig SSD-? Lúzer... :D:D:D

@Dummy: Igen, sejtettem, de nem voltam biztos benne... :)

Egyébként mi ez a csík a fejlécünk mellett?