91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szerintem azt választasz,ami szimpatikus neked,senki nem fog ebből problémát csinálni.:)
Wtf az a rendfokozat egy játékban?
Jelentősége kb. 0,én elvagyok alközlegény-helyettesként is.
-
SnowF #42660 Tom, tudnál majd nekem is egy ilyet összedobni? 109-esel, meg egy 1/3 jelvénnyel ha tudsz olyat keríteni. Ezer hála! -
És kipróbáltad már?
Vélemény?:) -
Részemről G6, 101/9, sárga 13, törzsőrmester. (pesze csak ha van rá időd akkor kell, nem létszükséglet).
Skint küldöm mail-ben. -
Rendfokozat: Őrmester
Felségjelzés: fehér +
Kicsit hülyén néz ki, hogy nem vagyok semelyik század tagja, aztán itt meg villogok valamelyik jelvényével. Vagy ne legyen ezen görcsölés, és mehet az ec-pec kimehetsz? -
Az biztos :)
F@stam is kissé, hogy nem fér be a házba. -
Na hála az égnek:) Jó nagy egy batár kártya mi?:))
Alkalomadtán csinálok egy fényképet az igazi Monsterről:)
Mikor kézbe vettem csak pillogtam :) -
Csodálatos!!! Az Isten áldjon meg érte! -
Mission erfüllt, installiert ein Monster. 
Az X52 majd ezután következik :) -
Ilyen lett a 110-es trikolor, felrakva az egyik BOB-os skinre:
És ilyen a három 109-es skin:
Akinek kellenek, innen leszedheti:
109
110 -
A retkes T nem enged saját boxot. Csak azt lehet használni amit tőlük bérel az ember. -
Várjál:)) Aszongya a UPC nél a szakértő ,hogy az általuk adott beltéri egység az nem a legjobb ,vegyek egy másikat:))
Mondom neki,akkor mi a retekért fizetek elő :) Erre nem tudott mit válaszolni. Úgyhogy pénzmegvonásban részesítem őket,kíváncsi vagyok ki unja meg hamarább,de én kitartó vagyok:)))
Apropó.
Savasnak megérkeztek a termékek,kíváncsi vagyok sikerült e beüzemelni rendben a dolgokat:) -
Nekem is. Műholdas baszásunk van ami egyébként fasza, mert a minőség meg a csatorna kínálat is jó. Viszont bérlek egy felvevős beltérit, havi +1k-ért ami gyakorlatilag ipari hulladék. Szerintem elég ha annyit mondok, hogy Sagem ... Nem tudom ki-hogy van vele, de én valami elmondhatatlan módon utálom a franciákat. -
Mint a tied ;) Puma és a többi. Rendfokozat nem kell extra, ilyen örmi vagy törmi elég lesz. Úgyis törm voltam amikor otthagytam a honvéccsséget a rákba.
Azt hiszem meg lehet csinálni, de mintha akkor a csillag meg a korona helyére kerülne. Majd utána nézek ennek, csak tudod az az izé, hogy nekem is tök kínai ez az egész :D De azért megoldjuk, nem ijedünk meg egy kis kihívástól. Meg hát elbaszni sem lehet mert ha kitörlöm akkor visszaáll a rend.
-
milyen kis ikonok menjenek rá? Rendfokozat (milyen?), századjelvény (milyen?), satöbbi? -
Na a T ről is megvan a véleményem:)))
Pár hónapja kijött egy 70 ropis számla,hogy a BOX bérlés vagy valami hasonló miatt. Beballagtam,és fennhangon megkérdeztem,hogy miféle Box . Egy éve csak netet fizetek elő náluk:) Fejvakarás,nézelődés,oszt ja,tényleg:) Mondtam ha még egyszer zaklatnak ügyvéddel jövök oszt kifizettetem a drága időmet,meg az idegességemet:) Hogy rohadnának meg:) -
Kész a 110-es logo, milyen kis ikonok menjenek rá? Rendfokozat (milyen?), századjelvény (milyen?), satöbbi?
Apropo. Az bonyolult lenne, hogy ezekből a képekből többet rakj egymás mellé? Hogy pl az ilyen extra dolgok, hogy rendfokozat, századjelvény, légierő jelzés az külön képként lenne mellé illesztve (és akkor mondjuk keskenyebb lesz az alapkép, hogy kéynelmesen kiférjen), így ezeket ide-oda lehet variálni, nem vagy kötve az alapképhez. -
istikovacs76 #42644 Hát ez az. Otthon sem jön le fél óra alatt 3 gigányi akármi:) Nem hogy a szaros kis telefonon. -
Laca, ez it kurvaország (sic!). Vagy ha úgy tetszik Abszurdisztán. Elég erős a gyanúm, hogy az a 30k zsebbe ment volna. Amikor nekem szerelte a T akkor az volt, hogy nincs bekötési díj. Nem is kértek a szerelők semmit, be is baszott volna. -
Tavaly nekem is volt hasonszőrű afférom velük.
Csak mivel én sem nem udvarias,sem türelmes nem voltam (és ez nagyon árnyalt megfogalmazás) 5 percen belül elnézést kértek.
Ezek a szolgáltatók úgy férgek ahogy vannak.
Most éppen a UPC nek nem vagyok hajlandó fizetni,mert a száz mittudomén mennyi csatornából a fele nézhetetlen. Még hívogatnak az anyjuk úr istenit,de mondtam,hogy addig egy petákot sem amíg nem orvosolják a hibát.
Érdekes ,hogy egy szerelő se jött azóta felénk,és nem is reklamálnak.
Mondjuk parabola:)) a ház tetején úgy hogy lehet ingyen nézem a maradék 50 csatornát a továbbiakban:)
Az is érdekes volt,hogy megrendeltem annó mondták,hogy ennyi meg annyi lesz,erre a szerelők miután felaplikálták,közölték,hogy adjak egy laza 30 ezret nekik,mert az anyag ,meg a mittudomén mi ennyibe fáj.
Mondtam ,hogy akkor azzal a lendülettel szedhetik is le ahogy felrakták,mert biza éntőlem egy huncut fillért nem fognak látni az hótziher. érdekes az antenna maradt ,szerelők elmentek.Itt mindenki hülyének nézi a másikat. -
LOÁL! DSL-en sem jon le 3 giga 1/2 óra alatt basszus. Hüjje pannon... -
Jaaa, az lehet látod :D Erre nem is gondoltam.
-
3 Giga fél óra alatt GPRS-en?
Ezért keresztbe leszopná a fél világ a Nokiát is és a Pannont is ... már elnézést :)
GPRS max átviteli sebessége 56kbit/sec ...
Arról nem is beszélve, hogy:
1: rákérdez
2: 3GB??????? És azt hova a brébe teszi? Max ha teljes Európatérképet töltesz akkor ...
Finoman szólva is pár helyen elvérzik a történet :) -
Szép lesz ez :)
Dornier Do335 ('44-es változat)
Leon:
A házigazda gombja miatt neked a fejlécbe sokkal több dolog kerül, ezért rakja csak neked a következő sorba. Elméletileg csak neked fog ilyet csinálni. -
istikovacs76 #42637 Sziasztok !
Egy kis off.
Pannonos vagyok, már jó ideje. Előfizetéses. A számlával eddig semmi gond nem volt. A májusi számlát megkaptam, kaptam is egy kis infarktust. 47ezer ft. Ebből 10ezer a telefonálás, és 37ezer a gprs. A telefonálással nem is volt gond, de gprs-t nem is használtam.
Bementem, a pannonba hogy mi a f..zom ez. Mondja a csaj, hogy május 6.-án sikerült összehoznom ezt a számlát (37ezer a gprs). Mondom, nem is neteztem ezzel a szarral (nokia 3110c). Felvették a jegyzőkönyvet, kivizsgálás. Pár nam múlva csörög egy hölgy, hogy megvan mi volt a bibi.
3 gigabytenyi adatot letöltöttem vele fél óra alatt.
Mondom -én nem.
Erre ő - a telefon frissítette a szoftvert, ez elfőfordul a nokiánál, nem is kérdez rá, hogy kell e.
A vége az lett, hogy jóváírták, letiltattam a gprs-t a telefonomról.
-
Nálam chrome-ban sincs baja.
Figyu. Adnál egy e-mail címet (akár priviben)? Átküldeném, milyen tanácsokat kaptam a fórum átskinezésre. Csináltam egy próbafórumot, ahol tesztelgetni akartam, de annak a teljes felülete egész más, mint ez (lehet ez is scriptelvevan már alapból), lényeg, hogy nem jutottam semmire, még a flash logot sem sikerült bekalapálnom. Nekem ez már magas :)
Átküldeném, hátha te többre jutsz vele... -
Nincs egyedim, de ha csinálsz esetleg maygart azt igen nagyon szépen meg fogom köszönni ;) -
Krómban valamiért ilyen
-
Stekszplórerben is jó. -
Köszi. 
Operában jó, többit nem használom :) -
Fájerfokszban fasza, krómban kicsit szar :) -
Nézőpont kérdése ... nem csak a szerkesztést kapod vele együtt, hanem egy pár mást is ...
Az egész lényege a támogatás ... Mivel ezen a fórumon vagyok a legtöbbet jelen, így ennyit nekem megér ...
Abban egyetértünk, hogy a szerkesztés funkció csak VIP tagoknak kicsit necces, de szerintem vállaható ...
Én nagyon sóher vagyok, de ez belefér :) -
Ezek szerint ezt is az admin kezeli? Ha igen, akkor betennéd ezt a képet? Gondolom külsős hivatkozás, elég ezután ezt a képet variálni...
-
Kferro #42628 Köszi! -
Igen, én is így gondolom...nem értek vele egyet, túlzásnak tartom.. :) -
Van egyedi skined? vagy olyan alap skined, amit sokat használsz? COD-ban csak 109-eshez csináltam magyar skint, de rákalapálom a 110-esre is. -
Azt tudom, hogy te vagy :)
ööö, tényleg félreérthető, azt már a többieknek írtam :) -
Egyébként nagyon faszányosak. Nekem annyi kérésem volna, hogy egy 110-es bannert is csinálj plix ;) Én aztatat szeressem. -
Az én vagyok tee ;)
Egyébként css és oda kell berakni ahova a banner is van. -
Igen