91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Innen tudsz szemezgetni Mind toto csinálgatta asszem -
Tessék, 1680*1050:
-
Pedig be lehet allitani ;) -
Egyébként repültek a mi vadászaink emilekkel? Úgy tudom hogy az 109F széria volt az első,előtte csak Cr 42-es és Héja volt.De jól néznek ki ezek a festések amúgy. -
De kár, hogy nem nagyobb (mondjuk 1680*1050). Menne háttérképnek. -
Ezt még annó Totó csinálta szerintem király -
Szia Tom
Tudsz nekem is egy 2/1_vszd_Nesu -t a logonkal szerkeszteni ?
Nekem most nincs lehetösegem ilyesmire es nem is biztos hogy megy .
elöre is köszönöm .
Nesu -

-
-
Igen, junkerseket is akrtam. -
Lebowski #42691 Ha nem nagy fáradság, akkor megkérhetlek arra, hogy egy heinkeles fejlécet is csinálsz?
-
Arany színű szokott lenni a fejlécem,csak pont lejárt a VIP jogom :) Hálám a sírodig... 
Leon:Rendben küldöm.
És még egyszer köszönöm mind kettőtöknek.
Edit:Skin nem kell csak a jelvény és jó lesz az ős IL2 is :) -
Dongós mesza skinem nincs COD-hoz, az kicsit bonyolultabb. -
Ehh.
Sajnos lépést ezzel nem spórolunk, mert a puma szerverre úgyis én töltöm föl. Szal mehet neked is, vagy nekem is akkor így...
Akkor mindenki névreszóló csíkot kaphat, de összeválogatni nektek kell. -
Újra megnéztem a scriptes topikot és úgy tűnik rosszul emlékeztem. Nem igazán lehet berakni 2-3-4 képet a fejlécbe. Annyira nem gáz, mert mindenki majd megírja, hogy mit szeretne és fotóboltban összerakom és az kerül be. Így kérné majd az igényeket ahogyan Tom csinálta:
"Nekem ezek kellenének egymás mellé, ebben a sorrendben:
http://www.pumaszallas.hu/Private/Tom/SG/SG_fejlec_300_Bf109_Tom.jpg
http://www.pumaszallas.hu/Private/Tom/SG/SG_fejlec_300_RHAF.jpg
http://www.pumaszallas.hu/Private/Tom/SG/SG_fejlec_300_Puma.jpg
http://www.pumaszallas.hu/Private/Tom/SG/SG_fejlec_300_kis_rfok_06-hdgy.jpg " -
Ok :)
Viszont neked akkor kékbe megy át, ha a fejléced ilyen marad... -
Meg amilyen a fejléced eleje,csak Dongósban,de télleg csak ha nem túl nagy kérés. PLS! -
Akkor,csak egy Dongós messzert szeretnék kérni. -
Solt #42683 Tom! Überbrutálmegagiga a csíkod, vagy mi ez.. :)) -
A fejlécet nektek kell összeállítani ez a lista alapján:
SG Ikonok
jobb klikk a képeken, amik kellenek azok url-jét kimásolod (mondjuk egy txt-be), és azt a listát elküldöd Leon Silvernek privátban. Ő az admin, ő tudja majd kiosztani ezeket az ikonokat.
Ha van olyan kérés, ami ezen a listán nincs, akor írj, és megcsinálom. -
Pogi. Gyere ts re mert savasnak gondjai vannak az Il2 vel Atival Nincs víz:) Én megmondtam!! Nem vagyok hibás előre leszögezem:)
Ha valaki tud megoldást ,hogy miért vibrál és tűnik el a folyó a mederből,ossza meg velünk:) -
Tom,ha nem túl nagy kérés én is szeretnék kérni tőled egy hasonló fejlécet,mint a tiéd,csak Dongósban,10-es számmal,mondjuk törm. ranggal és pilóta jelvénynyel. -
Engem a T Home-nál húztak csőbe:Volt egy alapcsomagom ami vonalas telefont és dsl netet foglalt magában.Egyszer ajánlatot kezdtek tenni egy új csomagra amiben ugyenez van de alacsonyabb az internetelőfizetés és körzeten belül és 30-as számra ingyen hívhatok.Csak annyi a dolgom hogy aláírom ezt az új szerződést és vállalom a hűségidőt.Kicsit gyanús volt hogy hol van itt az átba**ás,de aztán hamar ki is derült hogy a kedvezmények járnak a csomaggal de a csomagnak van egy saját díja is-ami csak úgy rájön a szolgáltatások díjaira-a korábbi csomagnál nem volt ilyen különdíj csak a telefon és a net előfizetést kellett kifizetni.Most a semmire(csomag ára)fizetek havi 4000Ft-ot,mert hűségidő van.Természetesen az irodában szó nem esett arról hogy van egy ilyen "különdíja" is a csomagnak,csak a kedvezményekről volt szó,meg hogy nekem olcsóbb lesz.Így 1,5 X fizetek többet mint az előző csomaggal... -
Köszönöm. Igen, valószínűleg sűrűbben fogok repülni a CoD-al.;) -
Savi! Grat a joy-hoz meg a kártyához! :) Remélem akkor most már sűrűbb vendég leszel a CoD szerverein. -
ja, ott meg sem néztem :) -
A joy marad holnapra, ma még az EVO-t nyúzom. -
17:53-kor átküldtem az email-címedre a skint. -
Lebowski #42673 tudom későn szóltam, de lehet kérni valamilyen módon heinkelt? :) :) -
Default skin és felségjelzés:
-
Jól van:)
Akkor van öröm és bodottág:) Örülök ,hogy jó ,használd egészséggel.
Joy milyen?
Ámde urak ,jóóól meglepődtem.
Cod al onlime vagyok,dogolgatok a spitekkel,és!!! nem bírnak lefordulni.
Bakker egy pedál ennyit tesz? Eszem megáll,hogy létezhettem enélkül eddig. -
sárga 13-as skinem nincs. Küld át e-mailen, ha a default nem jó:
-
Igen, dankesün -
Bajtárs, igazán feljöhetnél néha TS-re, meg Lobbyra is, eltűntél, mint fing a szélben. -
CoD-ot feltettem 1920-1080-ba, az erdőt kivéve kiraktam mindent max-ra, és nagyon szépen fut akadás nélkül.
PFS-t nem mértem, mert én úgy vagyok vele, ha szemmel érzékelhetően nem akad akkor az nekem teljesen elég.
Mással nem próbáltam, mivel még az 1946 van fenn a gépen, gondolom azt viszi.:) -
Frissíts. Így jó? :) -
Ja. És akinek kell valami abba az izé sávba, az legyen szíves pm-ben írja meg nekem, hogy mi kell. Userbar, rendfokozat, izébigyóhogyhíjják. -
Ezeket eltudnád nekem küldeni némi magyarázattal? Leginkább a rendfokozatok kellenének ;) Mármint, hogy melyik mi. -
Csináltam ennyit, HA lehet egymás után pakolni, akkor innen már Leon Silver-en múlik. Géptipusokat még most csinálok párat.
Rendfokozatot én azt válaszottam, ami a vo101-ben nekem a rendfok.
De midnenki azt választ, amit akar :)
sg ikonok -
Tom.
Ha kérhetném akkor Ezek legyenek benne
Itten van a rendfokozatom

Persze ha kifér:))
Most beszéltem Negh el még ad gyorsan pár bilétát,hogy kitöltse a fejlécet biztosan:)