91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
6 perc! -
indult a vissza számlálás -
to arrive the astronauts -
De van olyan gyáriban is ami apró pettyes. Na az tetszik pl.
De a folt nélkülik is bejönnek ,nem kell agyon festegetni egy gépet:)
Csatorna felett amúgy is mindegy a rejtőszín:)
Itt a bannerban is van egy szép tiszta oldalú 10 es messer. -
Az volna az igazi ha adnának a gépekhez tempeket. Azokkal én is szívesen szoktam baszkurálódni, kedvelem a fotóboltot, bár közel sem vagyok Leon a profi :) -
Várjá, ezeket a skineket nem én csináltam, ezek alap BOB skinek, csak rátettem a trikolort, felségjelet meg lajstromot. komplett, saját skint még nem csináltam, pontosabban már átkonvertáltam az il-2 skinem, de az a retek mocskos skin nem illik a BOB korszakba. Alig pár hónapja használják ezeket a gépeket (az öregebbjeit), ezen még nincs annyi kopás, korom olaj meg kosz mint egy jó kis leharcolt G6-oson :)
Meg valahogy a COD sokkal pontosabb, részletesebb modelljéhez kissé maszatosnak, elnagyoltnak tűnik. Nulláról nem rajzoltam még át. Majd Sztálingrádhoz. De oda meg téli festés kell majd
-
Nem is tudom:)
Mondjuk a trikolor az jól jönne ha sokan repülünk együtt ,de valami nem az igazi :) Pöttyösebbet ha csinálnál , világosabb kék aljával oldalával. Olyan nagyon apró pöttyök tudod:)
És az árpádsáv az orra alatt ugye:) Bár az nem is kéne hirtelen asszem:) -
Romeo One #42774 fiftín minicc -
Ezeket pl :)
letöltés: klikk ide
letöltés: klikk ide -
A legújabb patch óta már lehet. Ott van lehetőség saját skint is választani. A bannolás arra vonatkozott, ha a játék eredeti századfestéseit írod felül valami sajáttal (a patch előtt csak így tudtál egyedi skineket használni).
Az más kérdés, hogy egyenlőre azt kérik ne használjunk custom skint, ha sokan vannak egy szerveren, mert laggolni fog.
STS: Köszi alinket Laca. Most mondták be, 21 perc van kb az indulásig. Idő jónak tűnik, 9 percnél elindítják majd a számlálót is. -
Romeo One #42771 Letöltve, köszönöm! -
21 perc és repül, ha jól értettem. -
Milyen Cod os skin? Nem is lehet egyelőre használni saját skint asszem. Nekem jók amik gyárilag benne vannak,majd talán az év végére csinálunk valamit. De én nem értek a skin készítéshez ,max véleményezem ,jobb esetben megrendelem valaki hozzáértőtől:)
Góré vagyok vagy mi a szösz:)
KV!
Na ja 10 perce is 9 perc volt:) Mind 1 érdekesség:) -
Akkor ezt nem lehet online használni? vagy én ezt most nemértem, hogy miért bannolnak meg miért nem... -
Lebowski #42767 hát ez a visszaszámláló nem igazán akaródzik működni :) -
és Köszönöm Leon! -
Köszönöm Tom! -
ezt a múltkor is becoptuk ki volt írva 24 perc vártunk 3 órát azt elmentünk lefeküdni. Tom mondta hogy nagyon sokszor megszakítják :S -
Laca, a 102.VO-nak a CoDos skinje ugye az lesz, mint az Il-2-s? -
Uccsó űrsíkló fellövés élőben most
Ahogy nézem még 9 perc. -
Na az a tölgyfalombos nem is lenne butaság:)
-
A cégnél, akiknek dolgozom, az egyik főnök rákattant a hobbi cnc-re, a másik főnök meg a makettezésre... szerinted mi lett a vége? Most épp egy sehol nem kapható ruszki pilótát modellezek neki 3D-ben, amit számítógéppel faragnak majd ki (elméletileg 0.01 mm pontosságig tudja a gép, persze vágófejtől is függ).
Majd megnézem, hogy kardos tölgyfalombos lovagkeresztet hogy farag... csak a tesztelés miatt persze
-
Feltettem neked is azt a skint, amit a csíkhoz csináltam: RomeOne_skin -
Viccelsz? Bekeretezve a hálószoba falán az összes kép:) ( Te ez nem is hülyeség:DD ) Ezeket nézegetve alszom el:)
Különben néha eszembe jut,hogy felhívjam a figyelmüket a repülésre, aztán mindenféle baromságokat kitalálok,pl kérek medált.
De ki ba..nak velem ,mert medált adnak,repülni meg nem hajlandóak:)
Bár most Gida azt mondta,ha a nyögdíj pénze megjön gépet fejleszt :)
Úgy kell ő nekem mint egy falat kenyér:) Vele imádok repkedni. -
Kész van: klikk
Itt meg a skin, amit csináltam hozzá: Fecska_skin -
És ki is vannak nyomtatva? Vagy legalább windows háttérnek berakva? :)) -
Képzeld,Neghnek köszönhetően ,gyarapodott kitüntetéseim száma is.
Ez tök jó,hogy szólok és ad valamit :)Majd most sűrűbben fogok szólni asszem:) Lassan utolérem a veterán Szovjet tábornokokat is akiknek még a hátukra is jut medálion:XD Persze nem érdemlem meg egyiket sem de ez mellékes:)))) -
;) -
Vagy is neked is köszke:) Gondolom te csináltad:)
Csak ,hogy nehogy kimaradjon valaki is:)) -
nincs mit. ha lekapcsolod a vip csillagot a beállításoknál, akkor nem tolja szét a fejlécet. -
Köszke Leon:) Most látom csak,hogy fáradoztál miattam:) Még egyszer köszönöm:)
Most jöttem melóból ,hát gyerekek ebben a kánikulában egy teraszon dolgozni nem egy leányálom. Szissszentettem is egy sert azonnal amint leültem:)
Azt hittem ma belehalok a munkába. -
Igazán nincs mit, ez (is) a dolgom. -
Köszönöm hogy megcsináltad, Leonnak meg köszönet hogy betette :) -
Nem szorosan ide tartoznak, de ezek az igazi szörnyek, nem a jetik:
Ez azért már jobban ide illik!
Weapons of War - German fighters 1/5
Weapons of War - German fighters 2/5
Weapons of War - German fighters 3/5
Weapons of War - German fighters 4/5
Weapons of War - German fighters 5/5 -
-
hadtjuk #42746 Na, ha kifenték kenték magukat a tisztelt fórumlakok, akkor visszatérhetnénk a fórumtémára is.
Más: Bár képbeszúrásra képtelen vagyok, de nekem nagyon hiányzik az a kép, ami éveken át fogadott itt a fórumon. Ha lenne szíves prezentálni valaki, azt nagyon megköszönném. -
akkor a jg77-et megtudnád nekem csinálni?
Kösz! -
nem, annak csak a légcsavarkúpja sárga.
Menj ebbe a mappába: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\PaintSchemes\Skins\Bf-109E-3
Onnan válassz egy skint, és akkor ráteszem ezeket a jalzéseket. Látni fogod melyiken sárga a motorburkolat... -
amit felraktál skineket a másodikban van sárga (gondolom a motroburkolat) -
Már rég bentvan. CTRL+F5, lehet kétszer is kell.