91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Te emberek. A beállításban ez a Full screen : on vs. pseudo ez WTF? És melyik a jobb? Vagy mi van? -
Multiznak. Jó sokan. Innen kell neked a lobby
osztán irány az egyenes neki lehet vágni a virtuális égnek ,és megmutatni ki is a legény a gáton. Bár ha még nem játszottál online Il2 vel akkor készülj fel arra,hogy az időd nagy részében a Crtl E gom kombináció használatával fogsz bíbelődni. -
Hi. Játszanak még 1946-ot multiplayeren? És ha igen mennyien? Lehet kipróblnám a játékot, de ha nem multiznak akkor nincs értelme:/ -
Nagyon pumásodunk:) Írd ki Tom,hogy Pumaszállás:XD Vagy tedd be a fórumot a a Puma fórumba:) Háttérkép már adott ugyi:) -
Szepy2884 #42897 én pl most is mobilról írok és észrevehetõbben döcögõsebben jön be az oldal, de nem vészes. -
SnowF #42896 Hmm, nekem Vistán csak Steamből indult, W7 alatt hajlandó a launcherrel is, de egyik alatt sem volt videó betöltés alatt. Mind1, annyira nem különösebben érdekes :) -
Nekem olyankor nem volt,amikor windows media player nélküli win7em volt. -
SnowF #42894 Őőő, az lehet hogy én nekem alapból sincs soha videó az elején? -
sakkay #42893 Nagy köszönet nektek. -
Háhhh, megelőztél 1/2 másodperccel :D -
\steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI\Logo.wmv
Nevezd át, így nem kell videót nézned a játék betöltődése közben és nagyjából megszünteti a lentebb írt problémákat. -
sakkay #42890 Milyen intró vid átnevezés???Azmiazaz? -
sakkay #42889 Érdekes én pont az ellenkezőjét veszem észre, igaz a ROF-ban. Itt még nem multizom. -
Valami ilyesmi lenne háttérrel.
-
Van aki mobilon olvassa ezt a fórumot? Nekik mekkora problémát jelentene ez a bugyikék háttér helyett egy háttérkép? Mondjuk egy ilyen: hatter
Ezt egyébként VIP tagok bármikor egyénileg is beállíthatják, nekem is így van, viszont kérdés, hogy a nem VIP tagok akarnak-e ilyet, vagy sem (ez egyenlőre a pumaszállásé, hasonló designt csinálhatok ide is -több géptípussal, századjelzéssel-, csak előtte körbekérdezzük, egyáltalán kit érdekel). -
Gyere fel skype-ra, és megbeszéljük. -
Ez egyébként sokat számít, magamon is észrevettem. Én is, ha melózni kell, és kihagyok hosszabb időszakot (na jó, az nálam egy hét pl
) reppenés nélkül, utána felmegyek akármelyik szerverre, sokkal jobban megy, mintha minden nap repkednék. Úgy befásulhat az ember, elunja, nem figyel annyira, mint kéne.
-
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem elképesztően megtetszett most a ClOD. Hihetetlen milyen apró dolgokra gondoltak, és bár eddig az 1946ot favorizáltam jobban,de már a hangulata is jobban bejön az újoncnak.
Régebben irtam, hogy problémám van az FPS mértékével(HD6870,4giga ram,core2D E8500) viszont ezt is sikerült megoldani,csak megy ez a jó öreg 2 magossal is. Minden bekapcsolva,illetve high, egyedül a land,forest,és building a medium, igy London felett is megvan a minimum 25 FPS,és hát..Csodaszép a játék,akárki akármit mond. Főleg az árnyékok dobnak rajta sokat.
Egyébként a dupla fps számot az intro video átnevezésével értem el (mert bugként a video után is alapon hagyta a VGA órajeleit a játék,nem vette fel 3D órajelekre), valamint Triple buffering bekapcsolása driverben, driverben való élsimitás állitás,valamint játékon belüli Vsync bekapcsolás. 11.5 driver. -
nekem jól ment. 2 deci jagermeister és 4 borsodi után :)
Vole egy gép, asszem spit, de akkorát robant hogy a darabjaiból már nem tudtam rájönni mi volt, egy lavór lelőve, egy szétlőve de ellopták előlem, pedig a kontrollokból valszeg a pilóta önkontrollja maradt és egy kobra szintén lelőve, két lavór a hátam mögött leesett manőver közben maguktól. Ja és egy konvojt végigsoroztam a fókával, mázlim volt, pont konvergenciáról lőttem és nagyjából kihalt a banda....
Nekem a nagy kimaradás ellenére nayon jól ment, vigen mentem aludni. Ma délután megyek le az italkereskedésbe, célzóvízér.... -
Nem, csak láttam reggel a hirdetést. -
messerharcos #42881 Ezt te árulod? Mert szerintem engem érdekelne:) -
Az ami a steames, de át lehet írni a beállításoknál. :) -
Kurfürst #42879 KurfyHUN v mi a faszom. Kell hozzá új reg, azt használja online is ami a steames nick? -
Én is szoktam Mig-15-el repülni csak az FSX-ben :) -
Eladó X52. Ha esetleg érdekel valakit. -

Steamen is ezzel a névvel vagy fent?
A CD Galaxisban van még COD, de ott 5e. -
Nem emlékszem. 
-
[URL=http://iho.hu/hir/mig-15-elegans-magabiztos-elso-repules]Mig 15 "első" felszállása videóval képekkel.[/URL] -
Kurfürst #42873 Na, sok sok év kihagyás után azt hiszem holnap beruházok egy COD-ra és jövök vissza repülni! :-)
Az 576-ban 4000, tud vki Pesten olcsóbbat..?
-
Szepy2884 #42872 most jövök újra a spit vs 109s-ről és most mondhatni a régi önmagam voltam. Első felszállás, 1 p51 aztán hazafelé még egy spit. Második felszállásnál egy spitnél erős dilemmába estem, hogy nem-e Messer, mert a radiátorai nagyon megtévesztőek voltak. Mire egyértelművé vált, azonnal észrevett és élesen kitért. Ekkor kicsit bosszankodva felhúztam, de a következő rácsapásnál már nem kegyelmeztem. Akkorát robbant, hogy a balszárnyam is szita lett. 300 ponttal és halvány mosollyal a számon kiléptem a szeróról
-
Volt egyáltalán valaki a toppon? 
-
Jó kis repülés volt, igaz én nem voltam a helyzet magaslatán.
-
Szepy2884 #42869 *spit vs. 109s
Meleg van, neszójjábe
-
"Me vs. 109-en "
Ezt a szervert hol találhatom? Ez olyan,hogy messerek vannak BF 109 ek ellen?
-
Szepy2884 #42867 Tegnap Savas, Döme, Albert, Ata meg Én :) toltunk egy jó kis csapat játékot Me vs. 109-en :))) Én annyira nem voltam toppon. Vagy lelőttem aki elém került, vagy belé mentem :)) -
nah ennek örülök, mivel a családom is kivette a részét az UTIból:
Apa hajtotta a katapulternyőket, én meg segítettem neki :P -
Indóházas cikkek:
Arcok a MiG-15-ös mellett (kérdezz felelek)
És már fel is szállt
Repülés közben összeütközött két veterán repülőgép, egy Commonwealth CA-18 Mustang Mk.22 és egy Douglas A-1D Skyraider. -
Az teljesen jó a skinezéshez. Majd írj, ha megint gépközelben leszel, átküldök akkor pár kiegészítést, amiket il2-höz lehetett ugyan letölteni, de természetesen itt is használhatók. Pl. német, angol, orosz, amerikai lajstromjelzés betűtípusai, win alá installálható formában (ami persze Photoshop alatt is működik azután). Vagy felségjelzések, kiegészítő jelzések gyűjteménye (Jutocsa csinált nagyon sokat ezekből), német századjezések (ez nemtom mennyire kellhet). Meg átdobhatom a saját COD sablonokat is, felségjelzés, lastromjelzés, trikolor, egyéni jelzések ezen már be vannak állítva. -
Sidewinder #42863 Látom Mijki a PedoMaci már az IL-2-ben is befigyel:DD -
Lysandus #42862 Gratulálok!!!