91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Számos oldalon írják azt hogy ez a festés volt az övé a kanalfronton,míg a Lehrgeschwader 2-ben repült.
pl:itt is. -
akarom mondani 1. százada fehér... -
14 volt, de ennek nem sok jelentősége van. Ezek a számok színezése századonként változott (egy osztály 1. százada sárga, 2. piros vagy fekete, 3. sárga, 4. (háború vége felé) kék), és csak század szinten voltak egyediek.
Szal fehér 14-es jelzéssel akár még Mairselle mellett is repülhetett valaki ugyanabban az osztályban :) -
Lacusch69 #42938 Marseille azt hiszem sárga 14-es volt a sivatagban, a Kanalkampf idején használt számozását nem ismerem. -
Szepy2884 #42937 :) -
én is pont ezt akartam kérdezni, a 14-es nem Marseille száma volt?
Amúgy Tobak Tibi bácsira visszatérve, szerintem nagyon jó író volt. Én mindig az ő visszaemlékezéseit vártam a legjoban az Aranysasban/Top Gun-ban is, és a könyvei is nagyon jók. Hiányolom nagyon.. -
Egyébként ha jól tévedek ezt a festést Marseille gépe viselte az angliai csatában. -
Irigylem a kopaszt,csak úgy lazán repked az emillel sportcipőben...ritka élmény lehet.
-
? -
Meg lehet
: BpSpundMod
De CSAK offline használható egyenlőre. Amikor majd feloldják a játék moddolhatóságát (konkrét időpont arra sincs, július végére ígértek csomó mindent. Az USA-ban akkor jelenik meg a játék), nem tudni benne lesz-e. Amikortól lehet hivatalosan moddolni, onnantól használhatók lesznek ezek is. -
sakkay #42931 Éjfél után..kinek nem.. -
Szepy2884 #42930 Tény, hogy nem egy irodalmi mű, hisz Tobak Tibi bá se nem irodalmár se nem hivatásos író nem volt. Csak egy "átlag" ember, akit az hajtott, hogy emléket állítson egy kornak és annak szereplőinek, a bajtársainak akiket ilyen olyan okoból meghurcoltatás ért. És ezt nagyon becsülöm Benne. Nekem az első könyve volt a legnagyobb élmény. Igazi és felejthetetlen feeling volt úgy olvasni, hogy folyton ráismertem helyzetekre amikor a légiharcait taglalta, hogy "de hisz ezt én is átéltem!" persze csak virtuálisan :)) Amikor először olvastam akkor még nem ismertem az il2-őt de amikor játék mellett újra kézbe vettem, egyszerűen nem bírtam megállni, hogy ne repüljek :)) -
Na. Hát a faszé nem lehet ilyenre megcsinálni azt a qrva motorhangot? He?
-
-
Mit találtam a gépemen. Szép kis társaság. Lehet volt már akkor bocs.
Megszámoltam 1106 összesítés. -
Nem beszélve arról, hogy az valakinek meg kellene csinálni, mert én hülye vagyok hozzá mint bea asszony a részecskefizikához. -
Épp azt beszéltem délután Leon Silverrel, hogy ahhoz nem kéne hozzányúlni, nagyon macerás, és igazán többet (jobbat) nem nyújt. Ezzel a háttérrel (akármilyen háttérrel) a fehér lapon lévő egyszerű üzenetek már teljesen jónak tűnnek. -
Nagyon ügyi vagy:) Most már csak a maradék körítést kell átvariálnotok,és rá sem ismerünk :) -
Jajjjj de fasza!! -
variáltam a hátteren, így remélem már nem pumás :) -
Igen. Nekem is meg volt (első kiadás) amíg kölcsön nem adtam valakinek, aki szart visszahozni. Remélem azóta köröm nőtt a pöcsére. -
A legelső, és szerintem legjobb könyve a pumák földön-égen. A többiben vannak urban legendek is, vagy olyan infók, amikről később derült ki, hogy másképp voltak. -
A kórházból szökés azért is nagyon kedves nekem, mert kezet szoríthattam az egyik szereplővel, Kontraszty Bandi bácsival. Több olyan pumabulit is összehoztunk, amin ő is ott volt. Sajnos pár éve elment közülünk. -
mutatja be nekem? nem tudom mire gondolhattam.. -
Az első könyve a sima Pumák, az életét, és katonai pályafutását mutatja be. Ez ilyen cselekvős dolog(nem vagyog irodalomtudós). A Pumák és a többiek, meg a repülőstársait, és a többi századot mutatja be nekem. A sima pumák a legjobb (Y) nekem az a kedvencem amikor szöknek a kórházból:P -
Szepy:) Ízlésekről ne vitázzunk:) Mindet elolvastam ,értékelem is,de egyszer elég volt. Ennyi. Nem kell ezt túlragozni asszem.
Van olyan író akit szeretek ,van akit kevésbé. Ez semmit nem von le az értékéből a műveinek. -
Szepy2884 #42915 akkor mond el mi az ami tetszett. -
Mért? -
Szepy2884 #42913 miva'?
Ezt azért nem kellett volna
-
Szepy2884 #42912 Bár én nem vagyok Laca és nem is érzem magam annak, mégis beleszólnék. Tobak könyvei alapművek és kötelező jellegűek. Egyenként is kincset érnek, de igazán csak együtt teljes értékűek! -
Én nem vagyok oda értük,tudom ez istenkáromlás.
De pdf ben megvan nekem mind ,ha kell valahogy meg lehet oldani.
Kinyomtatod,összekötöd oszt ott a könyv. -
Apropó, Laca! Hamár Tobak Cica könyvei! Hülye kérdés, de mennyiben más a másik két kötete??? Úgy értem, a Pumák és Boszorkányok eléggé átfogónak tűnik nekem. Mert azt hiszem, rámozdulok, és beszerzem a maradék kettőt is, ha persze még találok valahol nooormális áron belőlük. -
Akkor sűrűn kell látogatnod a pumaszállást:) -
Én sem, ezért kérdeztem. ;) -
Jó ez, most olvasom kb. 18.0000-re a Pumák és Boszorkányok c. alapművet, ezért ez a háttér, nagyon bejön nekem... :-P -
Elnézést, de a mi köreinkben ők csak uborka. :D -
a videó = az Ubisoft logójával -
sakkay #42904
-
Á, csinálok másikat, csak addig hozzá sem kezdek, míg nem tudom érdemes-e. :) -
A FULL az NV, a pseudó az meg pont neked való:) Valamit gyorsít azt mondják,bár én amikor olyan kártyát használtam mint te ,pusztuljak meg de semmi különbséget nem véltem felfedezni. Próbáld ki és úgy döntsd el melyik a jobb. Elvileg Atinak az a pseudo kell .