91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Üdv mindenki!
    Az lenne a kérdésem, hogy az IL-2 1946ra felraktam a Ultrapck 3.0 rc, erre lehet felrakni kampányokat és skineket is mint a sima IL-2 1946ra.Ilyeneket pl: Battle over europe, vagy The last day.
  • Willenbrock
    A Mig12 vs Sabre szerverhez installálom az UP3.0-t.
    Úgy csináltam hogy 4.10.1 verzióra az UP3.0 RC client-et telepítettem aztán arra RC2 és RC3 clientet.Így ment is rendesen,de akkor láttam hogy a servernek az UP 3.0 DF server mod is kell.Ar RC3-ra rátelepítettem a DF servert aztán ezt hozzáadtam a jgsm-ben.Ott kiírta hogy az UP 3.0 RC megváltozott,aktiváltam az UP 3.0 DF server modot,ekkor már csak ez maradt a listában de így meg el sem indult a játék.
    A sorrendet ronthattam el?(angolul nem nagyon tudok)
  • Willenbrock
    Kösz!
  • Zpogi
    CTRL+SHIFT és úgy a Connect.
  • Willenbrock
    Mi is az a billentyűkombináció amivel meg lehet adni a H.Lobbynak az exe-t?
  • Her Laca
    Bakker:) Ha megunom az asszonyt már nem is kérdezek:)
    De biztos? Nagy egy batár ám,lesz helye?
  • acidrain
    Küldjed.
  • artivizsla #43334
    Nincs valakinek véletlenül az IL2 1946-hoz olyan Messzer Emil skin-je, ahol a test sötétzöld az orr rész pedig sárga? Köszi
  • Her Laca
    OK:) Akkor 8 ezer magyar jó forintért:)
  • LeonSilver
    Ja. Ilyenekkel vigyázz Laca! Igaz ez nem az egyesült állatok, de ott például egy picsa kapott egy autót néhány rugóért ... Mert a kereskedő azt mondta, hogy x rugó az autó ára. A bíróság meg a muffnak adott igazad :D
  • LeonSilver
    Én is azt szerettem benne, hogy elfért benne minden és szellőzött faszán. Mondjuk én az oldallapra vágtam egy likat, egy 10centis PAPST ventinek. Ez a venti egyébként a mostani gépben is benne van (uygan úgy van egy lik a gép ódalán). Annyit még, hogy ez a PAPST egy 286-os gép tápjában volt. Tehát olyan 15-16 éves legalább de ugyan olyan csendes mint újkorában! 7 voltot kap a táptól, így nem forog mint az őrüttek.
  • Her Laca
    8 papírért odaadom:) Veszek egy Thermaltake Armor A90 et ez meg fölösleges lesz így.
    Igazság szerint imádom, ebben nincs olyan,hogy nem férek el,a pc mellé még a kutyám is elfér benne:) Hűvös is ,de ki akarok próbálni egy alsó tápos elrendezést is. Mondjuk ebben még van anyag ,böhöm nehéz egy jószág.
  • LeonSilver
    Ez de fasza. Nekem régen nagy toronyba volt a motyóm, nagyon szerettem. Ez hogyé van?
  • Her Laca
    Srácok. Kell e valakinek egy chieftech nagy torony?
    Ilyen,full fekete.
  • acidrain
    Teljesen egyetértek!
  • sakkay
  • VO101Tom
    Ezt nem is tudtam :)))
  • Nohab
    Most már így beugrott, hogy tényleg lehet. Offline nem nagyon repkedtem már az újabbakkal.
  • V Domino #43323
    Miért ne lehetne?
    artivizsla:a Quick Mission menüben a Target-et állítsd át Scramble-re,akkor a földön kezdesz meg a Friendly gépek is,ha állítasz be.
  • Szepy2884
    pardon, a 2-dik képet.
  • Szepy2884
    Nézzétek meg a 3. képet. Attól totál kész vagyok. Annyira lírai, hogy akár Leonardo vagy Michelangelo is elkövethette volna...
  • sakkay
    Basszus...az jó pár év. A Rofban alap...ezért nem értem én ezt.
  • sakkay
    Kedvenc kép Picassotól ugyanaz,és be is akartam linkelni a korai képeket is..de lusta voltam. Amit írtál a kiállításról, na az ilyen """művészt""""kellene elküldeni valahová..
  • Szepy2884
    Szívemből szóltál, de Picasso-t meg kell hogy védjem!

Picasso-t mindenki a kubizmus korszakából ismeri (csak). De ott volt a korai kék és rózsaszín korszaka is. Arról már kevesebben hallottak.
    Azok a korszakai kétség kívül könnyebben emészthetők. Én is akkor kedveltem meg. A Guernica meg úgy mester mű, ahogy van! Egyszerűen nincs jobb módszer úgy ábrázolni azt a borzalmat amit egy szőnyeg bombázás művelni képes mint ahogy P. megtette. Az, hogy a kislányát is hasonló stílusban festegette, már nekem is meredek, de a zsenialitásában akkor sem kételkedek.

Hadd mondjak el egy személyes történetet. Én, középsuliban művész tagozatos iskolába jártam. Tanítottak rajzot, művészet történetet, mintázást stb. Számomra középszerű művész tanárok tanították mindezt, akik mivel nem érvényesültek a műveikkel, hát tanítottak éhbérért. Gondolhatjátok hogy...

Az osztálytársaim mind képző meg iparművészetire akartak bejutni. Hát én nem! Akkor ment el az egésztől a kedvem egy életre, amikor elküldtek minket egy kiállításra a miskolci galériába. Nem hiszitek el mi volt! Az összes kép, ugyanazt ábrázolta. Magyarán egy f@szt (!) de szó szerint ahogy mondom! De olyan stílusban ábrázolva, ahogy azt a falfirkákon is látni a fogyi gyerekek által. Némelyik vásznon több is volt kisebb nagyobb méretben össze vissza. És olyan buzi címeik voltak 3 nyelven (angol, magyar, német) hogy példáúl "esjthajnal" "ébredés" "ábránd" meg hasonlók. Már mindenki kiakadt közölünk. Nem hittünk a szemünknek, pedig 16-17 évesen eléggé fogékonyak voltunk a marhaságra de ez már nekünk is sok volt. Már kajakra azt olvasgattuk, hogy a magyar címek hogy vannak angolul meg németül.

Hát talán ez is közre játszhatott, hogy mérnöknek mentem és nem bántam meg.

Ezeekt is Picasso követte el. Gondoltátok volna? Érdemes megnézni párat.
  • Nohab
    Tom gondolatait idézve: Addig nem lesznek fizikailag lemodellezve a fák, míg minden gép nem megy maximum forest/fa beállításokkal. Addig csak vattafákk vannak.
  • Nohab
    A gyors küldetéseket nem lehet felszállással kezdeni. Ezért gyors küldetések.

-----

"...Természetesen sok gyökérség is van az elemzések között, (sőt volt ,hogy az író mondta:mi van?..."

Ez általában akkor van, ha egy totál hozzá nem értő mondja/írja.

Például a nagybácsikám csinált egy festményt, amiben dominált a rózsaszín. A kiállításán az egyik sznob ismerőse mikor meglátta valami ilyesmit mondott: "...hát igen, már itt tudta, hogy lánya fog születni..." Meg se ismerte a mostani feleségét, mikor készült a műve...

Amúgy egyik nap a Tények megint alakított. "A komodói varánusz méreggel öl."
  • sakkay
    Van már valami (konkrét) infó, hogy ha ne agy isten kiadnák már a patchet, mit javítanak ? Ami érdekel-
    a teljesen modellezett műszerfal, az optimalizálás, és a fizikailag is létező fákk!
  • artivizsla #43314
    IL2 1946-ban be lehet állítani valamivel, hogy a gyors küldetések a felszállással kezdődjenek és ne egyből a levegőben ? Köszi
  • sakkay
    Nana. Ez így, nem igaz. Pilinszky-ig ha ismertem az adott író életét, és elolvastam egy versét, általában az jött le amit az elemzésben is olvastam utána. A fent említett írónál volt az, hogy ötletem sem volt miről van szó.
    Természetesen sok gyökérség is van az elemzések között, (sőt volt ,hogy az író mondta:mi van?) de azért sokan meg jól látják.
  • Sanyo
    Az ilyen maszatolás nálam kb. egy szinten van a verselemzéssel. Áltudomány és totál értelmetlen.
  • sakkay
    A helyzet az, hogy ha úgy is elkelt volna 900000 dollárért,hogy nem tudják ki ő, akkor ok. De így.
    Amúgy lehet tényleg jó. Ehhez aztán már tényleg nem értek.
  • LeonSilver
    Valamelyik unokámnak adok három vödör diszperzitet, különb képet csinál mint ez a szerencsétlen. A sok buzeráns sznob meg majd rohan megvenni ezeket a szarokat, meg majd megszakértik, hogy mit is akart kifejezni a művész úr. Okádnom kell néha a nagy, nyugati szarkupactól.
  • sakkay
    Ki sem néztem volna az öregből..
  • VO101Tom
    Ezek szerint ti nem vennétek meg a művész úr egyik festményét sem?
  • sakkay
    Így van. Néha Picasso még ok, meg a hasonló elvont képek, de ami annál továbbmegy, az már nekem is sok.
  • LeonSilver
    Persze. CSak nekünk, mezei halandóknak van így :) Ezt csak bizonyos réteg tudja élvezni, már ha élvezik egyáltalán. De én mondjuk így vagyok a festőkkel is. Biztosan sokan megköveznek de nekem Picasso vagy Dali nem igazán jön be. Nekem a FESTŐ MŰVÉSZ ott kezdődik, hogy Leonardo és ott végződik, hogy Munkácsy.
  • sakkay
    Dettó. Bár azért nincsen így, csak sajna nekem is ez jön le.
  • LeonSilver
    Na. Hát azért így már mindjárt más. AZt a koncertfelvételt kb. 15 másodpercig bírtam fülileg ;)
  • LeonSilver
    Az úgynevezett "modern jazz"-t én sem kedvelem. Tök disszonáns, élvezhetetlen a legtöbb. Szinte azt lehet mondani, hogy véletlenszerűen csépelik a hangszereket, majd csak lesz valami alapon.
  • Her Laca

Pontosítok:) Így élvezhetőbb.