91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Van egy olyan patch hogy Up 3.0DF server.Múltkor ezt is mutatta a Lobby a Mig-15 vs Sabre szerverhez követelményként.A sima UP3 RC3-mal tényleg nem engedett belépni úgyhogy rászabadítottam ezt a 73 megás patchet és utána nem ment a játék.Most megnéztem a lobbyn,már csak a sima UP3 RC3-at jelzi követelménynek.Kezdem újra a telepítést.:/
  • asw27
    Mégiscsak sikerült kialakítani egy ~6*5*3 km-es teljesen átlátszatlan felhőcsoportot csapadék nélkül. Oldalról repültem bele ME-110-essel kb 2000 méteren. Azonnal elkezdett jegesedni, és teljes gázon sem tudtam tartani a magasságot, így kiestem az alján kb.800 méteren. Szerencsémre visszanyerte a teljesítményt, így nem álltam bele a földbe. Sokat kell még edzeni a fejlesztőknek az biztos.
  • VO101Tom
    Nem értem, milyen szerver patchet akarsz installálni?
  • Willenbrock
    Nekem az nem megy hogy a UP3 DF szerver patch-et mikor hova kell installálni,mert az UP3 RC3 rendben feltelepült 4.10.1-re de a szerver patch installálása és jgsm-ben való hozzáadása után elromlott az egész.
  • VO101Tom
    HL-t elindítod, majd kilépsz (nem bezárod, kilépsz :) ), és újracsatlakozáskor amikor a connectre klikklesz, akkor nyomod a Ctrl-t és a Shift-et is. Ezután feldobja az il2fb.exe választó ablakot.
  • Szepy2884
    Na most már 2x van fent az il2 a gépemen. Van a "régi hagyományos verzió" meg az új UP3-ra tuningolt. Az UP3-mal kapott Generative Mod Enablerrel beállítottam az up3.0-át ahogy kell. Elindítottam az il2fb.exe-t is hogy beállítsam hány memórát kezeljen (max.-ot) és hogy hogyan indítsa a játékot. Egy dolog nem megy:

Ha a Hyper Lobbyval beakarok lépni egy UP3-as szeróra, akkor ne a régi verziót akarja már elindítani. Hol állítom be a HL-t?
  • Willenbrock
    Persze hogy nincs de először Mig Alley 2 címszóra találtem meg ezt a játékot,kezdtem örülni-hátha lesz 2. része utána láttam mi ez.A Mig Alley minőséget jelentett régen.
  • Amok71
    Rainbow Six 1, 2, 3
  • Szepy2884
    Van játék amit Tom Clancy nevével illetek és nem árkád???
  • Willenbrock
    Mig Alley 2-nek is írják ezt a játékot,de sajnos a Hawk sorozat része,így hát csak egy gyenge árkád lehet.A koreai táj,a gépek viszont nagyon szépek.
  • Szepy2884
    Na ezt most kipróbálom. Létrehozok egy másik könyvtárat is ami majd UP3-as lesz, azon könyvtárak kivételével amiket felsoroltál. De nekem MODS könyvtáram nem volt. Annyival kevesebb gond :)

Este jössz repülni?
  • sakkay
  • LeonSilver
    Én igen. Csak még az nem tisztázott, hogy melyik pénteken ...
  • sakkay
    Pénteken patch? Valaki hallott ilyet?
    A remény hal meg utoljára.
  • Matthew Baker
    Köszönöm!
  • LeonSilver
    Nem is akartam ;)
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    A mostanit nem kell leszedni, mert teljesen jó infót ad az alapoktól kezdve. A rendszeresen frissülő cuccoknak kell egy link, ami kár lehet a pumaszállásos is, engem egyáltalán nem zavar, azé' van hogy használjuk :)
  • VO101Tom
    klikk ide
  • LeonSilver
    Drága véreim!
    Valaki legyen olyan szíves és öntse emészthető formába a FAKK-ot. Én felteszem valahova, vagy akár mehet a pumákhoz is én meg kirakom a linket a banner alá.
  • szekelyland
    Mondjuk asszem harmadszorra írom mindezt itt le, de jól van, fogjuk a keresőre.... :D
  • szekelyland
    Ha az up 2.01 fent vana 4.10.1 el együtt, akkor a köv az eljárás: A JSGME-ben beállítod h stock 4.10.1 menjen. Utána szépen letörlöd az il2 mappából a -MODS, Files, jsgmemods,HSFX, mod_slot_coop és UPUpdate mappákat, majd rácsomagolod az Up 3.0 -át. A JSGME ben kiválasztod az UP3 at, majd indításkor újból kiválasztod az UP 3-at, megadod h mennyi ramot szándékozol hagyni a gémnek és voilá... Ja és mindezekelőtt biztonsági másolatot az Il2 mappáról, ne érjen utol a csuklás engem sörözés közben (félóra múlva), mert vmi nem megy és lenyomtad az il2-döt...
    Gud luk!!!!
  • Szepy2884
    Ebben az esős időben gondolkodom, hogy a már letöltött UP3-at felrakom. Tudom hogy már párszor leírtátok mi a teendő és én próbáltam is vissza keresni, de ha a fórum keresőjébe beírom, akkor nem hoz fel semmit. Tudom, hogy nem az én hibám, hanem a fórum motor vacakol. Ezért (is) kéne a FAQ-ot frissíteni.
  • Szepy2884
    Srácok, emiatt kéne frissíteni a F.A.Q-ot.
  • mijki
    Lassan ellehetne CoD-ban küldiket csinálni és lanozni.
  • Matthew Baker
    Kiegészítők alatt az Up-t és a patchokat értem*
  • Matthew Baker
    üdv tudom hogy rengetegszer volt már de remélem sokadszor is leírjátok mi az IL-2 1946 és a kiegészítők pontos telepítési sorrendje???
  • VO101Tom
    Naná :) Kiskala elég jó messzire is. A 20-as is, de ott nagyon pontatlan már...
    De most tesztelgetem, az E-1 ben lévő beobachtung lőszernek nincs önmegsemmisítője... valamit nagyon elqrtak 1C-nél
  • Romeo One
    300 m-nél távolabbra Ti szoktatok lőni bármivel is???
  • VO101Tom
    Most írta az 1C-re egy srác, hogy E-1 -be CSAK beobachtung lőszert szabad tárazni, akkor 10-ből 9-szer vagy robban, vagy lekapja a másik szárnyát. Ezzel ugye 300m-nél távolabbra nem lehet lőni, de hát valamit valamiért...

Hú, várom már a 20-as robbanót, milyen vadállat lesz az
  • VO101Tom
    Sajnos nagyon sok mindent félkészen adtak ki. Most kalapálják össze ahogy tudják, de ez elég lassan megy.
  • DummyBoy
    Nekem anno CM Stacker-em volt, abban pihent egy Innovatek+Laign+Orbano féle full vízhűtés ...

A barátaim rendszeresen lekapcsolták a gépemet, mikor odaültek elé, mert nem hallották, hogy megy, monitor kikapcsolva ... Nekem az volt az űber ...

Sajnáltam is eladni, de komplett gépet vettem az árából, mikor már nem volt szükségem a hangtalanságra ...
  • asw27
    Az Il-2 jelenleg nagyságrendekkel komolyabb felhőprofilokkal rendelkezik.
    Ezért sem értem ezt a szerény felhozatalt.
  • VO101Tom
    Az előzőleg sokat hangoztatott dinamikus időjárási modell - sok más dologgal együtt - még most van kidolgozás alatt. Il-2 felhőkön kívül mást nem nagyon találsz még.
  • asw27
    Megtaláltam, köszönöm.
    Sajnos, ahhoz képest, hogy az angliai időjárás egyik kellemetlen velejárója a vastag sűrű felhőzet eléggé hanyag módon jártak el ebben az ügyben a programozók. Összefüggő felhőzetet nem sikerült beállítanom, se esőt, se villámot, se vihart, csak sötétebb kumuluszokat. Egyedül a felhőalap magasságát sikerült változtatni érdemben.
  • Nohab
    Objektumoknál kellett lerakni a felhőt. Pár érdekességet még fogsz ott találni.
  • sakkay
    Én arra gondoltam,hogy amikor már csak pont a gép, és nincsen semmi kivehető sziluett..mivel nagyobb a sebesség hamarabb lesz pont.
  • Willenbrock
    A Mig-15 vs Sabre harcokban meg még rövidebb idő van az azonostításra,úgy elhúz a másik gép mint a villám,még jó hogy a sabre kilóméteres füstcsíkot húz különben még nehezebb lenne követni a mozgását.
  • Her Laca
    Dehogy is. Egyszerű szokás kérdése,kellő tapasztalattal már messziről megismered milyen gép közeledik. Vannak jó kis ismertető jegyek,pl a szárnyprofil,aztán a hűtők,spitnél egy kicsi egy nagy ,míg emilnél szimmetrikus és egyforma,hurrinál középen a törsz alatt,abszolút felismerhetőek. Pusztán gyakorlat kérdése,no meg ,hogy ha az ember sose használt ikont,akkor eleve ezeket az ismertető jegyeket keresi,míg a másik az ikont. Ugyan az ez is mint a ROF ,gyakorlás kérdése az egész. Én pl a ROF ban istentelenül béna vagyok,,viszont messzerrel ,vagy fókával asszem igen jól elkavarok. Mondjuk kicsit más a stílusa a két korszaknak. Tényleg mióta új Joy om van ki sem próbáltam a Rof ot.
    Én ott nem érzem a gép energiáját,de ha sokat gyakorolnék ,biztos előbbre jutnák . Na majd holnap rálesek.
  • asw27
    Ott én sem jutottam semmire sem. Egy szürkés képernyőn kívül semmilyen beállítási lehetőséget sem találtam. Se hőmérséklet se évszak....
    Egyszóval semmi használhatót. A manual is cserbenhagyott.