91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Ó, hát ez nem Ph függő. Vidkártya, autó, bármi. Személyesen, postán, bárhogy. Van egy ilyen réteg, megvesz valamit, aztán addig cseszteti, míg szétmegy. És rohan vissza sírni.
  • VO101Tom
    Köszi itt is
  • LeonSilver
    Az eszem megáll.
    Most először adtam el cuccot a Ph-n meg asszem utoljára is.
    Faszi eljött a kártyáért, beraktam a gépébe, működött faszán. Ez volt két hete. Most meg itt sír, hogy beszart a kártya (megjegyzem ez a második ami rövid időn belül beszarik nála) és hát mi legyen. Hát mi a fasz? Talán dugja fel magának.. Mégis mire gondolt? Két hétig használja, a fasz tudja mit csinál vele én meg majd visszaveszem? Idióta..
  • LeonSilver
    Tom, itt is
  • Willenbrock
    Nem tudja véletlen valaki hogy a Rowan Mig Alleyt hogy lehet XP-n futtatni? Régebben valahogy sikerült de most nem akarja az igazságot.
  • istikovacs76
    Hát igen. A mk3-as félelmetesen jó. Simán lehet vele fordulózgatni 10k-n, zuhanásban, ha a p47 jobb nála csak. Én is lefordultam vele a9-et, 9k-n, de megvolt vele G6-os, G14-es, és K4-es is:) Ha kicsit erősebb lenne a fegyverzete a legjobb lenne. Egy gyengéje van, ha meglőnek, akkor a motor biztos leáll.
  • bettly
    persze fel volt teve az utolso mod amit a 4.10.1 utan kiadtak es ment is valami 6 gb. , virus olot csereltemn valami Trojant felismert benne es torles utan mar nem indult modosan
  • Romeo One
    ...azt tudtam, hogy a Me262 könnyen gyullad gázadásra, de nem sejtettem, hogy ennyire. Vagy csak leborítás közben nem szabad?
  • Romeo One
    Igen, az volt a "mindentvivő" .
    :)))
  • Her Laca
    Savi:) Köszönöm,hogy ingyenes meghívót küldtél arra a Red tökömtudja mire:) jól bezavartál ,lévén megjelent a játéklistámban. És nincs is feltelepítve ,aztán megijedtem,hogy valaki kalózkodik a gépemmel.
    Bele telt pár percembe ,mire kiderítettem a dolgot:) De megvan nekem az eredeti dobozos változat is:) csak pont annyira érdekel ,mint a multis Arma:)
    Ha kell valakinek oda is adom:)

És megjelent a Dínó D-Day vagy mi a tököm is? Értitek? Dínó!!!!! D-Day:)
    Eszem megáll.
  • Szepy2884
    Ennek ellenére ritka madár. Ha fókával vagyok és meglátok egy p-51-et akkor nem ijedek meg. De ha meglátom hogy mustangIII, akkor azt mondom magamban, na ezzel jó lesz vigyázni. Ennek ellenére sokan mégis a sima pónikkal mennek. Mi lehet ennek az oka?
  • Szepy2884
    Hello

Il-2 1946 MOD telepítés GY.I.K.!

próbáltad? :)
  • bettly
    Helo Meg kernek valakit dobjon egy linket honnan toltsem le az UP 3.0 az il-2 -hoz Koszonom szepen
  • PhantomAss
    ja hát a hármas póni veszélyes, olyan gyors hogy utol nem éred semmivel, plusz jól is fordul, persze hamar törik a szárnya ennek is szóval vigyázni kell vele
    én nagyon szeretem amúgy, meg mindegyik pónit :D
  • Her Laca
    Lola T:)) Asszem az mindent vitt az autós kártyában nem? De rég volt:)
  • messerharcos
    Nem tudom mennyire lehet még téma a régi il-2, (az új multiban meg se mocccan a gépemen) Az alábbi sztori spit vs mod szerverén volt, megyek a mustang után, szokésosan mellélövök, elkezdi húzni, széles vigyor az arcomon, k-4-el megyek utána, gondolom ma már mustangot vacsorázok, elkezdem konstansba 300 méteren huzni utna, hát nem, ugy lefordult mint annak a rendje. Átestem és meghaltam ő meg repkedett körbe vigan. Csak utána láttam hogy mkIII volt. Kipróbltuk a dolgot mkIII--al fecskával saját hoston, és, mostantól jobban megnézem sima--e vagy mk-e, mert a kettő nem egyenlő:/
  • Romeo One
    Óh, annak idején késhegyre menő viták voltak, hogy ez a jobb, vagy a Lola-T, mert mégiscsak venya...
    Boldog békeidők... :)))))
  • acidrain
    Off:

Az "idősebbek" biztosan emlékeznek erre az autóra, én egyszerűen imádom:

On:
  • Fürtös
    Köszönöm! Megvan az elfoglaltságom míg újra lesz rendes masinám meg netem:D
  • acidrain
    Nincs ebben semmi kunszt, az én söröm sem ömlött még ki sohasem a palástorsó közben.
  • Her Laca
    Ezt meg kell osszam veletek:)
  • VO101Tom
    Ehh, az sg.hu-t beillesztette a linkbe...
    Itt egy jó: PGForever
  • Her Laca
    gyerekkori cimbim a közlekedésben eltöltött 10 éve után gondolta szerez jogsit. Beiratkozott ,első gyakorlati oktatására elkísértem:)
    Nos kb az alant látható módon ,na jó valamivel finomabban bemutatót tartott:) A videón ő van:)

Jelzem ,nem kellett több oktatáson részt vennie:)
  • Szepy2884
    beszarsz :))
  • Her Laca
    Not Found:))
  • hadtjuk
    Tom!

Kössz!
    Eddig se túl sűrűn repkedtem. De most már tudhatjátok, hogy miben sántikálok...
  • VO101Tom
    ... VAGY felteszed a PG Forever játékot, ami simán fut W7 alatt is, indításkor választhatsz a Panzer General (1), és három MOD közül is (Allied General, Kaiser General 1914-1918, K. u. K. General).

hmm... tudom ez nem warez topik, de talán nem lesz közutálat érte, ha feldobom ide

PGForever (12MB)
  • hadtjuk
    Off
    Willenbrock
    Én a PG csak medium-on játszom, és csak kampányt nyomok. De érdekes lehet hard-on nyomni a csatákat. Csak lenne rá időm.

Laca
    Én még csak XP-ig jutottam az operációs rendszereknél. De már ott is nyögve nyelős az egérkezelés (amikor a ablakban arrébb akarsz menni a keretet csak érintgetned szabad, különben rögtön a végégállásig szalad). Ha sokszor használod a PG-t, akkor két lehetőséged van (Hardveres vagy szoftveres):
    1. Felteszed a vadonat új op. mellé a 98-at és, ha PG-ni akarsz, akkor 98-at indítod/átlépsz abba.
    2. Keresel egy Pentium 1-est (mostanába mindenki megszabadulni igyekszik ezektől) dobsz rá 98-at, meg a PG. Azt mehet a game. Én ezt művelem. Mert a jobb gépet a család nyüvi.
    On
  • Garou
    Koszonom a valaszt!

Csak arra kellett volna, hogy a mereteket leszedjem, tapasztalatbol tudom, hogy a blueprintek neha nem teljesen jok, ennel a jateknal meg ez azert csak rendben van. :)

De megoldom akkor rajzokbol/fotokbol. Koszonom a linkeket!
  • LeonSilver
    ATIsokk, van új gatyaliszt!
  • Zoli105
    Tyűűű a mindenit , na a pap ozt tud repülni :) meg kávét is inni egyszerre :) az zsíííír! :D
  • Szepy2884
    Hát annyira nekem nem jött be. Újabb flight model amit megkéne tanulni. Már megint.

De a grij utána az zsííír vót
  • acidrain
    Feléledt a Battle of Britain szerver, UP3 RC3 -al megy, most ott gyűlik a nép.
    A stat oldalt is felélesztették: FBDj Stats
  • Willenbrock
    Most is fenn van a gépemen :)Szmolenszk,Kijev,Moszkva,Sztalingrád és Kurszk-ezeket mind sikerült hard beállítással megnyerni.A Budapesti csatát viszont a mai napig sem sikerült.
  • Willenbrock
    Kösz.kipróbálom.
  • VO101Tom
    Jah, hogy az aláírásban. Azt nem néztem Tényleg jók.
  • LeonSilver
    Nézd meg a cuccait tezsvírem ( www.peterbalogh3d.com/picture_gallery ), egész faszák ;)
  • VO101Tom
    Hello.
    Mi nem nagyon kalapáltuk szét a játékot, angol oldalakon nézz utána, ahol ezeket az Ultrapack Modokat is csinálják. Ott biztos elmondják mit és hogyan tudsz beleturkálni.

Másrészről viszont szerintem ezek a modellek annyira gagyik (CG szempontból), hogy ezeket sem lemásolni, sem sablonnak használni nem érdemes. Egy játék készítésekor az elsődleges szempont a sebesség, ezért ezek a modellek - főleg az il-2 modelljei - nagyon elnagyoltak. Nincsenek lekerekítések, csak törések, sokat trükköznek a textúrákkal, és azzal, hogy "messziről" kell jól kinéznie. A COD gépei már sokkal jobbak, de azt még nem moddolják ennyire (meg persze B-17 nincs is).

Nagyfelbontású háromnézeti rajzok (mondjuk innen), és rengeteg részletfotó (azok meg pl innen) beszerzése után szerintem nulláról kezdd felépíteni, sokkal jobban jársz vele. Ha minőségi rajzot csinálsz akkor is, ha csak most tanulod a 3D-t akkor is.
  • Garou
    Üdv!

Van annak valami módja, hogy a játékban szereplő 3D modelleket valahogy kiexportáljam? Modelleznék egy B17-et, és jó lenne referenciának a játékbeli modell. Ez megoldható valahogy, illetve van valami oldal, ahol ennek utána tudok nézni? Még sosem csináltam ilyet, ezért kérdezem itt, semmi ötletem sincs, mit hol merre kéne ügyködni.
  • Zpogi
    Akinek fejjel lefelé sem ömlött ki a kávéja!

LINK