91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #43661 off:
Azért kérdezem itt, mert nem találtam ennek megfelelő, még élő topikot.. Szóval a kérdésem az lenne, hogy egy bluetooth adapter csak azzal a software-rel működik, amit adnak hozzá, vagy mással is? Konkrét helyzet: van egy bt adapterem, amihez widcomm-ot adtak, ám ez nem igazán szeretné működtetni a wii-mote-ot, ezért letöltöttem egy bluesoleil verziót, ami viszont nem lát semmilyen bejövő jelet. Ez azért lehet, mert nem kompatibilisek, vagy azért mert én rontok el valamit?
előre is köszönöm, ha valaki válaszol:)
on -
feca1229 #43660 Üdv mindenkinek!
Egy kis segitséget kérnék.A gondom az,h. telepitettem az UP3rc+2rc+3rc+4rc,a játék megy,viszont a ME109g6 magyar nemzetre beállitva nem jön be csak az üres képernyő,az UP3rc-vel még rendben volt,van valami megoldás?
-
én is gyűjtöm. eddig négyet vettem meg. a hellcat-et most kihagytam, inkább majd a corsairt veszem meg. itt szoktam nézni, hogy mire lehet majd számítani:
http://amercom.com.pl/strony.php?kod=kss
egyébként ne nagyon alapozzatok arra amit írnak, hogy mik következnek. rögtön a második szám Albatros D.V helyett Fokker DR.I lett (ami mondjuk szerencsés csere), de utána is még vagy kétszer más érkezett, mint amit hirdettek... -
Jaa, hogy ez? Ez valóban semmi :( -
Sok vesézni való nem volt rajta...
egyébként #43531 -
Fraps 3.4.6
- Fixed overlay color in Fear 3
- Fixed detection of IL2: Cliffs of Dover and Bloodline Champions
- Fixed counter appearing in Thunderbird and Pale Moon applications
- Other minor bug fixes
Na, már csak a virágbótira kell várni ;) -
Nem baj, hogy nem olvastál vissza. Inkább kécce mint eccese ;)
**--**
Nem emlékszem, hogy kiveséztük volna. Miről van szó? -
Valóban,kicsit visszaolvashattam volna :)
Viszont tényleg sokat dob a játékon.
Gondolom akkor az igen sokatmondó very short update-jét is kiveséztétek luthiernek, -
A futót tényleg elcseszték.A Mig-29 is nagyon jól néz ki. -
Én gyűjtöm. A következő az F-100as lesz. A kidolgozottság nem rossz valóban... de nézd meg a futóművet :) Fordítva van :) Nekem a Gladiator meg a MiG 15 tetszik a legjobban. Persze a többiek sem rosszak. -
Az Ég Urai sorozatban Hellcat van-egész jól kidolgozott!Ez a 10.szám de hogy mi lesz a 11. azt nem írja csak a 12-et.Gyűjti ezt valaki?A 14. A-8-as fóka lesz! -
Ja, vótmá ;) -
Nem tudom volt-e már tárgyalva,de ezt a sound mod-ot ajánlom mindenkinek,aki nem online játszik. (Online bannol a steam!) -
Romeo One #43648 Ez durva. Ezt legalább annak szánták.
-
Lysandus #43647 Hogy a költővel (József Attila) szóljak: ez NAGYON FÁJT! Véresre kapartam a falat... -
Szepy2884 #43646 Ha már villámok, akkor csak is ez: -
Jézus, Mária & Szent József!!! Így elbaszni egy fasza számot ... le kellene lőni ezt a faszit. -
ha már észidészi:
-
Azért az beteg, hogy 1-2 emberre is rakétát lőnek ki. A gépágyú ugyan olyan jó és olcsóbb...és még csodálkozik amerika hogy mért költenek ennyit. 
Bár, irakba már nem is kellenének sugaras gépek. A modern légcsavaros harci gépek majdnem ugyan olyan jók, de jóval olcsóbbak. -
Fél off:
-
Olyan régen volt már egy kis offtotyik :D
-
Ma fent voltunk Lacával, hullottak azért, Spit II ide vagy oda
-
nincs mit. -
nem tudni. Amikor elkezdték ezt ez előzetes kiadásokat, akkor egy hónapról volt szó, már lassan kettő lesz. -
Indi69 #43637 köszönöm tom ez tényleg möködik -
istikovacs76 #43636 Sziasztok!
Aztt lehet tudni, hogy az IL-2-höz mikor jön ki a végleges UP3? A pumaszallason olvastam, hogy ez csak jó erős béta, és majd várható a végleges valamkior. -
Ez a Repka DS 3,tegnap találkoztam velük én is :(
Akkor sokalltam be amikor hátulról véletlenül nekimentem a Spitnek,én elszublimáltam az a tetű meg tovább repült,talán a fél magasságija leesett... -
Csinálj már egy printscreent, ha ilyen van. Melyik szeró volt ez pontosan? Repkából több is van... -
Na Tom. Repka szerón engedélyezték a spit II őt. Ez még hagyján.
De a férgek (és ezt nagyon komolyan gondolom) avval szórakoznak,hogy leszálltak a repterünkre spitekkel ,4 en és beálltak úgy,hogy amikor betesz a reptérre a progi azonnal lőhessenek. Na mondom a második PK után,fenti reptérről indulok és szépen eliminálom őket. Aztán csodálkoztam. Ott láttam meg ,hogy spit II esek vannk és naaaaaaaaaaaagyon sok a vörös. Egyszerűen, már gurulás közben szarrá lőttek.
Asszem hanyagolom ezt a szervert,viszont nincs más ahol sokan vannak. -
1 tipp, 1C-n több embernek is megoldotta ez. Hogy ha nem lát szervert, akkor indíts egy saját hostot, azt rendbeteszi a beállításokat, utána látni fogod a többieket.
-
Én csak részben vezettem lévén hivatásos voltam :9 Viszont az tuti, hogy ritka egy szarkupac. Ha lehetett választani a Gaz66 meg mondjuk egy csepzon között én mindig a csepelt választottam. Hangos volt, rázott is, télen hideg nyáron meleg volt benne de elment mindenhol. -
Áá, én is gaz66-ot vezettem katonaságnál, én azt a qrva váltót nem tudtam megszokni, aki idióta oda tervezte, tört volna el a keze :) -
a mikro lagokat az erdő okozza.
ha azt kikapcsolod, online sem receg a kép, és nem megy el a hang. -
:D -
Én csak off játszok vele. Már ha jól értelmezem az "online ne játszunk vele"-t, mert a steam az ugye megy de nem szervereken tolom, scak úgy itthon magamba :)
Egyébként pedig most beszartok & behugyoztok. Az 1C fórumon is volt aki említette és én is úgy veszem észre, hogy mióta ez a mod fentvan és használom azóta nincsenek azok a kis mikrolagok. Isten bizony! VAn az az izé amikor fasza meg folyamatos a gém de oylan kis izék vannak, mintha ugrana egyet a kép. Máshogy nem tudom leírni. Na ez most nagyon úgy tűnik, hogy nincs. (faxxom a frapsba, hogy nem megy pedig a 3.4.5 van fent) -
No de Leon:) A Gaz az a Szovjetunió iparának remek terméke ,míg emezt csak Güntherék csinálták. Ez azért különbség! Persze nem lebecsülve a Gaz érdemeit:) -
A CloD modokkal vigyázzatok, online ne játszatok vele!
A Steam-en használt VAC bannolhat érte, de nem azonnal! Van, hogy csak infót gyűjt, és 1-2 hét múlva rúgják ki azokat, akik piszkált játékkal játszottak. Ha letilt, akkor ugrott a teljes CloD vásárlásod, online többet ezzel nem játszhatsz, és ez végleges tiltás.
Épp tegnap volt szó erről 1C-n. -
Az kevés :D A szaros GaZ66 is becsókolt benyából ~100 littyót ha rossz kedve volt. -
100 at:) -
Ja. Elég rendesen szartak a károsanyag-kibocsátásra meg a fogyasztásra :D Mit ehetett ez százon?