91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Az ezsgé idÉtlen idők óta nem rakja be a békás képmegosztóról a képeket.

• LeonSilver
    Nyugodtan, úgysem olvassák ;)
  • Zpogi
    Miért ezzel mi a gond? Egyébként nem töltöttem fel képet,egyszerűen csak belinkeltem az 1C fórumról.
  • sakkay
    Gondolom nincsen hír a patchről! Gondolom nyaralnak a srácok. Többet is gondolok (a srácokról),de azt inkább nem írom le.
  • LeonSilver
  • Zpogi
    Dög ez a screenshot.

• Her Laca
    Van a sárga orrún pár győzelmi jel:) Őt biztos a film közben majd jól lelövik a srácok. Mindig így van ,mert ugye a filmben is kell egy Főellenség.

Ellenben a Repkán visszaállt a megszokott rend. Nincs Spit II,és szépen meghalnak. Lehet csak hétvégi kedveskedés volt az üzemeltetők részéről,amolyan kedvcsináló:)
  • Solt
    A halálfej pont azért van ott, mert odafigyeltek! :) Mint ahogy az amerikai filmek 90%-ban van valamilyen utalás a nácikra... dolgozik a holokauszt ipar! :)
  • acidrain
    Biztos a Totenkopf SS-ből képezték ki a pilótát :), ami azért is hülyeség, mert mit köztudott (bár ezek szerint a filmszakmában levők nem igazán jártak utána a dolognak) a halálfejesek a Waffen SS egyik hadosztálya volt, és semmi köze sincs a Luftwaffe-hoz.

Ez a kamera beállítás viszont tetszik:
  • Her Laca

Ezt a film előzetesében találtam. SS es halálfejes messer?
    Ez kicsit túlspilázottnak tűnik nekem,kiemelve a rossz fiúkat.
    Ráadásul a sárga orrfestést a G6-10 eken már nem használták ,ha jól tudom azt csak a csatorna felett az angelus csatában .
    Sőt! Minnél többet töprengek ,és elfogysztván a jó kis barna sörömet,rá kell jönnöm,hogy eme alkotás ,kb annyira hiteles ,mint a star wars:)
    Lukács apó odafigyelhetett volna.
  • PhantomAss
    már készült egy film amúgy erről, a "pilóták háborúja", nemtom láttátok-e
    nekemmegven, de nem egy nagy eresztés
    mondjuk annyiból hiteleseb, hogy nem cfg animációval készült, hanem eredeti gépekkel
    az orákulumcsávó játszik benne
  • LeonSilver
    Elkészült végre a 2007-ben bejelentett Red Tails című II. világháborús film, amit a Lucasfilm keblére ölelt Anthony Hemingway rendezett.

"A trailer alapján pontosan azt fogjuk kapni, amit az ilyen filmekben szoktunk, azaz a fehérek eleinte nem bíznak a fekete pilótákban, de a feletteseik között van egy, aki igen (a többi mind rasszista gyökér), és a végén mindent szétlőnek / felrobbantanak / megmentenek, amit csak lehet"
  • szekelyland
    Ha van dugaszérzékelő, akkor lehet h más beállításokkal kapcsolt vissza.
    sajna csak a melóban van netem egyelőre és nem tudok segíteni csak vmikor jövő héten...
  • Szepy2884
    Köszi, megkaptam. Hát nem tudom mi a franc van. Ha nem lenne zajos, akkor egész érthető lenne. Semmit nem tettem, csak kihúztam a mikrofont a gépből költözés miatt, de aztán vissza is dugtam és azóta ilyen rossz a hang. Azóta megismételtem a műveletet, hogy ha ki és visszadugom jó-e, de ezek szerint nem.

Akkor ez most hardveres probléma, vagy softveres?
  • spyy55
    aham... játékban nem próbáltam még ki, de este meglesem! Köszi a segítséget!
  • LeonSilver
    Ki is próbáltad vagy csak a setup után láttad, hogy nem változik a felbontás?
    Mert nekem is ATI van, kikapcsoltam a fullscreent, beállítottam a 800*600-at, újraindul.
    Az igaz, hogy a menü nem változott de a játék igen, amint az alant is látható.

• spyy55
    ATI van, és épp lemarad a 4850-es minimumtól :( (ATI 4770, a többi követelmény megfelel) Ez ekkora baj lenne? Pont ezért szeretném inkább kicsibe kipróbálni, de lehet feleslegesen próbálkozom...
  • acidrain
    Átküldtem.
  • Szepy2884
    Savi, a hangomról készített felvételt küld már el egy privátban megadott címemre. Köszi. Sajnos nem tudom mi lehet a baj. Softveresen nem állítottam el vagy állítódott el semmi tudtommal.

Amúgy jó volt a ma esti ösznép az RC4-el. Szokni kell, de nem rossz. Bár nekem túlságosan nagy lehet a felbontásom az il2 stabban, ezért nagyon nehezen veszem észre a kontaktokat. Ha valaki nem rest, küldje már el a saját felbontásának az adatait. Thx még1x
  • Szepy2884
    *égnek
  • Szepy2884
    egyet vagyok értve. De az is hülye aki hülye kezébe adja. Példáúl az a picsa nem tudom már hanyadik percben, de amikor lövi a hosszú sorozatot szanaszéjjel körbe, na hát attól a hajam égen állt!
  • LeonSilver
    Ja (már az első után nem szabadott volna a másodikat beledobni a csőbe, vagy nagyon koszosak voltak vagy dobálták a csövet. látszik, hogy nem nagyon akarta a frankót a gránát). Meg a baromállat amelyik odaadta a gyereknek a stukkert. Meg is érdemelte..
  • LeonSilver
    Én röhögtem rajtuk. Ne feledd, nem a fegyver a hülye.. Néhány ilyen barommal és is találkoztam a hacccsseregben lévén lövész szakaszparannnok voltam ;)
  • Her Laca
    3.27 környékén az aknavetős gerilla:)) Felvisítottam:)
  • Szepy2884
    némelyik inkább durva mint vicces...
  • LeonSilver
    Némi vidámság ;)

• Her Laca
    Állítólag jön:) Amint itt lesz ,küldöm a rettenetet:)

Lacusch:) Ne izélj már. Ki vagyok (fizikailag) ,már azt se tudom miket írok:))
  • acidrain
    "Élvezhető legyen a gane."
    Hívd inkább f@s-nak. :)

Apropó! Hogy áll a bál a gépházzal?
  • Lacusch69
    Laca bakker, sok(k) lesz az a sör...
  • Her Laca
    Apropó!! Mikor jön a tapasz?
    Mert van egy jó gépem,van kedvem,(időm kevésbé) ,de szívesen játszanék már a csatorna fölött sokk társammal egyetemben.
    Tudom már,hogy a hangulat remek a fejlesztőknél,de ha sokáig húzzák azt ,hogy mindenkinek élvezhető legyen a gane,én olyan negatív kampányt indítok nekik,amitől majd kevésbé vidám hangulatuk kerekedik.
  • Her Laca
    A COD érdekesen viszonyul a FullScreen hez. Nem igazán tudja asszem.
    Vagy csak NV ken.
    Mert! NV a KÍÍÍÍRÁLY:)))) Bocs éppen meló után sörözök:))
  • Lacusch69
    Nvidia VGA-d van?
  • spyy55
    COD-ot beállítom, hogy ne FullScreen-ben induljon! Pl. 800x600-ba, de akkor is kiönti a monitor széléig magát... :( Ötlet?
  • LeonSilver
    Nekem ez van IVT.BlueSoleil.v6.4.249.0 és ez működött.
  • Romeo One
    Valami hasonló rémlik nekem is. Ha hazamegyek (és nem felejtem el...) megnézem a saját verziómat. Valami olyasmi rémlik, hogy nem mindegyik BS szeresse a 64bitet, meg a W7-et.
  • Lebowski
    win7 64bit. Az adapter Delock, a bs pedig 2.6.08. Próbáltam a 6.4.2 is telepíteni, de akkor error 183-at írt ki, és a google meg barátságtalan volt ilyen szempontból és nem találtam rá megoldást.
  • Romeo One
    WTF...

Inkább így.
  • Romeo One
    OFFFFFF....
    De szíven ütött....

• Romeo One
    Biztos, hogy más az ok, mert nekem is BT van és Bluesoleil. Milyen oprencer, és a BS-nek mi a verziója? Egy régebbivel nekem előfordult, hogy 32biten csont nélkül futott, 64biten viszont látszólag elindult, de Wii-t nem látta.
  • LeonSilver
    Valami más lehet ott a bibi, mert az enyémnek nem is volt win7-es drivere de a BluBizbasz faszán kezelte. Persze azért előfordulhat inkompatibilitás is.