91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #44061 Tény! Ha külföldre megyek én is 5x átnézek minden beállítást... itthon meg mindegy, mert 1GB-s netem van a telefonhoz úgy, hogy ha túllépem, akkor nincs plusz számlázás, hanem csak lassítják. :) -
A data delivery alatt nekem ezek vannak most:
Background data (pipa)
Data roaming (nincs pipa)
Data enabled (nincs pipa)
nemtom a background mi lehet, az utolsóhoz van az írva, hogy enable data access over mobile network... -
Tudod, jobb félni mint rábaszkurálni :) -
Solt #44058 :)) -
Igen, én is letiltottam. Ettől függetlenül használom ezt a kis szutykot. ;) -
Nem volt beállítva, mert azt hittem le van tiltva a mobil net, ahogy az az előfizetéses időszakban is volt. Wifit használok én is. A kis 3G ikonra biztos felfigyelek, ha figyelem, vagy ha észreveszem. De nem is gondoltam rá. Különben ezzel kezdem a dominóra váltáskor, hogy letiltatom a rákba az egészet... -
Solt #44055 Én regisztráltam a vodafone oldalán, és így minden szolgáltatást tudok magamnak állítani egy mozdulattal... eddig nem volt gond... -
Szepy2884 #44054 Ja és mind ehhez, nem kell semmi app a marketről, hanem csak a pipát veszed ki ha nem akarsz mobilnetet, majd visszarakod ha igen. -
Solt #44053 Ez jóóó! Köszi! -
Szepy2884 #44052 Helló Tom,
Olvasgatom a problémádat és teljesen értetlenül állok a dolog előtt. Én mobilnetet csak akkor használok ha tényleg szükségem van rá és nincs wifis kapcsolatom. A mobilnet nekem alapból le van tiltva a köv. képp:
Settings-Data manager-Data delivery-All mobile data, ahol a pipa kivéve. Ha a pipa vissza van rakva, csak akkor tud felosonni a netre (máshogy hogy?). De azt a kijelzőn is látnám, hogy nem a piros fel/le nyíl van a képernyő bal felső sarkában, hanem mondjuk a 3G a jobb felső sarokban.
Amit most leírtam, az bevolt neked állítva? -
-
Akkor így teljesen jó... csak azok a színek
-
Köszi. Utánanézek. Elvileg most már le van tiltva, de persze az óvatosság nem árt, ki tudja mikor kapcsolják vissza "vééééletlen" :/ -
Az én windózos mobilomra vagy egy nagyon fasza, néhány kilós kis szoftver. Le tudja tiltani a netet, wapot, mms-t. Ha valamiért új ROM-ot rakok fel vagy csak újrarakom a windózt ez az első amit felteszek. MoDaCo NoData a neve. Nézz körül hátha van droidra is valami hasonló.
Én itt --> http://pdafanclub.com/ szoktam olvasni, kérdezni, stb.
Ez az ni. A WiFi természetesen működik. -
Lysandus #44047 Tényleg nagyon jó lett. Mondjuk ezt később mi is meg tudnánk csinálni (ha lesz keleti front), mert vannak magyar rádiós riportok is a Magyar Királyi Honvéd Légierő bevetéseiről. Egyszer valahol olvastam, azokat hogyan csinálták. Nem élő volt, hanem a riporter elment egy bevetésre, és a gépen rögzítette a riportot (ahogy a BBC-s csávó, hogy "most értük el a frontot", "nagyon erős légvédelmi tüzet kapunk", stb.) majd később összevágták, és úgy ment adásba. -
sakkay #44046 Szeva. Itt nem igazán csípik a rövidítéseket.
-
nem megy rendesen
-
Gondolom ilyenkor az értintőképernyő viszont felejtős... -
itt a link is -
találtam rá tokot vz és porálló, lehet fényképezni, meg az érzékelők is működnek az elején, bevittem a tenderbe semmi baja nem lett tőle. egyedül annyi a baja hogy a másik oldalt nem zavaróan de halkan hallanak -
Ez a kiskapu, hogy ennek a netnek nincs havidíja, elvileg te döntheted el, hogy akarod-e használni. Korábban ilyen gond nem volt, ezek az "okostlefonok" viszont minden figyelmeztetés nélkül beállítják (hát okosak na) és használják a netet, sőt, nálam wifi van otthon, és így is a 3G-t használta, gondolom azért, mert azt gyorsabbnak mérte (ha tényleg havidíjas előfizető lennék, akkor ezt még egy jó dolognak is tartanám).
De a 10000Ft/8MB, na azért már tényleg a qrvaanyját. Egy rohadt telefonbeszélgetés ennek többszörösét viszi el, amiért alig fizetsz pár forintot. -
csövi én meg régi -
Egy újabb qrvajó kis videó CloD-al.
-
Ez akkora buziság, hogy csak ezért kiérdemelne az összes szolgáltató egy faszkorbácsot. Mindent, beleértve a dominót is kikapcsolt nettel kellene árulni. -
Kérlek normálisan és érthetően próbálj posztolni, ellenkező esetben minden külön értesítés nélkül törlésre kerülnek a posztjaid. -
vendó #44036 heló új vok -
Ezaz, köszönöm. :) -
Na, voltam bent a t-mobilnál. Amit tippeltünk is, a 3G internet vitt le a diminóról egy 10-est cirka 3 óra alatt 7,62 MB (!!) letöltött adatmennyiségért. Lobogtattam volna egyébként ezt a lapot (a fogyasztóvédelem oldalán linkelték ezt), de egyrészt nem volt rá szükség, az ügyintéző teljesen normális volt, nem kezdett győzködni, hogy én vagyok a hülye, másrészt ez csak az előfizetésesekre vonatkozik, dominóra nem. Úgyhogy a panaszt és a jóváírási kérelmet is azzal az indokkal írtuk meg, hogy a net az előfizetéses kártyámon is tiltva volt, és amikor két hónapja váltottam, akkor azt kértem, hogy azokkal a beállításokkal legyen a dominós is. Tehát ezzel gyakorlatilag kértem a tiltást. Lehet ezzel megszívtam volna, mert dominón kifejezetten kérni kell, hogy ne legyen net. Úgyhogy most itt tartunk, a pénzt még nem írták jóvá, de nem is gondoltam, hogy ez egy napos hercehurca lesz... -
Na tessék..
http://index.hu/tech/cellanaplo/2011/08/15/megveszi_a_google_a_motorolat/ -
sakkay #44032 E 52 a céges telefonom ..Akkora fos, hogy ilyet még nem láttam. Elfelejti a beállításokat, hülyeségeket csinál,stb. Fostalicska. -
Johann Wind #44031 Il-2 1946-hoz melyik a legjobb videóbeállítás?
Én Open GL-t használok és 1280x960x32-es felbontással. -
Romeo One #44030 Stimmel. Még a kép is ugyanott készült... -
Az van rajta ;) SzoggyariJI1_29020 -
Lacusch69 #44028 -
Lacusch69 #44027 EM-10 Bielik -
MInden samsung telefonra hackelt firmware-t és oprendszert kell rakni, mert a crapware amivel alapból jönnek egészen egyszerűen szánalmas... -
Romeo One #44025 A Krakkói repülőmúzeumban.
Semmilyen tábla nem volt a környékén, a múzeum honlapján sem találtam nyomát. A kép nem adja vissza a méretarányokat, de ez nem nagy gép. Sacc alapján kb fele, mint a Javelin. A 3-as képen egy sima pad, és egy ajtó is van mellette, abból lehet arányítani. Az 1-es kép viszonylag közelről készült, és a fejmagaságomban (1,79) lévő fényképezőgép már a kabin tetejével van egyvonalban.
Először a PAK-FA jutott eszembe, de ahhoz kicsi is, meg mit keresne ilyen a lengyeleknél? -
Nemnem, ez a gép inkább az ATG Javelin-ra hasonlít, de jobban megnézve mégsem az. A Javelin beömlői a gép oldalán és nem a hasán vannak. A típus fejlesztése megszakadt, egy protopéldánya biztosan repült.
A Bede BD-10-nek függőleges vezérsíkjai vannak és az összesen 5 elkészült példányból 3 lezuhant, 2 pedig nem repülőképes állapotban van (egyik Kanadában).
Amire még gondoltam az Aermacchi M-346, de annak csak egy vezérsíkja van és sokkal nagyobb gép. :)
Amúgy hol készült a kép?
-
Solt #44023 Másképpen nem is szabad már telefont venni... cirka 150-t én sem adtam volna az iPhoneért... ennyiért laptopot lehet venni... :) -
Lacusch69 #44022 Tavaly a Galaxy S sokáig 30k volt a Telenornál.
Nem lehetett kihagyni, ahogy a párom ZTE Blade-jét sem 20-ért a T-mob.-nál