91393
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #44181 Érdemes. Először letisztítani (ronggyal, papírzsepivel szoktam) majd bekenni valami kenőanyaggal; én motorolajat használok mert épp abból van egy kis üvegcsével, mindenki másra fog esküdni :), margarintól a marhafaggyún keresztül a WD40-ig. :D
Két helyen kell véleményem szerint kenni: a rugó alatti csúszótányér és a persely peremén, valamint a rugó mögötti részt is ahol a bot szárán elmozdul. -
sakkay #44180 Ja, és Evo force. -
sakkay #44179 Kicsit nyikorog" a joyom. Érdemes valamivel lefújni,kenni,köpni?? 
Annyira nem vészes,de a finom mozdulatoknál zavar.
-
-
Johann Wind #44177 A messer jobban manőverezik, a fóka viszont sérülésállóbb( lásd:Schlachtfliegerek), erősebb fegyverzetű(jobban is lehetett fejleszteni a fegyverzetét), jobbak a le és felszállási tulajdonságaik, jobb a kilátás a pilótafülkéből és azt hiszem jobban is orsózik, de ez utóbbiban nem vagyok biztos.Mégis nekem a messer marad az örök szerelem, pedig ahogyan Tobak Tibor is mondotta vala egy jól irányzott pisztolylövéssel is le lelehetett őket lőni.:)
Én személy szerint csak az FW-190 A4-el szeretek repülni, nem tudom miért és persze Jabozni is jobb a vele.:) -
Szepy2884 #44176 upsz, ezt nem neked címeztem Laca... -
Szepy2884 #44175 Szereted a Messer-t mert szép és jó és mert mindenki azon tanul meg repülni (E4-G2-ig), de egy bizonyos szinten már a Fóka következik. Az már egy másik kategória
-
Tisztelt kollega:) FW190 bármely változata a tuti:) már ha a tűzerő is szempont:)Meg egyébként is. -
vendó #44173 Van IL-2-d??? -
De, én tettem fel. A rar marad, oldd meg. -
Richtofen #44171 Sőt, Shareware Total Commander minden lószart simán kiömörít. 10 éve nem használtam olyan gagyiságokat hogy winzip meg winrar. -
Senki sem buzdít a winrar jogtalan letöltésére, csak kérned kell és a pdf is kint lesz. -
hadtjuk #44169 Tom!
Bár valószínűleg nem te teted fel az álományokat a pumaszállásra, de lenne egy kérdésem ahhoz aki ezt cselekedte. Mi a ... nem lehet a kiírt pdf formátumba feltenni a file-kat? Ezzel akartok buzditani arra, hogy rar-t vegyek le jogtalanul az internetről? (A zip-en 3% kisebb volt a tömörités. Az a 3-5-10% nem fér fel a szerverre?) Lehet, hogy hülye vagyok hozzá, de nem lehetne hogy egyszerűen megnyitom és már olvasom (mentem is) a pdf-et? Bocs ha erős hangvételű voltam. De olyan jó lenne, hogy azt tennétek a lik végére mit már leírtatok. -
-
Romeo One #44167 Forogni nem úgy lehet velük, az biztos. De cserébe erősebbek, gyorsabbak. -
Ma este 8-9 fele nagy DOGFIGHT A HOSZTOMON! 1946 kell hozzá! -
sakkay #44165 Igen ez érdekes dolog. Ismerek olyan (mai) lő versenyeken előforduló
embereket,akik olyan dolgokra képesek amit nem hinnék el,ha nem a saját szememmel látom. Szóval az emberi lehetőségek néha tényleg teljesen extrém dolgokban nyilvánulnak meg.
-
Johann Wind #44164 Én nem szeretem a késői messer modelleket, túl lomhának tartom őket, de ez van, ezt kell szeretnem.:)Nálam az etalon az F4 és a G2-es, a gondolákkal sztem már meg is van hozzájuk a megfelelő tűzerő.A patchben MG151/15-ös gépágyúgondola van írva az F4-es mersu kiegészítő fegyverzetéhez pedig azok a valóságban MG151/20-as gépágyúk voltak, vagyis 20 milisek és nem 15 milisek. -
Johann Wind #44163 Érdekes fickó volt, kicsit lökött.Nem ivott, nem dohányzott, nem káromkodott(hogy ez utóbbit hogy bírta ki?:))Kiváló lövész volt 1x bejelentett 5 találatot 1 Macchi pilótafülkéjének környékén és a lezuhant gépen valóban ott volt mind az 5 találat szinte 1 helyre ment minden lövése.
Akkor halt meg amikor 1948-ban Izraelbe tartott egy újabb háború felé és a túlterhelt gépe lezuhant.(Mike Spick:A szövetséges légierő ászai, itt olvastam anno ezt róla)
A Luftwaffenál is volt pár mesterlövész pl. a 83 győzelmes tölgyfalombos Lovagkeresztel kitüntettt Otto Weßling aki 400 m-ről is eltalálta a célpontját vagy Günther Rall vagy a sérült keze miatt meglepetésszerűen és pontosan támadó 93 győzelmes Edmund "Paule" Rossman ill. a szerencsére még ma is élő kardos lovagkeresztes Erich Rudorffer. -
George 'buzz' Beurling -
vendó #44161 jó reggelt!! -
Romeo One #44160 Huh, a 108as konténer be szép munkát tud végezni! Csak ne lenne olyan lomha tőle a Kurfürst... -
Lacusch69 #44159 Sanyo,Tom: ha látjátok TB-t, ezúton is köszi a szentesi Antal-tó feletti repülőnapért!
(Ha már a qrva halak nem esznek...)
-
Szepy2884 #44158 Én is hallottam hasonlót, nem pont máltával kapcsolatban. Volt egy eléggé különc és magának való pilcsi. Hogy angol volt e vagy cseh azt nem tudom, de nem lengyel és pláne nem szlovák az biztos.
A reflexéről és elétartásáról volt híres. Állítólag azzal gyakorolt, hogy gyíkokat lődözött a köveken. Azt hogy a gyík rohant e vagy csak sütkérezett, arról nem szól a fáma :DDD
Valaki esetleg tudja kiről van szó? Akárki is, annyire nem híres mint Marselle, vagy Hartmann ;))) -
messerharcos #44157 Volt egy műsor Máltáról meg eg spitpilótáról és arról beszéltek, ő az elétartás mestere volt és ugy szerette csak ha mindenki csak mesterpilótának szólitotta. Azt mutogatta hogy előtte volt egy bedölésen emelkedő messza, kb ahogy mutatta a tv-ben, a kabin keret előtt volt még, és hogy ott elétartott és leszedte. Ahoz képest mi il-2 ben néha ugy betépjük és ugy szedjük le a máskat hogy nem is látom már. Mondjuk olyankor szerencse is kell. De a lényeg ami a lényeg és sokszor kivesésztük, sok köze nincs a valósághoz:) -
Ha LCD monitorod van akkor mindenképpen a natív felbontását kell kicsikarni a játékokból. Sajnos az LCD-nek meg van az a rossz tulajdonsága, hogy (ellentétben a CRT-vel) ha nem "saját" felbontásán használod akkor kurva ronda lesz a kép. -
Provokálod, hogy provokáljon? Ejnye-ejnye,inkább Tempit zaklassad, hogy csinálják a hangokat. :) -
Solt #44154 Már azt hittem kezdődik a "nácik minden rossz forrása" című fejezet. :) De így már érthető... -
Johann Wind #44153 A 2. világháborúról jutott eszembe, semmi rossz szándék nem volt bennem, írhattam volna nyugodtan franciát is.:)
2.vh német pilóta archívum, ha vkit érdekel, akkor itt ki lehet keresni a kedvenc pilótát, én pl. Hans Döbrich-ről kerestem infót, amikor ráakadtam.
http://www.aircrewremembrancesociety.com/Kracker/LuftwaffeGermanPilotsA.html -
Johann Wind #44152 Köszönöm.:)LCD monitorom van. -
Solt #44151 Miért pont a nácik jutottak eszedbe? -
Neked is:) Na làtod.hogy kapsz vàlaszt.csak gyõzd feldolgozni.
Egyébként,nyugodtan vitatkozz ha màs a véleményed,azért mert uj vagy nem kell behúzni a farkad,és miért ne lehetne igazad. :)
-
Nem biztos, mert ha CRT monitor akkor a felbontás mindegy. LCD monitornál lényeg a natív felbontás.
Tehát milyen a monitor? CRT vs. LCD? -
Várjá, az teljesen hihető. Ami a Wifis routernél számít, az a wifi átviteli sebessége. Ez típustól függ, enyém pl 150 kbit/sec.
Amiről Laca beszélt, az a routerbe dugható LAN port, ami elméletileg 100 Mbit-et tud, és bár egy dobozban van, nincs köze a wifihez. Ugyanaz mint a vezetékes router. Ami még ezeken felül bekavarhat, ha a wifi vevő nem LAN portba csatlakozik, hanem USB-re, az még lassabb lehet (bár a technológiai sebesség lehet magasabb, az USB-s eszközök ritkán használják azt ki). -
1680*1050 a natív (ajánlott, homály és torzításmentes) felbontás. Mivel videokártya típust nem írtál, így lehet nem ez az optimális beállítás neked.
Ezt a beállítást nem támogatja az Il-2 így manuálisan, a conf.ini-be kell átírni.
[window]
width=1680
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
így nézzen ki. -
Johann Wind #44146 Üdv.
Fővesztés?:)Tudod hogy a nácik előszeretettel alkalmazták a guillotine?
Kérdeztem, nem is 1-t, még jó szándékból, segítség nyújtási szándékból is kérdeztem.
Egyébként nem kívánok veled vitatkozni, mivel új arc vagyok/voltam itt ezért tudom a helyem. -
Johann Wind #44145 Elnézést, nem tudtam hogy ennyi adatot meg kell adni a kérdésemhez, nem szoktam neten repülni, csak otthon és azért regisztráltam ide hogy néhány dolgot megérdeklődjek.A számítógépekhez pedig nem értek.
22 colos monitorom van Win XP-m és AMD Athlon(tm)64X2 Dual
Core Processor 6000+
3.01 GHz,2,00 GB RAM
Ez szerettem volna kérdezni:
"Il-2 1946-hoz melyik a legjobb videóbeállítás?
"Én Open GL-t használok és 1280x960x32-es felbontással." -
-

Így van ahogy Laca mondja, én is mikor elsőnek írtam ide rögtön kaptam is választ, igaz legtöbbet én is read only-ban vagyok, de ez csak addig tart míg nem lesz rendes netem és nem tudok csak offline repülni :) -
Szepy2884 #44142 Ne má! Nekem megmagyarázták, hogy az usb-s wifi vevő csak 5 megára képes punk- tum. Na ezt megnézem majd.