91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
zmok #44262
-
elküldtem e-mailban. -
bettly #44260 [email protected] mar kuldom is , nagyon koszonom neked, en meg mindig a jo oreg \il-2-vel vagyok , valahogy nem jott ossze a gep csere, egy gt-430 1 gb video karira futott az iden, csak ennyi, ez nem sok -
Ha elküldöd -akár privátban- az e-mail címedet, ét átküldöm kicsomagolva... -
Köszi. A képeket próbáltam mindenféle századból típusból válogatni, rengeteg lemaradt így is...
A "Pöttöm" F8-as pilótája Tizekker Gyula volt: http://www.had.hu/magyarazorajzok/72060_48063.html. -
Johann Wind #44257 A magyar Gripeneken is fordítva van felfestve a vö.... akarom mondani a szürke pumafej.Én olyan emberbe futottam bele egy fórumon, aki arra volt büszke hogy 56-ban az egyik rokonát a forradalmárok ellen küldték.......
De ezt tényleg hagyjuk, NEM akarom politikával szétcseszni ezt a fórumot.
Egyébként nagyon ízlésesen van megcsinálva ezen a fórumon a háttér főleg a tiszti arany vitézségi tetszik, balra fent az a B Stuka amiből kiugrott a lövész, mert pánikba esett, amikor a pilóta elájult és sajnos a lövész a vezérsíknak csapódott.:( Balra legalul pedig ha jól látom a bombázók Ju-88 C6-sa, fals üveg orr rész van festve a szembetámadó oroszok megtévesztésére.Jöhetne ilyen C-6 repülhetőnek az Il-2-re is.:)
Jobbra lent pedig a távolfelderítők He-111-ese.Felette az F8-as Horváth Sándor gépe lehet? -
Van sok. Én például legszívesebben eltörném annak a kezét, aki a "Nagymagyarország" matricát fejjel lefelé ragasztotta az autójára. Sakjnos nem lelem a képet így nem tudom ide linkelni. Pedig asszem még az 59-esek oldalán is volt. -
Johann Wind #44255 Vagy magyar és hülye.Tudod te hogy ebben az országban mennyi buta/ostoba és rosszindulatú ember van?De mind1 ebbe ne menjünk bele. -
Johann Wind #44254 Michna György Puma század?Ezred vagy osztály.1:25 percnél érdekes cucc van a PB4Y Privateer szárnya alatt. -
-
bettly #44252 kedves barataim nem tudom kicsomagolni a hiperlobbyt, tobb geprol probaltuk a fajl serult, [4 gep],meg tudom e kapni ezt valahogy kicsomagolva ? Oszinten meg koszonnem
-
Találtam egy szép videót:
-
Pumaszállásról linkelve:
-
Szepy2884 #44249 Na erre mondják, hogy akinek nem fáj trianon, az vagy hülye, vagy nem magyar. -
sakkay #44248 Teljesen egyetértek veled. Nagyon "jó" munkát végeztek a "kommunisták" az 50 év alatt-e téren. Nem mintha a mai baloldalnak nagyon más lenne a hozzáállása. -
Nyugodtan offolj. Engem qrvára érdekel amit itt írogattok!!! -
Nem is tudom miért nem tűnt fel a rovásírás vagy a név maga. Ha még nem mondtam volna, akkor Isten hozott testvér!
off
Tudjátok és régen, fiatalabb koromban qrvára nem foglalkoztam azzal, hogy a határon túl is élnek magyarok (mondjuk annyira nem is volt ildomos foglalkozni vele). Egészen addig amíg ki nem mentünk az oroszokhoz gyakorlatra és Kárpátalján "lábon" mentünk. Munkácsnál pakoltunk le a vonatról és majdnem Ilyvóig mentünk (Lemberg vagy Lvov).
Na ekkor teljesen megváltozott a felfogásom. A magyarok lakta falvakban sírtak az emberek, virágot dobáltak a harckocsikra és a BMP-kre (mint a háborús filmekben) mert szegények talán úgy gondolták, hogy megyünk felszabadítani őket. Komolyan megrázó volt.
Nos nekem azóta kinyílik a bicska a zsebemben ha valaki lerománozza az erdélyi magyarokat, oroszozza-ukránozza a Kárpátaljaiakat esetleg leszlovákozza a felvidékieket.
Elnézést ha ez itt valakit zavar.
on -
sakkay #44245 Szép volt. -
sakkay #44244 Én a kettős mércét utálom amit az amik mindig mindenben használnak...legyen az film,vagy a saját történelmük. Pl nagy szájjal nyomják a 2vh. filmekben a franciáknak ,hogy mennyivel tartoznak nekik(legalábbis ez van a szavak mögött) ,de az nem jut eszükbe,hogy nem is nyerik meg!! a függetlenségi háborút a franciák nélkül.
Amúgy nem "rugózok" hanem imádom a törit. -
Nocak, TB-nek egy kattintás elég volt? 
http://index.hu/belfold/2011/08/18/meghibasodott_egy_magyar_gripen_a_levegoben/ -
Romeo One #44242 Megnyugtatok mindenkit, a csávó szimplán hülye. Ő a Japán Császári Légierő pilótáira gondolt. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy ez két okból sem volt lehetséges, egyrészt a földgolyó két oldaláról, másrészt szövetséges haderőkről lévén szó. Csávó megsértődött, elvonult... -
"Csak a második vh. után lett más értelmezése a szónak." Rugózhatunk a szavakon, de ez akkor sem a mai értelemben vett koncentrációs tábor, nem hadifogoly tábor, nem munkatábor, és nem megsemmisítő tábor. Tkp Börtön. Ezért mondtam, hogy az internáló tábor a legjobb hasonlat rá. -
sakkay #44240
Köszönöm a pontosítást, igazán leköteleztél.
-
Hogy japán nemzetiségű, vagy japán származásúakról volt szó, az számomra nem derült ki, simán lehet, hogy a srác, akiről Romeo One írt, csak szimplán hülye, és egyáltalán nem is erre gondolt. De japán (származású) amerikai katonák harcoltak a németek ellen. Én csak ennyit írtam :) -
sakkay #44238 Csak így hirtelen elsőre. -
sakkay #44237 Nézd meg légyszi' , hogy miket neveztek akkoriban annak. Igazából az Angolok találták ki, a Búr háború alatt.(megnyerték ezzel a húzással) Ha érdekel leírom de nem akarok annyit off-olni.
Csak a második vh. után lett más értelmezése a szónak. -
ott, ott. :)
Vagyis most picit közelebb (Kolozsvár, Torda ). Habár a reális lakhelyemet Skoda Fabia II TDikombinak nevezik, a pontos címem erdély országútjai... -
sakkay #44235 Én itt arra gondoltam pl. ha én kimegyek egy másik országba, a gyerekem megkapja az állampolgárságot,és az új haza besorozza, majd elküldi harcolni.Akkor ő már nem magyar, max magyar származású. Ennyi.
-
"majd veszek odaát nálatok vasat újat "
Hol laxx drága tezsvírem? A "szekelyland" tényleg az? -
Azon szerintem elfut... de ettől az új patchtól várnak sokat... -
Koncentrációs tábor helyett inkább internáló tábort mondanék, féltek a beszivárgó, alvó ügynököktől, meg lehet érteni. Faji alapon vitték oda az embereket, de nem végezték ki a foglyokat, mint a német koncentrációs táborokban. Párhuzamot vonni így a kettő közt elég nagy csúsztatás... -
Majd karácsonyig vhogy összekuporgatok 100-150k Ft-t akkor majd veszek odaát nálatok vasat újat magamnak (mert itt jó 20-25%-al drágább), addíg ülök szépen, ez a lentebbi konfig megvan csak gondoltam hátha menne rajta. Nem számít h lassú, csak 1024-en ne akadjon és minimális graffal menjen. Arra elég-e? Tudom hogy sokmagos és sokszázezres kari kell h simán menjen én csak azt akartam tudni h ezzel a vassa egyáltalán elindul-e, mert már megúntam hogy csak a jútubon "játsszak" CoD-t... -
Romeo One #44230 Hát, ez se nagyon van a kirakatban... -
Romeo One #44229 Sakkaynak igaza van, az amerikai japókat koncentrációs táborba vitték, nem a hadseregbe. -
Viszont azok nem pilóták voltak...
-
Egyelőre NEM áldozok pénzt hardwerre, gondoltam hogy amíg csiszolgatják addig még várok. Egyelőre ez a konfig áll fent, gondoltam fizukor nagy diszkréten megveszem én is a játékot, addig totál lapos grafikával reménykedem hátha eldöcögne egy 25-30 as átlag fps-el.... -
Romeo One #44226 

Nagyon durva...
Bár, ha jobban belegondolok, Maunikasóba szerepelt? VV-ben volt vendég?
Akkor tök ismeretlen a csávó... -
sakkay #44225 Arról nem beszélve, hogy a Japán pilóta, az Japán pilóta...nem amerikai.
De lehet , hogy erre gondolt. -
sakkay #44224 Aha...nekem erről inkább az amerikai japánoknak készült koncentrációs táborok jutnak eszembe. Amerikában. Az is egy szép történet, és nem nagyon van firtatva. -
Négymagos proci 3GHz körüli frekivel, 4GB RAM, 1GB videokártya kell hozzá, a tapasztalatok szerint. Nekem a 9800GT (512) nagyon lassú volt (560Ti hez viszonyítva), de a grafikai és a hang részt most kalapálják át (ezért van ilyen nagy kuss 1C-nél), várjuk meg a patch-et.