91393
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #44541 Tényleg Laca, azt magyarázd már el, hogy hogy lehet az, hogy a Kraftwerket szereted, de nem érted meg az én zenei izlésemet és amúgy is ha jól tudom homlokegyenest más zenéket szeretsz (nightwish, ac/dc, shakira)??? -
Szepy2884 #44540 B@zdm*g Laca, ha akartál volna se tudtál volna jobban megdöbbenteni!!!! Most sikerült leesnem a székről miattad :DDDD
Életem meghatározó zenekara a Kraftwerk!!! Én 4 éves voltam, amikor először hallottam és láttam ezt:
Lefagytam a gyönyörtől és libabőrben úsztam percekig! Akkor mindenki körülöttem sissy catch, samanta fox meg madonna és michael jeksonra nyáladzott. Ezeket persze ezek után mind gyűlöltem. Befogtam a fülemet amikor leadták. Amikor meg megkérdezték, hogy akkor én mit szeretek, elkezdtem utánozni, hogy: "point, point csat, po po po point, point csatt csatt"
Ne tudd meg milyen fejet vágtak. "Ez a gyerek nem normális. Ilyen zene nincs is. Mindig ilyen?"
A következő meghatározó élmény:
-
Voltam vagy 12 éves és ez volt a nagy szám:) A tangóról szereztük be a lemezeket.
Na meg ŐK!
A mai napig őrzöm a lemezeiket ,pedig már rég nincs lemezjátszóm.
Nem akarja az igazságot:)
Na ők azok. -

Van,vagyis volt szerencsém személyesen ismerni:)
Sose felejtem el amikor alumínium mankóval jelent meg , és mondta,hogy most már alu felnivel jár:) Az egyik legnagyobb hang . -
Akkor is Bill a király!!!!!
Megvan a full diszkográfia. Múlt vasárnap volt koncert de nem értem vissza Kolozsvárra....
A nejemet soxor őrületbe kergetem amikor eljön velem s párszáz km-en keresztül Bill kapitány meg a Hobo kisért a magnóban.... -
Bakker, most értem haza 600 km út után, hótt fáradtan s most nem tudok aludni mert fel - felröhögök az ágyban.... -
Sokkolom még kicsit a népet:
(bocs, de rajtam van a nosztalgia)
Ezeket a régebbi zenéket sokkal többre tartom, mint amik most mennek. (Gondolok itt az olyanokra mint SP, vagy SD, vagy hogy a francba hívják, meg a karamell, és a többi csodálatos előadó).
-
micsoda??? nagy fun factory rajongó voltam, megvolt az összes cd-jük :D
mondjuk a mr.presidentet nem szerettem
az ace of base volt a másik kedvenc :D -
:D
Egem ebben az évben hozott a gólya.
-
Amikor ez a szám készült, én még egy mélabús gondolat sem voltam. :)
Viszont király a madár csizmája(meg a zene sem rossz)!
-
1997??? LOL ;)
Akkor mit szósz ehhez?
-
Off:
Na vén trottyok!
Ki emlékszik még ezekre rajtam kívül?
On: -
Fürtös #44529 Milstoryn találtam ezt a gyöngyszemet:
"Különben is, a természet, vagy a teremtő (kinek-kinek ízlése szerint) minden tökéletes után létrehozza annak torz elkorcsosult változatát is, így jött létre a repülőgépből a helikopter, a pilótából a helikoptervezető, és a férfiból a nő."
Milstory -
Most pénteken telt le a 3. hét, remélem nem sokat gatyáznak vele. :) -
sakkay #44527 Igen igen nagy a kuss a patchről...remélem jól érzik magukat a jól megérdemelt nyaralásokon.
-
A maguk módján profi kis gépek ezek :D -
Én is gondolkodtam azon egy időben hogy csinálok lemezből egy messzer utánzatot ami 2/3-ada lehetne az eredetinek aztán tennék bele egy 600cm motorkerékpár motort.Nincs elég idő,pénz hozzá egyelőre így marad a modellezgetés. -
Szepy2884 #44524 ezek sem voltak 100-sok :D -
Zoli105 #44523 No a papa tud valamit , jó kis gépparkot hozott össze :D
-
Zoli105 #44522 Hát ez beszarás
:
-Első tanítási nap = Jöttünk,
láttunk,visszamennénk ..
-Osztálypénz = Kincs, ami nincs
-Tanár felgyógyul = Batman visszatér
-Közeleg az érettségi = Terminátor 2 - Az ítélet napja
-...Ha felelés előtt állsz = Vészhelyzet
-Minden órán dolgozat = Rémálom az Elm utcában
-Röpdolgozat = Megint dühbe jövünk
-Töri óra = A bukás
-Ügyeletes tanár = Sentinel, az őrszem
-Szülői értekezlet = Végső visszaszámlálás
-Osztálykirándulás= Másnaposok
De van benne valami !
-
Váháháááááááááááááá :D -
Jóféle videó a humoros, aranyosból.
-
tényleg, elvesztettem a szlovák történelemkönyvem..
nem tudnád átküldeni egy sms-ben?
-
Szlovákia története:
-
Szepy2884 #44517 
-
Lesz ma dog? -
A repülőre gondolsz? -
Igazán nincs mit. -
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül hogyan lehet gyors gombra állítani a chat-et? Nekem valamiért nem akar működni. -
MiG man #44512 Nagyon szépen köszönöm! A gyors választ még külön is köszi!!! -
Üdv!
Megnyitod a térképet, jobb klikk rá, és nyomva tartod, bal klikk, előjön egy ablak, ott kipipálod a Normal mode-ot, és rákattintasz az IL Zoom mode-ra. -
MiG man #44510 Sziasztok!
Azon ügyben kérném a segítséget, hogy az UP3-ban repülés közbeni minimap-ot nem tudom visszaállítani a radarképről más opcióba. Hogyan kell csinálni? A billentyű kiosztásban nem találtam megoldást, ott csak az alap van.
Köszi, üdv. -
artivizsla #44509 A feltöltött file-ok hová kerülnek ? -
artivizsla #44508 A Google Earth-on találtam Zámoly és Pátka között, vszeg a műhold alatt haladt el :
-
artivizsla #44507 Ha már így belejöttem a link beszúrásba, akkor még párat küldök, ha már a FW-190-es olyan kedvelt másnak is :
FW-190
FW-190
FW-190
FW-190
FW-190
FW-190
FW-190
Ászok
FW-190
FW-190 -
blackshark #44506 Heló!
Hogy lehet rávenni a játékot arra, hogy a 6DOF menjen? -
artivizsla #44505 Kaszkadőr baleset.
-
artivizsla #44504 A Saitek X52pro és a pedál is hiánycikk, már a második helyen is hetekre ígérték a beszerzést, áruhiányra hivatkozva. -
Feltettem a 77-esek TS-én a VO101 szobába a dlw-com.torrent file-t, akinek kell, leszedheti. -
Felmegyek TS-re...