91392
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Bezony. De a mai autókat könnyedén le lehet ellenőrizni, aki meg úgy vesz autót,hogy nem nézeti meg előtte az meg is érdemli. Ha meg az eladó óckodik a mustrától ,ott kell hagyni szvsz. -
Volt vagy indexen, vagy origón egy cikk a használt autókról, ott mondta az egyik kereskedő, hogy persze, hogy visszatekerik az órákat, de ezt a vevő érdekében teszik, mert különben nem vennék meg az autót (!!) merthogy "állapot alapján kellene venni, nem óra alapján". Mocskos rohadt egy piac ez is :( -
Solt #44819 Ja-ja... lassan már nincs hova hátrálni... -
Lesz itt olyan basszameg,hogy attól kódulunk. Ismeretségi körömben legalább 10 családról tudok,akik már nem tudják fizetni a lakás hitelüket,mind dolgos szorgos emberek,de pl az egyiküknek kijött 220 ezres törlesztő részlet. és az élelmiszer árak is kúsznak felfele,minden mással egyetemben.
-
(CloD) Az Ai segghülye. A vizet lövi a gép helyett. De a Stuka fordulóharcra termett :) Lefordul minden angol vadászt (IIa ellen nem próbáltam, az necces szerintem), a sok veres meg csak tépi neki, mert azt tanulta az mindenre jó
Szal bonbavetés után a legjobb vadászkodni vele, amíg van lőszer :)
-
Solt #44816 Na igen... és a java csak most jön, azt mondják az okosok... -
Szerencse kell hozzá. A végén már feladtam a dolgot aztán közel hozzánk találtam egy gépet 51 ezerrel (valós!!!) ,valóban hölgy tulajtól, szerviz könyvel ,első tulajos,tipp topp . Mentem egy kört ,oszt nem is variáltam tovább.
CLOD.
Karácsonyra ebből nem lesz semmi,talán majd jövőre. Addig meg veszek másik gépet.
Ja és lassan már ott tartok,hogy nem is hiányzik a repkedés,annyira elszoktam tőle,egy éve ez elképzelhetetlen lett volna:)
Jelzem ,baromira felment mindennek az ára ,nejemnek laptopot kerestünk , ami pár hónapja 120 ezer volt az most 160 . Gyereknek kellett egy pendrive 4 ezer alatt nem lehetett kapni,holott ezresért a tesco ban utánad dobálták nem is olyan régen. -
Solt #44814 Na igen... a régi autópiacos érzés valahogy nekem is jobban bejött mint ez a netes keresgélés. Lehet találni 1-1 jó darabot, de összességében egy nagy sumák szar az egész...
CloD miatt meg igenis hisztizel... :D Ha eladsz most mindent, télen a fejedet fogod a falba verni! :) -
Énnnnnnnnn?:) Én kérlek nem hisztizek ,csak közlöm a szikár tényeket.
Hisztizni más miatt hisztizek:) pl minap elmentem autót venni ,használt autón beütöm,hogy 100 000 ezer alatt 2005 fölött ,találok egy nekem tetsző darabot ,elballagok ,autóban 120 000 ,holott 65 ezerrel hirdették ,törés mentesen ( öklöm befért a sárvédő és a lökös közé) ,a bőr a kormányról cafatokban lógott,volt a gépben kb 250 ezer ,na szóval ott hisztiztem.
Még mutogatni akart a ficak más autókat ,mondom ,kösz de nem érdekelnek,erre elém áll ,hogy de mégis , ő alku képes , nem akart kiengedni . Kérlek egy pöttyet morcos lettem ,és na ott volt hiszti. Gondolom ha még egyszer meglát valaha az életben nagyon gyorsan más irányba veszi az utat.
Amúgy tényleg tele a hócipőm evvel a CLOD os bagázzsal. -
Solt #44812 Ne hisztizz már...
-
Romeo One #44811 Stukánál mennyire válik be a bombavetés után fanívóban hazaiszkolni taktika? (így az alsó holttérből már nem tudnak támadni).
És a faroklövész AI-ja mennyire jó? Érdemesebb a kormány mellett maradni, és reábízni a lövöldözést, vagy hatékonyabb az autopilot, és én üljek hátra? -
Szepy2884 #44810 talán most már tényleg... -
Szepy2884 #44809 Odab*ssz :)))
-
Szepy2884 #44808 Az egész egy idétlen hoax. Ettől függetlenül Mijki, te ne akard utána csinálni. Ha csak nem akarsz olyan alkarokat mint Popeye-é :DDD -
Meglátott egy igazi nőt és szívrohamot kapott a szerencsétlen. -
Nehéz elhinni,azt meg honnan tudhatják hogy pont 40X verte ki?Ehez 10 percenként kellett volna megtennie. -
Halálra verte magát xD -
Úgy tűnik, hogy ma már nem. Csinálok egy összehasonlító videót a hangokról, az "előtte" már készen van. :D -
Van már pöcccccs?
Most nézem. Nincs :(
Asszem lesz egy eladó komplett repülésre kihegyezett gép, minden szírrel szarral egyetemben. -
Ezt nézzétek meg!! AZ agyatokat eldobjátok és a hajatokat is leteszitek garantáltan!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1049842910&no=17617 -
Ez a felülnézeti kép világossága már jónak tűnik, lehet csak a fekete háttér miatt a szerkesztőben olyan sötét.
A kosznl, sárnál, amit mondtam tegnap, soha ne csak egy színt használj. Mehet bele halványan drapp, vörös, barna, zöld, kék. Amit tegnap mutattam textúrás oldalt, onnan szedj le olyan képet, amin saras talaj, vagy koszos fém van, arról photoshopban le tudsz szedni színeket. -
Aha... hát, ha megnézed már ott el van qrva, hogy a keresztnek kellene zöldnek lenni, a háromszögeknek meg pirosnak (a skineden jó)... úgyhogy szerintem ebben ne bízz. makett.org-on nincs magar tigris? Ott utána is lehet olvasni, meg kérdezni akár. Ha már ennyi munkát rászánsz, legyen minél pontosabb. -
Nézd, kicsit koszoltam:1
2
3 -
Ezen a magyar tigrisen ilyen jelzés van: link
+a te skined alapján csináltam :) -
Ez már sokkal jobb, egy dolog van vele, nekem a tigris textúrája túl sötétnek tűnik a talajhoz képest (nehéz kivenni a részleteket). Próbáld kicsit világosítani (szaturáció fülön a világosítás, nemtom magyar PS-ben minek hívják, vagy a curves - görbék(?) eszközzel. csak ez utóbbival könnyű beégetni, vigyázni kell vele). Este majd leszek TS-en, elmondok még pár dolgot erre.
Magyar tigrisen viszont szerintem már nem használtak ilyen keresztet és színt. Csak a korai tankokon. Sőt, ha jól emlékszem, német kereszt volt rajtuk. Mi alapján csináltad? -
artivizsla #44796 LeonSilvernek !
Napközben elkezdett derengeni, hogy először lehet, hogy a reptérbezárásra gondoltál és nem arra, hogy a repülést elnapoljuk, csak egész nap gletteltem az emeleten és nem volt időm a gép elé ülni, de úgy látom, hogy reggel még nem voltunk "egy húron".
A két falu közül a közelebbik lakói nem nagyon akarják erőltetni a repülőteret, mert tényleg pár száz méterre van a szélső házaktól és maga a falu pedig egy takaros, csendes sváb falu a maga tip-top, rendezett kinézetével. Reggel erre írtam, hogy ez a baleset vszeg nem fog segíteni abban, hogy meggyőzze a falu lakóit, hogy jó lesz nekik ez a repülőtér. Egyébként van a közelben más repülőtér is, tehát nem fog nagy tragédia történni, ha tényleg nem jön össze a reptér project, sőt ez a baleset esetleg rávilágít arra, hogy ez a katlan szerű terület, oldalában a Vértessel esetleg nem is ideális egy biztonságos reptérnek.
-
Magyar tigrincs:
link -
Pár órán belül kiderül. -
Patchről hírlik valami? Ma? :-( -
Zoli105 #44792 Hát igen Boldog Születésnapot újfent :D ! -
:D
Azé' Isten éltessen. -
"Csak az igazi barát figyelmeztet rá, hogy maszatos az arcod." -
Már nem haragszom. Csak kicsit rosszul esett a szar szó. De így legalább átgondoltam még egyszer a skint, és Tom-nak hála más sokkal jobbra megtudom majd csinálni. -
Boldog Miki szülinapi napot! :D
-
Jelzem először nagyon óvatosan,(mi több kímélve a lelkecskéjét) fogalmaztam lásd a #44748 hozzászólásomban:) Azt nem tudom olvastad é.
Bár nem tudom miért baj az ha az embernek megmondják a frankót ,ahelyett,hogy hímelnek hámolnak,meg de tehetséges ,meg lelkes ,meg ügyi vagy:) Én a saját gyerekeimnek is megmondom amit meg kell mondani:)
Én azt szoktam mondani ,hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni,no meg azt is,hogy ha a szart sokáig paskoljuk előbb utóbb fos lesz belőle.
No fejezzük be ezt ,neked is csak azért válaszoltam ,mert Szepy vagy:))) -
Szepy2884 #44786 Akkor az autópályákat kell lezárni :)) -
Ha ezt nekem szántad akkor célt tévesztettél. ;)
Nem arról van szó, hogy most hanyagolod a repülést vagy nem. Ez érthető nem beszélve arról, hogy magánügy. VAgy egyéni szoc probléma.
Arról beszélek, hogy mert leesett egy gép (ráadásul egyelőre nem is tudni, hogy miért) nem kell feltétlenül röptereket bezárni illetve jelen esetben nem engedélyezni. Ez szűklátókörűség és baromság. Még mindig sokkal-sokkal többen halnak meg közúti balesetekben mint lezuhanó gépekben.
Én erről beszéltem. -
Szepy2884 #44784 Hát ez nem volt szép tőled. Lelkes a Mijki gyerek meg kreatív, de hogy tehetséges-e? Az majd elválik idővel... vagy sem. Látszik, hogy kedvét leli benne és büszke is a művére. Inkább mondanám, hogy naív, de azt semmi képpen sem, hogy sz*r. De akkor sem kéne ilyen durván beszólva letördelni az alkotó kedvét. Véleményem szerint az lenne sz*r ha valami kókler pénzt akarna csinálni a dilletantizmusából és még találna is rá vevőt. Láttam már pár ilyet. Az tényleg undorító. -
artivizsla #44783 Nem a repülésről mondtam le, de egyenlőre a dolgot elnapoltam, ráadásul a pilóta utcabeli volt. A reptér nem Bicskén van, hanem Szár és Újbarok között, nem messze az óceánrepülők emlékművétől.
Az elnapolásban közrejátszik a személyes érintettség is, ha szombaton mégis beugrok hozzájuk, akkor lehet, hogy már vasárnap ott vagyunk a gyerekkel. Azért, ez nem olyan, mint mikor olvasod, hogy Afrikában lezuhan egy gép és attól nem akarsz repülőre ülni.
Tegnap este még egy másik pilótára gondoltunk, ma reggel tudtuk meg, hogy utcabeli volt, egyébként egy nagyon rendes, eredeti végzettségét tekintve tanár ember volt.
Cikk 1.
Cikk 2. -
;) Én is értelek, de mondom. Ilyen alapon számoljuk fel az összes buszmegállót a buszokat meg zúzzuk be. Követelemmmm!! :D
http://index.hu/bulvar/2011/09/05/sulyos_buszbaleset_nograd_megyeben/