IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szerencse kell hozzá. A végén már feladtam a dolgot aztán közel hozzánk találtam egy gépet 51 ezerrel (valós!!!) ,valóban hölgy tulajtól, szerviz könyvel ,első tulajos,tipp topp . Mentem egy kört ,oszt nem is variáltam tovább.
CLOD.
Karácsonyra ebből nem lesz semmi,talán majd jövőre. Addig meg veszek másik gépet.
Ja és lassan már ott tartok,hogy nem is hiányzik a repkedés,annyira elszoktam tőle,egy éve ez elképzelhetetlen lett volna:)
Jelzem ,baromira felment mindennek az ára ,nejemnek laptopot kerestünk , ami pár hónapja 120 ezer volt az most 160 . Gyereknek kellett egy pendrive 4 ezer alatt nem lehetett kapni,holott ezresért a tesco ban utánad dobálták nem is olyan régen.