91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #44900 Igazatok van!
De azért ha egy Rejtő könyvet kötelezően is kezd el olvasni,megvan az esély rá ,hogy megszeresse mert azért Rejtő -nek megvan az a szerethető és érdekes stílusa. -
Ja. És imádok a kádban olvasni :D -
Qrvára nem szerettem olvasni. Aztán úgy harmadik táján kaptam egy könyvet egyik zeneiskolai osztálytársamtól. A csudálatos Mary volt a könyv. Elolvastam és azóta imádom a könyveket. A klasszikus irodalomban is van nem egy ami kifejezetten jó, szórakoztató. Például a Tartuffe. Kötelező volt de nem nagyon akaródzott elolvasni. Aztán adta a TV (1000 éva, Márkus László volt Orgon), gondoltam megnézem és tudok belőle írni. megnéztem és annyira megtetszett, hogy el is olvastam. De imádom többek között például Ágh Istvánt, Kolozsvári Grandpierre Emilt, Krúdyt, Mikszáthot. De ugyanakkor imádom Stephen Kinget, Stanislaw Lemet is. Olvasni jó, nagyon-nagyon jó.
Könyvet! A pdf-et ki nem állhatom, nem is olvasok könyvet monitoron, könyvolvasót. Lehet maradi vagyok de nekem az olvasáshoz hozzá tartozik maga a könyv. Az illata, a tapintása. -
Szepy2884 #44897 Kötelező olvasmánnyal sosem fogják a gyerekekkel megszeretetni az olvasást. Ami kötelező az eleve nyűg. Magamból indulok ki :)
Annó frászt kaptam az Egri csillagoktól meg a Kőszívű ember fiaitól. Ha magamtól olvastam volna el, akkor lehet, hogy egy életre szóló élmény lett volna. A mai napig nem vágyom rá hogy újra olvassam. Pedig szeretek és viszonylag sokat olvasok. Például Maupassant novellái kiváló altatók a tv helyett, csak némelyik annyira keserűen maga az élet, hogy inkább felzaklat mintsem elaltat. -
Fürtös #44896 Én speciel nagyon örülök,hogy kötelező lett,Rejtővel megszeretheti egy iskolás az olvasást,míg a klasszikus irodalom mindig csak nyűg lesz neki.
Én speciel a tüskevárral kezdtem azóta heti 1-2 könyv az adagom:D
Ráér később is komoly irodalmat olvasni,a lényeg,hogy megszeresse a könyveket. -
Solt #44895 Állítsd be úgy, hogy a winfos kezelje... Nálam ki volt kapcsolva az ssd miatt, de kénytelen voltam visszaállítani, mert a CloD pár per után fagyott. -
Pendrive-ot nem használsz lapozófile-nak? (readyboost)
A nagy fileok másolásában sokkal lasabb mint egy Winyó, de 4GB adat véletlenszerű elérésében jobb... plusz nem a winyód tekeri, ha swappol (max 4GB lehet). -
Szepy2884 #44893 aha...
Amúgy Rejtő mióta kötelező? Nem rossz író, de azért nem is egy világirodalom kincse szerző. -
A lapozófájl mérete nálam 16377 MB. -
Solt #44891 Ha van bőven ramod, nem baj, ha kihasználja... :)
Egyébként nekem az eddigi verzióknál, ha kikapcsoltam a lapozófájlt, pár perc után fagyott a CloD. ( 4GB ) Ez az egyetlen játék ami miatt használnom kell a lapozófájlt... -
Lapozófájltól függetlenül ez qrvasok.
Egyébként 1C-re linkelt egy gyerek sukhoi.ru fórumot, ahol Luhier mondta, hogy ez csak beta, csomó cucc nem végleges, félkész, vagy épp a tesztelés miatt ki van kapcsolva (korábbi peccseknél is így volt). A véglegesben tényleg lesz teljesítmény növekedés, élsimítás, ilyenek.
De semmi infó, hogy mikorra várható a végleges, a bugokat szépen gyűjtik a fórumon. -
Solt #44889 Nincs kikapcsolva a lapozófájl nekik? -
Ha nem jutsz egyről a kettőre a vásárlással, akkor veszek egy dobozost, és elpostázom. Anyagiakat meg rendezzük ha megkaptad. -
Holnap kérdezik a kötelezőt(Piszkos Fred a kapitány, 260 oldal), ma kaptam meg a könyvet az osztálytársamtól, 2-re értem haza, és most végeztem vele. Mindjárt kiesnek a szemeim... -
Értem én, hogyne érteném. Akkor azt is mond meg nekem, hogy ezt hogyan hívják? Butícccsssuk a grafikát-nak?
Peccs után:
Peccs előtt:
Nekem ne mondja senki, hogy ezt csak én látom randábbnak. -
sakkay #44885 Várd meg a rendes' patchet. Szerintem. -
sakkay #44884 Ez az effekt tökéletesen élethű,úgy hívják párás idő
, a baj csak az...na most azért nem mindig párás az idő, még Angliában sem.
-
artivizsla #44883 Van még itt könyv bőven :
A Bf-109-es története
Repülős könyvek
meg pár kép is :
Me-109
Me-109
meg pár cikk is :
A Me-109-es
Me-109 vs. Fw-190
Fw-190-es a levegőben
Fw-190
Fw-190
Fw-Triebflügel -
Na talan meg egy honap es en is rerpülhetek veletek .
mar csak a bot hianyzik meg a net. -
Johann Wind #44881 Nincs mit.Szívesen adok tanácsot máskor is.:) -
Johann Wind #44880 Van olyan itt aki jól vágja a törit?A G stukákkal csak harckocsikat támadtak vagy mást is?Például tgk. konvojokat, tüzérséget, vonatokat?
Hajókat biztos, mert csak Rudel 70 partraszálló hajót lőtt ki vele a Krím-félszigeten.Sanszos sztem hogy csak tankokat, mert a volfrámmagvas lőszerek igen drágák voltak és a volfrám is eléggé fogyó eszköz volt a birodalomban. -
Johann Wind #44879 Mindkét könyv nagyon jó, főleg az alsó, egy csomó pilóta segített megírni a könyvet ill. nyilatkozott a könyvben.Kár hogy a hajja és fiai könyvkiadó már nem ad több 20.századi hadtörténet-es könyvet.:(
http://www.hajja.hu/
-
nálam sokkal szarabb a peccsel, szaggat, a célkereszt ugyanúgy elmászik, szal uninstalláltam az egészet, én ezzel nem szórakozom
olyan alap dolgok hiányoznak, hogy a quick mission-ben a fuelt állíthassam...
majd talán jövőre visszarakom, de még meggondolom -
U, ezek jók! -
Hát, most "friss" Windows indítás után is 4.79... nemtom mi lesz belőle, ez csak beta, még ne rohanjon senki RAM-ot venni :) -
artivizsla #44875 Sikerült megszerezni mindkét könyvet :
A Focke-Wulf 190-es
Az Fw 190-es szolgálatban
-
Indi69 #44874 szerintem is jobb lett, igy kellett volna kiadni. kevés a 4gb memo? -
Nekem tetszik ez az új színvilág, sokkal élethűbb. Főleg a messzi horizont sikerült egész jól. Grafikailag, hang ügyileg mindenképp előrelépés. Az E-4 meg egy vadállat :D
A programozás más kérdés, tegnap rengeteg gond volt vele, ma majd átnézek minden beállítást, törlöm az UBI logo-t, satöbbi. A horizont átlátszik a kabinon, a hegy mögötti contact-ok pontjai, stb. Ezeket biztos javítják. Ja, és 6.9GB-on állt meg a memóriahasználat, miközben Pogiékat rendszeresen kidobálta (nekik 4GB van a gépükben)... -
Köszönöm :) -
Ittenik-ottanik-titanik ;) -
Off:
Leon, a topik dizájnolásához hol találtál leírást?
Be tudnád linkelni itt vagy akár privátban ha nem gond?
On:
Nekem tetszik így ez a patch utáni grafika, valahogy közelebb állnak a színek a valósághoz, szerintem. De lehet csak a monitorom beállításai miatt :D -
Peccs előtt:
Peccs után:
Ugyan azon beállítások, gép és hely. Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, de szerintem randább a peccs utáni... Basszák meg. Mint mondtam olyan fakó lett az egész.
A hangok faszák de az összkép alapján nekem nemteccccik.. -
Az itteni tesztek szerint nem így van :)
Az új patch pedig az ígérettel ellentétben FPS csökkenést hozott,de a végleges patchban remélhetőleg optimalizálnak is.
szekelyland: akkor már értem, mégiscsak csúcskártya volt egykoron, remélhetőleg elboldogul vele. -
4850-et akartam vennni vagy GTX260-at, de lelicitálták előttem, és ez ebben az árban megfelelt nekem.
1280*720 ban ha elmegy ez akkor jó lesz. Kisebb felbontáson sokat segít hogy 384bites, emiatt pl nem marad le az erősebb kártyáktól kisebb felbontáson. -
hát a 8800GTX azért nem egy szint a 4850-el, erősebb az a kártya, ha nem is maxon de vinni biztos fogja, főleg az új patch-csel :) -
Háát, sokat azért ne várj szerintem, ez a kártya HD4850 szinten van kb, és azzal nem volt nagy élmény a CLOD nekem. De erős kompromisszumokkal játszható. (CPU és RAM-unk azonos) -
Ha jól rémlik, 1C fórumon az anti epilepszia szűrő be majd ki kapcsolásával oldódott meg ez a hiba. -
Debrecenben a Fórumban van 567 ott biztos lesz, én ott vettem meg mikor megjelent, de van MM is ott is láttam. -
Nem akartam a Steamen vásárolni, dobozos kéne.... -
lala42 #44861 576 Kb. shop-ban van.