91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • V Domino #45023
    Törnek a Spitek szárnyai annak rendje és módja szerint:

• acidrain
  • LeonSilver
    A sokkal olcsóbb/sokkal drágább attól függ, hogy honnan nézzük. Először a váltás/átállás nagyon-nagyon sokba kerülne. Utána sokkal-sokkal többet nyernénk vele.
  • Fürtös
    Vagy éppen sokkal olcsóbb de ugye az nem biznisz...
  • LeonSilver
    Az erőszak erőszakot szül. Lenne/lehetne más megoldás is csak költségesebb volna.
  • mijki
    Igaz. Amikor először láttam a képeket, kicsit mosolyogtam rajtuk azért is linkeltem be. De...ez nem vicces és sajnálom azt a 2967(nem biztos, a Metro-ban olvastam) áldozatot, akik az nap meghaltak. 19 ember miatt. Amerikaiként én is a halálát kívántam volna a terroristáknak és egyet értek velük, hogy támadásba lendültek.
  • Papa01 #45017
    Igen, de a fórumozók közül kolléga is szoktak cikket írni, amit publikálok. :)
    Köszi a linket, ismerem, használtam is, amikor a repülőgép összehasonlító oldalt csináltam. :)

@Mijki : Maradjunk annyiban, hogy nekem nem ez jött le a post-odból..
  • Johann Wind
    Te szoktál írni a Rise of Flightről?Eszembe jutnak a régi szép idők, én anno Hunt for the Red Baronnal és a Red Baron 2-vel kezdtem játszani, emlékszik még vki ezekre?:)

Itt egy 1.vh-s weboldal, az összes ász, főbb kitüntetések, rep. gép típusok, ballon vadászok stb.

http://www.theaerodrome.com/aces/index.php

Ha ismered akkor nem szóltam semmit.:)
  • Johann Wind
    Itt pedig a kép webhelye:
    http://www.messerschmitt-bf109.de/
  • Johann Wind
    Kép:http://www.messerschmitt-bf109.de/display.php?lang=de&auth=e&name=newphotos&fotonummer=6936
  • mtz 82 zts
    Egy önként jelentkezőt szeretnékkérni
  • mijki
    Szerintem se vicces...csak megakartam mutatni ezeket a képeket, hogy milyen bunkók vannak.
  • Johann Wind
    Ez nem vicces.....
  • Papa01 #45011
    Szerintem ez baromira nem vicces...
  • Zpogi
    Ez elég szomorú,hogy ennyi ember tragédiájából is van aki viccet csinál...No comment
  • Zpogi
    Ezt csak úgy...

• istikovacs76
    Tudod mijki, sokan dolgoznak, suliban vannak nem érnek rá játszani.
    Én speciel mikor a gyerek már alszik és én sem tudok, és szar műsor van a tv-ben szoktam egyet reppenni.
    A játékok amúgy is elég drágák mostanában. (jöhet az 5000ft-ot mindekni kibír). Pl a CoD-hez nem csak a játék kell, hanem egy komplett igen jó gép, amit nem mindenki engedhet magának.
    A fiatalok jó része csajozik ilyen idős korban, vagy haverokkal lóg. Az idősebbek dolgoznak, az "öregek" meg ha idejük van repülnek, ha asszony engedi:)
    Nem basztatás képpen, csak jó tanács, de te is joban tennéd, ha tanulnál inkább, vagy a csajokat kergetnéd a játék helyett:) (én a te idődben legalábbis azt csináltam, kerültem is bajba a csajok miatt:) )
  • mijki
    Van egy-két jó rész benne. :)
  • Zpogi
    Ezen majd besz@rtam

• mtz 82 zts
    A steamot hogy lehet frissíteni? Mert én megnéztem a játéklistát van ott sok játék amit lehet telepíteni de a cliffs of dover nincs ott mi a teendő ilyenkor?
  • mijki
    De azért az furcsa, hogy egy 10 milliós ország vagyunk, és ez a repülés(Il-2-ős, 2.vh-s) csak 20-25 főt vonz. Kár érte. :(
  • mijki
    "Mondjuk én benne lennék egy közös század összehozásában is."

Komolyan?
    Én is erre gondoltam már, mondtam Fecskának, meg Mesternek, de ők mondták hogy fölösleges, meg esélytelen, meg úgyse lenne hozzá kedvetek. De ha össze állnánk(mint két kicsi legó(trollface), akkor lenne egy erős, nagy század. Úgyis általában 3-4 ember van egy században, ők lehetnének egy raj, csak annyi különbséggel hogy egy jelvény alatt.
  • Zpogi
    Minden tiszteletem az övék,becsülöm a kitartásukat. Nagyon jól összerakták ezt a videót.

Kérdésedre válaszolva szerintem soha nem lesz ennyi aktív pilótánk,ha az összes jelenleg aktív század összeadná az állományát akkor talán megközelítenénk a húsz főt.

Mondjuk én benne lennék egy közös század összehozásában is.
  • mijki
    Tom, majd este segítesz TeamViewer-el beálíltani a Fraps-em, hogy felvegye a játék hangját? Realtek HD manager-em van, de nem tudom beállítani.
  • mijki
    Igaz, még régi Il-2, de jó vidi.

És most egy kis CloD. Már több mint 45 aktív pilótájukvan. Mi mikor leszünk ennyien?
  • LeonSilver
    kb a banner alatt kellene csak körülnézni. Nem olyan nehéz ám ..
  • mijki
    simán :D
  • Johann Wind
    Köszönöm az infót, ezzel fel tudok tölteni ide is?
  • mijki
    http://www.kephost.com
  • Johann Wind
    Hogyan kell feltölteni képet a netről?
  • mijki
    Egy kis custom skin. Köszönet a tricolor-ért és a koszolásért Tom-nak.

• otiq
    A steamen belül a játékok listájában baloldalt rákattintasz a cliffs of doverre és aztán a játék gombra.
  • Sanyo
    A steamból indítsd el.
  • mtz 82 zts
    Felraktam a clifs of dovert de nincs exe amivel el tudnám indítani a játékot mit tegyek?
  • Nohab
    Itt szívesen válaszolnak a kérdéseidre.
  • mtz 82 zts
    Hogy kell felrakni a steam-ot hogy jól működjön tehát minden játékot megjelenítsen a listán ne csak 1-et?
  • fecska
    asszem itt van
  • Nesu
    itt 20 euro a különbseg a ket bot között .szoval nem annyi mint ha szaz lenn .
    ketszer nem megyek allatkertbe ,vagy muzeumba .
  • artivizsla #44983
    Nem olyan rég írt valaki a Fókákról egy pár soros összesítőt, hogy melyikkel jó ill. nem jó repülni. Visszakeresve nem találtam meg, ha valaki megtalálja, beírná újból ? Köszi
  • artivizsla #44982
    Rövidített változatban nem tudnád összefoglalni a lényeget és közölni itt ? Köszi.