91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #45064 A #45059-es hozzászólást csak én nem látom? Ezüstoroszlán azt törölte? -
Nem fogok mégeccccer szóni. -
sakkay #45062 Amúgy csak az eredeti pl. németből lefordított ilyesmit fogadj el(persze nem szó szerint), mert a saját' kedves szélsőjobboldali műfordítóink,igen sokszor kicsit máshogy fordítanak. Na, nem mintha sokat olvasnék ilyet, de hobbiból tört. foglalkozok, és igen igen sok baromságot olvastam már tőlük. -
Semmi :) Csak kíváncsi voltam. Valaki ezt mondja, valaki azt, csak megnéztem és gondoltam megosztom veletek is :) -
sakkay #45060 Mi bajod neked Mijki???
-
Megegyezel azzal a Tobzossal, aki a 101/9-nél volt kadét? -
Az emlékezés jegyében beáldozok egy doboz jéghideg sört, egészségetekre. :))) -
Ahhm, azok a régi szép idők. :) Yosser az elején elmondta a taktikát: "mindenkit lelövünk". Felszállás előtt kinyitottuk a söröket és rettentő jól szórakoztunk. :)
Szerintem a COD akkor indul be igazán, amikor beindul az első online war, mint anno az IOW, VEF, Bellum, csöcsvár és effélék. -
A 102./1. Pulik skinjeit feltöltöttem SG szobába(CloD-hoz) kezdetnek jók, aztán majd lesz komolyabb is. Addig is érjétek be ezzel. :D -
lala42 #45054 Sziasztok. Tobzos vagyok. Én már elkezdtem egy század bizonyos részeit felállítani. Csatornapatkányoknak hívnám a századot. Faterom már biztosan töltött fel pár képet. Skinekkel még nem állok sehogy. mert magamnak már alkottam néhány skint, de a századjelvényt már véglegesítettem. Már csak egy tényleg tapasztalt pilóta kéne, aki vezetné az alakulatot^^ -
-
Én is nagyon szívesen repülnék, de nagyon be van osztva az időm és tanulni is rengeteget kell... Igazán akkor hagytam abba, amikor megismerkedtem a kedvesemmel. -
Johann Wind #45051 A 45 pilóta kicsit már sok, az már egy Gruppe, egy staffel pedig 12-16 pilótából ált. -
8-) -
Lysandus #45049 Csak az lesz a ciki, ha elfelejtjük, hogy melyik oldalon szálltunk fel... :-))) -
Lysandus #45048 Én is az Il-2 alatt lettem "szingli"-ből kétgyerekes apuka. Mondjuk már nagyon várom a nyugdíjas éveket. Megint ott fogunk ülni a hyperlobbi előtt. És nem lesz olyan enemy aki lelő bennünket, úgy remeg majd a kezünk a joyon, a lábunk meg a pedálon. :-))) -
Így van, továbbra is nagyon szeretem a repülést, legyen igazi vagy szimulátor, de egyszerűen nincs annyi időm mint régen. Napi 8-10 óra munka után jön a család, utána a saját kis tennivalóim és csak utána a repülés. Régen simán ültem 2-3 órát a hiperlobby előtt bevetésre várva. Ez ma elképzelhetetlen lenne.
Mindannyian megöregedtünk egy kicsit, talán bele is fáradtunk, de a társaság továbbra is együtt van és összetart ahogy régen. :) Egy század létrehozása viszonylag könnyű, de egyben tartani miután elmúlt a kezdeti lelkesedés, már nem olyan egyszerű. -
Egy normalis repülő egység emlékeim szerint olyan 20 fö körül kezdődik. Aztán mi már unjuk a századosdit, ti akartok olyat, akkor csináljatok. Akik régen aktívak voltak,mára más egyébb elfoglaltságaik miatt ilyen dolgokra nem érnek rá. Úgy hogy ez a feladat szerintem rátok vár. Jelzem igen időigényes dolog ez,oda már elhivatottság is kell. -
messerharcos #45045 Én már gondolkodtam rajta hogy csinálok egy külön századot, ahova 4-en 5-en jöttünk volna valószinű alapból, de az ugye más mint ez az ötlet, namost egy ilyen nagy századot ahol mindenki ott van szerintem nem nekem vagy Mikinek kéne vezetni, hanem közületek az egyik tapasztalt rókának. Szerintem előbb mondja valamelyikőtök hogy "majd én elválalom" aztán utána lendüljön be a gyűjtésbe Miki. -
otiq #45044 Ennél a videónál rögtön az jutott eszembe, hogy nincs bejelölve a realistic gunnery. Ilyen gyorsan nekem nem törnek az ellenségek. -
sakkay #45043 Van valami hír a rendes' patch megjelenésről? -
Az van Miki fiam,hogy későn kezdted az IL2 őt:) Vagy későn születtél:)
De adott a feladat ,gyűjts össze sok embert:) -
Ez már tetszik:) Nagyon is.
-
Romeo One #45040 Ennél sokkal többet vonz. De egy "aktív" század összerántásához ez még kevés. Nem mindenki ér rá rendszeresen, pont úgy, pont akkor. A Clod ráadásul pénzkérdés is, nem a játék, hanem a vas miatt. Szerintem jó néhányan játszunk még az 1946-al, mert nincs olyan hardverünk, amin elfutna a Clod. Sokan csak akkor érnek rá repülni egyet (jómagam is), ha már elcsöndesedett a család, esetleg túl vagyunk az otthoni munkákon. Ez sok esetben késő éjjel, éjfél, vagy utána. Ez viszont már nem jó a másik felének, akik este érnek rá. Szóval ez nem vonzódás, lehetőség kérdése is. -
lala42 #45039 Megvan -
lala42 #45038 Link???? -
Óóóóó, már a megjelenés után nemsokkal volt virágbóti is belőle. -
lala42 #45036 Na akkor még várni kell nekem. :-)
-
Changelog
Fraps 3.4.6 - 31st July 2011
- Fixed overlay color in Fear 3
- Fixed detection of IL2: Cliffs of Dover and Bloodline Champions
- Fixed counter appearing in Thunderbird and Pale Moon applications
- Other minor bug fixes -
Azért nem vesz fel, mert régi verziód van. A legfrissebb 3.4.6 verzió már ismeri. Ezt használtam a múlt heti felvételeknél is. Igen, nekem eredetim van. -
Ez egy bug amit a fraps 3.4.6 verziójában javítottak. -
lala42 #45032 Fraps-al hogy a fenében lehet az Il-2 Cod-ben rögzíteni? Nekem nem megy. (igaz virágbolti verzió) csak addig rögzít, amig betölt. De az élő játékot már nem veszi fel. Valami beállítást és azt is szájbarágósan ha kérhetnék. -
Ésszel barátom, ésszel! -
megvan. -
Nem tudom megcsinálni hogy a fraps hangot vegyen fel...úgy néz ki kell vennem hangkártyát. -
Hupsz... :) Esetleg letöltési linkje van valakinek? -
Ez a magyar légierő indulója. :) -
Tudja valaki hogy ebben a videóban mi az elején a szűm címe? -
A windows felvételi eszköznek és a fraps "Movies" beállításainak megfelelően veszi fel a hangot. -
sorry, ahhoz nem értek, nem használtam soha fraps-ot.