91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #45465 Az a probléma, hogy kb. 5 éve folyamatosan "két hét múlva" a válasz.
Nem is emlékszem, hogy valaha valami pontosan és hibátlanul jött volna ki tőlük. -
Nem igazán értelek titeket. Egyértelműen leírták, hogy ez csak egy tervezett időpont, egyáltalán nincs kőbe vésve. Gondolom jövőhéten megkapjuk. (hétvégén csak nem dolgoznak)
Egyébként az 1C fórumon többeknek FPS növekedést, illetve folyékonyabb játékmenetet eredményezett, ha a conf.ini-ben (a játék főkönyvtárában,valamint a dokumentumok/1c softclub mappában található conf.ini-ben is) átírták a következő sorokat:
[window]
DepthBits =24
StencilBits=8
erre:
[window]
DepthBits =32
StencilBits=16
/Még nem próbáltam ki/ -
Lacusch69 #45463 Még most se... -
Érdekes de nálam nem jelentkeznek grafikai hibák. Mondjuk a betat nem raktam fel.No meg ugyi a vga is más,lehet ennek is köze van ezekhez a dolgokhoz. Minden esetre ideje lenne ha rendbe raknák végre és mindenkinek élvezhetően futna. -
Este 9 kor még nem volt semmi. Asszem nemsokára lesz egy eladó tr,egy G940,meg egy gtx 580. -
feca1229 #45460 Üdv mindenkinek!
Van valami hír patchröl? Úgy volt ,hogy tegnap jön...vagy nem?
-
az X-Finél tényleg jobb, de az Audigy4-et nem alázza :)
meg az EMU kártyákat se amik szintén Creative kártyák, de azok meg inkább stúdiókba valók :D meg audiofilleknek xD -
Én az Audigyvel hasonlítom mert nekem az volt :P
Egyébként akiknek X-Fi volt és váltottak azok mondják, hogy jobb nála. -
Nincs hír a pöccs ről. Már ,hogy megjelenik e ma egyáltalán,mert ha nem ,akkor megyek inkább aludni.:) -
ne az audigy-vel hasonlítsd össze a xonar-t, hanem az "X-Fi"-vel. az audigy már egy eléggé "elavult" kártya. ez a másik kettő eléggé pariban van, nekem fatality verziós xtreme gamerem volt 3 évig, aztán most tavaly jött a xonar d1. az x-fi brutálisan szól, leviszi a fejed a basszus, fasza a térhangzás, és a játékoknál előnyben van. a xonar viszont kifinomultabb, lehet hogy nem ütnek úgy a mélyek, de pl zenehallgatáskor az apróbb részleteket sokkal jobban kihallom. -
Felőlem jöhet a peccs jövő pénteken is, csak tényleg valami ütőset adjanak már ki. Ne legyenek ilyen műszerfalon átlátszó horizont meg mittudom én. Ja. És a kurva villogó felhőkkel is kellene már kezdeni valamit. -
sakkay #45454 Így van..ezzel. Habár már nincsen sok amiből veszíthetnek, elfogyott.
-
Most éppen nekem sincs komoly cuccok, csal egy Creative ( :D ) Fatal1ty füles, viszont simán hallható a különbség! Qrva szépen szól a kártya. Akiknek meg komoly rendszerük van azt mondják, hogy ég és föld!
-
Amok71 #45452 stuka 5. teszt Szerintem ez vonatos "bug?" nem rontja a játékélményt. Csak nem kell odarakni a vonatot, vagy rosszul raktam oda... -
Ez miben nyilvánul meg hogy jobb a creativnál?Mert kettön áll a vásásr a hang terén ugyanis hiába van valakinek jó hangkártyája ha egy tescos ciripelőn keresztül hallgatja, ugyan ez forditva is igaz.
( ez nálam is igy van sajnos) -
Ez mar a vegleges pöcs ?
-
Én várom az estét:) 8-10 körül szokott jönni a steamen,legalábbis eddig mindig ez idő tájt frissült nekem.
Persze az is lehet ,hogy majd két hét múlva lesz ebből valami.
Na én azt mondom ,hogy emiatt veszítenek a presztizs ükből,már ha van olyan nekik:) -
sakkay #45448 Kíváncsi vagyok böfögnek-e ma valamit a patch-ről!
Nemtom' miért fáj nekik a(nem létező) folyamatos kommunikáció. Vagy csak én nem találom.
-
Asszem megmondtam,hogy jó:)
De inkább szóljon helyettem
-
Még annyit azért hozzátennék, hogy a GUS-t azóta sem überelte semmi! Az volt a hangkártyák netovábbja! -
Én kérlek amióta a GUS kiöregedett mindig Creative hangkártyákat használtam.
Egy kivétellel. Volt egy MonserSound MX300 (Aureal Vortex chip muzsikált rajta) hankütyüm ami az akkori (és a mostani) Creative cuccokat simán verte. Ezt a céget mondjuk a Creative tette lapátra, nem véletlenül. Szóval volt nekem mindenem, AWE32, 64; Live, Audigy. De ez a Xonar simán alázza a Creative cuccait. Kurva jól szól! Jó, mondjuk a fülesem is Creative (Fatal1ty) de ez más lapra tartozik. Egy szó mint száz nem bántam meg, hogy "kidobtam" az Audigy-t.
Azért a történethez az is hozzátartozik, hogy régen (amikor "kijött" az Audigy) a Creative ügyfélszolgálata nagyon-nagyon jó volt!!!
Volt egy bug a gyári driverben ami hazavágta (annyira, hogy reinstall kellett!!!!) a magyar (és csak ezt) Windóz XP-t.
Kurvára elkapott az ideg, hogy nem kevés pénzt kiadott az ember a kártyára és szar. Írtam a supportnak MAGYARUL! egy emilt és csodák csodája magyarul!! válaszoltak is rá. Nagyon-nagyon elnézést kértek, tudtak a problémáról és kérték a címem. Megadtam és írta a csaj, hogy küldi a javított drivert. Eltelt vagy két hét, semmi. Megint írtam neki, hogy most akkor mi van.
A csaj megint nagyon elnézést kért és biztosított, hogy feladta de mivel nem kaptam meg ismételten feladja. Na ez meg is jött (gondolom a hülye fasz postásnak elég volt egy driver cd) és tökéletes is volt az XP-hez.
(mondjuk a köcsög postás fejét megnéztem volna amikor rájött, hogy nem audió cd-t lopott :D ) -
Ezt miből szűrted le?:) -
Hubazz. Azt gondolom, hogy a Creative elmehet a bánatos picsába -
Játszanak a srácok :) 
-
Most ebből mit kell ekkora jaj ,úristent ,stb-t csinálni?:)
Mintha az IL2 ben nem lennének bugok.Vagy nem voltak. A presztisüket nem emiatt fogják elveszíteni szerintem.
Amúgy Szepy neked a kezdetektől ellenérzésed van a CLOD al ,ez nem is baj , a te dolgod,a megoldás rém egyszerű. Nem kell foglalkoznod vele oszt ennyi. Nyomasd az IL2 őt ,és sanyi.
Nekem pl a régi Il2 ő nem tetszik már ,együgyű egy játéknak tartom,de ettől még nem szapulom:)
Jut eszembe ,és mindezt úgy mondod,hogy szerintem nem is játszottál még vele. -
Oleg? -
Osszad már meg velünk is a missiont plix! -
Amok71 #45438 Nem, a nagy térképre a tengerpartra raktam a vonatot, hogy alagútból kijőve stukával bombázzam, hát nem jött össze :) -
Ahh ez akkora lol, hogy látnom kell a saját szememmel is. Ez a vulkános online térkép? -
Szepy2884 #45436 ... én a legszebb kurvák közül téged választalaaaak! :DDD
Úristen ez a játék egy rakás szerencsétlenség. Olegék elvesztik azt a maradék presztizsüket is ami még maradt az IL2-ből. -
Glo #45435 NEkem az RPG-k közül a Neverwinter Nights jött be legjobban, azzal toltam sokat. A 2 abbol mar nem volt a legjobb, az 1-nek sokkal jobb volt a hangulata, meg nem is volt annyira gepigenyes. Viszont abbol is jön a 3. resz :)
(Bocs az ekezet hianyokert, Becsben dolgozok Karacsonyig, itt meg csak az ö es ü betüt ismerik) :) -
nálam ez az örök nagy kedvenc:
-
Hegyek-völgyek között zakatol a vonat :D -
Ez jó :)
Feltettem 1C-re, a bug-topikba. -
Fürtös #45431 Cowboy this is stampede...cowboy do you hear me???
A hangulat,a zene,a story...felejthetetlen
-
Na ezen most beszartam valamint be is hugyoztam. Ez qrva gáz akárki akármit mond. -
lala42 #45429 Vagy jön a pöcs? -
lala42 #45428 Elmentek aludni a szerók a CoD-ban. -
Amok71 #45427 Bocsánat + köszönöm.
-
A békás képmegosztó időtlen idők óta tiltva van az ezsgén. A banner alatt van egy link tessék azt használni.