91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #45507 Hidd el, hogy kevés neki az a 4 Gb. ram. Meg is lesz duplázva hétfőn, vagy szerdán. ( kedden meló )
VO101 Nincs semmi warez patchom, mivel eredeti a játék. A virágbolti nem béta verzió, csak korábban hozzájutottam,mint ahogy meghozta a futás a sajátomat. -
Éppen frissít a kíndóz, este kirakok mindent parkettára, és kiderül.
Az eredménytől függetlenül fenntartom, hogy nem a kártya a kevés, hanem a program bugos. :) -
Jelenleg a full full grafikához ,éppen hogy elég ,de inkább nem. Kis kompromisszummal jó hozzá ,de ezt is csak akkor vettem észre amikor a bálnát beüzemeltem. Avval nincs semmi röcc ,pöcc. Ezért is várom már a pöccsöt ,hogy végre mindenkinek szépen fusson,mert sokan azért nem játszanak,pl Gida sem nagy bánatomra. Ha betartják az ígéreteiket akkor a radeon még sok is lesz neki ,de jelenleg (bár most jut eszembe azóta már jelent meg pach, mióta radon volt a gépembe,lehet változott a helyzet )
De neked az van:XD próbáld ki,tegyél mindent maxra oszt lássuk:)
Füvet ,fát ,molylepkét stb:) -
Nem mondd már, hogy a 6970 kevés, mert mindjárt lemegyek hídba. -
Ja, én nem gondoltam, hogy szándékosan akarnád átverni, én csak azt kértem az ilyen ötletbörze ne menjen más kárára. Ha nincs hivatalos patch-hoz warez linked, csak beta-hoz, akkor nem fog működni (valszeg elindulna ekkor is, de szar fileokból dolgozik). Van egyébként linked a hivatalos verziókhoz?
(hogy mit veszthet? Amit írtál, az nekem pl már bőven sok lenne, hogy ne foglalkozzak vele, ha egyébként lehetőségem lenne steamen megnézni) -
Na meg az a vga. Inkább az a kevés ,nem a ram. -
1C-n is sokat irkáltak erről, de nekem sem folyamatosabb, sem gyorsabb nem lett. (London fölött teszteltem csak). Aki előre felvett trekket játszott vissza, ott is az fps változás gyakorlatilag 0. Tehát inkább placebo hatása lehet, nincs tényleges javulás tőle (A DepthBits utáni space az lehet szintaxis hiba, de az gondot nem okozhat, hiszen enélkül is elindult a játék). Nem számolva azt, hogy az "új" beállítás ráadásul több memóriahasználatot rak a kártyára, és a 32/16-os szabvány nem is a számítógépes játékokban használt elterjedt szabvány (24/8).
A z-buffer, és a stencil-buffer egyébként is csak olyanokban segítene, hogy mennyi színt használjon, egy-egy színátmenet mennyire legyen lépcsőzetes, illetve mélységben mennyire kis értékekkel különítse el egymástól a felületeket (biztos látott már mindenki olyat, hogy egy 3D-s felület beleolvad és vibrál a kicsivel mögötte vagy előtte lévő lappal. Na, a Z-buffert ha növeled, akkor ez a vibrálás szűnhet meg. Tehát ha arról menne a fórumozás, hogy szebb lett a kép, és a távoli objektumok nem vibrálnak, az még hihetőbb lenne, de hogy a srcnak 10 helyett 40 fps lett csak ez miatt, azt egyszerűen nem... hiszem... el... :) -
Lacusch69 #45500 Nekem is egy kicsit folyamatosabbnak tűnik a módosítással, és mintha a min. fps is nőtt volna. -
lala42 #45499 Ja a Tobzos full garifikát alkalmaz, 1680x1050, I7-2600K, Giga [email protected] Ram. ( na ez az utóbbi kevés.) -
lala42 #45498 Nem akarok rosz tanácsot adni. De ha a korábbi patcheket le lehet szedni, akkor azok lehet,hogy bemásolhatóak, mint az utóbbi. Egy próbát megér. Mit is veszíthet? Egy install-uninstall-t. De ugye ez nem kötelező.
Más!
PLackó 45464 hsz-re néztem néhány fps-t. A conf.ini fájl módosításával ugyan nem lett több, de némi javulás tapasztalható a lagg terén.
Ime.
-
Lacusch69 #45497 Nem lesz belőle probléma.
Az egyik barátom a HL2-t az én accountommal nyomja, és amikor játszik nekem felteszi a kérdést a steam, hogy be akarok-e lépni annak ellenére, hogy máshol már beléptek? -
OFF:
What is love?
ON: -
Nem. Nem lesz jó. Ne adj rossz tanácsot (vagy tippet), mert nem te szívsz vele. Ezt a beta-t is az utolsó hivatalos verzióra kell másolni, ahogy az összes korábbit. Ha csak a beta peccseket másolod fel, sosem lesz jó verziód (csomó minden hiányozna), a véglegeseket meg a steam tölti le. Abból - bár lehet, hogy valahol létezik - de én nem láttam még warezt. -
Felesleges, mert abban csak a legfrissebb változások vannak benne, a korábbiakat nem tartalmazza. Telepítés után valószínűleg el sem indul a COD. -
Azt teljesen felesleges leszedni. -
lala42 #45492 De amit az utolsó patch-et letöltöttünk, valami 500 Mb.-volt ha jól emlékszem, azt csak bemásolja és akkor talán jó lesz. -
lala42 #45491 Megnéztem. Az 1.0-ás verzió -
A dohánybóti meg van neki de peccsek nélkül. Mint tudjuk amikor megjelent (tehát a peccs nélkül) kurva szarul futott. Ezért akarja kipróbálni felpeccselt formában, hogy mi a helyzet.
Egyébként ha jól emlékszem Zaire a nikkje itt az ezsgén. -
lala42 #45489 Ez talán az első kiadásu, de mivel csak ki akarja próbálni, hogy megy-e a gépén, így nem hinném, hogy kellenek a pöcsök. XD. Ha megy, valamint tettszik, akkor megveszi, mint én is anno.
Egyébként a patchokat le is lehet tölteni. Mint írtam én is megvettem, tehát előbb próba, majd vásár volt. ( igaz előrendelésben voltam.) -
OFF:
-
Intel I3-as 2100 3.1Ghz a procija, 4GB RAM meg a GTS-450
A RoF topikból ismerhetitek a srácot, de a nikkje most nem jut eszembe :D
Fészen beszélgetünk inkább. -
és mi a verziószám azon? Hivatalos peccseket hogy teszed rá (amiket a steam tölt le)? -
lala42 #45485 OFF. De szedjen már le egy virágboltit és azzal ha megy kipróbálhatja. ( van nekem is ilyen. XD) Igaz egyébként is megvettem volna, de ez hamarabb megjelent. -
Oki, kössz. -
Semmi gond nem lesz vele, csak a te gépeden ne menjen a steam kliens. Egyszerre két helyről nem lehetsz bejelentkezve, nem tudom mennyire érzékeny a rendszer, de esetleg letilthat account lopást érzékelve. -
Sima liba. Csak kell az e-mailcímed. Fog küldeni rá egy kódot, amit be kell írnia a barátodnak belépéskor. -
Te srácok. Van egy igen jó barátom aki kipróbálná hogyan fut neki a CloD (amit tudok eddig az az, hogy GTS-450 karija van). Azt meg tudjuk csinálni, hogy megmondom neki a steam accom, letölti és kipróbálja? Tehát a steam nem néz HW változást ugye? Egyébként teljes mértékben megbízom benne, tehát ilyen szempontból nincs gáz. Mert ha jól megy neki akkor elsétál a bótba és meg is veszi.
-
Volt egy steam kliens frissítés pár napja, de nem emlékszem már, hogy hány mega volt. -
Urak! Valamit töltött a Steam, 91,3 MB-ot, de hol tudom megnézni, hogy pontosan mi volt az? Steam-es játékom csak a Clod van, de ugye hivatalosan nincs patch még. Ennyit frissítene magán ez a Steam Cloud? -
sakkay #45478 Pedig igencsak nincs mitől. Mellesleg ezt az a gyökér is pontosan tudja. Ha tényleg érdekel elég jó írást tudok mutatni a mai szlovák hadseregről.(na nem mintha nagyon más lenne mint a Magyar.) -
Rettegnek a Szlovákok: http://index.hu/kulfold/2011/09/23/slota_szerint_magyarorszag_fegyverkezik/ -
lala42 #45476 Amit írtál, a conf ini fájl átírásáról, kipróbáltam. Némi javulás mintha lenne, de annyira nem feltünő. Már most nem, de holnap nézek összehasonlitó FPS-eket is. -
2:20 der wirkliche soldat. Félmeztelen, pipa a szájában, a halálnak is a pofájába röhög.
-
Johann Wind #45474 Ez aztán igen, a vonat felmenekül a hegyre a bombák elől, kíváncsi vok a víz alá le tud-e merülni.:) XD
Én pl. attól kapok hülyét, mikor az Il-2-ben a kiugrásnál a pilóta fittyet hányva a gravitációra és a légcsavarszélre hasast ugrik a fülkéből és keresztül repül a törzsön vagy ha német géppel vízre szállunk, akkor szintén hasas és utána végig szalad a vízen.Tisztára mint Jézus. Vagy pl. a pilótakarrier módban is vannak furcsaságok.... Először ezeket kellett volna kiküszöbölni és csak utána belefogni a Clod-ba.Sztem. -
-
fuckyeah! :P
-
A belső pletyik szerint felfüggesztették a fejlesztését. -
Off:
Szép lesz az új Microsoft Flight.
On: -
Nem is emlékezhetsz:) Olyan nem volt:))
Különben evvel max annyit érnek el,hogy az emberek elvesztik az érdeklődésüket a játék iránt (sose gondoltam volna,hogy ilyet leírok egyszer) és majd szépen elmehetnek szenet lapátolni,vagy hasonló elfoglaltságot találni a tisztelt fejlesztők ,már ha nem akarnak éhen halni. -
Nem tudom mit vartok az oroszoktol .
Tömeg roham aki megfordul lelöni ,majd csak bnyer a tulerö , a minöseg pedig nem szamit .
amellett ez az eddigi legjobban elvezhetö szimulator amit nem kell agyon moddolni hogy szimulator elmenye legyen .csinaljak maguk a programozok .
Ennyit jelent a penz ,ha valamit penzböl epitessz a szarkent jön elö es meg több penzt igenyel .
Aki szivvel lelekkel epitkezik annak stabil epülete kerekedik es nem nyel penztsem többet ,legfeljebb a kötelezö felujjitast .
az en velemenyem szerint !!!!