91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Mit mond nyuszika, miután megdugja a rókamamát?

"Meghúztam a ravaszt... :D "
  • Sanyo
    Jajj de szép emlékek jutottak eszembe hirtelen. :) Amikor még volt időm órákat ülni a lobby előtt. Mondjuk akkoriban nagy pörgött a VEF és társai, szinte percenként indultak a bevetések.

Még most is úgy gondolom, hogy egy jó online war nagyon-nagyon sokat dobna a COD közösségen, dedikált szerverek, repülés ezerrel. Szögre akasztanám a weboldalt egy időre.
  • Sanyo
    Egy valamit nagyon becsülök benned, a kitartásod. :) Hogy a korai nyelvezetet értsd és megértsd, olvass Tobak könyveket. Nem feltételezem, hogy eddig ne tetted volna meg, de hátha. Egy időben mi is írtunk ilyesmiket, de leginkább 1-1 érdekes és nagyon izgalmas bevetés után. Könnyebb úgy írni, hogy az ember fejben lejátssza magában. Tracket visszanézve más és nem olyan jó.

Csak próbálkozz és soha ne add fel.
  • Johann Wind
    Nagy a fickó fegyvere, mégsem tud csajozni:
  • Johann Wind
    Akkor lehettél volna vitorlázó pilóta Bpestnél vagy légvédelmi tüzér.;)
  • Johann Wind
    Bf-110-ből több volt arrafelé akkoriban.:)
  • LeonSilver
  • Vogel
    Szakzsargonnal tudományosabb lesz a szöveg :) A ravaszon én is kiakadtam. Engem a digit-elektro tanár oltogat, hogy általános iskolás a kifejezésmódom. Hát istenem, hogyan beszéljek olyanról, amihez nem értek? :D
  • mijki
    Próbálom, majd a következő részt, jobban megfogalmazom. Köszönöm az építő jellegű kritikákat. :D
  • Lacusch69
    Semmi gond. Lényeg az, ha csinálsz valami, akkor azt jól és szakszerűen csináld.
    Helyesíráson sokat javít a beépített ellenőrző program, a katonai szakkifejezéseket meg más irodalomból össze tudod szedegetni. (Ha már a mai ifjúság nem kap katonai kiképzést...)
  • mijki
    Igazad van. Nem vettem észre. Bocsi, az előző hozzászólásomért.
  • mijki
    Hát akk....sz*rok az egészre. Nem írok többet. Elment tőle a kedvem...
  • Lacusch69
    Heje sírás...
    Ravasz = róka.

Stb...

• mijki
    Kész az új kisregény sorozatom(ha jók a vissza jelzések) 1.része. Remélem tetszeni fog.

A címe:

Hans Fleismann
    Avagy egy átlag pilóta története
    1.rész
    Lengyelország

Részlet:

"Felhúzták a gépüket, majd újabb célpontotkerestek. Hamar megpillantottak, még egy P11-est, ami egy Bf-109-es németvadászgépet üldözött. A lengyel amint meghúzta a ravaszt, a messerschmitt fémalkatrészei, egyre váltak le a géptörzsről és a szárnyakról. Hans rögtön asegítségére sietett. Beült mögé, célzott majd meghúzta a ravaszt. A lengyelt,elemésztették a lángok."
    <span class="Apple-style-span" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 16px; line-height: 18px; ">
    </span>
    Megtalálható: TS--> SG szoba --> Miki írásai --> Hans_1.docx
  • Zoli105
    Jaj te gyerek, ne ríjj , inkább lakossatok valamit a moddal ! :)
    Na tessék IFA ! :D

• mijki
    Te meg káromkodsz... :D
  • Nohab
    De mégis sípolsz, ha baszogat az ideg. :P
  • LeonSilver
  • mijki
    Már 16 vagyok!
  • Amok71
    Nekem az EAW (rádió)hangjai sokkal jobban tetszettek mint az IL-2-é. Bár az is lehet, ha most hallanám őket, akkor más lenne a véleményem
  • Glo
    Mijkit majd tényleg a 46-os verzióba kell felvenni szinkronszínésznek, amikor már a 14 éveseket is besorozták Lehet mondjuk.. hátsó lövész hang :)
  • mijki
    De nem ma!
  • messerharcos
    az elképzelhető, de legalább a mezei egérnek van önkritikája is
  • mijki
    Tudtuk, hogy az IQ szinted meg sem közelíti a mezei egérét. Köszönjük, nincs több kérdésem.
  • messerharcos
    a babafing hangoddal?
  • mijki
    Majd megyek a CloD-hoz szinkron színésznek. :D
  • VO101Tom
    Nemtom magyar gépek mikor kerülnek bele, de biztos lesz majd ahhoz is anyag.
  • istikovacs76
    Köszi Tomi:)
    Csak az érdekesség kedvéért kérdeztem. Jó a magyar hang nagyon amúgy. (igaz, régen játszottam már a magyar offline küldetéseket)
    A CloD-hoz vajon lesz magyar vonatkozás? (gondolom majd ha kijön 6 év múlva a CloD 1946) Remélem ahoz is normális magyar hang lesz.
  • Her Laca
    Nem valami acélos. Ahogy haladnak egyre szarabb,bár a proci sem mindegy.Neked milyen van?
  • Zpogi
    Ajánlom mindenkinek ezt a programot,nekem Tom ajánlotta.
    Leállít minden felesleges win alkalmazást,nálam felszabadított kb 175MB memóriát.
    Game Booster 3.0
  • Zpogi
    Nekem inkább lassulást okozott,úgyhogy vissza is állítottam :(
  • PLackó
    Nem akarom tovább rontani az összhangulatot, de emlékeim szerint a nagyfőnök azt írta (nem az 1C fórumra), hogy sajnos ebben a patchban még nem lesz optimalizáció, nem maradt rá idejük.
  • PLackó
    Nekem is ugyan ezt az eredményt hozta, FPS növekedés nem történt, viszont szemre folyamatosabb,élvezhetőbb a játék. De lehet csak bemeséljük magunknak :)
  • acidrain
    Mennyi? Ennyi:

• VO101Tom
    A szinkront igen, a VO101 csinálta. A képeken viszont vannak 42nd (feloszlás után ők alapították az MH59-et), V.4-es, meg számomra pár ismeretlen pilóta arcképe is.
  • lala42
    Na megyek ráhozom a frászt az angolokra. :-)
  • istikovacs76
    Sziasztok !

Unlmamban nézegetm az IL-2 1946 mappáját, és van ott egy PaintSchemes\Pilots mappa.
    A kérdéesm az lenne, vagyis úgy tudom az 1946-hoz az itteni pumák adták a magyar hangot? A kép is az övék esetleg? Vagy azok az arcok honnan lettek kitalálva?:)
  • Her Laca
    Ezt mondom én is,de nem mindegy minek nevezzük? A lényeg ,hogy necces:))

Lala! Ócsárolja a rossebb ,mindazonáltal csak egy radeon:))
    Nekem 8 giga ramom van,a 4 hez képest nem látok változást,de biztos úgy van ahogy mondod.
  • lala42
    Ja és még 1. a VGA-mat nem ócsárolni, keményen melóztam érte. 3 éhes szájat kell etetni. ( Én vagyok az egyik XD)
  • lala42
    Ja egyébként másoknál javulást okozott a memória bővítés. Nálam is mindig beugrik,hogy a teljesítménynövelés érdekében a winfos átáll egyszerü szinösszeállításra. Akkor mi ez ha nem memóriaszüke?