91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Hecker007
    valamit akkor rosszul csináltatok, nekem lemezről rakta fel rendesen és nem csak ezt mert van még 1 pár steam-es játékom :)
  • Her Laca
    Testvírem,sajna ez számomra nem lehetséges:) Újrarakni mindent,botot konfigolni,stb, hát ezt nem vállalom.
  • szekelyland
    Gyerekek!!

Ma este elővettem a botot! (nem AZT!!!!)
    Jön valaki 1946-ozni?? Szepy? Savas? Pogi? többiek??
    jó lenne egyet nosztalgiázni....
    Még lehet pát üveg sört is megbontok....
  • Indi69
    sziasztok. javitásról van valami hír? üdv
  • LeonSilver
    Jajám!
  • Her Laca
    Az hagyján, de a játékot is onnan tölti le, hiába cd-s.
  • Hecker007
    igen, a lemezest is be kell regisztrálni a steamben
  • garferi
    A CD-s változatot is Steambe kell beregisztrálni vagy az csak egy lehetőség?
  • VO101Tom
    Ez jó ár, angoloknál most olyan 35 font környékén lehet kapni a CD-s változatot. 576-ból vedd szerintem, az a legolcsóbb, és itthonról a legegyszerűbb is.
    Torrentes verzióval nem érdemes próbálkozni, az nagyon bugos még, és online nem is használható.
  • garferi
    Steamen is pont 50 EUR (14.000 HUF), 576-ban 8.000 HUF. Reménykedtem benne, hogy valahol van olcsóbban is. :) Azért köszi!
  • LeonSilver
    Például ITT, de azt, hogy mennyire olcsó azt nem tudom.
  • garferi
    Hahó fiúk! Tudnátok valami tippet adni nekem, hogy hol lehetne megvenni a IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover-t a legolcsóbban? CD Galaxis sajnos már nem árulja. Köszi!
  • VO101Tom
    Tvileket meg egy másik 12.DD-s srácot láttam (nem emlékszem már ki volt, hülyeséget nem akarok mondani) egyik nap CloD-ban repkedni.
  • Her Laca
    Az idióták:)))Twileken jól áll a rohambili:XD
  • Lebowski
    Az a seggggggggg. jaj.
  • Lebowski
    És itt még milyen kis soványka :D Most már jobb husiban van (2.06 m - 150 kg szín tiszta agy.. :D )
  • Her Laca
    Emlékszel a kiscsajra a Debreceni toborzón?
  • Lebowski
    Hát ez nagyonnagyonrégen volt :D
  • Her Laca
    Na itten vagytok Flórával:)
  • Her Laca
    Ha valaki nem ismerné KP-t. Előtte Neghwar aki olyan 180 centi körüli.
  • Lebowski
    Azért KisPuma, mert mielőtt megalakult volna a TG, ő már rég repkedett, és a pumákokkal. Mivel Ők a nagyok, ezért ő a kicsi :)
  • Her Laca
    Édes istenem:) Jó társaság volt:) És ne feledkezzünk meg KP ről sem,(a mai napig nem értem mitől KisPuma,hiszen nagyobb mint egy világító torony)
    Ugye minap beszélgettünk és Gida azt mondta ,hogy majd jön repkedni,na azt várom ám nagyon. Sose felejtem el amikor ketten felszálltunk és irdatlan mennyiségű enemit lőttünk. Gida az isten:)

Ja ja:) emlékszem ,nem kicsit voltál megilletődve ahogy Flóra mellé beszálltál. Mi meg fogadásokat kötöttünk,hogy túl éled e. Aztán koppant az állunk,Flóra olyan leszállást produkált,hogy csak lestünk.

ÉSSSSSS! Bucser! Hiányoznak ezek az arcok,Bucser fogalom.
  • Lebowski
    Mármint a debreceni nyílt napra gondoltam :)
  • Lebowski
    Fox azután a bizonyos toborzás után eltűnt. Passz. Nem tudom. Amúgy telik el úgy hét, hogy ne jutna eszembe, amikor elvitt reptetni :)Menyus, Infrared, Nemeszoli, Turbó, DonMax, Bucser, Blaster, Thunder és még megannyian :D
  • Her Laca
    Most ,hogy erről beszélünk ,jönnek a nevek elő szép sorban:)
    Emlékszem Flóra bácsira,aki csak repkedett a magasban,én meg nem tudtam és elkezdtem lőni. Úgy szóltak rám,hogy hagyjam már békén ,ő csak repked ,nem harcol ,és különben is :)Vagy Hegymen,aki ha lelőtt valakit ,(véletlenül) pezsgőt bontottunk.No de Nostromó ,bombázó oktatásairól se feledkezzünk meg,jelzem az nagyon okés volt! Tényleg mi van Fox al?
  • Lebowski
    Pontosabban Twilek :)
  • Lebowski
    Gyááááá téééényleg. Aki sose tér ki. :DD (most elég hülyén nézett rám a szemben ülő kollega, hogy min nevettem fel :D) Hú de remélem, hogy egyszer még össze tudnánk rántani a népet, egy 15+ fős repkedéshez :) Mint a TG kampányokban :D Twilekék meg mennek agresszorkodni Ágosttal :D
  • Her Laca
    Ja ja:) Amikor még Totó,fakoma,ésatöbbi ottan volt:) Farkaskoma aki sose tér ki:) Élmény volt vele szembe repülni. Vagy Totó a fókával,mindig előadta a bukfencet,de aki ismerte ,már előre lelassított,és megvárta az egy helyben álló pörgő gépet,majd szarrá lőtte:)
  • szekelyland
    Jaja....
    Kicsit nekem is össze... Még nem is ismertem a jövendőbelimet, a melóból betegség alapon két hét szabit vettem ki, 4 doboz pizza, sör jó sok mellé, függönyt a szobába le (hogy ne zavarja a freetracket) azt péntek este elkezdődött a buli és valamikor vasárnap éjjel tettem le a cuccot, emlékszem azon a hétvégén 43 -as streaket csináltam az AW-n, pénteken kezdtem és vasárnap éjjel lelőttek, akkor mentem lefeküdni...
    Bakker, azok az idők sose jönnek vissza....
    Azér egy kis nosztalgia este nem ártana, mit szóltok???
  • Her Laca
    Elindítottam a COD ot. Csak kíváncsi voltam mit produkál London felett a vas full grafikán,hogy össze bírjam hasonlítani majd a pach al. Nos elfelejtettem ,hogy kell előhozni a konzolt ahova be kell írni az fps START SHOW -ot:) Minden esetre teljesen folyamatos volt ,nem röcögött.
    Apropó. Mikor jön a pöccs?:)
  • Lebowski
    Na most összeszorult a szívem, a jó kis térképkerülős warokra visszaemlékezve :) de jók is voltak azok :)
  • Her Laca
    Zsírnak zsír:) de már jó régi:))
  • V Domino #45555
    Újabb zsír videó:

• LeonSilver
    Fotósop

( ;) )
  • Her Laca
    Különben ezek az élmények tartják még bennem a lelket a COD al kapcsolatban is.
    Volt egyszer ,még nagyon friss tag voltam,hogy War on Jupi kísérője voltam.
    Olyan időjárási körülmények voltak,amit azóta sem láttam Il2 ben War on.Erős szél,köd,eső, felhőréteg alapja 500 méteren,stb.
    És megtapasztaltam a csodát! (nem hittem volna amúgy ,hogy ez lehetséges)
    Jupi a ködben ,felhőben elnavigált a célkörzetig,és ahol kibukkantunk a felhőből,ott voltak az enemik. Eszem megállt,kicsit lövöldöztünk ,de olyan széllökések voltak,hogy értelme nem nagyon volt,majd vissza a felhőbe,és Jupi ismét elkezdett navigálni. 20 perc múlva lenyomta ,és láss csodát!! Ott volt a repterünk.

Leon:))

Bővebben ezt a Fotósop( ;) ) -ot mert még reggel van és nem értem:))))

• Her Laca
    Réges ,régen egy messzi,messzi időintervallumban:) történt az eset,hogy War -t repültünk. Nos komótosan készülődtünk a felszálláshoz,voltunk vagy tízen a századból. Egyszer csak elkezd lőni a légvédelem veszettül ,kapkodtuk a fejünket ,nem értettük a dolgot lévén alig telt el 2 perc a kezdéstől. (kiderült,hogy a veres reptér alig egy fél szektornyira volt ,és a gaz ,gonosz Szerjózsáék valahogy kidörzsölték ,honnan szállunk fel,és jóóóóóóóóól meg akartak lepni minket. Ez sikerült is)
    Na szóval konstatáltuk a problémát,volt olyan felszállás,amilyet még nem láttam,mindenki össze vissza amerre látott,no meg olyan hangzavar kerekedett a rádióban,hogy csuda. Szerencsére a veresek nem voltak a helyzet magaslatán,így az első rácsapásokat elvétették,így többé kevésbé felszállt mindenki,aztán leszállt a vörös köd. Ha jól emlékszem G2 vel voltunk,lett olyan hirig a reptér felett,hogy csuda,de a végén egy se ment haza. Nekünk szerencsénk volt,mert ugyan majdnem mindenkinek sérült volt a gépe már ,de így úgy le tudtuk tenni a mezőre a vasakat. Az jó kis harc volt:)
  • Her Laca
    "németvadászgépet"

Ez nagyon tetszik Miki fiam:) De Lacusch nak igaza van. Ha leírsz valamit ,és azt nem csak magadnak teszed,akkor tiszteld meg a közönségedet avval,hogy helyesen írsz.
    Amúgy dicséretes a hozzáállásod!
  • V Domino #45550
    Mikor szinte visítva kajabál 1946-ban,hogy "szedjétek le rólam!",vagy valami ilyesmi,na azt el tudom képzelni neked.
  • fehér14
    Üdv!
    Segítségetekre van szükségem!Ultrapack rc4-re frissítésénél átállítja a nyelvet magyarra,(local=0) és nem tudok új karriert generálni, valamint a már megkezdett karrierek közül is csak a magyart és a finnt hagyja folytatni, németet nem.Töltés 90%-nál hibát jelez, és megáll.Russian paratroperrel van problémája. Ötletek?
  • Zpogi
    OFF

ON