91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Félreérted. Nem nekünk kínos, hanem neki. Te vajon hogy néznél rá, ha éppen most közölte volna, hogy most jött a melegfelvonulásról, felemelő élmény volt? És nem az ellentüntetők között vitézkedett... Te mit szólnál hozzá? (Márpedig a mai tüntetés és a melegfelvonulás részvevői között volt átfedés. Elég az általam említett úriemberre gondolni.) Itt arról van szó, hogy azért nem vagyok kíváncsi mások politikai nézeteire, mert nem akarom az alapján megítélni. Hiszen van amikor együtt repülünk. Szóval legyen szives ne tolja az orrom alá.

Másrészt pedig állandóan tolja a kurusinf-ós híreket meg linkeket, amivel semmi bajom, de ha valakinek lenne, akkor támogatnám, hogy moderáljuk... Ennyi.
  • Her Laca
    Na jó részemröl téma lezárva.Csak annyit tennék még hozzá,hogy a kollega lehet megllepődne hogy az ő szóhasználatával élve Sün,akit megrugdosna(nem értem amúgy miért tenné) szájon vágná a nagy hevülete közepette.
  • Zpogi
    Szerintem sincs semmi megbotránkoztató abban amit Mijki leírt. Nem attól lesz politikai vita ezen a fórumon,mert valaki leír valamit,hanem azért ahogy reagáltok rá egyből. Ha nem tetszik amit írnak akkor egyszerűen csak tovább kell siklani rajta.
  • Lacusch69
    Kb...
  • acidrain
    Tök mindegy, hogy ki merre hány méter.. ígyis-úgyis beszopjuk...
  • Lacusch69
    Az a baj, hogy SEMMIT nem értesz még a világból.
  • Sanyo
  • Fürtös
    Gyerekek ti még komolyan hisztek a szavazósdiban?
    Makkmindegy kire voksolsz,az lesz kormányon akit kormányra akarnak ültetni:D
    A politika nem úgy működik ahogy azt a jónépnek elmesélték.

Had idézzek egy rövid sztorit:
    Közvetlenül megválasztása után Obama bácsit beinvitálták egy sötét irodába ahol levetitették neki a Kennedy gyilkosságot egy korában soha nem látott kameraállásból,majd megkérdezték:
    Elnök úr van kérdése?
    Csak egy: mit kell tennem?

Már ha értitek
  • Her Laca
    Eszembem sincs rendre utasítani Mikit
    De ahogy régen sem (visszanézheted) beszéltünk ilyen témáról, úgy most minek elkezdeni. Mindenkinek van véleménye ezekről, de a barátdág kedvéért jobb azt megtartani szvsz. Ha arról írna élménybeszámolót,hogy milyen volt az első élménye egy csajjal egy szavam se lenne:)
  • Lysandus
    A kezdetek kezdetén megegyeztünk, hogy nem lesz téma a politika. Én anno repültem wart olyan gyerekkel is, akinek hót ellenkező világnézete volt. És mégis segítettük egymást. De politikáról egy qrva szót nem szóltunk. Azt szeretném, ha ez így maradna.

Másrészt a videók az egy más tészta. Viszont olyan hozzászólás is törölve lett itt már, amelyek egy bizonyos I. vh-ús őrvezető művéből idéztek. Most meg egy olyan rendezvényt reklámoz valaki, amelyen egy olyan ember is részt vett és támogatott, aki remélem, hogy a börtönben rohad meg. (GY F-ről van szó.) Az már a dolog külön szépsége, hogy mindkét hozzászólást ugyanaz az ember tette. A Mein Kampf-ost is, és a mostanit is. Azt hittem eddig, hogy Gy. F. és a bajuszos őrvezető rajongói köre között nincs átfedés. De tévedtem, nagy a világ állatkertje, és úgy látszik alacsony a kerítés.

Én azt javaslom, hogy a topik békéje érdekében töröljük a vitatott hozzászólást, és minden ehhez kapcsolódót is - beleértve ezt is -, és tartsuk magunkat az általunk lefektetett szabályokhoz. Köszönöm!
  • Valka
    akit érdekel, hogy a d-day hogyan lett politikai ügy, az itt nézzen körül:
    http://www.jovonk.info/2011/09/30/tuntetes-tonkreteve-d-day-kilove
  • V Domino #45696

Én megértettem,mit akart a srác kifejezni.Gondolj bele te is,aztán rájössz.

Nehogy már itt valaki rendre utasítsa a másikat,hogy milyen képeket tehet be,ha nem sért mást,meg hogy törölje.
    Én meg követelem a gitáros videók törlését,meg a sok off hsz törlését,mert engem meg az sért ebben a topicban.

Off vége
  • artivizsla #45695
    Ha valaki tudna segíteni az x52-es "felélesztésében", akkor azt megköszönném.
  • artivizsla #45694
    Volt korábban is tömegrendezvény más jellegű politikai színezettel is, ha azon lettél volna, akkor meg annak mosnál be, akit ott szidtak. 16 évesen egyáltalán megérted, hogy mi folyik körülötted és, hogy hogyan jutottunk idáig, ill. ha maradt volna minden változatlan, akkor miért tüntetnénk hamarosan ? Figyeld a híradóban a görög válsággal kapcsolatos híreket. Most éppen az ellen tüntetnek, hogy akinek még maradt munkája, annak fele lesz a fizetése, mint eddig és ez csak a kezdet, nem sokára örülhetnek annak is, ha egy kis kenyeret kapnak a munkájuk után.
  • mijki
    Én semmi politikai célt nem akartam reklámozni, csak elakartam mesélni az első tömegrendezvényes élményemet.
  • Sanyo
    Az nem cenzúra, hogy egy politikamentes fórumon törlik a politikai hozzászólásokat.

Nagyszüleim születésüktől kezdve végigszívták az összes rendszert, 1916-tól halálukig. Éppen ezért én minden (de minden) politikai vitától igyekszem a lehető legmesszebb kerülni, mert nem érdekel.
  • V Domino #45691
    Mi a problem?Nem írt semmi rosszat vagy negatívat.Megérintette a dolog,hogy ebben a lepusztult országban van még néhány ezer ember,aki hajlandó kiállni egy közös célért.

Én is leköpném Orbánt,Gyurcsányt.Megérdemlik,akik rájuk szavaztak,de miattuk más is szív,akik lelőnék ezeket legszívesebben.

Hajrá JOBBIK,hajrá egy más út!

Lehet törölni,ÉLJEN A CENZÚRA.:-(
  • Her Laca
    Miki. Szerintem töröld ezt a hozzászólást. Barátilag tanácsolom.
  • Lysandus
    Elvileg ez egy politikamentes fórum, nem?
  • mijki

OFF:

Voltam a Kossuth téren, nagyon jó volt. Tényleg, hatalmas élmény volt. Sütött a nap, csiripeltek a madarak és emberáradat uralta a Kossuth teret. Ilyet élőben még nem láttam. A színpadon buzdító szavak hangzottak és a tömeg felelt. A sok ember együtt skandált, szinte remegett a föld, és eggyé vált a tömeg. És én is része lettem és legszívesebben bemostam volna a sünöknek és Orbánnak. De aztán haza kellett mennünk és most itt ülök a szobámban és drukkolok a D-day sikerének.

Pár kép:

Persze a sünök megint akcióztak. Mindenkit megállítottak és a virágos ládán keresztül kiküldték a lezárt területről. Annyira idegesítőek voltak.

ON:
  • Zpogi
    Óriáskeréknek ütközött egy kisrepülő.

Iszonyat mázlijuk volt.
  • LeonSilver
    Elméletileg ebben a tápigban (meg a másik kettőben ahol hg vagyok) nem kellene, hogy lássátok lévén a szkriptben és ezt kikapcsoltam :p
  • Nohab
    Naponta csak egyszer lehet pontozni egy embernél. Muszáj volt ezt bevezetni, mert egy két helyen elszaladt a ló...

Tom: Volt egy nap mikor nekem se élt ez a rendszer. Lehet a beállításoknál kell kicsit kutatnod.
  • szekelyland
    Lehet h a sütiket ha törlöd, akkor még tudsz adni párat....
  • Lacusch69
    Hogy a francba lehetne Szepynek még egy mínuszt adni?
  • VO101Tom
    Passz. Nekem ilyen: klikk
  • Nohab
    Nem tudom mit keres ott az a = jel...
  • Nohab
    A hozzászólás dátuma=idejétől balra. Ha nem látod, akkor szerintem neked nincs engedélyezve, ami furcsa, mert alapjáraton mindenkinek az.
  • VO101Tom
    És hol lehet ezt a + - t adni?
  • Her Laca
    Szepyt én vegzáltam:))A tiedhez nincs közöm:) Szepyt majd kárpótlom pozitív pontokkal. Ez tök jó lehet majd sandán nézni egymásra:)
  • acidrain
    Sejtettem, hogy nem lesz :/
  • Nohab
    Rájöttem! Megnyitod a felhasználói adatlapját és ott írja a + és - arányát. Amúgy melyik tajparaszt rakott mínuszt nekem? Szepynek is szép az aránya :D
  • Sanyo
    X52 tudta, a pro sem különbözhet annyira.
  • artivizsla #45674
    Az X52 pro-hoz profilt kell szerkeszteni? Játékból nem lehet a gázkart és a pedált beállítíni, vagy csak nekem nem sikerül.
  • Lacusch69
    Vajon miért nem lepődök meg?
  • sakkay
    Mondtam, hogy el lehet ba*ni..csak te direkt csináltad!
    Akármilyen a neted, dvd-ről azért jóval gyorsabb.
  • mijki
    Tudtam :D
  • Her Laca
    Miki fiam:) Tőled? Mindenképp:)
  • mijki
    Gyere repülni. Rakd fel a bétát és gyere repülni. Vagy félsz? :D
  • LeonSilver
    Az is valami.. ;)