91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #45747 Meséljen helyettem inkább ez a link, itt úgyis több van leírva, mint amit én tudok mondani.:)
http://www.luftwaffe.cz/tratt.html
A 110-es főleg éjszakai vadászként ill. vadászbombázóként állta meg a helyét, de alkalmazták felderítőként és tüzérségi megfigyelőként is.
De olyan pilóták kezében mint Wolfgang Falck vagy Theodor Rossiwall félelmetes fegyver volt.Itt a romboló ászok:http://www.luftwaffe.cz/zerstorer.html
-
Lebowski #45746 

-
Vége a politizálásnak. Legyen már vége. Inkább valami normálisabb dolgokról beszéljünk. -
Lebowski #45744 A tényleges munkájukról? :D Neveljenek ki egy tökéletes ideológia és gondolkodásmentes, egy bizonyos szóra aktiválódó gyilkoló gépezetekből álló hadsereget? :D -
Johann Wind #45743 Igaz hogy én csak nem régen regisztráltam ide, de én nem szívesen olvasok itt politikát, mert nem azért regeltem ide hogy politikáról olvassak, hanem azért hogy a játékról és sztorikról olvassak és segítséget kérjek.Ahonnan én jöttem, ott tiltották az embereket politikai hsz-ek miatt.De mivel én új vagyok, ezért semmi beleszólásom sincs és nem is akarok beleszólni ki miről ír a fórumon, ilyen hasznos/nem hasznos gombokat sem fogok nyomkodni, max. a hasznos hsz gombot fogom néha megnyomni.:) -
Csak a munkajukat vegzik ,egy kis kiegeszites az allami fegyveres szervezödes tenyleges munkajarol -
Lebowski #45741 ?????????? -
A hazaaruloknak mindig is az volt a dolga hogy a helyi lakossagot az idegen uralom oldalara allitsak ,barmilyen erövel .
A legegyszerübb erö allamilag a fiatalsagot megtalalni ,hiszen a fiatalsagban rejlenek a nagy dolgok .
"Neveld öket sajat maguk ellen es tied a hatalom felettük ,törd meg az öntudatukat es ferditsd el a multjukat ,Majd maguk fogjak sajat magukat elnyomni es neked csak szüretelned kell ."
A legegyszerübb ,allami szervezeteken belül hatekonykodni .Rendörseg -honvetseg stb .Persze ehhez el kell lehetetleniteni a fiatalsagot az ugynevezett szabad munkas eletben es kenyszeriteni kell öket hogy ,allami szervezetekhez csatlakozzanak .Persze ott sem kell megadni nekik a jo megelhetes lehetöseget csak annyit ,hogy biztonsagba erezzek magukat a kiszolgaltatottsagon belül .Mind a mai napig .Csakhogy eltelt ezer ev es nem igazan ertik a polgarok sehol a nagy Földkereken .
Valojaban Nem tudjak ,hogy mit is Tesznek Cselekednek !!! .
Mert a beszed magaban jelentektelen de az ezt követö cselekedet hullam katasztrofat okoz mindenütt .
köszönöm a figyelmet !!!
-
Honnan tudjam:)Én egy időben a BOB -on használtam,Gidával elég jól össze variáltuk a dolgot,és mondhatom sok hurrit meg spitet lelőttünk,persze mi is le leestünk azért. Volt hogy 1 mocival értem haza,de alapvetően z IL2 ben egy korai hurrival el lehet bánni még 1vs 1 ben is szerintem.Azért ott a hátsó lövész is,én pl ha mögém állt valaki ,nem lenyomtam,hanem húztam felfelé és akkor Hans ( vagy átültem én ) jól pofán tudta lőni. -
messerharcos #45738
Ha elég mazohista vagyok én is fogok tudni sok gyakorlás után kezdeni a 110-essel valamit?
-
Heinz-Wolfgang Schnaufer
A legeredményesebb éjszakai vadász 110 essel 121 légi győzelem asszem.
De ha virtuális példaképet akarsz akkor Karvaly. Szerintem úgy kb mindegyikőnket lelőne a 110 esével:) War on személyesen láttam,amint egymaga 4 enemi (humán) vadászt dogolt le. Kérdeztem ,hogy kell e segíteni,mire mondta,hogy á hagyjam csak. Karvi az hihetetlen 110 essel. -
messerharcos #45736 38 légigyőzelem ezzel a dög géppel? Mesélj majd még róla:) -
Johann Wind #45735 A 110-eseket ált. halomra lőtték az angliai csatában a spitek és hurrik és később 43-44 folyamán az amcsi kísérő vadászok is Németország felett.
A 110-esek főleg Lengyelországban és 40-ben Franciaország felett, Oroszországban és amíg 43-ban a 4motorosok kíséret nélkül repültek akkor tudtak csak eredményesek lenni.De persze sok függött a pilótától is.Pl.Eduard Tratt "a legnagyobb"(Tölgyfalombos Lovagkereszt, 38 győzelem) ő a legeredményesebb romboló pilóta.De ha vkit érdekel még írhatok erről, csak most kezdődik az SBK, hajrá Checa.:) -
messerharcos #45734 értem, köszi, akkor ezek szerint nem én vagyok a béna. Eddig kb előretüzelő fegyverzettel ha 3 vadászt lőttem le online, mióta repülök, 2-őt meglepetésből rácsapásból, 1 meg még valoron egy hurri volt, 1 km-ről találtam el, huzkodtam mint a barom utána, pazaroltam a lőszert és véletlen talált, leesett a szárnya, az emlékezetes volt:) Most spit vs 109-en próbálkoztam vele, de csúnyán póruljártam mindig vele a spitek ellen. -
Bútorszállítókra mentünk velük anno, erős vadászfedezet mellett. Persze vadászt is lehet vele lőni, de ha elsőre nem talál, akkor gond lesz. :)
Manőverező légiharcban egyszer lőttem le egy vadászt 110-el, a fickó csak az ágyúk előtt tépkedte, semmilyen magassági manővert nem végzett. Egyedül volt, kísérő nélkül, humán pilótával. Minden egyes alkalommal eltaláltam amikor a cikkből a cakkba vágta a gépét, aztán egy idő után tüzet fogott és felrobbant. -
Egyszerűen. Csak szar, lassú bombázókat támadok ;)
Ugyan nem értek hozzá, de szerintem ezek ellen a vadászok ellen nem igen játszik a 110-es.
Persze lehet, hogy használható vadászok ellen is de én nem tudom, talán majd a többiek. -
messerharcos #45731 Leon, neked a banneredben ugye az van hogy bf 110 pilot vagy gondolom az volt a favoritod. Én akárhányszor 110-esbe ülök, hülye vagyok hozzá mint a nyavalya, csak bombázásra tudom használni, lelőni csak addig tudok valamit ha megvan a meglepetésem, de ha észrevesz az ellenséges egymotoros, spit, lavor, yak, hurri vagy hasonló, általában végem lesz mert jobban emelkednek, csak 1 rácsapásra van lehetőségem, lefordulnak, hamar sztesek zuhanásban, stb. Te tudtál vele vadászni is? Hogy csináltad? -
Belevaló kislány lett belőle..... -
Nem a f@szt nem....
-
A klip annyira szar, hogy szinte már jó. :) -
Lacusch69 #45727 Kipróbáltad Rebekát?
-
Semmi gond Rebekával. :DDDDD -
Bocsánat Rebecca Black-ért, hülye az SG
-
-
artivizsla #45723 Ez az ember 1200 Ha-on gazdálkodik, főleg kukoricát termeszt. Egyszer kivitték Amerikába, a kukorica termesztés hazájába, hogy megmutassák neki, hogy kell kukoricát termeszteni. Mikor megmondta, hogy ő mennyit termel ha-onként a végén neki kellett tanácsot adni a farmereknek. -
artivizsla #45722 Alapvető probléma, hogy egyedül a magyar kommunisták nem voltak nacionalisták, ez meg is látszott a privatizációban és az azt követő nokiás dobozos korszakban, ami természetesen nem Hagyóval kezdődött.Lengyelország a maga 40 millás létszámával és a földrajzi fekvésénél fogva előnyben van, mert a válság alatt a belső piac fenntartotta a gazdaságot. A mi erőforrásainkkal és a leépített nemzeti gazdaságunkkal már nem tudunk fenntartani egy kevésbé kiszolgáltatott gazdaságot, szinte teljes mértékben rá vagyunk utalva a multi cégekre, sajnos és ezen már vszeg nem is tudunk nagyon változtatni, de lehet, hogy már nem is hagynák. Kádár önéletrajz íróját megkérdezték egyszer, hogy Kádárék mikor tudták, hogy befuccsolt a szoc. gazdaság ? Válasz : 71-72-ben, amikor elkezdték felvenni a külföldi hiteleket, mert a 68-as gazdasági reformokat gyorsan megakasztották és onnantól nem voltunk képesek eltartani magunkat, csak külföldi hitelekből.Gyakorlatilag, a rendszerváltozásig eltel idő a lehetőségek felmérése volt az elvtársak részére, az embereknek meg egy kidobott negyed emberöltő. -
Hogyne lenne illetve lehetne erősségünk? Valaha juróp éléskamrája voltunk és iagz, hogy ma már lényegesen kisebb a terület de bozony lehetnénk mezőgazdasági "hatalom". Az a baj, hogy nálunk a kétkezi munkának nincs értéke! Nincsenek megbecsülve a parasztok, állattenyésztők. Mindenki diplomát akar meg egész nap a farkát lóbálni irodában, a meló meg büdös.
Volt egy riport egy emberrel régebben. Többszörös milliomos és van egy valag (~20 körül) gyereke. Tanyán laknak, boldogok és szarnak a világra. Az öreg úgy kezdte, hogy vett egy bikát. Felnevelte, eladta, az árából vett kettőt. És így tovább.
Igen is vissza kell valahogy állítani a munka becsületét és a fiatalokkal meg kell értetni, hogy nem csak diploma létezik a világon, mert még néhány év és bölcsészeket meg művelődésszervezőket fogunk vacsorázni mert más nem lesz. -
-
Könnyen lehet hogy egyenesen trianon az alapvető oka gyengeségünknak,mivel egy összefüggő gazdasági területet szabdaltak ekkor szét és iparunk,mezőgazdaságunk ekkor lett szétkapva.A szociban mesterségesen erőltették a "vas és acél országát" ami a kgst viszonyai között valamennyire még működött is,de most ismét önállónak kéne lenni mint 1920 előtt. -
Nehéz megmondani miért jutott eddig az ország.Sokak szerint már a rendszerváltással el lett tolva mikor nyeregben maradhattak az elvtársak.Aztán jött a könnyelmű privatizáció amivel sokan maguknak ügyeskedték át a közvagyont.Valószínűleg már itt el lett rontva a dolog,és a közpénzek máig is gyakran ellenőrizhetetlen utakon tűnnek el ismeretlen zsebekben.A válságból valószínűleg csak nagyarányú munkahelyteremtés jelentene kiutat,de úgy látszik hogy az állam nem képes erre és ezért szorongatni próbál de a zemberekből már nincs mit kiszorítani mivel nincs elég munkahely és így bevétel sincs ráadásul a belföldi kereskedelem is pang emiatt.Szerintem az egy nagy gond hogy még mindíg úgy gondolkodnak mint az elmúlt 20 évben hogy a multik mindenáron való becsábítása lehet csak a megoldás.Amíg nem sikerül egy stabil és versenyképes önálló nemzeti ipart és gazdaságot felépíteni ismét addig szerintem nem fog megoldódni a munkahelyteremtés problémája.Lengyelország pl azért lehet sikeres mert gazdasági nagytérség és az úniónak is szüksége van a mezőgazdaságára-iparára.A csehek sok érccel rendelkeznek és erre hagyományos gépgyártás épült.Minden tagállamnak van valami szerepe de nekünk úgy néz ki nincsenek erősségeink.Itt mintha csak a multirabszolgaság létezne,meg van egy gazdag kis réteg akik a bürokrácián keresztül lefölözik a közös hasznot.Lengyelország és Csehország nem adták fel az ipari és mezőgazdasági szuverenitásuk nagy részét és biztos hogy most ez segíti őket. -
Lacusch69 #45717 sry, ugyanekKora -
Lacusch69 #45716 Mijki, teljesen felesleges hőbörögnöd, ha nincs kormányváltás, akkor is pont ugyanekora szarban vagyunk, mint most. Vagy még nagyobban. -
Lysandus #45715 :-DDDDD -
artivizsla #45714 A 2006-os események fényében volt egy kis pikírt zamata Mesterházi válaszának, mikor megkérdezték, hogy miért van ott a tüntetésen ? "...Mert információim vannak arról, hogy a rendőrség utasítást kapott, hogy brutálisan avatkozzon be a tüntetés menetébe és nem árt, ha van itt ilyenkor egy parlamenti képviselő is !..." Szerintem összekeverte a titkára a régi és az új forgatókönyveket és véletlenül a régit adták oda neki, ő meg nem nézte a dátumot. -
Rendben, a sünözésért elnézést kérek minden rendőrtől. Ők is csak úgy táncolnak ahogy a felettesük fütyül. -
Nem törlöm. Lusta vagyok hozzá és kedvem sincs.
Egyébként én csak annyit tennék hozzá, hogy aki sünözik az majd akkor is sünözzön amikor pofánvágják a kocsmában, betörnek hozzá, ellopják az autóját vagy csak szimplán leszúrják a kedvenc családtagját. -
artivizsla #45711 A gond az, hogy a pénzügyi függetlenségünket már a 70-es években, a gazdaságit meg a rendszerváltáskor veszítettük el.Nagyon nem mindegy, hogy a maradék lehetőségünkell hogy kufárkodunk, mert abból kellene megélni a 10 millió embernek. -
Oké, Leon töröld a posztom(akár az összeset is) és én itt többet nem szólalok meg, mert megint valamiért hőbörögni fog mindenki. Inkább csöndben leszek.
Mijki kiszállt. -
artivizsla #45709 HA valaki még emlékszik a 2002-es választási kampányra, ami talán a legdurvább volt ( 19000 Ft/ nyugdíjas, ápolónőknek 4 évente 1 éves hűségpénz, köteles beszéd...), amikor családok esetek szét a különböző politikai hovatartozás miatt, nálunk a cégnél a csúcs az az volt, hogy a zuhanyzóban a balosok a bal oldalon, a jobbosok meg a jobb oldalon zuhanyoztak. Mondjuk a választást a balosok csalták meg maguknak, de a cégnél mind a 3 művezető jobbos volt, így sok öröm nem maradt nekik, aztán azt is megértük pár év múlva, hogy a legaktívabb balos agitátorok győzködték a jobbosokat, hogy ők nem szavaztak "ezekre" annak idején. -
Mondjuk az tény,hogy az odavezényelt rendőröknek meg ez a dolguk,csak a munkájukat végzik.