91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #45789 Sajnos biztos hogy már nem létezik és a rep.gépeket is tuti hogy beolvasztották, pedig mekkora kincs lenne most egy Fw-200, Fw-189, Hs-129 vagy egy Do-215-s(lehet Do-17-es vagy 217-es is nem ismerem fel melyik van a filmen), ezekből ugye csak egy van a világon vagy egy sincs.A tankokból viszont biztos hogy került a Kubinkába, mert 06:57-nél ott van a képen egy Sturer Emil amiből csak 2 db készült és abból az egyik, amit Kursknál zsákmányoltak jelenleg ki van állítva Kubinkában.Érdekes hogy 06:22-23-nál és 06:44-nél látható a képen egy magyar ívantennás Toldi I harckocsi is.Olvastam hogy a legendák szerint egy orosz raktárban van egy magyar Fiat CR-42, de ez biztos hogy csak 1 legenda, mert sztem mindet felrobbantották a háború vége felé, ezért csak Pettendy János gépe jöhetne szóba. -
Igazából engem sem zavar az off (ha valami igen, akkor azért szólok rosszebb esetben törlöm :D ), de ha másokat igen és van rá igény akkor csinálhatunk helyet neki. -
Szepy2884 #45787 Nekem személy szerint semmi bajom az off-al. legalább pörög a topic. Még mindig jobb az off mint herlaca kielégítetlen vágyát és sirálmait olvasgatni egy pöcs után. Meg amíg van off, addig sem kézimunkázik a kontómra XDDDD -
Ha igény van rá akkor csinálok a gumiban egy IL-2 Off tápigot és ott lehet offolni. -
Szerintem beolvasztották a gépeket, vagy megette őket a rozsda. De bárcsak ne így lenne. -
Hű ez nagyon impozáns gyűjtemény. Létezhet még ez a park? -
Leon. Utána kellene kérdezni azoknál a sárcoknál, akik szanaszét szkriptelik az SG-t, nincs-e olyan szkript, amivel a hsz-nél megjelölhetnéd, hogy offtopikot írsz. Aki nem kíváncsi ezekre, az beállítja, hogy az offtopikot ne jelenítse meg. Aki azután offol nem off megjelöléssel, azt meg törölni. Alapvetően nem vagyok az off ellen, de pár napig nem voltam gépnél, és amennyi értelmetlen izét kellett most átlapoznom egyszerre, ez tényleg sok volt :) Nemtom sg jelenlegi formájában képes-e ilyesmire.
Ha nem akkor legalább annyit tegyetek meg, hogy offot ne teljes képernyőben toljátok az ember arcába (youtube, vagy más kép), lehet szöveges linkeket is betenni, az nincs annyira szem előtt. -
Tiszta Ubuntu... :P
-
Johann Wind #45781 -
Oki! Köszönöm szépen! -
Fürtös #45779 No igen a finn testvérek legalább annyira tudnak mulatni mint mi:D
Anno nagyon sokat coopoztam finnekel az ofp ben (FDFmod).
Leon: ha sehol nem találod a cd-t körülnézek itt Angliában,október végén megyek haza és akkor átveheted Pesten. -
Hát az utóbbi két oldalnak vajmi kevés köze van il-2höz. Ban-hammer kéne ide :) -
istikovacs76 #45777 Biztos van itt budapesti is, akit érdeklehet ez a készülő dokumentum film:
A második sztálingrád
Budapest ostroma -
OFF:
-
istikovacs76 #45775 Kicsit off, de most eszembe jutott:
Szegény dédnagyapám konyhás volt a 2. világháborúban. Ő mesélte, hogy a don kanyarnál, alig volt kajájuk, és a németek átjöttekhozzájuk, és el akarták vinni az ételt. Jó nagy balhé kerekedett belőle, de a vége az lett, hogy a németeket elkergették, a szájhős parancsnokot meglelőtték. Az oroszok erre felfigyeltek, és megkínálták őket egy kis tüzérséggel, amiben a konyha egész berendezése szarrá ment. Ő attól fogva nagyon utálta a németeket. Addig sem volt oda értük, mert ami mozdítható volt a németek minden elvittek a magyaroktól.
Viszont ettől nagyon félt mikor meghallotta, azt mondt, kmindegy ki volt, magyar vagy német, közkatona vagy százados szinte összeszarták magukat.
Sztálin orgona -
Johann Wind #45774 http://www.century-of-flight.net/Aviation%20history/WW2/aces/Hans%20Wind.htm -
Ezt én is kedvelem, hetente legalább egyszer lemegy és mindig jó kedvem lesz tőle. -
A Finnek nagyon jók a metálban.
No meg ne feledkezzünk meg a személyes kedvencemről sem.

No de ebben a formában:))))
Vannak Finn barátaim, istentelen mennyiségű alkoholt képesek meginni,még a csajok is:)
És az Il2 ben amúgy is sok Finnt megismertem. -
messerharcos #45769 köszi megjegyeztem, ráirok mindenképp ha látom lobbyn. A warcluds am nem igazán müködik már, szinte mindig üres, nekem most a favorit a spit vs 109. -
Imádom! -
-
Eredeti? -
artivizsla #45765 Számla nélküli verzióban az egész diszkográfiát tudom adni.
A finn gótikus metál együttesnek 1997-2009-ig készült albumai.
01 - Angels Fall First (1997)
02 - Oceanborn (1998)
03 - Wishmaster (2000)
04 - Wishmastour (2000) (EP)
05 - Over The Hills And Far Away (2001) (EP)
06 - From Wishes to Eternity (2001)
07a - Century Child (2002)
07b - Century Child (2002) (2008 Finish Edition)
08 - Live at Summer Breeze 2002 (2003) (End Of Innocence Bonus CD)
09 - Once (2004) (Platinum Edition)
10 - Highest Hopes - The Best of Nightwish (2005) (Compilation)
11 - Wishsides (2005) (Compilation)
12 - End of an Era (2006)
13 - Dark Passion Play (2007) (Limited Edition)
14 - The Sound of Nightwish Reborn (2008) (EP)
15 - Made In Hong Kong (And In Various Other Places) (2009) (EP)
+ Singles -
Mondjuk úgy ,hogy nem lehet egy lapon említeni őket:)Nekem van egy jó pár lemezem tőlük,a kocsi alap tartozékai közé tartoznak,no meg az egyenáram ,váltóáram is:)) -
Ő a régi
http://www.tarjaturunen.com/
És igen, szinte mindenki szerint jobb volt amíg ő énekelt. -
Ezt ismerem, csak ha jól emlékszem 4 hét mire megjön. Bár ha más nem lesz akkor maradnak ők. -
Természetesen eredeti kell. Több okból is. Először is megérdemlik, hogy megvegye az ember. Másodszor pedig ajándék lenne. -
Lacusch69 #45760 A Lobbyn vagy a WarClouds fórumán keress meg privátban egy Oktoberfest hívójelű francia srácot (angolul is beszél).
Na ő a MESTER Bf-110-essel.
A Shitfire pilóták, meg úgy általában a vörösök, egyenesen gyűlölték... -
Akkor jó,örülök,hisz ez szuper.Már hogy neked nem probléma.
Leon!!
Itten megrendelheted. -
lala42 #45758 Amikor a PrtScn-t csináltam csapatváltás volt, az-az semmi mozgás, semmi harc. Menet közben biztos többet eszik memóból. Ez nekem nem jelent gondot, ellentétben másokkal. Van akinek jó, van akinek nem. Csak egy kis bemutató volt a hsz.-em, hogy milyen igénye lesz a játéknak. -
És ez most jó vagy rossz? Különben mindegy:) -

Bár a régi énekesnő (nem tudom kicsoda) ütősebb volt:)
Na a fiamat megkérdezem ha hazajön,ő minden zenét meg tud szerezni. -
lala42 #45755 off.
Eredeti? ( mármint kell?) -
Srácok. Kellene nekem egy kis segíccsség.
Keresek oylan kollégát aki esetleg sokfelé jár és jártában-keltében zenebótokat is lát, esetleg felkeres. Szükségem volna egy CD-re, mégpedig ERRE. Első nekifutásban megpróbálom itthon beszerezni, hátha a postát meg tudom spórolni.
dankesün -
lala42 #45753
Csak egy kis off. Memó használat Bf3-ban -
Nos Londonoztam egy kicsit ,meg mindenféle városkák fölött repkedtem,és ha rázoomoltam a házakra akkor kb 38 fps volt amire leesett.
Aztán 1vs1 eztem ai val,de meglepődve tapasztaltam,hogy elsuhan mellettem és repül tovább egyenesen,olyan mintha elfőzte volna a motorját.
-
artivizsla #45751 Köszi ! Egyenlőre még csakIL2, de a vége Cod lesz majd.
A hotas-ban is állítgattam,csak az elején, a gázadásnál, nem néztem meg lejjebb a listát. Most már megy a pedál is, meg minden. Most megyek még vagy 2 vödör gipszet elglettelek, aztán este majd folytatom a játékot. -
Il2 ben? Vagy cod ban? Különben mindegy id ,az Il2 ben a hotasnál állítsd be. -
artivizsla #45749 Nem lehetne kérni egy kis segítséget az x52-es "életre" keltésére ?
Sok molyolással összejönne, de alig van időm, ma is melózni kellett.
A csúszkáról nem tudom áttenni a gázt a nagy gázkarra. Kezdésnek ennyi. -
Amok71 #45748 Ilyen eset másutt is volt, mármint a 2. VH-ba?