91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Lehet,de az előző patch alatt,ha berepültem az alacsony repterük fölé rendszeresen megsérült a gépem,nem azt mondom,hogy lelőtt,de valamit mindig ellőtt a gépemen - ezért kerültem is. Most viszont semmi sérülést nem tapasztaltam,akármennyit tartózkodtam felette. Ebből gondoltam csak.
  • VO101Tom
    Nem hiszem, hogy a visual effects-től függene a sérülésmodell. A légvédelem enélkül is elég fosch a játékban.
  • VO101Tom
    Az új beta-nak van egy nagyon komoly bugja, mindenki, akinél a visual effects nincs low-ra állítva, lefagy a jaták, ha egy gép földbe csapódik. Remélem ezt hamar javítják. Az új grafika nekem túl kontrasztos, az előző beta jobban tetszett. Mesza auto radiator és auto PP-t tesztelni kell, látszik, hogy ez is alakítás alatt van még. Radiátort nem írja ki, ha kapcsolgatod, és a karokon, modellen sem látni mit hova állít automatán. Viszont működik, mert nem melegszik túl. A PP kicsit lomha, és ahogy Pogiék tapasztalták, dogfight alatt, ha gyakran kéne ide-oda állítgatnia, akkor meghülyül. A fordulatszámot nem tartja rendesen, de manuállal utána lehet igazítani. Automatikákat kikapcsolva minden ugyanúgy működik, mint eddig, szal legrosszabb esetben repülsz ahogy eddig.
  • PLackó
    itt egy jó kis grafikai összehasonlitás a 2 bétáról, nektek melyik jön be jobban?
    Szerintem a talaj egyértelműen szebb az újban, és nekem az új cockpit színvilág is bejön,csak világositani kéne rajta valamennyit
  • Zpogi
    Ha leveszitek a Visual effekteket low-ra akkor megszűnnek a fagyások. Egyébként a robbanásokkal van a baj,az okozza az egészet :( Az elején rendszeresen kifagyott nekem,valszeg én laggoltam,de ez a módszer megoldotta a problémánkat.

A prop pitch néha működik néha nem én azt vettem, észre,hogy ált. kiemeléseknél nem tekeri vissza. Viszont,ha kikapcsolod és elkezded visszatekerni,majd újra bekapcsolod olyankor meg egy kicsit túl pörgeti,de megint működik egy darabig.

Ja,még egy észrevétel,ha leveszed low-ra a visual effekteket akkor nem látszódnak a robbanások ugye,ezáltal nincsenek légvédelmi pamacsok sem és így nem is sérülsz akármennyit repkedsz az enemy reptér felett.
  • otiq
    Dettó. Fél kilencig lekalibrált és onnan nem mozdult. Lag a repka szerveren. Csináltam felvételt hogy egy dongós 109-es tengeralattjáróként süvít a víz alatt.
  • lala42
    Közben újabb hiba. Megjegyzem csak a saját észrevételeim. Prop pitch lefele működik, fel 12 óra irányában nem. Ha leveszem a gázkart, akkor lefele megy, már volt 1/2 9 is, de felfele semmi. Marad a helyén. Becspódtam a földbe, semmi robbanási effekt. Pl. láng, füst.
  • Sanyo
    Cikk végén.
  • Johann Wind
    Off.Vigyázz rájuk, ezek értékes holmik.:)Főleg a bicikli, én szívesen látnék róla egy jó minőségű képet.Az én anyai nagyapám is a kerékpárosoknál szolgált(16.kerékpáros zászlóalj) 1939-42-ig(a katona könyve szerint a keleti fronton volt) majd a 3/1 harckocsi zászlóaljtól szerelt le, 1944-ben behívták és kb. 7 hónapot szolgált mint légvédelmi tüzér a 7.légvédelmi gépágyús ütegnél.
  • lala42
    Mármint azt a patcot kell leszedni, az lesz a 15527
  • lala42
    http://www.pcpilot.hu/il-2/cliffs-of-dover-megjelent-a-v15866-beta-2-patch.html
    15527
  • LeonSilver
    Én már a múltkor is mondtam, hogy szarabb a grafika.. Biztos vájtszemű vagyok :D Vagy látnok. Vagy mind a kettő?
  • Her Laca
    No akkor elmarad a holnapi hirig. Én nem fogom idegelni magam. Az előző bétát hol találom letölthető formában?
  • PLackó
    Szidják mint a bokrot, van vele gond bőven, úgy tűnik türelmesen kell várnunk inkább a véglegesre.
  • lala42
    Próbálok. :-) már nem csak béna, hanem vak is vagyok. XD
  • lala42
    Szerintem butitottabb a grafika. Még kipróválok egy videokari driver frissítést, azután megy vissza az 1.03-as
  • otiq
    Nekem a graffal semmi bajom, ha az SSAO-t kikapcsolom teljesen folyamatos, viszont a rendkívül gyakori launcher fagyás idegesítő.
  • lala42
    Ne kipróbáltam az új pöcsöt. ( mert tényleg az ) Ha ez az optimalizálás, akko ennek ennyi. Xarabb grafika, folyamatosan kifagyok a szerókról. A Launcher.exe nem válaszol. Vagy én vagyok a béna, vagy ez nem sikerült. Megy vissza a korábbi. Esetleg valami tanács?
  • Sanyo
    Fent van, lehet szedni.
  • Sanyo
    Megjelent a 15866 béta 2 patch, letöltési link a cikk végén. (még 2 perc)
  • Her Laca
    No akkor spiteknek sanyi:) Holnap ráfekszem az ügyre,és asszem vérengzeni fogok.Úgyis voltam szemészeten ,csöpögtettek a szemembe valamit és most piros mint a húsvéti nyúlnak,mondhatnám vérben forog:)
  • PLackó
    Sajnos csak holnap tudom kipróbálni, előző változathoz képest a hangok milyenek?
    Más nem nagyon változott szerintem,csak buggyomlálás volt pluszban. :)
  • Sanyo
    Rajta vagyok! :)
  • Zpogi
    Igen már jön. köszi
  • VO101Tom
    frissítsd, most már jó.
    Van direkt link is, de tetű lassú.
  • Zpogi
    Nekem nem működik a torrentlink :(
  • mijki
    Fuck Yeah! :D
  • VO101Tom
    hohóó, van auto prop pitch az E-4-hez :)
  • Her Laca
    Olyanom nincs:( Sanyó kitehetnéd valahova KÉRLEK:)))
  • PLackó
    Új beta patch, egyenlőre csak torrentről szedhető.
    Link
  • Willenbrock
    A hajtókaroknál a csapágynak szelepszerű olajozója van fémből aminek a teteje félrehajtható,ilyet sem látni mostanában.
  • Willenbrock
    Nekem egy "The Best" nevű bringám van,angyal figura van az első sárvédőjén,a névplakett fémből van nem matrica.Először azt hittem angol de utánaolvastam és kiderült hogy a két háború közt kis magyar manufaktúra gyártotta.Fel kéne újítanom most egészen szétszerelt állapotban van.
  • Her Laca
    Egy linket dobnál? Már letöltésit:)
  • PhantomAss
    köszi :D
    azzal tuti jól lehet csajozni...
  • VO101Tom
    Mindenki a beta-t használja, a szerverek is azt használják, amin szoktunk repülni. Azt írták ma lesz újabb, reméljük publikus lesz (ez nem egyértelmű a tegnapi bejelentésben).
  • VO101Tom
    Kössz, megnézem majd. iPadom nincs, de androidos telón ha elfut, akkor érdekes lehet. :)
  • Her Laca
    Na ,hogy témába is vágjak. Asszem mégis felteszem ezt a bétát,vagy ma jön ki újabb? Ezen a héten még itthon vagyok és ráérek,gondoltam repkednék egyet.
    Tom! te is a bétát használod?
  • zmok
    Azokat a bicajokat még nem 5 évre építették.Szerintem annak még Gránát hátsó agya van,szedd szét, ha felújítod (úgy is meg kell zsírozni).Az egy iparművészeti remekmű.
  • Her Laca
    Én nagy csodálója vagyok ezen régi termékeknek. Látszik rajtuk a minőség az elnyűhetetlenség. Egy bicikli agy az pl művészi alkotás. No nem is kopik ki a golyós csapágy alatt a nikkelezés!!!
  • zmok
    Édesanyám a mai napig használ egy hasonló korú Singer varrógépet, gyerekkoromban párszor meghajtottam, a mondáshoz híven.