91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Srácok ez remek volt. Odacsapódtam 10 Heinekken ,meg 3 BF mellé,elreppentünk Londonig,Mondjuk zavartalanul,a britt kollegák nem akartak 6 ezren játszani,aztán vissza. Nagyon jó volt. Már a francia partoknál megláttam vagy 8 bútorszállítót ,na ott kettőt még leszedtem,de mivel azt veszem észre,hogy 24 órában valósan követi az időt a szerver ,így már sötétedik,oszt én meg már akkor nem látok:) De még egyszer mondom,bitang jó ,ajánlom mindenkinek.
  • Her Laca
    kösz. De úgy látom ez nem mutatja a ténylegesen lelőtteket csak a szám alapján. Nem baj jó ez is.
  • VO101Tom
    Csak ilyen:
  • Her Laca
    No a csatorna felett tegnap meg ma megvan a 10. 6 vadász 4 bomber. Még élek. Nincs ennek a szervernek statja? Tudom álmodik a nyomor:)

Online war helyett megteszi, sok jó pilcsi van mindkét oldalon,na meg persze mint 0.17 től:)
  • artivizsla #46068
    Az előbbiekhez képest kisebb az én következő problémám, de az ideg ugyan akkora.Az új joy külső nézetében "meghülyül" a nézőke gombja és csak villog a képernyő, amikor oldalra akarok nézni, valamelyik irányba,alaphelyzetben, amikor külső nézet van, hátsó irányból, a joy balra döntésével a nézetet a jobb oldalra teszi át. Beállítás, vagy valamilyen pl. kontakt hiba lehet a joyon ?
  • Her Laca
    Kell ez mint egy falat kenyér:)
  • Sanyo
    Mivel gyakran kapok leveleket az Il-2 1946 és a Win7 problémákról, írtam egy fejtágítót a témában. A moddolásra sajnos már nem maradt időm, de ha elég sokat nyaggattok, akkor az is meglesz. :)
  • mijki
    Rossz a géped. Szerintem vegyél jobbat. xD
  • Her Laca
    Most már egyre sűrűbben csinálja.
  • Her Laca
    Azért megint itt van ez a launcher működése leáll probléma . Tom!
    Írd meg a fórumukra,hogy csináljanak valamit ,mert mert mert zabos vagyok:)
  • Her Laca
    Nekem meg harc közben beállt lefagyott megint. Rohadjon meg.
  • Zpogi
    Gamebooster 3-at használok,kikapcsoltam még néhány windows alkalmazást

azon felül amit alapból kikapcsol,lehet ennek köszönhető a gyorsulás. Este meglátjuk,ha többen lesznek a szerveren.

• Her Laca
    Anglia magasból.
  • Zpogi
    Hát srácok,én mióta online repkedek még nem sikerült ennyi fps-t összehoznom,mint most. Huszon-valahányan voltunk a Repka szerverén:

Ilyen beállításokkal:

Tegnap előtt ugyan ezekkel a beállításokkal,szinte játszhatatlan volt,hozzáteszem dupla ennyien voltak a szerveren.
  • Her Laca
    Na akkor:) Most is ezen a csatorna mapon vitézkedem. NateDog al találkoztunk,lelőttünk közösen egy spitet,majd lekaptam egy bombert ,majd jött két hurri alacsonyabban párba ,én meg annyira helyezkedtem,hogy átestem( szégyelltem is magam) mire kivettem mögöttem a hurrik,egyik pirosra lőtt ,nosza irány az egyenes ,loholtak mögöttem de leszálltam,majd be egy másik gépbe(gyorsan gyógyultam),aztán fel,ezek meg még a közelben kavartak,utánuk eredtem,és az egyiket leszárnyaztam. Absoluth volt a srác neve,valahonnan ismerős. No tessék Miki.
  • mijki
    Csak kár hogy kevés ilyen van! :)
  • V Domino #46056
    Tetszenek ezek a sztorik!:)
  • messerharcos
    hú, spit vs-ről jövök, nem volt 110-es, ezért fókával repültem, atyaúristen megváltás volt leszedtem kb 3 perc alatt 3 spit IX-est, aztán elindultam a túlpartra, megtámadtam egy gépet, de nem tudtm befejezni a munkám mert 2 en csaptak magasból, visszakergettek franciaországig, de végül megunták. Akkor visszaindultam, de a nagy önbizalomban csak 2000ig emelkedtem ezért megint felettem volt egy spit, ami kergetett, mig menekültem keresztezte az utam egy thud, hiba volt Aztán a spitet lekapták mögülem, de rámszakadt egy másik és egy thud. A spitet sikerült megsebeznem, mikor elgyökérkedett előttem, de csak megsebeztem, a thud meg nagy lyukakat harapott a szárnyamba, és majdnem átestem, de ekkor megint kaptam segitséget. Füstölve meglyuggatva visszavergőttem a legközelebbi reptérig, és besiklás közben fogyott ki az üzim. Állati volt, rendesen felment párszor az adrenalinszint
  • artivizsla #46054
    Köszi Laca, megvan.

Egy server felülírhatja a billentyűbeállításokat?
    Tegnap fent voltam a Spi. vs. 190-es serveren és a joyon azt vettem észre, hogy irányváltoztatás közben a nézet úgy változott, mintha TRIR-em lett volna, a fülkenézet jobban kitért, mint azt az irányváltozás indokolta volna, majd az irányváltozás "beérte" a nézetet is.
  • Johann Wind
    Ha már volt, akkor bocsi.:)
  • Her Laca
    Küldöm privátban
  • artivizsla #46051
    Az "Ex Phoenix Force Multigaming Communiti TS3 Server" lesz az ?
  • artivizsla #46050
    Mikor írjátok, hogy a "TS-en találkozunk", akkor erre a címre lép fel mindenki ?
    Most van egy kis időm játszani, mert tegnap gletteltem a plafont és melléléptem a széknek, akkorát estem pofára, mint az ólajtó. Még jó, hogy szabin vagyok a jövő héten, mert az isten sem mosná le rólam, hogy nem az asszony vert el, úgy néz ki az arcom.
  • Her Laca
    A 77 esek ts ét állítsd be. Most telefomról írok, nem tudom megnézni a beállításait, de majd valaki megadja.De a honlapjukról is beléphetsz.
  • artivizsla #46048
    Ezért kérdeztem, mert nem tudtam eldönteni, hogy melyik kell.
    A TS serverek közül mindegy, hogy melyiket választom ki ?
  • Indi69
    mér fagy ez a xar? exe fagyás, már megbolondulok másnak is csinálja ilyen sűrűn? a codrol van szó
  • acidrain
    Ne a 46-os szerver címét add meg, hanem a TS szerverét.
  • PhantomAss
    ha esetleg valaki nem ismerné, néhány videó:
    égi mesék
    az aranysas mostani számában a 4. videó története szerepel
  • PhantomAss
    x52 eladva, köszi az érdeklődéseket
  • artivizsla #46043
    Egy kis segítség kellene a Team Speak ügyben.
    A Connection fülnél a Connect ablakban megadom az IL2 1946-os server címét ) server adress ), de kidob, nem csatlakozik. Vagy, lehet, hogy nem így kéne ?
  • Johann Wind
    Ezek a Wimpyk strapabíró gépek voltak.
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Vickers_Wellington_Mark_X,_HE239_%27NA-Y%27,_of_No._428_Squadron_RCAF_(April_1943).png
  • VO101Tom
    Jaja tényleg.
  • Zpogi
    Az nem a Repka,hanem az ATAG.
  • Johann Wind
    Köszi, érdekelnek és még nem is ismertem.:)
  • Indi69
    hehe inggggyé van, csak a csomagtartó drága ami kell a nagy létrának, aztán lehet menni klimázni
  • Her Laca
    Ezt érdemes megnézni:)
  • VO101Tom
    Repka? Azt szeretem én is, és ami fő, nem laggol.
    Csak tegnap este is éjszakai map volt rajta, az nem jó :/
  • VO101Tom
    Repülés? Ki beszélt repülésről? Tantermi lesz, ahogy mondtam :)
    De nem ma este, össze kell írnom a tematikát, azt nem lehet összecsapni egy óra alatt. Ma repkedés lesz, szokásos módon :)
  • Her Laca
    Na urak:) Végre itt a motíváció. Van ez a map a csatorna fölött,régi nagy nevekkel tele. Repültem egyet rajta,mit mondjak remek volt. Egy wellington köteléket kísért 4 spit,olyan 4 ezren voltak ,megtámadtam őket :XD szépen rá állam egy spitre ,és!!! lelőttem a szárnyát:) Na meg egy bútorszállító is leesett.
    Persze a maradék spit rám esett de elmenekültem,amúgy beszari módon. Nagyon nagy hangulata volt,még a kezem lábam is beleremegett:)
  • mijki
    Ma este lesz egy kis kiképzés, képzés, továbbképzés. Aki akar jönni, annak csak fel kell jönnie TS-re. Nem tudom, hogy Tom mivel készül, de szerintem '46-al repüljünk még.