91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
  • mijki
    Nagyon megható, szép videó az StG2-től.

• artivizsla #46233
    A 16 éves magyar srác most kérte meg a 42 éves ( kétgyermekes ) barátnője kezét. A gyerek szüleit avval nyugtatgatta az egyik kommentelő, hogy :
    "Furcsa lehet a szülőknek,hogy a menyük egyidős veluk.De vigasztalodjanak:a legjobb levesbe öreg tyúk es friss répa kell."
  • Her Laca
    "Nem akarok neked teszteket linkelni, mert azokkal úgysem nagyon foglalkozol! :D"

tesztek? Ha tesztekre hallgatok akkor lebutított grafikával ippenhogy eltámolyog kedvenc programom:XD
    Mottóm! 100 fps éééééééééés tovább London fölött fuuuull maxon:)
  • PhantomAss
    na így van, mind1 csak jó legyen
    (hülye amd :))
  • Her Laca
    Én meg azt mondom,hogy nekem aztán mind1:) A lényeg hasítson a Clod, ammeg nálam hibátlan:)
  • Solt
    Ugyan Uram, messze vagyunk a vitától! :) Az, hogy a júzer szenved, az a magam példájából is kiindulva 99%-ban júzer error! :))) Ez sok év tapasztalata...

( a ház oldalát én a helyedben nem nagyon venném le... a por egy idő után randa dolgokra képes! :) )
  • sakkay
    Ennyi..
  • Solt
    PÉLDA! 1680x1050-ben ( nem is nagy felbontás ) 10%, vagyis 2(!!) fps különbség van egy i7 980X és egy PhenomII x4 970 közt. Az egyik 200000.-Ft, a másik kb 40-45000.-Ft! :))
  • PhantomAss
    igazából nekem mindegy, meg az egy dolog hogy a tesztek mit mondanak, és egy másik dolog hogy látom mit szenved a procival
    akkora hűtő van rajta gyárilag mint egy ház, és olyan hangos terhelés alatt mint egy porszívó
    mikor megláttam az i5 gyári hűtőjét én sem hittem igazából hogy az alkalmas a hűtésre, de nálam a gép oldala is le van szedve és még így sincs szinte semmi hangja
    na, szal nem vitatkozni akarok, csak nekem rossz tapasztalataim vannak a vörös oldallal, ennyi
  • sakkay
    Ár érték arányban (közepes szintig) szerintem alapból az AMD nyer...szinte mindig. De ha nem, az sem baj. Celeronok óta én így tapasztalom.
  • Solt
    Azonos körülmények közt ( felbontás, vga, ram, MHz, driverek, tapaszok, stb ) szinte zéró a különbség azokban a játékokban, ahol vga limit van, vagyis ahol magas beállításokon magas szűröket használnak.

Ha gondolod keresek tesztet ami ezt igazolja mondjuk ArmA2 alatt is. :)

Nekem is intel rendszerem van, tehát nem az amd őrület mondatja ezt velem! :) Sőt, nekem a büdös életben nem volt még amd rendszerem! :)) Viszont, ha nem szimulátoroznék, és úgy kéne gépet összeállítanom, akkor inkább vennék egy jobb ár/érték aránnyal rendelkező amd konfigot, a különbségen pedig vagy erősebb vga-t, vagy ssd-t! :)
  • PhantomAss
    na mondjuk ebben nem értünk egyet :)
    albérlőtársam gépe ugyanaz mint az enyém, csak nála egy négymagos phenom van (meg nem mondom melyik, 3.5-ön ketyeg gyárilag ha jól emlékszem és vmi black edition)
    videokártya, oprendszer, a winyó is ugyanaz, nála ddr2 ram van =4giga 1066-os), nálam ddr3 1333-as
    minden játékban rosszabbul teljesít, a minimum fps-ek néhl jóval elmaradnak az enyémtől
    na, nem akarok flémelni, elég annyi hogy néha volt egy kis kicsapongás részemről at amd felé, de nekem szimpatikusabb az intel
  • Solt
    Nem akarok neked teszteket linkelni, mert azokkal úgysem nagyon foglalkozol! :D Minimum fps terén pár százalékos eltérések vannak normális ( full HD ) felbontáson... az meg hulla mindegy, hogy 150, vagy 180 fps-ed van...

Ergo aki nem játszik FSX-l, vagy valami hasonló cpu gyilkos szimulátorral, annak pénzkidobás az i5k. Jobban jár, ha a különbözeten inkább erősebb vga-t vesz.

Az a vízhűtésnek nevezett valami komoly tuning mellett elveri a legdrágább léghűtéseket, plusz jóval kevésbé terheli az alaplapot, plusz jóval kisebb helyet takar el. Cserébe pár ezressel drágább csak... :)

Mivel a gyári hűtőket elég sokan szinte azonnal kukázzák, így bizony elég jó húzás volt ezzel csomagolni a Bullt. Nagy mennyiségben jóval olcsóbban megkapják, így mindenki jól jár... :)

• Her Laca
    Solt komám:) Nem vitázva a megállapításaiddal,de bizony az SB (fingom nincs miért) jobb játékokban, mint az előtte lévő bármely gyárto,bármely procija. A Bullal kapcsolatban nem akarok állást foglalni, majd az idő eldönti. Mondjuk az a vízhűtésnek nevezett valami max kedvcsinálónak jo szvsz:) Bár okos húzás az tény.
  • Solt
    Arról nem beszélve, hogy mondjuk a minket ( szimulátoros réteg ) nem nagyon érintő vga limites játékokban ott vagyunk ahol eddig is, vagyis egy szint felett a cpu erő már nem számít, így gyakorlatilag mindegy, hogy egy PhenomII, egy Bull, vagy egy i5k ketyeg a gépben.

A másik ami azért nem elhanyagolható szempont, hogy az árazása valahova az i5k és az i7k közé esik majd az FX8150-nek. Ergo 65000.-Ft körül kapunk majd egy olyan cpu-t, amihez csomagolnak egy Corsair H70 szintjét tudó asetek kompakt vízhűtést. Ezt, ha külön akarnánk megvenni a tuninghoz, akkor kb 22000.-Forintot kéne otthagynunk.

Vagyis gyakorlatilag egy PhenomII X4 980BE áráért kapunk egy Bullt. Aki valami régi kütyüről, vagy akár valamilyen két magos cpu-ról vált, annak ez bizony komoly alternatíva... pár évig megint nem kell a gépéhez nyúlnia...

( én mondjuk a Q9550-ről nem fogok váltani, mert értelmetlen lenne )
  • Romeo One
    Régebben volt egy link itt, ahol magyar Messzerekről volt adatbázis, lajstromszámok, festések, stb., de sehogy sem találom.
    Nem rémlik valakinek, merre lehet az oldal?
  • Romeo One
    Ott a pont.
    Az AMD-k sebessége sosem érte el az adott kategóriájú Intelt. Alacsonyabból is kihozta azt a teljesítményt. Szerintem nem csak nekem rémlik az az időszak, amikor az AMD proci száma nem a saját órajelet, hanem a kategóriatársnak tekintett Intel órajelét jelentette, aminél az AMD minimum 20%-al alacsonyabban ketyegett.
    Az ár-érték aránya viszont mindig a legjobbak között volt. ("Pentium teljesítmény Celeron áráért")
    A többi meg már csak szimpátia, márkahűség, és fabatka kérdése.
  • Solt
    EZ a hozzászólás jól rávilágít a dolgokra. ( utolsó előtti mondat a lényeg )
  • mijki
    Mi az Péter még mindig nem vagy suliba? Hoho?

Egésznap RCAF-on szárnyalsz? Így nem csoda, hogy fejlődsz!
  • VO101Tom
    Erre a bulldózerre pont nem írják sehol, hogy innovatív és újszerű lenne, csináltak egy jól hangzó nyolc magosat, aminél a lebegőpontos számolásokon két-két mag osztozik. Renderelésnél biztos qrva gyors lenne, játéknál nem. Én csak tegnap olvasgattam utána (jelenleg is AMD ketyeg a gépben), de engem nem győzött meg, valszeg a PC-s korszakomban először, a következő Intel lesz (ha a rohadékok nem szállnak el az áraikkal ezek után :) )
  • VO101Tom
    ;)
  • VO101Tom
    Ezzel a progival le lehet: WM Downloader 3.0.0.9 released. Load-al betölltöd az wmv-ket, majd astart-al lementi. Valós időben tölt, ahogy a film megy, szal azért lesz olyan lassú.
    http://www.mini-stream.net/
  • Her Laca
    Persze ,hogy eljön.nem is kell sokat várnod erre szerintem. Már tavaly is mondtam,hogy jól csinálod, és azóta biztosan sokat fejlődtél.
    Lehet már nem is tudnálak 1vs1 ben lelőni.
    Magam részéről én már nem is szeretek bobozni,hiába ,öregszik az ember a reflexeim is kopnak , a szemem is rosszabbodik,no meg keveset foglalkozom a dologgal. A CLOD azért is tetszik ,mert inkább a repülésen a taktikán van a hangsúly,mint közelharcon,sokkal jobban kell figyelni a gépet ,mit hogyan állítgatunk,már megelégszem avval is ha egy jól ülő találatot beviszek ,utána hagyom is a delikvenst menjen leszállni.
  • messerharcos
    igazad van, erős volt, tényleg el kell valahol kezdeni:) Meg kezdőszerver, van külsönézet, ikon stb... Amúgy én is tisztában vagyok vele hogy nem vagyok a legjobb és jópáran megesznek reggelire, MÉG.... Eljön még az én időm Enyhe versenyszellem is szorult belém, de azthiszem az még egészséges:)
  • Her Laca
    Nincs is avval semmi baj,ha szerinted TE vagy a legjobb ,legügyesebb.
    Valahol olvastam,hogy nem nagyon találni olyan vadászpilótát az életben,aki ne ugyan ezt tartaná magáról. Csak nem szép lehülyézni másokat. Mondjuk pl annó amikor dogoltunk veled és Mikivel,mert nagy volt az arc,na szóval ,hogy esett volna ha nemes egyszerűséggel lehülyézlek ?
    Na ugye. :) Mindenki fejlődik,főleg a kezdetek után,ha van elszántságod és nem vagy alapvetően fakezű akkor akár lehetsz te a legjobb is. Mint látható a 110 essel is fejlődsz ,pedig egy hónapja kezdtél csak el foglalkozni vele.
    Jelzem ,szerintem meg én vagyok a legjobb,csak néha szembesülök a szikár tényekkel:) (Pl ha Tommal dogolok:) )Bár azokat el szoktam hessenteni ,meg kitalálok rá magyarázatokat:XD
  • messerharcos
    Csak szórakoztat a dolog:) Amugy igazából 110-essel nagyrészt az ilyen mások általi malőrökből szerzek győzelmet. Én csak azttudom, hogy pl zeróval mindig kerültem a szembelövést, meg nem frdulna a fejembe hasonló, ha csak nem elkerülhetetlen. De egy 110-es azért slkerülhető szemből általában:) Amugy mostanábn sajt néven repülök fenn mert azért ugyanazt az eredményt nem hozom zerstörerrel mint az egymotoros gépekkel.
    Amugy ja tudom enyhén szólva egoista vagyok, aminek megvannak a maga phszihés okai de az azthiszem végkép nem idetartozik, de nem tagadom szeretem a googleforditó szinkronhangjával magamat dicsértetni xD
  • Her Laca
    Ez igen. Azt a mindenit. Az áldóját:) stb,stb ,stb.
    Szerintem meg nem kell lehülyézni a kollegákat amúgy,nem lehet mindenki olyan tapasztalt vén róka mint te. Majd csak megtanulják ők is ,mit is kell csinálni:)Ha máshogy nem a saját kárukon.Persze ellened úgysem lesz esélyük:XD

Apropó. Még mindig mesterekmestere a neved a lobbyn?
  • messerharcos
    110-essel rcafon ma leszedtem 7 gépet, kb 4 vagy 5 halálra. Szeretem mikor yakkal vagy zeróval bátran rezzenéstelenül repülnek szembe a 4 huszasommal meg a 2 mk 108-asommal, és ráadásul hiába lövik el esetleg az egyik motorom én ugyis hazamegyek valószinű:)))) Nekik fáj jobban azt is szeretem mikor a yakban már csak kiskala van és még beül mögém, és velem egy sebességre lasit mögöttem 100 méterre:) Ha a hülyeség fájna szerintem sokan falhoz vagdosnák magukat xDDDDDDD
  • Her Laca
    Akartam mondani 2900:)
  • otiq
    Miért nem lehet letölteni ezeket wmv-ket?
  • Her Laca
    Innovációban szerintem előrébb járnak,csak valami borzasztó szar az üzlet politikájuk. Mindig megjelennek valami újjal,előre mutatóval,mint annó a HD 2600XT pl ,de mire valami ki tudta használni addigra elavult a dolog. Végül is sikerül mindig adniuk a szarnak egy sallert,ami ráadásul rájuk is fröccsen,és nehéz lemosni:)
  • PhantomAss
    sztem az amd mindig is elmaradt az inteltől erőben (ár-értékben voltak jó húzások, de én igazából sosem estem gondolkodóba hogy amd-t vegyek-e)
    nagy hűtő, zajos, melegszik, nem lehet húzni, stb, szóval számomra tipikusan ugyan az mint videokártyában az ati
    nekem valahogy most is úgy tűnik hogy ez sem fogja megváltani a világot
    az i5 2500k-t sima gyári hűtővel fel tudom rángatni 4,3 körül, az meg bőven elég lesz még egy ideig mindenre
    amikorra kellene a nyolc mag egy játékhoz (ettől egyelőre nem kell tartani), akkorra már a bulldozer sem lesz sehol
    szvsz
  • Her Laca
    Persze ,hogy nem kell leírni. Csak hát egy adott hardvert mindig a jelenlegi programokkal tud tesztelni az user ,és ezekben vérszegény ,hogy finom legyek. Bár abszolút meglehet,hogy egy jövőbe mutató fejlesztés,és majd egy ,másfél év múlva kezdi el megmutatni mit is tud, ismerve az AMD innovációját ez nem is elképzelhetetlen. Bár az alatt az idő alatt az IT ipar valószínű nem fog várakozni,hogy megvárja mit is tud valójában:)Minden esetre jelen pillanatban nem sok értelme van foglalkozni vele,bár aki most akar gépet építeni és AMD-s rendszerben gondolkodik,annak alternatíva lehet.
  • artivizsla #46201
    Csúcs AMD
  • VO101Tom
    Hát ezek elég ismertek, én külön nem irkálnám le ezeket, de ha bármivel gondod van, ide begépeled, és azonnal írja is, hogy melyik rövidítés micsoda -angolul persze :)
    net slang dictionary

Más. Nemrég többen is írták, hoyg a Duna Autonomián volt egy sorozat, a Magyar légierő második világháború előtti, és alatti történetéről. A 4.részben 08:20-nál Tobak Tibi bá magyarázza az orrsegédszárnyat, emlékszel, amiről TS-en beszéltünk. Tök jól látszik, hogy kézzel könnyedén nyitja-csukja.

Itt a sorozat egyébként:
    1. rész:
    2. rész:
    3. rész:
    4. rész:
    5. rész:
  • Relax99
    akkor még mindig szörnyen optimalizálatlan :/
  • Romeo One
    Meg np, bb, ty, s! és társai. De mondom, ha annyira ismertek, akkor felejtős az ötlet.
  • Relax99
    ez már itt láttam legalább 2x
  • mijki